Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    אני משחק עכשיו במיסטרי דאנגן חוקרי הזמן! כי יש לי שם שמירה סוסה ואחד הפוקימונים האוהבים עליי הוא גליסקור עכשיו אימנתי גליגר לרמה 64 ועכשיו השגתי ממשימה razor fang עכשיו נתתי אותו לגלייגר והוא לא התפתח אפילו הלכתי למקום שבו מפתחים ולא יכולתי לפתח אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות כדי לפתח אותו לגליסקור

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ניסית בלילה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    מה זאת אומרת לילה אני יודע שבמשחקים יש בוקר צוהרים וערב ולילה אבל במיסטרי דאנגן איך אני יודע מתי לילה הכל תמיד מואר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אתה משחק בds או במחשב?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    ds

6. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    אתה צריך להשיג משהו שקוראים לו lunar ribbon או משהו כזה...

7. משתמש מנוסה
    בסרבי ראיתי שיש razor fang ולידו את ה ריבון הזה אבל אי אפשר לשים על גליגר את שניהים ואין לי מושג איך אני משיג ת רייבון הזה יש לך מושג איך אני משיג אותו מאיזה משימה משהו? או שצריך את ה פנג אז רגע אני לא צריך את ה ראזור פאנג כי רשום בסרבי שצריך אותו כדי לפתח גליגר

8. משתמש מנוסה
    זה לא כמו Dppt שאתה מצמיד על הפוקימון את הדברים כדי לפתח...
    כשאתה נכנס לבור ההתפתחות הוא שואל אותך באיזה אופן הפוקימון מתפתח, רמה או דרך אחרת..
    תבחר בדרך אחרת ותיתן לו את הראזור פאנג, ואז הוא ישאל אם צריך עוד משהו או שמה שנתת לו מספיק, ואז תיתן לו את הסרט הזה..
    אני לא בטוח ב100% שככה זה הולך, אבל זה מה שאני זוכר מהפעם האחרונה ששיחקתי במשחקי צינוק מיסתורי.
    בקשר לסרט, אין לי מושג...יכול להיות שיש אותו בצינוק מסויים ויכול להיות שמקבלים אותו בפרס באיזו משימה..

9. משתמש מנוסה
    אני יודע אבל זה לא נותן אפשרות אחרת עם אף אחד לא יכול להתפתח זה אוטומטית מוציא אותי משם זה נותןן לי להיות שם רק עם מישהו כבר יכול ואין שם אפשרות אחרת ו במחוקרי הזמן זה אגם ולא בור ושאלה עם אני יצליח לעשות מה שאמרת ואני ייתן לו רק את ה פנג ואני יגיד לו שזה מספיק ואני לא יכול להתפתח רק עם זה זה ייקח לי את ה פנג או יחזיר לי

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי gliscor צפה בהודעה
    אני יודע אבל זה לא נותן אפשרות אחרת עם אף אחד לא יכול להתפתח זה אוטומטית מוציא אותי משם זה נותןן לי להיות שם רק עם מישהו כבר יכול ואין שם אפשרות אחרת ו במחוקרי הזמן זה אגם ולא בור ושאלה עם אני יצליח לעשות מה שאמרת ואני ייתן לו רק את ה פנג ואני יגיד לו שזה מספיק ואני לא יכול להתפתח רק עם זה זה ייקח לי את ה פנג או יחזיר לי
    הרגע ניסיתי לפתח גלייגאר בצינוק מיסתורי חקר השמיים, זה פשוט כתב לי שבשביל לפתח אותו אני צריך להשתמש בראזור פאנג ולונאר ריבון,ושאל אותי אם זה מקובל עלי, עניתי שכן והוא פשוט התפתח לו..

11. משתמש מנוסה
    אחי מה זאת אומרת לאן הלכת ואז אמרו לך שאתה צריך את זה ואת זה כאילו לאן אני צריך ללכת כדי שיגידו לי את זה ואיך אני משתמש בשניהים? אתה יכול להסביר טיפה יותר מפורט איפה אמרו לך את זה ומה צריך לעשות כדי להשתמש בשניהים ועוד דבר אחי בסרבי רשום ש ה פנג מפתח גליגר לגיסקור אבל ה לונר מפתח פוקימונים מסויימים
    נערך לאחרונה על ידי gliscor, 09-10-2010 בשעה 05:33 PM

12. משתמש מנוסה
    תראה, במשחקי צינוק מיסתורי יש את הlunar ribbon שמשמש כלילה שעוזר לפתח בין היתר את סניזל, גלייגאר ואיווי לאמבריון, ו sun ribbon שמשמש כיום ועוזר לפתח בין היתר את איווי לאספיון, ריולו ועוד.
    אז ה lunar ribbon הזה הוא חובה בהתפתחות של גלייגאר, בלעדיו גלייגאר שלך לא יתפתח, נקודה.

בקשר לאן שהלכתי, הלכתי למקום שמתפתחים בו ><"
    בחרתי לפתח את גלייגאר ואז זה רשם לי באופן אוטומטי את מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת, זה הכל.

13. משתמש מנוסה
    רגע אז אחי מה שאתה אומר שאני פשוט צריך שיהיה לי בתיק את ה לונר ו את הפאנג ואז אני אלך למקום שבו מתפתחים והוא יהיה ברשימה של אלה שיוכלו להתפתח? ויש לך מושג איפה אפשר להשיג את זה למה די קשה להשיג את זה השגתי את ה פאנג במזל ממשימה ושאלה אחרונה בנוסף להכל מי עדיף גליסקור או וויוייל המפותח של סניזל כי השגתי סניזל רמה 1 וגליגר שלי פשוט רמה 65

14. bbuuuii
    שם: עידן
    כדאי לך גלייסקור מ2 סיבות:
    1. הוא יהיה ברמה יותר גבוהה.
    2. אתה יותר אוהב גלייסקור......

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    כן, ככה זה יהיה.
    בקשר לאיפה להשיג את החפץ, אין לי מושג..יש לי 2כאלה אבל אין לי מושג מאיפה, בטח גם ממשימות או משהו S:
    ותיקח את מי שאתה רוצה, אני לא רואה ממש עדיפות לפוקימון מסויים מבין 2 אלה..

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •