Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 30 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 438
  1. משתמש מנוסה
    סיפור מעולה ופרק מעולה
    מחכה לפרק הבא

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

2. משתמש מנוסה
    כל הכבוד על הרעיון
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

3. היכל התהילה
    אני שמח שכל אחד מהקוראים מצא משהו שהוא אוהב, זה מראה שיש עתיד לסיפור.
    בנוגע לפרק הבא - אני חושב שניתן לכיפור לעבור, ואז נמשיך כרגיל מיד לאחר מכן.
    תודה רבה על כל התגובות היפות, זה בהחלט מדרבן אותי להמשיך (זה, והדברים שקורים בפורום חחח).

4. משתמש מנוסה
    פרק מצויין כל הכבוד
    זה הסיפור הראשון שאני עוקב אחריו ומחכה להמשכו

Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    "זה ממש לא בסדר שאתה מעתיק ממני ככה", אומר ארווין בקול, "אני חושב שזה יותר גרוע מההעתקה, זו גניבה! אתה ממש גונב ממני עכשיו. אני לא מבין אותך! כאילו, אתה לא רואה אותי מעתיק או גונב ממך דברים. נכון? אז למה אתה מעתיק ממני? הא? הא?? הא???". רותם מסתכל על ארווין במבט תמהוני ואומר: "מה אתה לעזאזל רוצה ממני? אני רק מכין לי פה כוס תה". ארווין הולך משם בצעדים דרמטיים וממלמל לעצמו: "מה שתגיד, הרי כולם יודעים שככה אני מכין את התה..." ורותם מנענע את ראשו בחוסר אמון ומצקצק בלשונו."

חנקת אותי למוות! אחי זה פשוט מטורף!!!

6. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    חחחחחחח ענק אתה היטמן D:
    "וPo Zon מסתובב ומנסה לשכנע את החרקים שבאיזור להשתתף בפרויקט 'יצירת צלליות' החדש שלו."
    אין הרגת אותי XDDDDDD

7. היכל התהילה

"שבט פוקימונס, אתם יכולים להיכנס". כל שבט פוקימונס נכנס לקרחת יער וכל השורדים יושבים על בולי עץ ומחכים.

ג'ף מתקדם לעברם, מוציא שק כהה ומסתכל עליהם. הוא שואל אותם: "מישהו רוצה לנחש מה הולך לקרות עכשיו?"

ארווין: "אנחנו הולכים לאכול עכשיו את מעדני המקום... מקקים ברוטב פיצה?"

ג'ף: "לא
    ".

ארווין: "אנחנו הולכים לכבוש את פסגת ההר המושלג ההיא, איפה שיש את כל העצמות והשלדים?"

"

ארווין: "אנחנו הולכים להשתתף באתגר האח הגדול בו ייבחר השורד הכי מועדף של פוקימונס לשנת 2010?"

".

ארווין: "אנחנו הולכים לחבור לצוות הפקת אבודים ולמצוא את המשמעות של החיים והמוות?"

".

ארווין: "אנחנו הולכים להלחם בספרטנים ולא להפסיק עד שאחד מהשבטים ימות?"

ג'ף:"לאאאא !!!
    מישהו אחר רוצה לדבר? בבקשה??"

איתי: "אתה הולך להביא שני משתתפים חדשים, אחד לכל קבוצה, כי בפרק הראשון סאי מת ובפרק השני הוצגו רק תשעה שחקנים ככה שאנחנו בפיגור של שני שחקנים ומאחר שנאמר בתחילת הסיפור שיוצג השחקן הכי טוב בכל הזמנים, אתם החלטתם לעשות טוויסט ולהציג שניים כאלה".

ג'ף: "כן, איך ידעת את כל זה?"

איתי: "זה רשום לך על הכרטיסיה
    ".

ג'ף: "אה אופס
    טוב, כמו שנאמר, אנחנו הולכים להציג כעת שני שחקנים חדשים אשר יתווספו למשחק. אז תופים בבקשה".

