חחחחח אף אחד לא קלע ב-2 ההימורים.
ג'ף פרובסט: "טוב, חברים, אתם מוזמנים להיכנס לאתגר הפרס החדש שלנו". רואים את השורדים נכנסים למין קרחת יער בה ניצב ג`ף מאחורי דלפק והוא מחייך אל המתמודדים. "עד היום נלחמתם בתור שורדים באתגרי כוח, חשיבה ואפילו אתגרי רצון, היום אתם הולכים לאכול". כל המתמודדים צוהלים, קופצים משמחה. "אבל זה לא סתם אוכל, זה מעדנים מקומיים". הצהלה נעצרת באותה פתאומיות בה היא הופיעה. "חיפושיות, מרבה רגליים ושאר טוב הארץ במיוחד בשבילכם!" הבנים מראים סלידה ועל פני הבנות נמרח הבעה של גועל. "המשימה היא שבטית, לכל חבר שבט אני שם דבר דומה בצלחת, אם שני חברי השבט מסיימים, עוברים לחבר השבט הבא. אם אחד מהם לא מסיים את הצלחת שלו, השבט הנגדי זוכה בפרס, והשבט השני יצטרך להיות השבט שממנו ידיחו את המועמד הבא ושם אני יודע שאתם לא רוצים להיות. אז לפני שנתחיל, אני צריך את רותם ואת אלכס שיביאו לפה ויבחרו את חברי הקבוצה שלהם". אלכס ורותם מגיעים ליד ג'ף, ורותם נבחר להתחיל את הסלקציה וישר אדם מרים את היד, מצביע ואומר: "רותם, בחר בי! בחר בי!". רותם מסתכל על אדם והוא שואל אותו:"מאיפה אתה הגעת? אתה בכלל חלק מהמשחק הזה?". כל המבטים עוברים לכיוון אדם שלא מתבלבל, ואומר: "כן, ברור, אני הייתי חלק מהשבט הזה כבר מההתחלה". רותם אומר לו: "בחיים שלי לא ראיתי אותך", וג'ף בודק את הרשימות כדי לבדוק אם רותם צודק. אדם מנער את ראשו בחוסר אמון ואומר: "רותם, אני איתך, אנחנו מכירים כבר 3 שנים". רותם ממלמל: "לא שזכור לי", ואז אדם מנסה להזכיר לו: "אני מנהל פורום סיפורים?", ורותם מנדנד בראשו לשלילה. אדם ממשיך: "אני כותב עלייך סיפור בפורום", ורותם פולט "לא" החלטי, ואז אדם שולף את הטיעון הכי מתקבל על הדעת -"אנחנו מתפללים יחד, אני תמיד משלים לכם מניין בתפילות על האי...", ורותם קובע: "לא, אתה לא מוכר לי ובחיים שלי לא ראיתי אותך". פתאום מאחורה שומעים את אביב אומר: "מה זה משנה, גם ככה אלוהים לא קיים".
לבסוף נבחרים השבטים והם:
> רותם, אדם, היטמן, איתי, רועי.
> אלכס, ניצן, סיגל, בר, אמיר.
שומעים מרחוק את עומר צועק: "אחלה של בחירות, אלכס-נדרה, ממש הבנות נגד הבנים", וכולם צוחקים.
ג'ף פרובסט: "המאכל הראשון הוא בין בר לבין היטמן".
בר והיטמן מתקרבים לצלחת וג'ף שם להם את המאכל גורמה שהם צריכים לאכול - זחל חי.
בר מסתכלת על הזחל ואז על היטמן, והיא אומרת - "אז מה סבא, אתה חושב שאתה יכול לנצח אותי?"
היטמן מסתכל על בר ואומר לה: "אני שלשלתי דברים יותר גרועים מזה עוד לפני שנולדת".
שניהם מרימים את הזחלים להם ובולעים אותם במלואם. נקודה לכל קבוצה. בר קורצת להיטמן וחוזרת למקום.
ג'ף פרובסט: "המתמודדים הבאים הם רותם וסיגל והם צריכים לאכול את הדבר הבא" -
סיגל: "מה זה הדבר הזה, אפשר לדעת?"
ג'ף: "זה באלוט, זו ביצה שהופרתה והפכה להיות אפרוח אך התהליך עדיין לא הסתיים".
רותם: "יש לי שאלה - האם זה כשר".
פתאום רואים את ג'ף פותח ספרי הלכה, ובודק אותם עם כיפה על ראשו: "לא, זה לא".
רותם: "אז אני מצטער, אני לא אוכל את זה".
אבל לסיגל אין בעיה והיא לועסת את זה בהנאה, ובמהלך הלעיסה שלה רואים מקור קטן שיוצא לה מהפה וגם אותו היא אוכלת.
- אחרי מספר סיבובים -
ג'ף: "התוצאה היא כעת 9:8 לטובת הקבוצה של רותם, והמתחרים האחרונים שלנו הם אלכס וניצן.
אם אלכס יצליח לסיים את הדבר הבא, אנחנו הולכים לשובר שיוויון, ואם לא, אז הקבוצה של רותם מנצחת".
אלכס וניצן מתקרבים למרכז הארינה, ומתקרבים לג'ף ולעמדת האכילה.
ניצן מחייכת וכולם נמסים מרוב יופי, וכשאלכס מחייך, רואים שיש לו משהו ירוק בין השיניים וכולם נגעלים ומקיאים את המעיים.
ג'ף: "המאכל האחרון שלכם להיום הוא... אוכל חתולים".
ניצן: "רגע, אני לא הבנתי... האם זה אוכל שחתולים אוכלים, או האם זה מאכל מקומי שבו צולים, מבשלים ואוכלים חתולים?"
ג'ף פרובסט: "אנחנו לא בישראל, אנחנו בסוף העולם, בארץ העולם השלישי, פה אין להם עוף ופירה, הם אוכלים חרקים וחתולים".
אלכס שכבר התחיל להריח את האוכל ושמע את השיחה בחצי אוזן, קפץ בבהלה ואמר: "מה? אנחנו צריכים לאכול חתול?"
ג'ף פרובסט: "כן, מה הבעיה? זה לא כאילו אתה חושב שאתה חתול או משהו. נכון אלכס? זה משחק על מיליון דולר".
ואז שומעים את עומר מרחוק צועק: "ג'ף, אל תלך לפינה הזו, אתה לא רוצה לפתוח פה תיבות פנדורה".
כולם מסתכלים בזמן שניצן נוגסת בשיש קבב שלה בתאבון והיא לועסת אותו, שמה עליו חרדל וקטשופ ואוכלת אותו להנאה.
ומהצד השני רואים את אלכס מלטף את הבשר שלו, אומר לו שהכל יהיה בסדר, ושעוד שנייה הוא ישוחרר לחופשי... ואז הוא מוסיף מייאו.
ג'ף: "אלכס? אתה הרגע עשית 'מייאו'?, אלכס מסתכל על ג'ף והוא נבוך, אז הוא מסתכל על שאר החבר'ה והוא חוזר להסתכל על ג'ף.
אלכס: "כן, נו, טוב, אני אוהב חתולים. יש משהו רע בזה? וכל מי שלא אוהב אותם צריך להיכלא בכלא ולהירקב ושיאכלו אותו עכברים".
הוא תופס את הצלחת שלו וזורק אותה הצידה, אז הוא ניגש לניצן, שולף מהידיים שלה את השאריות וזורק גם אותם.
ניצן ממלמלת בין הלעיסות: "היי, מה אתה עושה? זה טעים לי..." ואז אלכס אומר לה, "וזה טעים לך?" והוא מרכין אותה ונושק לה ארוכות.
כל השורדים מאחור נאנחים, מגלגלים עיניים ואומרים: "עוד פעם אתם? תשיגו חדר ותעזבו אותנו", ובשלב הזה הם מפסיקים.
- ווידוי אישי של נדב ופלאפי מול המצלמה -
נדב: "אני לא מבין את המשחק הזה, כאילו, למה אנשים כל כך באים צרי אופקים למשחק שבו אין חוקים?"
פלאפי: "למה אתה מתכוון? לזה שרותם לא היה מוכן לאכול את האוכל כי הוא לא היה כשר? או לאלכס שלא היה מוכן לאכול את הבן דוד שלו?"
נדב: "כן, בדיוק לזה אני מתכוון, אם רומה היה פה, הוא היה עושה פה חיל".
פלאפי: "אתה מתכוון לארווין, לא?"
נדב: "שניהם אותו אחד, מה זה משנה?"
פלאפי: "זה משנה, ההוא היה אדיוט, והשני היה מנהל... שהתברר להיות אדיוט".
נדב: "ינעל אבוק!"
פלאפי: "לא לקלל, מה אמר לנו ארווין לפני שקיבל באן?"
נדב: "אני יודע מה אמר? שלושה ימים לא הפסיק לחפור, אני צריך לזכור מה אמר?"
פלאפי: "על הקללה מה אמר?"
נדב: "אה!"
ואז נדב ופלאפי מדקלמים ביחד: "כל המוציא דבר קללה מפיו, ינעל אבי אבי אביו!"
פלאפי: "ועושה רושם שהמשחק תופס תאוצה ויש עתיד לפורום".
נדב: "אויש, עכשיו אתה סתם נשמע כמו היטמן, לפני הניהול היה הזורק זין הכי גדול ועכשיו התמסחר להנהלה".
פלאפי: "אני רציני, למשל פורום ספרות, זו יוזמה טובה".
נדב: "מה טוב בזה? אף אחד בפורום הזה לא יודע לקרוא, שלא לדבר על לכתוב".
פלאפי: "ספרים זה טוב, ספרים זה מקצוע המחר".
נדב: "שלשום אמרת לי אתמול, אתמול אמרת לי היום והיום אתה אומר לי מחר, ובינתיים אני מקבל באן כל יום".
