^^
רשום בתנ"ך
=.="
יש גם בתנ"ך סיפור על זה שמישהו העלה את כל החיות בעולם עם כל המזון שהם צריכים לשנה לתוך סירה שלפי המידות המתוארות שלה הייתה קטנה מהטיטניק (שהכילה רק 3,000 אנשים ומזון לכמה שבועות) כשירד גשם במשך שנה והוא כיסה את כל ההרים, משמע הוא היה מעל לאוורסט מה שאומר שלא היה יכול להיות להם חמצן, ואיכשהו כשהם שרדו את הכל היה להם גם אוכל למטה לאכול בשביל שהם ישרדו, והטורפים הצליחו לשרוד באמצעות קסם כי הם לא יכלו לאכול חיות, כי כל פעם שהם היו עושים את זה זן שלם היה נכחד. אז מה? תפסיקו להקשיב לכל מה שכתוב בספר הזה, רובו מבוסס על שום כלום והוא מלא בבולשיט :/
אם אתם נותנים לספר הזה להחליט בשבילכם מה רע ומה טוב, את מי צריך לשנוא ואת מי לא ומה נכון ומה לא, אז תסלחו לי, אתם מפגרים.
אגב, נטייה מינית זה לא משהו שמקבלים בגנים. נטייה מינית זה חלק מהאישיות, ולכל אחד יש אישיות שונה.
ספוילר
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
זה כן עובר בגנים,ואני לא מאמין בתנ"ך אבל עם אנשים מאמינים זאת זכותם המלאה,-ובתור אחד שתומך בדמוקרטיה ובזה שצריכים לכבד את כולם את צריך לדעת את זה סטריינג'ר אין סטריינג' לנד.
"ערכים"
"אנחנו עם עליון והשאר נחותים וצריך להרוג את כולם כי זה מה שמי שברא אותנו רוצה"
אחלה ערכים Oם
ספר גזעני ואלים בטירוף, אבל לא על זה הדיון...
מאג'יקארפ:
שמע, לא אמרתי להם לא להאמין בתנ"ך, ממש לא. אין לי בעיה עם אנשים שמאמינים וחלק מהם חברים מאוד טובים שלי אפילו. אני אישית לא מאמין וחושב שהכל שם זה בולשיט. זה פשוט נראה לי טיפשי לבסס שנאת חינם על משהו שכתוב בספר שנכתב לפני אלפי שנים, זה הכל.
ספוילר
מישהו קורא את התגובות שלי?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אוי נו באמת -.-
הוא ברא חזיר מאותה סיבה שהוא ברא כל בעל חיים לא כשר. כדי שהדבר יחיה.
יש איסור גם על חשפנות?
וכמו שאמרתי, גיבוב של שטויות ובולשיט הקטע עם משכב זכר. אתה יודע כמה הומופובים דתיים יש ובטח היו?! אתה יודע כמה פשוט זה לשנות כמה דברים בתנ"ך?
אתה חושב שכל ההומואים גאים במה שהם?! אתה יודע כמה הומוסקסואליים הומופובים יש?! הם לא בדיוק שולטים בזה, יש להם בדם כמות מסויימת של הורמון שגורמת לזה.
כך שלעומת החזיר, והחשפנות, הומוסקסואליות זה לא בחירה.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)