50 דייטים ראשונים
שם הסרט :50 First Dates
זמן הסרט:99 דקות.
בימוי :פיטר סגל
50 דייטים ראשונים הוא סרט קולנוע משנת 2004 והוא שייך לז'אנר הקומדיה הרומנטית בכיכובם של אדם סנדלר ודרו ברימור.
עלילה :
הנרי רות' ,הדמות שאותו משחק אדם סנדלר הוא וטרינר וימאי שמתגורר באי בהוואי.
יום אחד הוא מחליט לצאת למסעדה הגדולה של האי ושם הוא פוגש את לוסי וית'מור ,שאותה משחקת דרו ברימור.הנרי ישר נדלק על הבחורה הזו וניגש אליה ומנסה להתחיל איתה בסגנון "מגדל הוופל" שיוזכר עוד פעמים רבות בסרט.הוא לא מבחין שיש לה בעיה כלשהי ולא מקשיב להצעות של האחרים ,שכדאי להתרחק ממנה.
כעבור כמה זמן מגלה הנרי ,שללוסי יש בעיית שכחון ,עקב תאונת דרכים קשה ,תאי זיכרון חשובים במוחה נפגעו ,לוסי זוכרת רק את העבר שלפני התאונה ,וכל יום בשבילה הוא יום התאונה ,כל יום ,היא עושה בדיוק אותו הדבר.
בכל בוקר מקבלת לוסי עיתון עם התאריך של התאונה במסעדה שבה אוהבת לאכול.
הנרי מחליט שזה לא מפריע לו והוא צריך לגרום לה להתחבר אליה כל יום מחדש.הנרי, שהתאהב בלוסי, מחפש דרכים מקוריות למצוא חן בעיניה כל יום מחדש. בעזרת משפחתה של לוסי, לומד הנרי להתמודד עם בעיה זו כל יום מחדש.
ספוילר
טריילר של הסרט
ספוילר
תמונות מהסרט
ספוילר
דעה אישית
סרט שאני מאוד אוהב ,הוא מזכיר לי מאוד את "לקום אתמול בבוקר" שגם סרט מאוד יפה ,אבל פה יש סיפור אהבה שמראה ,שהאהבה יותר חזקה מכל פגיעה בראש.אני אוהב דברים מסוגים כאלה ,כי זה באמת סרט עם מוסר השכל.דירוג שלי :* * * * * (5 מתוך 5)
אתמול צפיתי בסרט בפעם המי יודע כמה ועדיין התרגשתי ונהניתי לצפות בו.
קרדיט לי על המידע
קרדיט לגוגל על התמונות
קרדיט ליוטיוב על הסרטון