אלכס עושה קולות של תופים מתלהבים וברגע שהוא קולט את המבט של רותם, הוא מפסיק ומסתכל על הידיים שלו בבושה.

מתמודד מספר 1: טרינר
    בן 16, רווק, דון

כשטרינר מגיע לסצנה, רותם ממלמל: "יחי טרינר", ואז כולם קמים, קדים לו ומוחאים לו כפיים בצורה סוערת וממושכת עד שהוא לוקח את הבנדנה, שם אותה על הראש ומתיישב. עומר ממשיך לעמוד ואומר: "
    טרינר אתה גזעי כפרה". טרינר מהנהן בראשו ואומר לו: "אתה עוד תגיע רחוק, חבר". Imagine מגחך ואומר: "מה לעזאזל הוא יודע?!", ואז כולם מסתכלים בכעס לעבר Imagine ועומר עונה לו: "יש לך עוד את האומץ לשאול?! כי זה טרינר!! הוא יודע פאקינג הכל!!!".

מתמודד מספר 2: ג'ון ג'ון
    בן 52, נשוי +, באמת מצב מסובך

ג'ון ג'ון ניגש לג'ף, לוקח בנדנה ואז אומר: "אני רוצה להקדיש את הרגע הזה לאישתי, לילדיי, לכל הבחורות שאת התמונות שלהן פירסמתי בעירום ולתפארת מדינת ישראל".

- בלילה שלמחרת -

החבורה יושבת ליד המדורה; ג'ון ג'ון ורומה רבים מי פילס את הדרך לכל הנובים והטרולים בפורום, עומר ורותם דנים האם STM הוא בוט מכני או משתמש בשר דם, וארווין מקריא קטעים מהסיפור האחרון שהוא כתב ושנקרא - 'אסון הטבע - בראשית': "בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱרווין, אֵת הַפורומים, וְאֵת הָגולשים. ב וְהָפורום, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְחֹשֶׁךְ, עַל-פְּנֵי תְהוֹם; וְרוּחַ אֱרווין, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הפורומים. ג וַיֹּאמֶר אֱרווין, יְהִי באן; וַיְהִי-באן. ד וַיַּרְאו המשתמשים אֶת-הָבאן, כִּי-רע; וַיַּבְדֵּל ארווין, בֵּין משתמש פעיל וּבֵין משתמש בבאן ה וַיִּקְרָא אֱרווין לָכולם לבוא ולשמוח איתו". נדב, סתיו ואיתי מנגבים את הדמעות ואומרים: "אחי, אתה באמת רשמת את זה?", ארווין מבליט את החזה שלו החוצה, עונד על פניו הבעה מרוצה ואומר: "אכן כן", והם נשברים ובוכים - "זה כל כך יפה".

ואז אביב נעמד בדרמטיות, מנגב את הדמעות ואומר: "די, נשבר לי!"
    כולם שואלים אותו מה קרה והוא מסובב את ראשו הצידה, מרים את ידו אל המצח ואומר: "נשמתי פגועה".
    עומר, נדב, סתיו, איתי ורותם אומרים לו: "שמע, בוא שב, נריץ קצת קטעים על אלכס, יהיה כיף".
    אביב מסתכל עליהם, מסתכל על הירח במבט נוגה ואז אומר: "שום דבר לא יאחה את ליבי הקטן".
    ואז הוא פוצה בשיר קינה, וזה הולך בערך ככה:

הדרך הייתה ארוכה
    עם הרבה סיבובים ועיקולים
    שהובילו אותנו עד לפה
    ומי בעצם יודע מה זה באמת כאן
    אבל אני חזק
    חזק דיו כדי שיהיה איכפת לי
    הוא לא כבד, הוא אחי
    הוא סאי

זו הייתה דרך ארוכה
    שממנה כבר אין דרך חזור
    בזמן שאנחנו מתקדמים
    הגיע הזמן שגם נתחיל לזכור
    אבל אני חזק
    והזכרון שלו לא מכביד עליי אפילו לרגע
    הוא לא כבד, הוא אחי
    הוא סאי

אז רותם קם, מכחכח בגרונו ואומר: "טוב, אז אם אנחנו במצב של לשפוך את הלב, גם אני רוצה לספר משהו.
    אני החבאתי את זה ממכם למשך הרבה זמן, יותר מדיי זמן והגיע הרגע כדי להתוודות על הנורא ביותר.
    אני מקווה שתקבלו אותי כמו שאני ושגילוי זה לא יפריע לכם ולי להתנהל בצורה שבה התנהלנו עד כה".

אילן קופץ בראש ואומר: "אני לא אוהב את הצורה שבה אתה אומר את זה".

רותם: "טוב, זו זכותך".

אילן: "אה, ואני לא אוהב את השם שלך, אני רוצה שיהיה לך שם יותר גברי".

רותם: "סבבה, טוב, אם תיתן לי להתחיל, זה יהיה הרבה יותר קל..."

אילן: "ואני לא אוהב את החידונים של OmerPoke".

רותם מסתכל על אילן במבט מוזר, וכולם ממלמלים: "מי זה OmerPoke? מה זה קשור בכלל?"

ואילן ממשיך בשלו: "ואני לא אוהב את Y.I, הוא מעצבן אותי".

רותם נהיה רציני, הוא ניגש לאילן ושואל אותו: "הכל בסדר? אתה רוצה קצת מים?"

ואילן ממשיך
    בדיבוק שלו כאילו רותם הוא אוויר: "ואני לא אוהב את הסיפור הזה".

עומר: "מישהו פה נשרט בצורה לא נורמלית, תקראו לכוחות ההצלה".

אילן מתנדנד קדימה ואחורה ולא מפסיק: "ואני לא אוהב כשהשמש זורחת ואת הצורה של הירח באמצע החודש, ואני לא אוהב את זה שמשדרים משהו בטלוויזיה ואז צריך לחכות יום שלם בשביל השידור החוזר, ואני בכלל שונא את ג'סטין ביבר, ושלא תגרמו לי להתחיל לדבר על פוקימון. כאילו, יש דבר יותר אובר רייטד מפיקאצ'ו? הוא בכלל עכבר אדיוטי, מה שמזכיר לי שאני שונא עכברים, ואני מתעב בני אדם ואני לא אוהב בכלל את השפה הזו ומי בכלל המציא את העולם הזה? אני שונא את העולם הזה. אני שונא אותי, ואת עצמי ואת כל מה שאני רואה במראה וזו הסיבה היחידה שאני מקטר כל הזמן..." וכולם כזה ב

ואז מכל האנשים, דווקא Imagine מתעשת ראשון, פותח את פיו ואומר: "בוא'נה, וחשבתי שלי יש בעיות".

- המשך יבוא -

8. מורחקים
    חחח אור תודה אחי האמת היא שלא הבנתי אני John? כי השם האמיתי שלי זה גם איתי וגם פה כתבת חח אף פעם לא ממש נכנסתי לפורום סיפורים אבל נכנסתי לשלך רק בגלל שאני אוהב אותך אח יקר וחוץ מזה הסיפור שלך צריך לזכות באוסקר.

9. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SEXEYMAN צפה בהודעה
    חחח אור תודה אחי האמת היא שלא הבנתי אני John? כי השם האמיתי שלי זה גם איתי וגם פה כתבת חח אף פעם לא ממש נכנסתי לפורום סיפורים אבל נכנסתי לשלך רק בגלל שאני אוהב אותך אח יקר וחוץ מזה הסיפור שלך צריך לזכות באוסקר.
    יש איתי בסיפור (מנהל פורום ספורט)
    ויש ג'ון ג'ון בסיפור (שזה אתה)

תקרא, ומקווה שתהנה.

10. with great power comes great responsibility
    עומר: "מישהו פה נשרט בצורה לא נורמלית, תקראו לכוחות ההצלה".

