פורסם במקור על ידי Master Monferno אני בכלל שוקל איזה 40 ומשהו קילו.אין סיכוי שאני שמן.. אני כאן חי וקיים! מניינים אדם? הכל טוב אחי שומע רגע אתה רוצה להשתתף בטורניר פוקימון שאני מקים אני בקרוב עושה הרשמה אנחנו נשתמש בתוכנה כדי להלחם
פורסם במקור על ידי לוקאס אני עוד מעט מקדיש! תקדיש לי?
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby תקדיש לי? כן אם את רוצה...
לוקאס תקדיש לי.. אדם אני רוצה!!
גם אני שונא לצטט!! GPXPLUS תקליקו!! מחכים... ספוילר אני לחיץ!!
ספוילר
פורסם במקור על ידי לוקאס אני עוד מעט מקדיש! תקדיש לי.. פורסם במקור על ידי PokeStyle הכל טוב אחי שומע רגע אתה רוצה להשתתף בטורניר פוקימון שאני מקים אני בקרוב עושה הרשמה אנחנו נשתמש בתוכנה כדי להלחם איזה?פוקימון אונליין? אין לי אותה,אבל גם לא באלי אותה.. לא נראלי שזה יעבוד במאקינטוש..
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Master Monferno תקדיש לי.. איזה?פוקימון אונליין? אין לי אותה,אבל גם לא באלי אותה.. לא נראלי שזה יעבוד במאקינטוש.. לא פוקימון אונליין פוקימון טורניר קלפים !תראה חתימה!
תחממו ותאכילו את מה שצריך בקשה ^_^ בחתימה D :
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=29437
מה אתה אומר? (אם לא ראית למעלה ^)
פורסם במקור על ידי guylamed לוקאס תקדיש לי.. אדם אני רוצה!! לך לא אתה לא מקדיש לי!
פורסם במקור על ידי guylamed לוקאס תקדיש לי.. אדם אני רוצה!! מגניב אחי בקרוב אני יפרסם את התוכנה ויפתח נושא הרשמה עוד מישהו רוצה?
פורסם במקור על ידי PokeStyle לא פוקימון אונליין פוקימון טורניר קלפים !תראה חתימה! לא מתקרב לקלפים
פורסם במקור על ידי Master Monferno לא מתקרב לקלפים למה אחי גם אני אמרתי ככה אבל זה הולך להיות יפה
חזרתי
פורסם במקור על ידי PokeStyle למה אחי גם אני אמרתי ככה אבל זה הולך להיות יפה אני לא רוצה את הקלפים אחי.. הדבר היחיד שאני אוהב בקלפים זה העיצוב של הפוקימונים שם..
פורסם במקור על ידי יגאל חזרתי אחי אתה מתכוון להשתתף בטורניר הקלפים שאני מארגן? אנחנו הולכים להלחם בעזרת תוכנה מיוחדת חח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום