מאוד נהנתי מהפרק.
כל מה שפירסת עד עכשיו זה מין סוג של פתיח עכשיו יתחיל הדבר האמיתי![]()
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
"זה ממש לא בסדר שאתה מעתיק ממני ככה", אומר ארווין בקול, "אני חושב שזה יותר גרוע מההעתקה, זו גניבה! אתה ממש גונב ממני עכשיו. אני לא מבין אותך! כאילו, אתה לא רואה אותי מעתיק או גונב ממך דברים. נכון? אז למה אתה מעתיק ממני? הא? הא?? הא???". רותם מסתכל על ארווין במבט תמהוני ואומר: "מה אתה לעזאזל רוצה ממני? אני רק מכין לי פה כוס תה". ארווין הולך משם בצעדים דרמטיים וממלמל לעצמו: "מה שתגיד, הרי כולם יודעים שככה אני מכין את התה..." ורותם מנענע את ראשו בחוסר אמון ומצקצק בלשונו.
"אתגר הפרס הראשון"
- TREE MAIL
קפוץ ימינה, קפוץ שמאלה, קפוץ אחרון או קפוץ בראש.
אם תנצח במשימה הזו, אין לכם ממה לחשוש.
כל אחד ממכם יצטרך לחפש ולמצוא את הכוח שבפנים.
ואולי בתמורה לזה תזכו בפרס של משהו טעים.
היטמן: "אני מקווה שהאוכל בפרס זה לא משהו קשה, לא הבאתי את השיניים תותבות שלי".
Imagine: "אני לא מאשר את זה, הרי רואים שזה רעיון שלי ובתכלס כל זה רשום על שמי וצריך להביא לי על זה זכויות יוצרים".
אילן שואל את אביב: "מה אתה חושב? לא אכלת כל היום, אתה בסדר?"
אביב מסתכל עליו, מגנב את הדמעה ועונה לו: "אני לא ממש רעב... מאז שסאי עזב אותנו, אני מרגיש כמו הצל של עצמי. מי בעד שנדרג את השורדים בדרגות של ABCD?"
ניצן: "אני בעד המבורגר, או איזה נקנייקיה, או אפילו איזה סטייק עסיסי".
עומר (S): "או שבכלל הם יציעו לנו את מטעמי המקום... יכול בהחלט להיות שהם אוכלים חתולים. לא?"
אלכס מסתכל עליו במבט כועס ועומר מחייך ומלפף את ידו סביב צווארה של ניצן.
- זמן המשימה -
המשימה: לעמוד על משטח צר מעל לבריכה, לשמור על שיווי משקל ולנסות להפיל את היריב באמצעות מוט ספוג ענקי.
הפרס: ארוחה מלאה שכוללת חתיכות שווארמה, שיפודי אווז, בשר צהוב טעים, חומוס - צ'יפס - סלט ושתייה קרה למנצח.
המתחרים: מוגרלים לפי התור, והפעם: אלכס נגד ניצן.
אלכס מטפס על המשטח שלו, מסתכל על המים בשינאה עמוקה ואומר: "חתולים לא אוהבים מים".
דודי צורח מהיציע: "בגלל זה אתה כזה מסריח?" וכולם צוחקים.
ניצן ניגשת אל המים, טובלת את שערה ולפתע התמונה מתחילה לזוז כאילו בהילוך איטי. ניצן מנופפת בשערה מצד לצד, היא עוצמת את עיניה, פותחת את פיה ומשפריצה מים על החולצה הלבנה שלה, מים ועוד מים ועוד מים. אפילו ג'ף לא נשאר אדיש למחזה הזה וכולם נשארים עם פיות פעורות ולסתות שמוטות. כשניצן מסיימת לענטז, היא עולה על המשטח שלה והיא אומרת: "הב הב".
באותה שניה אלכס יורד מהמשטח שלו, אומר: "זהו, נגמר הסיפור!" וניגש אל ניצן ומתחיל להטביע אותה. כולם מסתכלים בזמן שאלכס עומד שם עם דמעות בעיניים מרוב תסכול ומטביע את ניצן בבריכה בזמן שהיא מקללת אותו בכל פעם שהוא נותן לה לנשום קצת אוויר. זה הולך בערך ככה: "אתה תינוק מגודל" - טביעה - "ואני שונאת חתולים" - טביעה - "ואף אחד לא אוהב אותך" - טביעה - "וזו בטח הפעם הראשונה שאתה נוגע בבחורה" - טביעה - "היי, מצאתי פה שקל" - טביעה - "ויש לך סטייה כלפי חתולים" - טביעה - "ומתי תבין שאתה נמשך אליי?" - טביעה - "ואני בכלל שכחתי להוריד שערות ברגל לפני שבאתי לפה" - טביעה - בסוף זה נפסק. מלבישים את ניצן חלוק ומסבירים לאלכס את חוקי המשחק שלפיהם אסור להטביע חתולים, אנשים או כוסיות על.
- יום למחרת -
"2,3,4 וקדימה לעלות את כל המדרגות". סתיו, נדב ואיתי מסתכלים על ארווין שיורה לעברם פקודות בזמן שהם מתאמנים באי כדי לשמור על כושר. "אם לא תעבדו בשישי, לא תאכלו בשבת". נדב מסתכל על החברים שלו ואומר: "למה שלא נאכל בשבת? זו הארוחה הכי חשובה בשבוע". סתיו ואיתי מנדנדים בראשם כאילו הם לא יודעים על מה ארווין בכלל מדבר. מהמקום שבו הם נמצאים, הם יכולים לראות את הזריחה, וגם את ארווין מקפץ בין המדרגות במהירות. הוא עולה אותם ומגיע בדיוק לסוף שלהם, אז הוא מסתובב, קופץ בשמחה ומרים את ידיו לאוויר בנצחון. סתיו צועק לו: "אחי, הרגע רצת 5 קילומטר, להרים את הידיים לאוויר, לא רעיון כזה טוב", ואז כל הציפורים שהיו באיזור נופלות חסרות חיים לאדמה הקרה מהסירחון. שלושת החבר'ה אוספים אותם ואז איתי אומר: "הנה אוכל, אז מה הוא אמר שלא יהיה מה לאכול בשבת?", והאחרים ממלמלים: "עזוב, הוא בטח העתיק את המשפט הזה מהיטמן". איתי מסתובב לאחור ואומר: "אפרופו היטמן, איפה הוא לעזאזל?", ואז רואים מאחור גוש לא מזוהה, שכוב חסר אונים על הצוק, וקולות של חירחור ושל חוסר נשימה יוצאים ממנו. "אה, הנה הוא", הם מחייכים ומנופפים לו לשלום.
- בערב של אותו יום -
כולם יושבים מסביב למדורה, ארווין ואלכס יושבים מחובקים ושרים שירי הלל לחתולים וכיוצא בזה, היטמן נוחר באוהל שלו כבר מ17:00 אחר הצהרים וPo Zon מסתובב ומנסה לשכנע את החרקים שבאיזור להשתתף בפרויקט 'יצירת צלליות' החדש שלו.
עומר: "אז מלבד זה שאני לא מאשר לכם את המדורה הזו ואני הולך לנעול לכם את המסיבה בכל שניה, מה אתם חושבים שקורה~?"
נדב: "וואלה אחי, אני לא יודע".
אילן: "לא מוצא חן בעיני כל המסתוריות הזו. איפה המתמודד ה20 שהיה אמור להגיע בכלל?"
רומה: "ואיך ל))@!&#~& אנחנו אמורים לבשל לנו את הציפורים האלה לארוחת ערב ))@!&#~&?"
ליאור: "אני יודעת... אה, אני יודע ... בקיצור אחותי יודעת והיא תסביר לי ואני אבשל לכם את זה".
לפתע שומעים קולות מהיער, כולם נבהלים. עומר וניצן מתחבקים, סתיו ואיתי מתחבקים, אלכס וארווין מתחבקים, ודודי מסתכל על רותם במבט שואל ורותם אומר לו: "שלא תחשוב על זה אפילו". ואז שומעים מהיער "הוו הוו הווו הוו". ניצן נבהלת ושואלת: "מה זה היה?" ועומר אומר לה שזה בטח ינשוף. שומעים "מווו מוווו מוווו מוווו". סתיו נבהל ושואל: "ומה זה היה?" ואיתי אומר לו שזו בטח הייתה פרה. ואז אומרים "אוי כן, אוי כן, עוד קצת, עוד קצת... כן, בדיוק שם". ואז אלכס נבהל ושואל: "ומה זה היה?" וארווין אומר לו: "זה בטח זוג אנשים מזדיינים", ואלכס עדיין נשאר בבהלה.
ככה עבר הלילה וכוכבי פוקימונס נרדמו בזה אחר זה עד שעומר קם לבסוף, ניגש אל המדורה ושפך עליה דלי מלא מים ואמר: "ננעל~!"
בפרק הבא בהישרדות:
- הקינה של אביב לזכרו של סאי !
- הסוד הגדול של רותם !
- ובוחרים מודח ראשון - מי זה יהיה?
פרק טוב..
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
חחחחחחחחח עלק:"וPo Zon מסתובב ומנסה לשכנע את החרקים שבאיזור להשתתף בפרויקט 'יצירת צלליות' החדש שלו."
ומה עשית ממני ומניצן כזה זוג?חחח
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
פרק ענק, כרגיל!
הכי אהבתי את הקטע במשימה עם אלכס ועקב כך שהוא חתול הוא לא יכול להשתתף "חתולים לא אוהבים מים".
אהבתי גם את החלק עם ניצן ואלכס שאלכס מטביע אותה...
מה שכן הייתי ממליץ לך לא למרוח את הסיפור יותר מידי כמו הישרדות הישראלית...
לעשות כמו הישרדות ארה"ב שבה יש 2 משימות והדחה, זה הכי טוב...
אם כבר לרשום כ"כ הרבה אז עדיף להוסיף גם הדחה.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
יאללה חרקים ללמוד לעשות צלליות פרק אדיר צחקתי כל רגע
זה מזכיר לי אני צריך לעשות כמה פייקים
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
נהנתי מהפרק, בין השאר מזה: " "אחי, הרגע רצת 5 קילומטר, להרים את הידיים לאוויר, לא רעיון כזה טוב" ם:
אני חושב בשיא הרצינות שתצטרך לכתוב בכותרת:
הישרדות פוקימונס-כולל תכנים לגילאי 14 ומעלה!
או משהו כזה, כי כל הקטע של המז****** לא מסתדר עם גילאים של כמה משתמשים בפורום ><
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)