אדם מתפרץ להם לווידוי ושואל אותם אם יש להם ספר פיקנטי.
פלאפי: "יש לנו משהו של פיקנטי?"
נדב: "יש לנו פיקאסו".
פלאפי: "מי? PO ZON, היה מת להיות פיקאסו".
נדב: "אז יש לנו פיקאצ'ו".
אדם מתייאש ושואל אותם אם יש להם משהו עם תמונות: "אני מסתכל בספרים שלכם וכל מה שיש לכם זה עם כתוב".
פלאפי: "אז מה רצית? ספרים עם מחוק?"
נדב: "איזה מצחיק האדם צ'רמנדר הזה, הוא בכלל איתנו במשחק?"
פלאפי: "זה גם מה שרותם שאל, אף אחד לא יודע".
נדב: "תציע לו את הסיפור החדש של עומר - פוקימונס ההתגלות".
פלאפי: "ינעל אבוק, איך שזה יודע לכתוב".
נדב: "זה הפוך".
פלאפי: "ינעל רבו, אני שאני לא יודע לקרוא".
נדב ופלאפי צוחקים ולבסוף אדם מבין את הרמז ועוזב אותם לנפשם.
- בחזרה במחנה -
כל החבורה יושבים ביחד בסמוך למדורה שלפתע תומר פותח את פיו ואומר: "רוצים לשמוע בדיחה?"
כולם מסתכלים עליו ואז רותם שואל את מה שכולם חשבו עליו: "ומאיפה לעזאזל אתה הגעת?"
תומר מקפיץ את הכתפיים שלו, מרים את גבותיו בפליאה ואומר: "אני הייתי פה כל הזמן הזה... ממש תודה על הקבלת אורחים".
לפתע עומר מתפרץ לדבריו ואומר: "זה ממש אבודים מה שקורה פה, כל שנייה באים 'האחרים' ומתערבבים בתוכינו".
תומר מתרגז: "אתם רוצים לשמוע בדיחה או לא?", כולם עונים לו בחוסר התלהבות שכן, ואז הוא נרגע ומחייך.
תומר: "המורה שואלת את התלמידים: איזה הרים אתם מכירים?
אורי עונה: הרי השמורון. שאול עונה: הרי יהודה. ודורון עונה: והרי החדשות..."
כולם מסתכלים אחד על השני, תומר מתרגז ואז מסתכל על כולם ואומרים: "נו, איך?"
כולם מסתכלים על הנעליים שלהם ואפשר לשמוע את הצרצרים מהשיחים מרוב שקט.
תומר מחליט להתקיל את רותם: "אז רותם, מה חשבת על הבדיחה?".
המבטים של כולם עוברים לרותם שמסתכל על תומר, ואז על כולם, ואז הוא שואל: "אז אתה בטוח שאתה לא חדש פה?"
ואז תומר קופץ מהמקום וצועק: "זהו, נמאס לי! אני שונא אותך, אני שונא את המקום הזה ואני תובע את כולכם!"
כולם נדהמים משרשרת האירועים ולפני שהם מצליחים לעכל מה קורה, תומר אוסף את הדברים שלו ומתכוון לעזוב.
תומר: "אני דגתי לכם דגים, אני ניצחתי את כל המשימות, השגתי לשבט הזה מים, חסינות ואני מבדר אתכם... ואפילו צחוק אחד אני לא מקבל?"
אלכס מתכוון להיכנס בדבריו של תומר: "תומר..."
אבל תומר עוצר אותו ואומר: "אני יודע מה אתה הולך לומר וזה לא הולך לשנות שום דבר".
אבל אלכס ממשיך: "לא תומר, זה לא זה, זה פשוט ש..."
אבל תומר שוב נכנס לו בדברים: "מה שנעשה, נעשה ועכשיו אתם יכולים רק לשאת בתוצאות".
ושוב אלכס בניסיון אחרון: "תומר, אבל זה ממש לא מה שרציתי לומר לך.. יש מאחורייך..."
אבל תומר מרים את התיק, מתגבר על הקול של אלכס וצורח: "אני את שלי עשיתי, שלום ולהתראות".
ואז נחש שהיה תלוי באיזור על עץ סמוך, קופץ על תומר ומכיש אותו 12 פעמים עד שתומר נופל לאדמה, מפרפר מכאבים ואז מת במקום.
כולם מסתכלים על גופתו של תומר, ולבסוף עומר אומר: "מסכן הממזר, אפילו לא היה מצחיק".
![]()
חחח, לא יכולתי להפסיק לצחוק..כולם מסתכלים בזמן שניצן נוגסת בשיש קבב שלה בתאבון והיא לועסת אותו, שמה עליו חרדל וקטשופ ואוכלת אותו להנאה.
ומהצד השני רואים את אלכס מלטף את הבשר שלו, אומר לו שהכל יהיה בסדר, ושעוד שנייה הוא ישוחרר לחופשי... ואז הוא מוסיף מייאו.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)