ארווין החמיא לעצמו. הסיפור לא הופסק בגללו ולא היה אף פעם בתכנון שלי להוציא את הדמות שלו החוצה.
אני אחכה שהרוחות ירגעו מהסערה של הימים האחרונים ואמשיך את הסיפור כרגיל. תודה על התמיכה, איתי.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
תודה רבה היטמן הסיפור הזה נהדר אני ממש אהבתי אותו יהיה חבל מאוד אם הוא יפסק כל מה שאמרתי על הדמות שלי זה שזה קצת נדוש שכל מה שיא עושה זה להתבכיין...
אבל מעולם לא היה ריב על זה (חוץ מליאור שלקח את זה כתירוץ)
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
... בפרקים הקודמים של הישרדות פוקימונס ...
20 מתמודדים נקלעו לאי בודד שם הם ננטשו בלי אוכל, בלי מים, בלי השכלה, בלי חיים, בלי כסף ובלי סיבה לחיות.
לחלקם המסע היה קל ~ ואז רואים את ניצן מתקלחת בעירום מלא מתחת למפל מים כשכל שאר החבורה יושבת בצד ובוהה בה בתדהמה.
לחלקם המסע היה קשה ~ ואז רואים את היטמן משתעל דם באחת המועצות וכולם מסתכלים עליו ברחמים.
אבל כעת נותרו מספר אנשים והם: אלכס, אילן, עומר, ג'ון ג'ון, רותם, ניצן, איתי, ארווין, נדב, היטמן, אליהם הצטרפו: פלאפי, בר, STM ואחרים.
![]()
הסרטון הרישמי של הסיפור -
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3720567
![]()
וכעת אנחנו ממשיכים את המסע אל הלא נודע.
"אתגר הפרס"
- TREE MAIL
מועצת שבט, פרס, והדחה הם מושגים מעולם ההישרדות.
מי שלא יהיה מספיק עירני הפעם, כבר לא יזכה בחסינות.
זה משחק של מרכיבים ועליכם להרכיב מתכון שיכלול את כולם.
המנצח יקבל פרס, והמפסיד יודח לאי הגלות. לא חראם?
המשימה: לקחת לוחיות עם שמות של דברים ולרוץ איתם לקצה השני של המסלול שם עליכם להרכיב מתכון מנצח לפורום מצליח.
הפרס: המנצח מקבל את האפשרות לבחור פרס אחד מבין 12 המוצרים שהשורדים שלנו הביאו מהבית.
המפסיד: האדם שירכיב את המתכון הכי הרסני יודח לאי הגלות באתר לא ידוע שבו חיים רק מקקים, יתושים ויצורים מגעילים אחרים.
המתמודדים: היטמן, אילן, נדב, ארווין, רותם ובר.
היטמן לוקח לוחית אחת של 'השקעה' ומתחיל לרוץ איתה, על הדרך רותם עוקף אותו עם לוחית של 'חוסר משוב', ברקע שומעים את נדב צועק - "אנחנו באמת צריכים את המתכונים האלה? אנחנו באמת צריכים את הפורום הזה? אנחנו באמת צריכים את המשימה הזו? נמאס, למה לא פותחים פורום זומבים ומשקאות חריפים?!" ובינתיים היחידי שמצליח לבנות לעצמו מתכון במהירות זהו אילן שמסיים את המתכון וג'ף אומר לכולם לעצור כי הוא רוצה לבדוק מה כולם הספיקו.
המתכון של אילן:
גולשים, משוב, הספמה, פעילות, וכוח.
המתכון של היטמן:
השקעה.
המתכון של רותם:
חוסר משוב, חוסר היענות, פתיחת פורומים, עייפות ומעצר.
המתכון של ארווין:
באנים, אזהרות, מחיקה, עריכה, וקללות.
ג'ף מודיע על זכייתו של אילן בתחרות ועל כך שארווין הוא המפסיד. אילן ישר רץ אל ערימת המתנות והוא מתחיל לפשפש שם בין הדברים. הוא רואה את הפלייבוי שעומר הביא, הוא רואה את הדיסק און קי של STM, הוא רואה דף ועט של PO ZON, הוא רואה את הכרית של ניצן, את הכדור פרווה של אלכס ואת האלבום תמונות של בר. הוא לוקח את האלבום תמונות ואז ג'ף פונה אליו, מלביש עליו את שרשרת החסינות ואומר לו - "אתה מחוסן למועצה הבאה, אבל לצערי, ארווין מודח מהשבט אל אי הגלות. ארווין, אתה מתבקש לומר שלום לחברים שלך ולעזוב את האי". ארווין מסתכל על כולם ואז בא לומר להם משהו אבל לבסוף הוא מתחרט, הוא מסתובב ופוסע לעבר השקיעה, לעבר אי הגלות.
ארווין,
השבט אמר את דברו !
![]()
![]()
- ערב למחרת -
כולם יושבים מסביב למדורה והם מביטים אחד בשני בדממה. כולם מסתכלים על האש בוערת ולא יודעים מה לעשות.
רותם: "הייתי מספר לכם צ'יזבד על איך חיי יכלו להיראות בתור חייל אבל עזבו אתכם, אני עייף ואין לי כוח".
עומר: "מי בכלל יקבל אותך להיות חייל? אתה בטח תדפוק נפקדות על הימים הראשונים ותקבל איזה 20 ימי מחבוש ישר על ההתחלה".
אלכס: "זה לא נכון, אתה לא יכול לשפוט אותו. צבא זה קשה! זה רחוק מהמשפחה, ומאמא, ומהמחשב".
נדב: "על מה אתה מדבר? אתה כל יום בבית, אתה נמצא יותר בפורום ממני".
אלכס: "טוב, זה כי אני יש לי פרוטקציות..." חחחחח מייאו
אילן: "אפשר תמיד לעבור לסיפור השני שנפתח בימים אלה בפורום. אתם יודעים - "פורום פוקימונ'ס! הגשמה!"
עומר: "אל תגרום לי לדבר כמו Imagine, כולם יודעים שהוא מעתיק רעיונות וזה בכלל רעיון של היטמן. כל העניין הזה הוא בכלל טיפש".
אלכס: "אתה השתמשת במילה הנאצית! יש לך מזל שאין לי כוחות פה לתת לך באן, אחרת ממזמן היית נעלם כמו ארווין".
עומר: "תעשה טובה ותשתוק, עוד שנייה תגיד שאני אנטישם".
רותם: "אין מילה כזו אנטישם".
ניצן: "אפשר לשמור על השקט פה? אילן מראה לי את התמונות שהוא זכה באתגר, אתם מפריעים".
![]()
אתם מוזמנים לבקר אצל חברינו הטוב - פוקימונס ההגשמה !
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32563
פרק נהדר אהבתי איזה השקעה מחכה לפרק הבא
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אכן אתה חלוד,אבל זה עדיין היה מעניין.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)