פורסם במקור על ידי NapTime רציני הראש שלי מסתחרר נרדמתי רק ב4 בבוקר ואני לא צליח לישון ... אני ממוסטל רצח מהנרגילה יש לי חום 38 ואני צריך ללכת לבית ספר אבל היום עבר מהר כי אני ציירתי LES PAULES מרוב השעמום ...
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3> מנהל פורום מוסיקה לשעבר
אלוהה לכולם! מי פה?
NYO HO HO BITCH
היי כולם , אני חדש פה =]
| UpDesign | 13 | מעצב מתקדם | פניות לעיצובים רק בפרטי |
פורסם במקור על ידי Master Monferno אלוהה לכולם! מי פה? אני
פורסם במקור על ידי Starly היי כולם , אני חדש פה =] איך אתה באש ואתה חדש? מניינים יגאל?
פורסם במקור על ידי Master Monferno איך אתה באש ואתה חדש? מניינים יגאל? אני בערך חדש , אני הייתי פה אבל לא התחברתי בכלל בזמן האחרון . נ.ב מכיר את אחותי ? SpongeBobT ?
פורסם במקור על ידי Starly אני בערך חדש , אני הייתי פה אבל לא התחברתי בכלל בזמן האחרון . נ.ב מכיר את אחותי ? SpongeBobT ? ודאי.. אני עמית.היא בטוח מכירה אותי..
טוב . אז נעים להכיר אותך =] יאללה ספאם Xd
פורסם במקור על ידי Starly טוב . אז נעים להכיר אותך =] יאללה ספאם Xd סבבות להכיר אותך.. מה השם הפרטי שלך רק?אני פשוט לא רוצה לפנות אליך כסטארלי..
פורסם במקור על ידי Master Monferno סבבות להכיר אותך.. מה השם הפרטי שלך רק?אני פשוט לא רוצה לפנות אליך כסטארלי.. אופק =] אל תדאג , סוף חודש , אני משנה למילקי XD
פורסם במקור על ידי Starly אופק =] אל תדאג , סוף חודש , אני משנה למילקי XD סבבה,מילקי לעתיד..
פורסם במקור על ידי Master Monferno סבבה,מילקי לעתיד.. ; )
היי כולם, חזרתי מארוחת צהריים ומבית הספר.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
מי עוד פה?
מי כאן?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום