Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    היי כולם, מה קורה?
    לכבוד השנה החדשה, החלטתי לעשות אתגר שחשבתי עליו עוד לפני שעליתי לניהול-
    אתגר תגובה מושקעת!

מה זה אומר?
    אני בעצם כמו שחקן בהרבה משחקים. אני מגיב, וכל אחד מכם שה"מ. אתם צריכים לתת תגובה מושקעת.
    התחרות תארך יומיים-שלושה.
    תגובות מושקעות הכוונה 2-4 שורות מלאות, שהושקעה בהם מחשבה.

פרס?
    תגלו בסוף יהיה פרסים למקום ראשון ושני.

אוקיי, פה לא צריך להרשם. אני אתן תגובה ואז אלך לכמה זמן. כשאני אחזור, אני אבדוק את התגובות ואתן ניקוד-
    2 נקודות- לתגובות המושקעות
    1 נקודות- לתגובות שמושקעת בהם מעט אבל לא מספיק מחשבה
    0 נקודות- לתגובות שלא משקיעים בהם

אוקיי, מתחילים עכשיו
    תגובה ראשונה-
    רקע בקצרה לתגובה- השחקן הוא פושע נמלט שהמשטרה בעקבותיו. הוא נכנס כרגע לסימטה מלאה בפחי אשפה, בעכבישים, נחשים, עקרבים וכו'...
    תגובה שלי בתור השחקן-
    אני רץ בכל הכוח ובורח מהשוטרים. אני נכנס לסימטה וקופץ מאחורי מכולת האשפה. אני מחפש משהו לטפס עליו כדי להמלט, סולם, כבל משהו...

תתיחסו גם לרקע לפני שאתם נותנים תגובה.

2. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    לא ממש הבנתי, מי אנחנו משחקים?
    מה המטרה במשחק?, מה אנחנו אמורים לעשות? לתפוס את השחקן? לשחק אותו?
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

3. היכל התהילה
    גם אני לא הבנתי. מביאים המשכונים שאנחנו ממציאים או מה?

4. משתמש מנוסה
    אוקיי הנה תגובה שלי בתור שה"מ מהמשחק שלי השחקן נפגש עם סוג של פושע כלשהו, ממש מכונת הרג ומנהל איתו קרב קצר שכביכול הוא מ"מפסיד" בקרב
    אתה מצליח לחתוך את עלי הדובדבן בקלילות, בעוד האיש המיסתורי מעלה חיוך קטן על הפנים.
    "נחמד..." הוא ממלמל אך כשהוא סיים לדבר אתה כבר לא היית שם, אלא מאחוריו על העץ.
    אתה חותך אותו בראש והוא נחצה לשניים.
    נראה היה שזה נגמר, גופו התפורר לפתע לעלי דובדבן, אבל... לא!, שום כוכב לא נפל מן השמים באותו הרגע.
    לפתע, אתה מרגיש טפיחה קלה על הכתף, אתה מסתובב ורואה את אותו האדם, הוא מחייך אליך, ובועט אותך מן העץ אל הרצפה.
    בעודך מוטל על הרצפה, הוא קופץ מן העץ אל האדמה ומביט עליך.
    "אם עוד לא הבנת, היכולת שלי היא לשלוט בעלי הדודבן כרצוני, למעשה אלו לא חייבים להיות עלי דודבן, אלא כל צומח אחר הנמצע ברדיוס של לפחות קילומטר ממני" הוא מסביר.
    הוא פותח את ידו ואסף שמה כמות גדולה של עלי דובדבן עד שמצטברת לו ביד חרב ורודה וגדולה.
    נראה שהוא הולך להרוג אותך אך לפתע הוא חותך לעצמו את היד!.
    הוא מחייך "החוב המייסר הזה" הוא אומר בעודו מעלה חיוך על הפנים, "תרגע היא תצמח!" הוא קורא.
    "בכ"מ בגלל החוב שלי אני מוגבל להרוג כמות מסויימת של אנשים ביום ככה שאתה יכול ללכת, למען האמת אתה די מאחר" הוא אומר ומראה לך את שעונו על היד שנותרה, השעה היא 12:45
    "אם תשתמש בכוח שלך אולי תספיק להגיע" הוא אומר ולפתע נעלם.
    הכל קרה כל כך מהר וכשנעלם הוא הותר אותך עם כל כך הרבה שאלות, ולמרות זאת ישנה מחשבה אחרת שמהדהדת בראשך, אתה מאחר!!!.

5. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    לא ממש הבנתי, מי אנחנו משחקים?
    מה המטרה במשחק?, מה אנחנו אמורים לעשות? לתפוס את השחקן? לשחק אותו?
    אתם השה"מים. אני נותן תגובה של משתמש, אתם נותנים לי המשך.
    מי שההמשכים שלו יהיו הכי מושקעים יצבור יותר נקודות ויזכה. זו תחרות.

ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    גם אני לא הבנתי. מביאים המשכונים שאנחנו ממציאים או מה?
    כמו שהגבתי למעלה, אני נותן תגובה של משתמש יחד עם הסיטואציה כדי שתבינו מה קורה, ואתם נותנים המשך בתור שה"מים.

ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    אוקיי הנה תגובה שלי בתור שה"מ מהמשחק שלי השחקן נפגש עם סוג של פושע כלשהו, ממש מכונת הרג ומנהל איתו קרב קצר שכביכול הוא מ"מפסיד" בקרב
    אוקיי, אבל מה זה קשור לתגובה שאני נתתי?

6. אני ניניני אני סמל מיני
    רגע זה שהמים או לשחקנים?

קרדיט ענק לרועי!

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אני רץ בכל הכוח ובורח מהשוטרים. אני נכנס לסימטה וקופץ מאחורי מכולת האשפה. אני מחפש משהו לטפס עליו כדי להמלט, סולם, כבל משהו...
    אתה ממשיך לחפש ואתה רץ בכל האזור אבל אתה לא מוצא כלום! פתאום אתה שומע את השוטרים: "איפה הוא כבר יכול להיות? אין הרבה מקומות לברוח ואני בטוח שהוא לא הגיע רחוק!" אומר שוטר אחד בכעס ואז אתה רואה שהשוטר השני סורק את השטח שוב וקולט אותך הוא צועק: "הינה הוא תתפוס אותו!" מהבהלה אתה מתחיל לרוץ בכוח ורואה פתאום סולם שמטפס לגג אפל ונראה שהוא עומד לקרוס בכל רגע! אבל נראה שאין לך ברירה השוטרים עוד מעט מגיעים אליך! מה תעשה?

8. אני ניניני אני סמל מיני
    אתה נמלט בריצה אדירה !ומססתתר מאחורי פחי האשפה.אתה לא רואה שום אופציה להמלט משם.
    אתה שומע ברקע את סירנות השוטרים שהולכות ומתחזקות,אתה רואה את אורות המסוק שמעיר ברחבי העיר,
    פתאום אתה שומע מישהו קורא לך בקול צרוד ואומר:"בוא אחריי,אל תדע אני יגן עליך.הסירנות של המשטרה הולכות ותקרבות וזה נשמע כאילו הן פורצות לשם בעוד מספר רגעים.מה תעשה?

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אה, עכשיו קלטתי..

הנה התגובה:

אתה נכנס תוך סמטה אפלה, צרה, שחורה ומצחינה מאוד, במבט מהיר לעבר המשך הסמטה את רואה 'מלכודת' של עכבישים, נחשים, עקרבים וכול מה שתרצה, אתה עולה על פח אשפה ומיד מתחיל לחפש כול דבר שאפשר לברוח בעזרתו מהיצורים ומהמשטרה...
    אתה מביט סביב ורואה סולם ארוך שיוביל אותך לגג הסמטה ולגג של בית, דרכו תוכל להמלט, אבל הבעיה היא בדיוק זו:
    הסולם נמצא בדיוק באמצע היצורים הארסיים, אתה מחליט אולי לפסול את האפשרות הזו ומחפש עוד משהו.
    אתה רואה שיש באזור יתד עץ עגולה, שרחוקה במשהו שאתה מעריך כ-1.50 מטר, שאותו אולי תצליח בפעולה אקרובטית.
    זכור שאתה לא חמוש והמשטרה במרחק ריצה קלה ממך, אין לך הרבה זמן..
    נערך לאחרונה על ידי darkon10000, 09-10-2010 בשעה 10:51 AM
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

10. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    אתה ממשיך לחפש ואתה רץ בכל האזור אבל אתה לא מוצא כלום! פתאום אתה שומע את השוטרים: "איפה הוא כבר יכול להיות? אין הרבה מקומות לברוח ואני בטוח שהוא לא הגיע רחוק!" אומר שוטר אחד בכעס ואז אתה רואה שהשוטר השני סורק את השטח שוב וקולט אותך הוא צועק: "הינה הוא תתפוס אותו!" מהבהלה אתה מתחיל לרוץ בכוח ורואה פתאום סולם שמטפס לגג אפל ונראה שהוא עומד לקרוס בכל רגע! אבל נראה שאין לך ברירה השוטרים עוד מעט מגיעים אליך! מה תעשה?
    טוב מאוד!
    2 נקודות

ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    אתה נמלט בריצה אדירה !ומססתתר מאחורי פחי האשפה.אתה לא רואה שום אופציה להמלט משם.
    אתה שומע ברקע את סירנות השוטרים שהולכות ומתחזקות,אתה רואה את אורות המסוק שמעיר ברחבי העיר,
    פתאום אתה שומע מישהו קורא לך בקול צרוד ואומר:"בוא אחריי,אל תדע אני יגן עליך."הסירנות של המשטרה הולכות ותקרבות וזה נשמע כאילו הן פורצות לשם בעוד מספר רגעים.מה תעשה?
    טוב מאוד גם לך!
    2 נקודות

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    אה, עכשיו קלטתי..

הנה התגובה:

אתה נכנס תוך סמטה אפלה, צרה, שחורה ומצחינה מאוד, במבט מהיר לעבר המשך הסמטה את רואה 'מלכודת' של עכבישים, נחשים, עקרבים וכול מה שתרצה, אתה עולה על פח אשפה ומיד מתחיל לחפש כול דבר שאפשר לברוח בעזרתו מהיצורים ומהמשטרה...
    אתה מביט סביב ורואה סולם ארוך שיוביל אותך לגג הסמטה ולגג של בית, דרכו תוכל להמלט, אבל הבעיה היא בדיוק זו:
    הסולם נמצא בדיוק באמצע היצורים הארסיים, אתה מחליט אולי לפסול את האפשרות הזו ומחפש עוד משהו.
    אתה רואה שיש באזור יתד עץ עגולה, שרחוקה במשהו שאתה מעריך כ-1.50 מטר, שאותו אולי תצליח בפעולה אקרובטית.
    זכור שאתה לא חמוש והמשטרה במרחק ריצה קלה ממך, אין לך הרבה זמן..
    טוב מאוד!
    2 נקודות

אוקיי, ההמשך הזה היה קל כי פירטתי את כל הסיטואציה.
    עכשיו נעבור שלב-

הסבר חלקי על הסיטואציה-
    השחקן הולך לים עם חבריו והם נכנסים למים, ולפתע מתחילה סכנה גדולה וילד אחד פשוט נעלם.

תגובה כשחקן-
    אני צועק לחברי שיצאו מהמים בתקווה שישמעו אותי למרות שהם רחוקים. אני עצמי מתחיל לרוץ, ומחפש מה לעזאזל העלים את הילד, ותחושה של פחד מתפתחת אצלי

11. אני ניניני אני סמל מיני
    אתה מנסה לצעוק בכל כוחך אל חבריך שרחוקים ממך מאוד:"חברים תצאו מהמים!עכשיו"אך הם לא שומעים.
    אתה רץ אל החוף ונעשה עייף מאוד,תוך כדי אתה מנסה להסתקל ולחפש את הילד ורואה את חולצתו צפה עם כתמי דם וחורים חורים.
    אתה רואה את חבריך באופק מתחילים לצעוק לעזרה.מה תעשה?

קרדיט ענק לרועי!

