שלום ובוקר טוב.
שמתי לב שכשמשתמשים שואלים כאן מאיפה להשיג פוקימונים מדורות לא של המשחק, אחת מהדרכים שאתם מציינים היא הפוקוולקר. אני משחק בדי אס. מה עושים עם זה?
אם קנית, ברוב המקומות מחלקים את הPokewalker, שהוא מד-צעדים שאליו אתה יכול להעביר פוקימון מהPC שלך במשחק. אם קנית משחק מקורי אתה אמור לקבל אותו.
אם אתה משחק במשחק פרוץ, אז מן הסתם אתה לא תקבל את הPokewalker, כי הוא אביזר נפרד בפני עצמו.
אם יש לך Pokewalker, תכתוב ואני אסביר לך איך לתפוס בו פוקימונים.
אתה יודע איך להעביר פוקימונים?
אם כן, אז אתה צריך ללכת עם הpokewalker כ-200 צעדים אם אני לא טועה, כדי לקבל 10 wats. כשיש לך 10 כאלה, אתה לוחץ על המקש הימני ובוחר ב"poke radar".
אז, מופיעות לך 4 תמונות (שאמורות להמחיש דשא), ויופיע סימן קריאה ליד תמונה שזה יש פוקימון. אתה לוחץ על התמונה עם המקש האמצעי וזז בין תמונה לתמונה עם המקש הימני או השמאלי. לאחר שתלחץ מספר פעמים על סימני קריאה כאלה יופיע פוקימון. יכולים לצאת פוקימונים כמו ג'יאודוד שאתה לא צריך, או פוקימון כמו סקיטי נניח שלא תוכל למצוא במשחקים
חח אוקיי. שלב-שלב.
אתה נכנס למשחק בDS, אבל לא לוחץ על להמשיך את השמירה שלך, אלא על "Connect to pokewalker". ואז אתה צריך לבחור פוקימון שאתה רוצה לאמן ואזור שאתה רוצה לטייל בו ומעביר את פוקימון מהמשחק לPokewalker. הDS ידריך אותך איך לעשות את זה.
לאחר מכן, אתה תראה: את הפוקימון שלך, (שנמצא במרכז המסך), ציור קטן שממחיש את הדרך (נמצא משמאל), ומצד ימין למטה אלה מספר הצעדים שצעדת היום. עכשיו אתה צריך ללכת עם הפוקימון שלך כדי להשיג watts. אם אני לא טועה, כל 20 צעדים שווים לwatt1. כדי לדעת כמה watts יש לך, אתה לוחץ על המקש האמצעי ונכנס לתפריט. מצד ימין למטה כתוב כמה watts יש לך (מסומן ב-w). לאחר שהשגת 10w אתה יכול ללחוץ על המקש הימני, להיכנס לתפריט ולבחור ב- Poke Radar. כשתלחץ שם, זה יוביל אותך למקום אחר שבו יהיו 4 חתיכות של דשא שבהם נמצא פוקימון. סימן קריאה (!) יופיע ליד חתיכת הדשא שעליה אתה צריך ללחוץ.תלחץ עליה. אולי אתה תצטרך ללחוץ על כמה סימני קריאה, אבל לבסוף אתה תילחם בפוקימון.
מקווה שהבנת. אם אתה רוצה הסבר על איך מתנהל הקרב, תכתוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)