Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    * לוגו בקרוב *

0/10

הקדמה:
    עבר הרבה מאוד זמן מאז שהייתי פעיל בפורומים של פוקימון ובמיוחד בפורום משחקי תפקידים, אבל עכשיו החלטתי לחזור ולפתוח מחדש משחק שהמצאתי לפני כ-4 שנים והיה לא רע בכלל.
    הרעיון של להיות פעיל/מפעיל משחקי תפקידים הוא לא חדש לי בכלל [למרות שאני בטח די חלוד :P ] ולכן אני מכיר ויודע את כל העניינים שעומדים מאחורי להפעיל משחק תפקידים.

אז תהנו

~/~/~/~/~/~/~

מחוז פלוטו, מחוז פוקימון פשוט ורגוע לכל הדעות. המחוז צבעוני ומרהיב בנופיו ובסביבתו המדהימה.
    שימו לב, המשחק הזה הוא מאוד פשוט ובלי סיבוכים, כלומר משחק שהוא רק דוגרי מסע, שמכיל תפיסת פוקימונים, לחימה במאמנים ומאמני מכון והמטרה הגדולה מכולן - להגיע ולנצח את ליגת פלוטו [מובן שיש אפשרות להיות מתאמים והמטרה הגדולה היא לזכות בפסטיבל הגדול].
    במשחק אין עניינים מיוחדים, אין צוות רשע שמאיים להשמיד את כדור הארץ או סתם לגנוב פוקימון אגדי.
    המשחק הוא נטו ללכוד ולהלחם.

~/~/~/~/~/~/~

שימו לב שחקנים,
    המשחק יהיה כמה שיותר הגיוני, כלומר יהיו הפסדים ויהיו ניצחונות, לפוקימון יהיה אופי משלו ואם הוא לא יהיה מאומן מספיק אואוהב אתכם מספיק הוא לא יציית.
    בנוסף, יש לי בקשה חשובה מאוד - לא לשחק גמבויי!, כלומר:
    זה משחק לא נכון - "הפוקימון שלי נלחם אז אני הולך למרכז"
    זה משחק נכון - "הפוקימון שלי נלחם ונפצע, לכן אני אחפש מרכז פוקימונים בעיר בשביל לרפא אותו."

~/~/~/~/~/~/~

מחוז פלוטו:
    כמו שציינתי, מחוז פלוטו הוא מחוז פשוט מאוד. הנה הוא:

* למי שמתעניין, Volt זה אני זה היה כינוי שלי בפורומים קודמים.

רשימת ערים, עיירות ומקומות חשובים:
    1 - העיר לומודרייס | Loumodrys City - העיר שבה אתם גרים ומתחילים ממנה. עיר פשוטה מאוד, לא כפרית ולא סואנת מידי.
    2 - העיר הרמדוק | Hermaduke City - עיר גדולה מאוד, די סואנת. מוכרת היטב בזכות בית הקברות העתיק השוכן בעיר, שנחשב לאטרקציה ציורית המייחדת את העיר. [מכון]
    3 - העירה ראיברה | Reibara Town - עיירה קטנה ופשוטה. העיירה די שוממת חוץ ממתאמים שבאים לשם על מנת להשתתף בתחרות התיאום. [תחרות תיאום]
    4 - העיר נקוטיאר | Neckotiar City - עיר קטנה על האי הקטן ששוכן מערב מהמוז. העיר מאוכלסת בעיקר בדייגים הרבים שגרים שם. [מכון]
    5 - העירה צ'רואיסביל | Cheroeesville Town - עיירה גדולה מאוד ושקטה מאוד המאופיינת בתושבים הנדיבים והשלווים שגרים שם ואוהבים לעזור לאנשים. לכן גם מכון הריבוי נמצא בעיר. [תחרות תיאום]
    6 - העיר פוסידלופו | Possidolopo City - עיר גדולה ויפה, שמכילה את מכרות הזהב הקדומים הנמצאים בעיר, ועדיין פעילים. [מכון]
    7 - העירה גריימלין | Greymlean Town - עיירה יפה שמאוכלסת מאוד יחסית לעירה. בעירה בנוסף לתחרות התיאום גם מוזיאון אומנות יפה. [תחרות תיאום]
    8 - העיר אירדו-מטרופולין | Airdo-Metropolin City - העיר הגדולה והסואנת ביותר ברחבי מחוז פלוטו. העיר מאופיינת בגורדי השחקים הענקיים שבה. בעיר יש חנות ענקית, מגדל רדיו, מגדל טלוויזיה, פארק ענק, נמל מרכזי ואפילו מערה מלאכותית קטנה בצפון העיר. [מכון]
    9 - העיירה ליפו | Lipo Town - עיירה ממש קטנה שאין בה כמעט כלום, רק במערב העיר גבעות יפות שניתן לראות מהן נוף מדהים של כל מחוז פלוטו. אגדה מספרת, שפעם בשנה הפוקימון האגדי מיו בא לשם למנוחה.
    10 - העיר ג'ריאדיאו | Jariadio City - עיר בינונית בגדולה, יש בה כמה גורדי שחקים אך רוב המבקרים באים לשם כדי לבקר את "מוזיאון האגדיים". [מכון]
    11- העיר מוניפור | Monifore City - עיר קטנה ונחמדה, די משעממת. ידועה בזכות המכון המעניין שם. [מכון].
    12 - העיר קילמינאן | Kilmeenan City - עיר גדולה ומרשימה, השוכנת ממש במרגלות הר שוקאן. בעיר רכבל המוביל לקצה ההר. [מכון]
    13 - העירה וסרגיד | Vassergild Town - העירה וסרגיד או בכינויה "העירה הצפה" היא עירה ששוכנת ממש על פני המים, כאשר הבתים נמצאים על איים קטנים ומלאכותיים וגשרים מחברים בין כולם. [תחרות תיאום]
    14 - העיר שיפיק | Shiffiqe City - עיר נמל מובילה בפלוטו, מפורסמת בעיקר בזכות מוזיאון פוקימוני הים הנמצא שם. [מכון]
    15 - העירה טישבאו | Tishabao Town - עירה המכילה הרבה בתי מלון מהסיבה שהיא שוכנת קרוב לעיר בה מתקיים הפסטיבל הגדול והליגה, ולכן הרבה מאמנים ומתאמים לנים בה. [תחרות תיאום]
    16 - העיר אולימפיק | Olympic City - העיר המפורסמת ביותר במחוז פלוטו מכיוון ששם נמצא הליגה ומתקיים הפסטיבל הגדול.
    17 - האגם אירדו | Airdo Lake - אגם פשוט ויפה שמכיל הרבה מבקרים מהסיבה שהוא שוכן ליד אירדו-מטרופולין.
    18 - האגם טריקומיה | Treecomia Lake - אגם מאוד פשוט ומאוד יפה, אין הרבה מה לספר עליו חוץ מהמפל הגדול שזורם אליו.
    19 - האג ג'ורודיאן | Jorodian Lake - אגם שנחשב תופעת טבע כל העולם מהסיבה שהאגם קפוא כל השנה בלי יוצא מן הכלל. האגדה מספרת שהפוקימון האגדי רג'יאייס נולד שם ולכן הוא קפוא תמיד.
    @ - מערת ליד | Lid Cave - נמצאת בין הערים הרמדוק וראיברה - מערה גדולה המכילה בפנים אגם קטן ויפה. [לא מצוין במפה]
    @ - הר שוקאן | Shokan Mountain - נמצא ליד העיר קילמינאן - הר גבוה מאוד ובקצו שלג תמידי. [לא מצוין במפה]
    @ - מערת הניצחון | Victory Cave - מערת הניצחון נמצאת גם כאן לפני העיר אולימפיק. [לא מצוין במפה]

נא לא להגיב עדיין!!!

2. the bitch is back
    אין אישור, אין אישור לפתוח כרגע משחקי פוקימון עד- 24.
    ננעל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •