Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 101
  1. מייסד האתר והפורום
    הפלישה \ The Incursion
    עלילה : בשנת 1208 אתה מגלם בחור בשנות ה-20 לחייו , אשר גר בכפר "דובוזה" אשר שוכן באי קלימדור , באחד הימים , התכסו השמיים בצבע אפור , ומטר מטאורים התחיל לרדת לכדור הארץ , לאחר כ-10 דקות חזרו השמיים לצבעם המקורי , ונשמעות צעקות מרחבי הכפר , אתה יוצא מהבקטה שלך ומבחין בייצור ענקי בגודל של 2 מטר וחצי , שנראה כמו אורק , הוא מתחיל להשתולל בכפר ואתה יודע שאתה צריך לעשות משו ומהר..

טופס הרשמה :
    שם : [לא עברי]
    דמות : [לוחם \ קוסם]
    רקע על הדמות : [שורה או שתיים... אפשר יותר.]
    שאלות \ בקשות : [או גרעיני אבטיח]
    קוד:
    שם :
    דמות :
    רקע על הדמות :
    שאלות \ בקשות :
    מפת המשחק

הסברים :
    מטרת המשחק : עליכם לעבור את המכשולים בדרך הארוכה אל הממלכה של השליט "דיאקוזה" ולשבור את האבן ענקית שמוצבת לו באמצע הארמון , שכשאבן זו תושמד , הממלכה כולה תיעלם.
    איך משיגים כסף : על כל דמות שהרגתם תקבלו כסף בהתאם לחוזק הדמות.
    איך משיגים חפצים : קונים או מוצאים.
    אם אני קוסם , איך אני משיג קסמים : על כל דמות שהרגתם תקבלו נקודות נסיון , וככל שיהיו לכם יותר נקודות תלמדו קסמים חדשים.

2. מייסד האתר והפורום
    רשומים

Michael
    שם :מיגל(זה מיכאל בספרדית)
    דמות : קוסם(חשבת אחרת)
    רקע על הדמות :עוד בקטנותו מיגל נמשך אל התורה המאגית רבת העוצמה הוא התחיל לפשפש בספרי אביו והתחיל לגלות את סתרי הקסם ו.. -ההמשך במשחק עצמו-
    שאלות \ בקשות :בקתה רושמים עםת' ולא עם ט'
    מידע :
    קסמים שלמד : מתקפות קרח
    נסיון : 200\2000
    רמה : 1
    חפצים : 5 מטבעות
    manoromi
    שם :מקס ג'ונסון~max johnson
    דמות :קוסם
    רקע על הדמות :כשמקס היה קטן(בן 16) הוא היה ילד מקובל בחברה והיו לו הרבה חברים.מאז שמקס נולד היו לו יכולות כישוף די קטנות,כמו להרים דברים קטנים מאוד.יום אחד מקס החליט לטייל קצת ביער אחד,הוא הלך לשמה והסתובב שם כמה שעות...הוא לא שם לב איך הזמן עובר והתעייף(אז היה לילה דרך אגב) ולא היה לו כח ללכת עד לבית,אז הוא החליט לנוח קצת ביער עד שיהיה לו כוח לחזור הביתה.הוא שכב שם קצת ואז שמע רעש מהשיחים...הוא מהר קם ושאל "מי שם?" בדאגה,אבל לא נשמע קול, הוא החליט ללכת משם למרות שהיה מחוסר כוחות, הוא התחיל לרוץ מהאיזור לכיוון ביתו,ושמע צעדים מהירים אחריו,הוא כבר ראה את ביתו ועמד להגיע,אבל פתאום הוא קיבל מכה ונפל,רק אז הוא שם לב שכבר לילה,ולכן לא ראה את הפרצוף של האיש שלפני רגע נתן לו אגרוף...מקס היה חסר עונים וניסה להרים מקל בעזרת קסם ולחבוט בראשו של האיש אבל מייד אחרי שהרים את המקל האיש תפס אותו ושבר אותו לשניים,מקס הסתכל על האיש ואז הרים את ידיו ופתאום יצא מהיד כדור מוזר בצבע כחול שעף לכיוון האיש והפיל אותו לריצפה,מקס חשב 'וואו!איך עשיתי את הקסם הזה? טוב,אני יחשוב על זה אחר כך! ' ומייד פתח בריצה לכיוון ביתו,הוא נכנס והסתכל החוצה מהחלון,הוא ראה שהאיש קם ובורח מהאיזור.מקס לא סיפר על זה להוריו ולא הבין למה האיש הזה תקף אותו...
    שאלות \ בקשות :אני יהיה אז בן 18
    מידע :
    קסמים שלמד : כדור אנרגיה
    נסיון : 300\2000
    רמה : 1
    חפצים : 5 מטבעות

