פוקימון- אגדת שיבוסאי
פתח דבר-
משחק זה הינו המשחק הראשון שלי, ואני מקווה להצליח בו... במשחק אני ישים פוקימון אגדי חדש: שיבוסאי! שיבוסאי הוא פוקימון קטן מסוג רגיל אבל היכולת שלו היא שינוי סוג! יש לו 5 מתקפות אשר מאפשרות לו לשנות את הסוג שלו! ברגע שהוא משנה סוג הוא בחיים לא יחזוק לקדמותו! רק כדי להיות פייר, הוא לא ישתמש במתקפות האלו כשאתם תילחמו נגדו...
עלילה-
אתם בשנת 2060, שום דבר הוא לא כמו שהיה. מטאור ענק פגע בכדור הארץ וגרם ליותר מחצי מפופולציית כדור הארץ להעלם כלא הייתה. למזלכם, אתם שרדתם! כל פוקימון הופך להיות בסכנת הכחדה, ובכך גם בני-האדם... לפי החוקים הגלובאליים החדשים, אסור להחזיק בפוקימונים וחובה לשחרר את כולם לחופשי! העולם באמת לא נראה כמו שהיה פעם! בשלב זה ארסאוס הישתמש בכל כוחו כדי ליצור פוקימון חדש; שיבוסאי! שיבוסאי קיבל פקודה מפורטת: לעזור למאמן האגדי שיתפוס אותו להחזיר את כדור-הארץ לטיבעו! הפוקדורים והטלוויזיות הם החפצים הטכנולוגיים היחידים שנימצאים שימושיים! אליכם לנסות ליתפוס את שיבוסאי ולהציל את כדור הארץ!!
החוקים-
1. כל חוקי הפורום הגלובאלים חלים גם פה!
2. כל חוקי פורום חת"ם חלים גם פה
3. אינני מתחייב לקבל כל אחד
4. חובה לצטט את ההמשך שלכם!
5. יש למלות את תופס ההרשמה לפי ההסבר שלי!
6. אין לשלוח הודעות כגון: "דילגת אליי" ו"שחכת אותי" הן בפורום והן בפרטי!
7. להנות! אם לא תהנו מה שווה לי כל המשחק הזה?!
איוונטים-
1. פעם בשבועיים אני יפרסם גרף שיציין את מספר ההודעות שלכם במהלך השבועיים האלו. מי שיגיע לזהב יקבל מאסטר-בול וחפץ תומך (בהחזקה) לפי בחירתו. מי שיגיע נמוך מידי יוזהר ואף יעוף מהמשחק! ראו הוזארתם!
לא להגיב