אנסה לא התפאל אם לא ארשם
אנסה לא התפאל אם לא ארשם
שמע, דנדי אחראי להרבה הברקות כמו טל זינטר...Originally posted by triner@Jul 8 2008, 11:26 PM
אתה אומר ששחר חסון לא מצחיק?
למה, אתה גאון קומי?
נכון, סיפור מצוץ על איזה ילד שנוא, הסיפור שכל אדם ממציא על האדם שהוא שונא כשברור שזה בדיוק ההפך, אני בוטח שהוא שנא אותו כי הוא היה יותר אהוב בכיתה מדניאל. אז די.Originally posted by נדובי ההגי@Jul 8 2008, 11:27 PM
שמע, דנדי אחראי להרבה הברקות כמו טל זינטר...
ערסלייר, אף ערס לא מדבר במבטע ערבי ונראה כמו אשכנזי. והליפה המטופשת על הראש לא הכי עוזרת לו.
נו מה אתה תתחיל עכשיו מריבה עם דנדי? לא לענין.Originally posted by triner@Jul 8 2008, 11:30 PM
נכון, סיפור מצוץ על איזה ילד שנוא, הסיפור שכל אדם ממציא על האדם שהוא שונא כשברור שזה בדיוק ההפך, אני בוטח שהוא שנא אותו כי הוא היה יותר אהוב בכיתה מדניאל. אז די.
ערסלייר, אף ערס לא מדבר במבטע ערבי ונראה כמו אשכנזי. והליפה המטופשת על הראש לא הכי עוזרת לו.
אתה יכול לומר הרבה דברים על ''טל זינטר'', אבל מצוץ? זה כבר מוגזם. הרבה השקעה היתה בסיפור הזה, וברגע שאתה קורא לו מצוץ אתה כאילו זורק את כל ההשקעה הזאת.
חוץ מזה, הייתי בטוח שדווקא אהבת את הסיפור הזה.
נו גם אני יכול לכתוב סיפור, לקחת שם "פעם היה בנאדם שקוראים לו יחזקל, הוא היה מקולל ומוקצה וסבל הרבה בחיים. -הסוף-"Originally posted by נדובי ההגי@Jul 8 2008, 11:32 PM
נו מה אתה תתחיל עכשיו מריבה עם דנדי? לא לענין.
אתה יכול לומר הרבה דברים על ''טל זינטר'', אבל מצוץ? זה כבר מוגזם. הרבה השקעה היתה בסיפור הזה, וברגע שאתה קורא לו מצוץ אתה כאילו זורק את כל ההשקעה הזאת.
חוץ מזה, הייתי בטוח שדווקא אהבת את הסיפור הזה.
זה גם השעה?
אתה לא יכול להשוות את ה...שורה הזאת לתעשיה המושקעת של דנדי.Originally posted by triner@Jul 8 2008, 11:36 PM
נו גם אני יכול לכתוב סיפור, לקחת שם "פעם היה בנאדם שקוראים לו יחזקל, הוא היה מקולל ומוקצה וסבל הרבה בחיים. -הסוף-"
זה גם השעה?
מושקע? בקללות? על איזה סתם בנאדם שהוא שונא? סיפור על אדם שכולם שונאים אותו זה לא מושקע בכלל, אין עלילה שמשקיעים בה זמן ומחשבה כשהרעיון הכללי בסיפור הוא אדם אשר אין יצור חי שאוהב אותו ומקבל אותו.Originally posted by נדובי ההגי@Jul 8 2008, 11:39 PM
אתה לא יכול להשוות את ה...שורה הזאת לתעשיה המושקעת של דנדי.
אחח יונתן יונתן... לא למדת שאיתי לא מסתבכים? אני תמיד מנצח בדברים האלו! אבל מכיוון שקראת עלי תיגר-בכיף למה לאOriginally posted by triner@Jul 9 2008, 01:30 AM
נכון, סיפור מצוץ על איזה ילד שנוא, הסיפור שכל אדם ממציא על האדם שהוא שונא כשברור שזה בדיוק ההפך, אני בוטח שהוא שנא אותו כי הוא היה יותר אהוב בכיתה מדניאל. אז די.
