אבל אני יכול לבקש ממך לעשות את הדמות שלי פחות בכיינית ומתלוננת?
אבל אני יכול לבקש ממך לעשות את הדמות שלי פחות בכיינית ומתלוננת?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
השמיים מרחפים להם במהירות והאור נהפך חלש. החשיכה צובעת את השמיים בשחור ורואים מהמרחק 20 ניצנוצים של לפידים מתקרבים למועצת השבט. ג`ף מחכה להם עם ידיים על המותניים ומבט רציני.
המנגינה של מועצת השבט
ג`ף - "מאחורי כל אחד ממכם יש לפיד, אתם מוזמנים לקחת את הלפיד, לגשת ללהבה, ולהדליק אותו. זה חלק מהטקס של מועצת השבט, כי במשחק הזה אש מייצגת את החיים שלכם על האי, ברגע שהאש שלכם נכבית, גם אתם נכבים".
כולם צועדים, לוקחים לפיד ומציתים אותם באש, הם מניחים את הלפידים בכנים שלהם ומתיישבים.
ג`ף: "ברוכים הבאים למועצת השבט, כאן אנחנו נשאל שאלות ואתם תתבקשו לענות עליהם, בתום השיחה אתם תלכו להצביע כל אחד עבור מי שהוא רוצה להדיח, והבן אדם עם הכי הרבה קולות נגדו יודח מהשבט".
ג`ף : "אוקי, אז אם הייתם צריכים לנקוב בדבר הכי קשה עד כה, מה זה היה?"
ניצן: "אל תגרום לי להתחיל... בוא נראה, הדבר שהכי מעצבן אותי זה שיש איזה ערבי בן איזה 100 שלא מספיק להמר עליי בfriends for sale בפייסבוק".
אלכס: "או העובדה שאני צריך ללכת בפארק עם הכלב שלי ואז לנקות גם אחריו וגם אחריי. זו חתיכת עבודה".
רותם: "או מה אתם חושבים על זה שבמגזין 'רייטינג' דירגו את אייל גולן רק במקום השני במצעד הזמרים הים תיכוניים. כאילו, עם כל הכבוד לזוהר ארגוב, מקומו של אייל הוא במקום הראשון".
כולם מסתכלים על רותם במבט של - על מה לעזאזל אתה חושב בזמנך החופשי?
ג`ף: "לא, חבר'ה, התכוונתי במשחק. מה קשה לכם במשחק?"
Po Zon: "הקושי הכי גדול שלי הוא להביא אנשים להעריך אותי ולהשתתף בציור ממוחשב".
ג`ף: "לא, אתה שוב חוזר לחיים האמיתיים, אני מתכוון למשחק"
Po Zon: "גם אני מתכוון למשחק".
ג`ף מעקם את הפרצוף.
ג`ף: "אוקי, אז בוא ננסה מצד אחר, יש משהו שהייתם רוצים שיהיה אחרת במחנה?"
נדב: "כן, קשה גם ככה לחיות עם 20 אנשים שונים, אז אולי מה שאני הייתי רוצה זה להיות במשחק בתור שחקן יחיד".
סתיו: "כן, זה נחמד והכל להיות השלישייה המובילה כי ככה אתה יודע שיש לך ברית והכל, אבל זה מאוד מגביל אותך מבחינה משחקית".
איתי: "שלא נדבר על זה שכולם חושבים שאני הומו".
כולם מסובבים את ראשם ומסתכלים על איתי במבט של WTF
ג`ף: "אז הנה הרגע שכולכם חיכיתם לו - רגע ההדחה. אתם מוזמנים ללכת לקלפי ההצבעות ולהטיל את הקולות שלכם. ואני מתכוון לקולות שלכם, ולא את הכדורי פרווה, אלכס ! אתם מוזמנים להתחיל !".
כולם מצביעים
ג`ף: "ברגע שהקולות מושמעים, ההחלטה היא סופית, האדם שיודח יתבקש לעזוב את מועצת השבט באופן מיידי, אני אקריא את הקולות" :
"האדם הראשון שמודח מהישרדות פוקימונס היא, הוא, היא, הוא, הם ליאור ואחותו. אתם מתבקשים להביא את הלפיד שלכם".
ליאור,
השבט אמר את דברו ! הגיע הזמן ללכת".
אלכס מתרומם מהמקום שלו ופורש את ידיו על מנת לחבק את ליאור. ליאור מסתכל עליו, בוהה בו לשנייה ואז מסתובב לאחור והולך ממועצת השבט. אלכס המאוכזב מיבב: "מייאו"
ג`ף: "הבשורות הרעות הן שאיבדתם חבר שבט, הבשורות הטובות הן שאתם עדיין במשחק, קחו את הלפידים שלכם, וחיזרו לאי שלכם. לילה טוב".
ליאור (וידוי למצלמה) - אתה מוזמן לצרף את מילות הפרידה שלך ואערוך אותם אל תוך הסיפור.
יצא פרק מצחיק רצח חח
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
טוב.. לפחות לא הודחתי,
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
איתי: "שלא נדבר על זה שכולם חושבים שאני הומו".
כולם מסובבים את ראשם ומסתכלים על איתי במבט של WTF
---
אלכס: "או העובדה שאני צריך ללכת בפארק עם הכלב שלי ואז לנקות גם אחריו וגם אחריי. זו חתיכת עבודה".
אהבתי ם:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
למה להמשיך להכחיש את מה שכבר כולם יודעים?
קראתי את הסיפור, הוא ממש מגניב רק שהדמות שלי לא ממש דומה לי (שזה לא כזה נורא, אבל אתה יודע... אני רוצה שהדמות שלי תייצג אותי :$ )
אני יודע שזה לא אמור להיות ממש אני וזה רק מבוסס עלי עם השם שלי וזה, אבל בכל זאת...
אני לא משתמש כל כך במילה וואלה ואני לא חוזר על אותו המשפט מליון פעם ואני גם לא אומר 'אחי' (אלא אם כן זה במשפט 'אחי, אני בוכה מרוב שזה יפה', וגם זה לא ממש משפט שלי וזה סה"כ בשביל להתגרות בארוין).
אני לא משתמש כל כך במילה וואלה ואני לא חוזר על אותו המשפט מליון פעם ואני גם לא אומר 'אחי' (אלא אם כן זה במשפט 'אחי, אני בוכה מרוב שזה יפה', וגם זה לא ממש משפט שלי וזה סה"כ בשביל להתגרות בארוין).
אם תעשה את הדמות שלי קצת יותר צינית, עוקצנית ותוקפנית אז זה יהיה ממש מגניב, אבל זה הסיפור שלך ואתה תחליט מה לכתוב ואיך לכתוב.
אה כן, ובגלל שאני לא פעיל בפורום אני רוצה שכל פעם שתהיה הדחה הקול שלי ילך לארוין אם זה אפשרי. אם ידיחו אותו אז נראה כבר מה נעשה~
בהצלחה עם הסיפור הזה D:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)