אילן מתנדנד קדימה ואחורה ולא מפסיק:
    "ואני לא אוהב כשהשמש זורחת ואת הצורה של הירח באמצע החודש, ואני לא אוהב את זה שמשדרים משהו בטלוויזיה ואז צריך לחכות יום שלם בשביל השידור החוזר, ואני בכלל שונא את ג'סטין ביבר, ושלא תגרמו לי להתחיל לדבר על פוקימון. כאילו, יש דבר יותר אובר רייטד מפיקאצ'ו? הוא בכלל עכבר אדיוטי, מה שמזכיר לי שאני שונא עכברים, ואני מתעב בני אדם ואני לא אוהב בכלל את השפה הזו ומי בכלל המציא את העולם הזה? אני שונא את העולם הזה. אני שונא אותי, ואת עצמי ואת כל מה שאני רואה במראה וזו הסיבה היחידה שאני מקטר כל הזמן..." וכולם כזה ב

ואז מכל האנשים, דווקא Imagine מתעשת ראשון, פותח את פיו ואומר: "בוא'נה, וחשבתי שלי יש בעיות".

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חזק ביותר
    מחכה לפרק הבא

נ.ב-יחי טרינר

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    החבורה יושבת ליד המדורה; ג'ון ג'ון ורומה רבים מי פילס את הדרך לכל הנובים והטרולים בפורום, עומר ורותם דנים האם Stm הוא בוט מכני או משתמש בשר דם, וארווין מקריא קטעים מהסיפור האחרון שהוא כתב ושנקרא - 'אסון הטבע - בראשית': "בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱרווין, אֵת הַפורומים, וְאֵת הָגולשים. ב וְהָפורום, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְחֹשֶׁךְ, עַל-פְּנֵי תְהוֹם; וְרוּחַ אֱרווין, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הפורומים. ג וַיֹּאמֶר אֱרווין, יְהִי באן; וַיְהִי-באן. ד וַיַּרְאו המשתמשים אֶת-הָבאן, כִּי-רע; וַיַּבְדֵּל ארווין, בֵּין משתמש פעיל וּבֵין משתמש בבאן ה וַיִּקְרָא אֱרווין לָכולם לבוא ולשמוח איתו". נדב, סתיו ואיתי מגנבים את הדמעות ואומרים: "אחי, אתה באמת רשמת את זה?", ארווין מבליט את החזה שלו החוצה, עונד על פניו הבעה מרוצה ואומר: "אכן כן", והם נשברים ובוכים - "זה כל כך יפה".
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!!

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    עומר ורותם דנים האם Stm הוא בוט מכני או משתמש בשר דם
    Xddddd
    תכלס לא נראה לי שיש מישהו שיודע את זה :p
    איך אתה לא הוספת אותי :@
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    יש לך את זה גדול

Spoiler ספוילר

14. The eternal hunters
    שם: אילן
    חחחחחחחמצחיק מאוד זה מה שבאמת אני חושב על פיקאצו

מה רע בשם של רותם?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

15. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    "בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱרווין, אֵת הַפורומים, וְאֵת הָגולשים. ב וְהָפורום, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְחֹשֶׁךְ, עַל-פְּנֵי תְהוֹם; וְרוּחַ אֱרווין, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הפורומים. ג וַיֹּאמֶר אֱרווין, יְהִי באן; וַיְהִי-באן. ד וַיַּרְאו המשתמשים אֶת-הָבאן, כִּי-רע; וַיַּבְדֵּל ארווין, בֵּין משתמש פעיל וּבֵין משתמש בבאן ה וַיִּקְרָא אֱרווין לָכולם לבוא ולשמוח איתו".

ואז מכל האנשים, דווקא Imagine מתעשת ראשון, פותח את פיו ואומר: "בוא'נה, וחשבתי שלי יש בעיות"
    XD קרעו אותי שני הקטעים האלו XP

עמוד 6 מתוך 30 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •