תצטרף למועדון
כואבת לי הבטן X_X
הייתי אצל מורא פרטית והמורא הזאתי היא אמא של ילדה מהשכבה שלי וכאילו מ' (אהובתי) הגיע לקחת משהו מהילדה, וכאילו הבעיה שזה קרה בתחילת השיעור ולא בסוף כי רציתי ללכת איתה הביתה כי אנחנו הולכים פחות או יותר את אותו דרך. T.TOriginally posted by rilman@Jul 10 2008, 01:03 PM
למה?
עומר אתה לא מתקרב לציפורן שלי בכל מה שקשור למשחקי תפקידים, אני בניתי כאלה משחקי תפקידים שלא הוצאתי בגלל שהשחקנים משעממים אותי, שאתה לא חלמת אפילו לבנות.Originally posted by Omer Hakatan@Jul 10 2008, 12:02 PM
כן הוא חש מנהל תפקידים סוס הבעיה שהוא לא גמר אפילו משחק אחד XD
מאיפה לך שלא גמרתי משחק אחד? יש לך בכלל איזשהו מושג על מה שעשיתי בכל מה שקשור למשחקי תפקידים? כמה זמן אתה בכלל מכיר אותי עומר? אתה יודע שאני 5 שנים כבר משחק ומנהל משחקי תפקידים? אז אין לך אפילו זכות להתחיל לבקר אותי, כשאין לך אפילו רבע של מושג על פועלי.
ולך זאקום, אני פה מהכי מבינים בחת"O ואני גם לא מתבייש להגיד את זה, אני שואל אם צריכים עזרה כי...איך אומרים את זה...בעצם אני לא אסביר, אני יגיד את זה בשלוש מילים: "השקעה","רצון","התמדה".
בסדר? אני השקעתי המון כאן בחתם, שיחקתי במשחקים וכתבתי מאות הודעות במשחקי תפקידים שאפילו לא אהבתי!
מדוע? כדי שיהיה תגובות, שחתם לא יהיה יבש.
אז קודם כל, אני עושה את כל הדברים האלה מרצון ולמען הפורום, אז לגבי כל מה שקשור לחתם, אתה צריך להודות לי ולא לבוא לבקר אותי!
אמרת שאני לא היחידי שמבין בתחום, אבל אני מאלה שיש להם הכי הרבה ניסיון והכי הרבה ידע, ואני גם בעזרתו ובעזרת הרבה מאוד רצון, רוצה לעזור לכל אחד!
ובמקום לבקר אותי, אולי אי פעם תעשה אתה משהו בשביל אחד הפורומים בפוקימון אייאל, ואתה תתחיל להבין משהו בחת"ם, ואז תחזור אלי.
אני לא מאמין שאני מתעצבן מטיפשותם של אחרים.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
WTF? אני לא מבין בחת"מ?Originally posted by Aviv@Jul 10 2008, 04:38 PM
עומר אתה לא מתקרב לציפורן שלי בכל מה שקשור למשחקי תפקידים, אני בניתי כאלה משחקי תפקידים שלא הוצאתי בגלל שהשחקנים משעממים אותי, שאתה לא חלמת אפילו לבנות.
מאיפה לך שלא גמרתי משחק אחד? יש לך בכלל איזשהו מושג על מה שעשיתי בכל מה שקשור למשחקי תפקידים? כמה זמן אתה בכלל מכיר אותי עומר? אתה יודע שאני 5 שנים כבר משחק ומנהל משחקי תפקידים? אז אין לך אפילו זכות להתחיל לבקר אותי, כשאין לך אפילו רבע של מושג על פועלי.
ולך זאקום, אני פה מהכי מבינים בחת"O ואני גם לא מתבייש להגיד את זה, אני שואל אם צריכים עזרה כי...איך אומרים את זה...בעצם אני לא אסביר, אני יגיד את זה בשלוש מילים: "השקעה","רצון","התמדה".
בסדר? אני השקעתי המון כאן בחתם, שיחקתי במשחקים וכתבתי מאות הודעות במשחקי תפקידים שאפילו לא אהבתי!
מדוע? כדי שיהיה תגובות, שחתם לא יהיה יבש.
אז קודם כל, אני עושה את כל הדברים האלה מרצון ולמען הפורום, אז לגבי כל מה שקשור לחתם, אתה צריך להודות לי ולא לבוא לבקר אותי!
אמרת שאני לא היחידי שמבין בתחום, אבל אני מאלה שיש להם הכי הרבה ניסיון והכי הרבה ידע, ואני גם בעזרתו ובעזרת הרבה מאוד רצון, רוצה לעזור לכל אחד!
ובמקום לבקר אותי, אולי אי פעם תעשה אתה משהו בשביל אחד הפורומים בפוקימון אייאל, ואתה תתחיל להבין משהו בחת"ם, ואז תחזור אלי.
אני לא מאמין שאני מתעצבן מטיפשותם של אחרים.
זה שאני לא פעיל פה ולא הכרתם אותי בעבר לא מוכיח שאין לי ידע. לידיעתך היו לי כמה משחקים מרשימים למדי בתחילת דרכי כשעוד הייתי חובב לנהל משחקים. כיום אני לא הרבה מיתעסק בתחום. אז אל תאמר מילים לשווא.
וזה מעצבן שאתה נידחף לכל משחק. למה אתה מגיב? ביקשו ממך? לזה קוראים ספאם. אם אתה רוצה להציע עזרה שלח לבעל המשחק ה"פ ואל תגיב באשכול עצמו כי זה ספאם.
ואתה יותר מידי מיתלהב ומיתנשא מעל המשתמשים ועצה שלי, תפסיק. אם תמשיך לידרוך בצורה כזו על חברי הפורום יהיה כואב..
7 דקות!!!!!
לא להתבייש במה שאני מסוגל לעשות, זה להתנשאות ולהתלהב מעל משתמשים? אתה מדבר שטויות, ולידיעתך יש לי בעיה בהודעות הפרטיות!
אביב
כולם להכנס לנושא שפתחתי
ראיקוזה הספאמר ם:
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)