אתה יותר משאר האנשים אמור לדעת שלי לא חסרים חברים, שכן אתה צפית בכמה וכמה סרטוני נאכס, ואלו רק האלה שמוכנים להופיע! יענו סופרים שבסופרים
זינגר היה ילד מתועב על ידי כל התלמידים ואני ממליץ לך בתור טיפ מוכחן מנוסה לחובבן לא לשחק בהנחות כלליות "בטח מרביצים לך!!!" "בטח שונאים אותך!!!" כללי ורדוד ידידי, כללי ורדוד
בניגוד לציפיותך זה לא ממש כואב/ מעצבן לי כשקוראים לי דניאל
בנוגע לקתע עם האשכנזי וזה קוראים לזה משחק או חוסר תקציב מה שבא לך, H שחקן מצוין
ונוגע לליפה-הסתפרתי, אז קצת כן
תורי
יונתן יקירי, אני ברצינות מרחם עליך אם מופע קולות של סבתות תימניות עושה לך את זה. כי מאיפה שאני באתי, לשחק עם הקול שלך ולהגיד דברים רנדומלים לא נקרא הומור אלא טמטום
אני לא אכנס לפרטים אישיים עליך כי אני נותן לך צ'אנס אחרון לצאת מזה, אתה יודע הרי שאותי לא מנצחים במשחק הזה.
אה כן, ויחסית לשחר חסון אני ג'רי סיינפלד.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
יונתן, די. אתה סתם אומר את זה רק כי אתה שונא את דנדי.Originally posted by triner@Jul 8 2008, 11:41 PM
מושקע? בקללות? על איזה סתם בנאדם שהוא שונא? סיפור על אדם שכולם שונאים אותו זה לא מושקע בכלל, אין עלילה שמשקיעים בה זמן ומחשבה כשהרעיון הכללי בסיפור הוא אדם אשר אין יצור חי שאוהב אותו ומקבל אותו.
הרי אתה בעצמך קראת את הסיפור, ומאד אהבת אותו. מה קרה? הכל היה העמדת פנים?
יונתן הפכפך ונאמן, מה זאת אומרת? זאת אומרת שהוא בערך פעם בחודשיים מחליף צד ואז הוא לא מפסיק לשבח ולהעריץ את הצד הזה, והוא יעשה כל מה שצריך בשבילו-עד שהוא יעבור צד ויתעב את האמא של הצד הקודםOriginally posted by נדובי ההגי@Jul 9 2008, 01:43 AM
יונתן, די. אתה סתם אומר את זה רק כי אתה שונא את דנדי.
הרי אתה בעצמך קראת את הסיפור, ומאד אהבת אותו. מה קרה? הכל היה העמדת פנים?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
Originally posted by קיבוצניק מתוסכל+Jul 8 2008, 11:42 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (קיבוצניק מתוסכל @ Jul 8 2008, 11:42 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> אחח יונתן יונתן... לא למדת שאיתי לא מסתבכים? אני תמיד מנצח בדברים האלו! אבל מכיוון שקראת עלי תיגר-בכיף למה לא
אתה יותר משאר האנשים אמור לדעת שלי לא חסרים חברים, שכן אתה צפית בכמה וכמה סרטוני נאכס, ואלו רק האלה שמוכנים להופיע! יענו סופרים שבסופרים
זינגר היה ילד מתועב על ידי כל התלמידים ואני ממליץ לך בתור טיפ מוכחן מנוסה לחובבן לא לשחק בהנחות כלליות "בטח מרביצים לך!!!" "בטח שונאים אותך!!!" כללי ורדוד ידידי, כללי ורדוד
בניגוד לציפיותך זה לא ממש כואב/ מעצבן לי כשקוראים לי דניאל
בנוגע לקתע עם האשכנזי וזה קוראים לזה משחק או חוסר תקציב מה שבא לך, H שחקן מצוין
ונוגע לליפה-הסתפרתי, אז קצת כן
תורי
יונתן יקירי, אני ברצינות מרחם עליך אם מופע קולות של סבתות תימניות עושה לך את זה. כי מאיפה שאני באתי, לשחק עם הקול שלך ולהגיד דברים רנדומלים לא נקרא הומור אלא טמטום
אני לא אכנס לפרטים אישיים עליך כי אני נותן לך צ'אנס אחרון לצאת מזה, אתה יודע הרי שאותי לא מנצחים במשחק הזה.
אה כן, ויחסית לשחר חסון אני ג'רי סיינפלד. [/b]
תתפלא איתי לא מסתבחים, ואני כבר לא חבר שלך אש אני מרשה לעצמי לקרוא לך דניאל, אבל לבוא במבטע ערבי עם צבע עור לבן זה לא ממש ערס, זה כמו שקושי מבוגר יבוא עם קול של ילד ובמקום להגיד "וואט טה פאק אר יו דואינג, דוג?" הוא יגיד "מה אתה עושה, ידידי הותיק?" ערסים הם בריונים מזרחיים שכל היום שומעים דיכאון וערבים הם ערבים.
ואני נהנה מההומור של שחר חסון, יש לו בדיחות מצחיקות, בעובר כל גבול, בצחוק מעבודה ומהכל.
גם אם הוינטר הזה שנוא זו לא עלילה לסיפור, אתם רוצים שאספר לכם את סיפור החיים של יפת? זה אותו דבר רק שהוא חצי תימני חצי צרפתי.
<!--QuoteBegin-קיבוצניק מתוסכל@Jul 8 2008, 11:47 PM
יונתן הפכפך ונאמן, מה זאת אומרת? זאת אומרת שהוא בערך פעם בחודשיים מחליף צד ואז הוא לא מפסיק לשבח ולהעריץ את הצד הזה, והוא יעשה כל מה שצריך בשבילו-עד שהוא יעבור צד ויתעב את האמא של הצד הקודם[/quote]
אמר האדם שכל יומיים מתחיל שיחה ב"התבגרתי"
אני לא נבך כמוך וכמו הגמד נדב, הוא ניסה להוריד אותי מעניין של מ ואני לא ירדתי אני לא משנה צד סתם ואני לא כלב שאני צריך להיות נאמן.
יונתן, למה אתה כל הזמן מחפש לריב ולעשות ברוגז עם אנשים? מה יוצא לך מזה?Originally posted by triner@Jul 8 2008, 11:49 PM
תתפלא איתי לא מסתבחים, ואני כבר לא חבר שלך אש אני מרשה לעצמי לקרוא לך דניאל, אבל לבוא במבטע ערבי עם צבע עור לבן זה לא ממש ערס, זה כמו שקושי מבוגר יבוא עם קול של ילד ובמקום להגיד "וואט טה פאק אר יו דואינג, דוג?" הוא יגיד "מה אתה עושה, ידידי הותיק?" ערסים הם בריונים מזרחיים שכל היום שומעים דיכאון וערבים הם ערבים.
ואני נהנה מההומור של שחר חסון, יש לו בדיחות מצחיקות, בעובר כל גבול, בצחוק מעבודה ומהכל.
גם אם הוינטר הזה שנוא זו לא עלילה לסיפור, אתם רוצים שאספר לכם את סיפור החיים של יפת? זה אותו דבר רק שהוא חצי תימני חצי צרפתי.
אז בסדר, הוא קצת צחק עליך, למה לקחת את זה כל כך קשה?
ומה אתה משיג בזה שאתה עכשיו שופך את כל ההרצאות האלה על ''כמה שהדברים שאתה עושה לא מצחיקים''? עוד תוספת לאגו?
*מסתבכיםOriginally posted by triner@Jul 9 2008, 01:49 AM
*עכשיו
*מבטא
*כושי
*זינטר
זה מה שמפריע לך? זה שH לבן ומדבר במבטא מזרחי? :XD:
יונתן יונתן... ממך לא ציפיתי לאמירות גזעניות!!
ברור לי שלא קראת את טל זינטר, אולי עונה 1 וזהו, אם היית קורא את TZ5 למשל היית מכרסם את הרקטום של עצמך מרוב מתח
היי כולם אני גמור מכתיבה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)