3. משתמש מנוסה
    אני החלטתי לא להרשם בבקשה להוריד את ההודעה הזאת בבקשה

4. משתמש מנוסה
    רקע על הדמות :כשמקס היה קטן(בן 16) הוא היה ילד מקובל בחברה והיו לו הרבה חברים.מאז שמקס נולד היו לו יכולות כישוף די קטנות,כמו להרים דברים קטנים מאוד.יום אחד מקס החליט לטייל קצת ביער אחד,הוא הלך לשמה והסתובב שם כמה שעות...הוא לא שם לב איך הזמן עובר והתעייף(אז היה לילה דרך אגב) ולא היה לו כח ללכת עד לבית,אז הוא החליט לנוח קצת ביער עד שיהיה לו כוח לחזור הביתה.הוא שכב שם קצת ואז שמע רעש מהשיחים...הוא מהר קם ושאל "מי שם?" בדאגה,אבל לא נשמע קול, הוא החליט ללכת משם למרות שהיה מחוסר כוחות, הוא התחיל לרוץ מהאיזור לכיוון ביתו,ושמע צעדים מהירים אחריו,הוא כבר ראה את ביתו ועמד להגיע,אבל פתאום הוא קיבל מכה ונפל,רק אז הוא שם לב שכבר לילה,ולכן לא ראה את הפרצוף של האיש שלפני רגע נתן לו אגרוף...מקס היה חסר עונים וניסה להרים מקל בעזרת קסם ולחבוט בראשו של האיש אבל מייד אחרי שהרים את המקל האיש תפס אותו ושבר אותו לשניים,מקס הסתכל על האיש ואז הרים את ידיו ופתאום יצא מהיד כדור מוזר בצבע כחול שעף לכיוון האיש והפיל אותו לריצפה,מקס חשב 'וואו!איך עשיתי את הקסם הזה? טוב,אני יחשוב על זה אחר כך! ' ומייד פתח בריצה לכיוון ביתו,הוא נכנס והסתכל החוצה מהחלון,הוא ראה שהאיש קם ובורח מהאיזור.מקס לא סיפר על זה להוריו ולא הבין למה האיש הזה תקף אותו...ומקס ניסה לעשות את הקסם אבל לא הצליח אף פעם...
    שאלות \ בקשות :אני יהיה אז בן 18 B)

5. מייסד האתר והפורום
    Originally posted by rilman@Jun 30 2008, 06:06 PM
    שם :ברנדון
    רקע על הדמות :אפשר ויתור
    שאלות \ בקשות :להרשם ולותר על הרקע
    אי אפשר ויתור.

רקע על הדמות :לפני שאני כותב רקע תענה לי על השאלה...
    שאלות \ בקשות :אפשר להיות בן פחות מ-20?
    כי אם לא,כל הרקע שלי יהרס...
    עזוב , 18-30

6. משתמש מנוסה
    עוד שאלה בקשר לקסמים:אנחנו נתקוף אם קסמים כמו כדורי אנרגיה,או דברים כאלה?

7. משתמש מנוסה
    שם :מיגל(זה מיכאל בספרדית)
    דמות : קוסם(חשבת אחרת)
    רקע על הדמות :עוד בקטנותו מיגל נמשך אל התורה המאגית רבת העוצמה הוא התחיל לפשפש בספרי אביו והתחיל לגלות את סתרי הקסם ו.. -ההמשך במשחק עצמו-
    שאלות \ בקשות :בקתה רושמים עםת' ולא עם ט'

<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
    מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה

8. מייסד האתר והפורום
    manoromi
    אפשר לאמר.

מיכאל רשום.
    ההתחלה שלך מופיעה בתחילת הנושא , בסוף העלילה , תזכור שאתה לא יודע לעשות שום קסם לבנתיים , ואין לך שום חפצים חוץ מ-5 מטבעות.

9. משתמש מנוסה
    ערכתי עם רקע מושקע B)

10. מייסד האתר והפורום

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ProTem@Jun 30 2008, 06:00 PM
    הפלישה &#092; The Incursion
    עלילה : בשנת 1208 אתה מגלם בחור בשנות ה-20 לחייו , אשר גר בכפר "דובוזה" אשר שוכן באי קלימדור , באחד הימים , התכסו השמיים בצבע אפור , ומטר מטאורים התחיל לרדת לכדור הארץ , לאחר כ-10 דקות חזרו השמיים לצבעם המקורי , ונשמעות צעקות מרחבי הכפר , אתה יוצא מהבקטה שלך ומבחין בייצור ענקי בגודל של 2 מטר וחצי , שנראה כמו אורק , הוא מתחיל להשתולל בכפר ואתה יודע שאתה צריך לעשות משו ומהר..
    *איך אני אמור להילחםן אם אין לי קסמים?*
    *יש לי נשקים?*

אני חושב &#39;מה לעשות?&#33;&#39; ובזמן שאני חושב אני רץ יותר רחוק מהמפלצת...

12. מייסד האתר והפורום
    Originally posted by manoromi@Jun 30 2008, 08:37 PM
    *איך אני אמור להילחםן אם אין לי קסמים?*
    *יש לי נשקים?*

אני חושב &#39;מה לעשות?&#33;&#39; ובזמן שאני חושב אני רץ יותר רחוק מהמפלצת...
    אתה בורח רחוק מהמפלצת , שלפתע אתה רואה שאחד הבתים עולה בלהבות , ואתה מבחין באשה שמחזיקה בתינוקה בתוך הבית , האשה בוכה ולא יודעת מה לעשות , מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ProTem@Jun 30 2008, 08:40 PM
    אתה בורח רחוק מהמפלצת , שלפתע אתה רואה שאחד הבתים עולה בלהבות , ואתה מבחין באשה שמחזיקה בתינוקה בתוך הבית , האשה בוכה ולא יודעת מה לעשות , מה תעשה?
    *תענה לי על השאלות =/ *

אני חושב &#39;מפלצת ארורה( :XD: ) &#39; ומנסה לקפוץ מעל הלהבות ולחפש בבית איזה דלי או אפילו כוס ואז ממלא את זה במים(מהברז) ושופך על הלהבות.

14. משתמש מנוסה
    אני חוזר לבית שלי ומחפש את הפיגיון שאיתו אבי היה עושה טקסים מאגים

<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
    מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה

15. מייסד האתר והפורום
    manoromi
    [לבנתיים תנסה למצוא דרכים נורמליות של בן אדם רגיל , ותפעיל תראש כל דבר שאפשרי בחיים לעשות אפשרי גם במשחק]
    אתה מתחיל לשפוך מים על הלהבות ולפתע אתה מבחין בדרך שתוכל להכנס לבית מבלי להשרף.

Michael
    אתה לא מוצא <_< [אני שונא תדרך שלך לשחק]

עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •