לא זה פשוט מוזר שאתה שם חתימה של חידון מפוקיבלוק בתור החתימה שלך כאן
לא זה פשוט מוזר שאתה שם חתימה של חידון מפוקיבלוק בתור החתימה שלך כאן
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
לא הרשתם לי לשים את מה שרציתי, אז זה הדבר שחשבתי עליו אחריו.
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
זה כל כך מפריע אביב? מילא היה שם קישור אבל תמונה?
מדוע אתה מספים כאן, אמרתי שזה מפריע לי? לא!
אמרתי שזה מוזר, מספיק לתקוף אותי.
אביב
אבל אביב, זה יותר קל לנו...
ד"א, אם נגיד הייתי עושה ת'הפסקה שלי במקום לפני חצי שנה והיו שולחים לי פורום ולא יכולתי לדווח, הייתי עכשיו בבאן IP, אין שום סיבה. מיילא שמישהו פעיל אבל זה לא מגיע ללא פעיל.
ואתה לא יכול לקרוא ה"פים של אחרים, אם כן, אז תתן גם לנו ת'אפשרות. אם אנחנו מדברים עם חברים שלנו, אם אנחנו מקללים איזה מנהל כי אנחנו לא חושבים עליו משהו טוב, זה נותן לנו יריעה ברגל. למה להודעה פרטית נקראת ככה? כי היא פרטית, אם אתה יכול לקרוא לי ת'הודעות הפרטיות שלי הן כבר לא פרטיות!
לא אמרתי שאתן באן אייפי למי שלא דיווח, תן לי ציטוט של כך.
לא אוכל לתת לך אפשרות, כי אתה משתמש רגיל ואין ל ךשום אפשרות כזו.
עוד לא הודעה של אף אחד, אמרתי שאולי אני הולך לעשות זאת, אולי! ועוד לא עשיתי! אז מספיק כבר לחזור על אותו הדבר!
אביב
יריעה ברגלXDDDDOriginally posted by triner@Jul 9 2008, 12:48 AM
אבל אביב, זה יותר קל לנו...
ד"א, אם נגיד הייתי עושה ת'הפסקה שלי במקום לפני חצי שנה והיו שולחים לי פורום ולא יכולתי לדווח, הייתי עכשיו בבאן IP, אין שום סיבה. מיילא שמישהו פעיל אבל זה לא מגיע ללא פעיל.
ואתה לא יכול לקרוא ה"פים של אחרים, אם כן, אז תתן גם לנו ת'אפשרות. אם אנחנו מדברים עם חברים שלנו, אם אנחנו מקללים איזה מנהל כי אנחנו לא חושבים עליו משהו טוב, זה נותן לנו יריעה ברגל. למה להודעה פרטית נקראת ככה? כי היא פרטית, אם אתה יכול לקרוא לי ת'הודעות הפרטיות שלי הן כבר לא פרטיות!
חזק
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
סתם היה מצחיק מה אתה לוקח לריאותOriginally posted by triner@Jul 9 2008, 01:24 AM
יש לך בעיה עם זה?! אתה יכול לזנק לי!! :angry:
אביב, אבל זה כיף לחזור על זה, ואנחנו נחזור על זה עד שתחזור בך.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
אביבוש , מה לעשות שלא כל האנשים בעולם הם מלשנים עלובים םומסריחי?
LOL
יונתן בדיוק בשביל אנשים כמוך המציאו את הטמפוןOriginally posted by triner@Jul 9 2008, 01:27 AM
בא לי, יש לך בעיה עם זה?
מי פרסם?
תן לו באן
לי לא פרסמו כלום
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הופההה הולך על שיטת אלדר הידועה "הכל חוזר עליך וקקה בידיך" אה?Originally posted by triner@Jul 9 2008, 01:53 AM
בשביל האף אני באמת משתמש בטמבון! איך ידעת! יש לי מחזור דרך האף מגיל 4, כשאיזה בן זונה מהגן נתן לי אגרוף שפצץ לי ת'אף.
אבל לכל שאר השימושים זה לך.
לא מתאים יונתן, אתה יודע שזה רק מראה חוסר שנינות מובהק, הרי לימדתי אותך את זה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)