12. Because lizards can swim
    אני צועק לחברי שיצאו מהמים בתקווה שישמעו אותי למרות שהם רחוקים. אני עצמי מתחיל לרוץ, ומחפש מה לעזאזל העלים את הילד, ותחושה של פחד מתפתחת אצלי
    חבריך שומעים אותך וכנראה שגם הם ראו את הילד שנעלם אתה רץ במהירות אבל הגלים מאטים אותך, אתה מסתכל לצדדים בדאגה לחברים שלך ואתה רואה שאחד חסר אתה מתחיל לרוץ אפילו יותר מהר ומגיע לחוף בבטחה אבל אף אחד לא הגיע איתך כל חבריך נעלמו בים לפתע אתה שומע שאומרים:"תתעורר! תתעורר! אל תמות!" ואז אתה רואה שחבריך מעליך עם המציל והם אומרים לך: "איזה מזל שאתה חי ממש הבהלת אותנו שנעלמת שם בים ואז נשחפת לחוף חסר הכרה!" ממש מוזר...
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 09-10-2010 בשעה 02:19 PM

13. היכל התהילה
    אתה צולל ומביט על קרקעית הים, בעודך מתעלם מהמלח ששורף בעיניך.
    לאחר חיפוש כושל אתה יוצא מן הים בחשש שתעלם כמותו.
    אתה מחפש מחוץ למים את חברך, אך הוא אינו נמצא.
    גל גדול מתנפץ עליך ואתה שומע נשימות איטיות וכבדות בעורפך.
    אתה מביט ביצור בעל השיניים החדות כטער 'כריש לבן' אתה חושב לעצמך בפחד.
    סימני דם נראים על שיניו, הוא פוער את פיו בכוונה לתקוף.
    נערך לאחרונה על ידי גרובייל, 09-10-2010 בשעה 03:07 PM

14. Because lizards can swim
    הצעה: זה שאתם עושים אנטרים לא אומר שיש לכם יותר שורות אלה שאתם מרמים תחשבו על זה...

15. משתמש מנוסה
    אתה קורא לחבריך בכל הכח לצאת מן המים, נראה שהם שמעו אותך ומנסים לצאת מן המים, אך לא!, הגלים מתחזקים, אתה לא יודע מה לעשות, אתה צופה בתחושת פחד בחבריך שנלחמים על חייהם, ניסית לרוץ אבל מכשהגעת להתחלה ושמת לב לגלים הגדולים פשוט נרתעת אלו חבריך, אבל, כל אחד יודע שמי שיכנס לשם, גורלו נחרץ, נותר לך רק לצפות מן הצד.
    אתה ממשיך לצפות מן הצד, חסר אונים, לא עבר זמן רב ומשלחת הצלה מגיע לאזור.
    "זוז ילד!!" קורא אחד מהם, אתה מסתכל בו בתהדהמה גלים האימתניים והחזקים, כדי להציל חיים של אנשים שהוא אפילו לא מכיר, ואם נשים בצד את זה שו העבודה שלו, הוא מסכן את חייו!.
    כעבור זמן צרוף של מאבקים הוא ועוד שניים מן הצוות מגיעים עם חבריך, אתה כל כך שמח לראות אותם אבל...
    "אני מצטער" אמר לך אחד האנשים מן המשלחת, "לא יכולנו להציל אותה, הוא אמר והניח גופה של אחת מחבריך.
    אתה צופה בשאר חבריך, אלו שעוד חיים, אין מילים בפיהם, הם מזועזעים ומפחודים הרבה יותר ממך.
    "לא, זה לא יכול להיות!!" אומר פתאום אחד מחבריך, "היא... היא..." הוא אומר בדמעות חנוקות.
    "היא מתה!!".
    "חתיכת..!!" הוא קורא לפתע ומתנפל עליך, "למה לא הזעקת אותם קודם לכן!!!, אילולא חוסר האחריות שלך היא הייתה חייה!!" הוא קורא ומכניס לך אגרוף, אתה מעדיף שלא להגיב, למען האמת אתה בעצמך מרגיש רגשת אשם למרות שאתה יודע עמוק בתוכך שאתה לא אשם.
    לא עובר זמן הרב והוא מנסה להכות אותך שוב אך הפעם אחד החברים שלך עוצר בעדו ומפיל אות על הרצפה.
    "תפסיק!" הוא קורא, "זאת לא אשמתו, היא לא יכלה לשרוד, אתה יודע את זה!" הוא קורא ומטיח בו את הדברים הללו, בעודך צופה מהצד, ושוב למרות שזאת לא אשמתך, רגשות האשם ממשיכים לאכול אותך מבפנים, ולמרות זאת, דבר אחד אף אחד לא ידע, מה הדבר המסתורי אשר לקח את אותו הילד באותו הרגע, כל אחד שראה זאת יכול היה להבין, זה לא היה דבר טבעי.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •