"צא בויזל אקדח מים לרצפה ותנסה לתפוס את הכרטיס"אני אומר ומוציא את בויזזלOriginally posted by eevee@Jul 16 2008, 06:31 AM
ריוגה-
"הכרטיס נמצא בשמיים וממי שיגיע אליו ינצח!| אתה שומע ורואה את כולם והפוקימונים שלהם קופצים!
"צא בויזל אקדח מים לרצפה ותנסה לתפוס את הכרטיס"אני אומר ומוציא את בויזזלOriginally posted by eevee@Jul 16 2008, 06:31 AM
ריוגה-
"הכרטיס נמצא בשמיים וממי שיגיע אליו ינצח!| אתה שומע ורואה את כולם והפוקימונים שלהם קופצים!
ריוגה-
הטריק לא עובד ופתאום אחרי המון מתקפות אתה רואה שרק בויזל ופוקימון הנראה כמו פוכדור! נשארתם והכרטיס נמצא ביניכם!
מה תעשה?
"יש לי רעיון,נעשה קרב על הכרטיס,מוסכם?" הוא שואל אותך אך מוסיף "ואי אפשר להלחליף פוקימון!"
תסכים?
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
"אוקיי בו נצא לעשות קרב"אני אומר לוOriginally posted by eevee@Jul 16 2008, 08:17 AM
ריוגה-
הטריק לא עובד ופתאום אחרי המון מתקפות אתה רואה שרק בויזל ופוקימון הנראה כמו פוכדור! נשארתם והכרטיס נמצא ביניכם!
מה תעשה?
"יש לי רעיון,נעשה קרב על הכרטיס,מוסכם?" הוא שואל אותך אך מוסיף "ואי אפשר להלחליף פוקימון!"
תסכים?
ריוגה
נגד
"צא מכת חשמל!"
מה תעשה?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"תתחמק ושריטה"אני אומר לבויזלOriginally posted by eevee@Jul 16 2008, 09:51 AM
ריוגה
נגד
"צא מכת חשמל!"
מה תעשה?
"אני אחזיר לך את כל הדברים שגנבו לך!"אני אומר לאיש ומתחיל לרוץ לכיוון התורןOriginally posted by eevee@Jul 16 2008, 06:31 AM
ג'ו-
אתה מגיע לאיש
"איש אחד ופוקימון גדול על סכינים בידיים שדדו את הסירה,הדלק,האוכל וכל הדברים אצלהם!!" הוא אומר ומצביע לכיון התורן שלשם הם הלכו!
מה תעשה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
הרשמה:
שם משתמש בפורום: zapdos
שם משתמש במשחק: ג'ק סילבר
פוקימון התחלתי לבחרתכים:קרוגאנק
שותף: לא
הערות: אין
חמוף
ג'ו-
אתה מתחיל לרוץ אך את רואה קרן על מתקרבת ובמטרטה לפגוע בך!
מה תעשה?
ריוגה-
נגד
אתה מתחמק ומגיע לידו!
"תתקשח!" אומר המאמן והשריטה לא משפיעה על הפוקימון (פוקידע...)
"דחיפה!" הוא קורא והפוקימון דוחף את בויזל ישירות!
ג'ק-
רשום!
תגיב להתחלה!
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"מיוטו" אני אומר לעצמי וממלא את הטופס הקבלה של צוות מיוטו.Originally posted by eevee@Jul 12 2008, 08:30 AM
כולכם רשומים!
התחלה:!
כולכם נמצאים בביתכם וקיבלתם 3 מכתבים.
אחד מצוות קיוגר
אחד מצוות מיוטו
ואחד מצוות דיאגלה.
בכל מכתב יש טופס קבלה!
לאיזה צוות אתם בוחרים ללכת?
חמוף
"בויל דחיה"אני אומר ובודק בוקידעOriginally posted by eevee@Jul 16 2008, 10:04 AM
ריוגה-
נגד
אתה מתחמק ומגיע לידו!
"תתקשח!" אומר המאמן והשריטה לא משפיעה על הפוקימון (פוקידע...)
"דחיפה!" הוא קורא והפוקימון דוחף את בויזל ישירות!
אני מנסה לפקוץ כמה שיותר מהר הצידהOriginally posted by eevee@Jul 16 2008, 10:04 AM
ג'ו-
אתה מתחיל לרוץ אך את רואה קרן על מתקרבת ובמטרטה לפגוע בך!
מה תעשה?
]
---
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
ג'ק-
אתה רושם את הטופס של מיוטו ואז את רואה דרך החלון חבילה ואת הפוקימון שלך מרים אותה ושמח לראותך!
יש לך את כל הפרטים ושאתה מנסה להתחבר עם הפוקימון שלך אתה שומע ויכחים של הוריך מלמטה
מה תעשה?
ריוגה-
נגד
http://www.pokemonelite2000.com/spri...a/dpmba418.png
"תחשמל את הפוקידע של הילד!!"" הוא צועק על הפוקימון שלו ומקבל מכה מהדחיפה אך אתה רואה שהפוקידע שלך הרוס!
מה תעשה?
ג'ו-
אתה מתחמק בשנייה האחרונה ואתה לא מצליח לזות מלמעלה מי האנשים המבצעים את מה שקורה..
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"היי לא פאר בויזל שריטה"אני אומר לבויזלOriginally posted by eevee@Jul 16 2008, 10:41 AM
ריוגה-
נגד
http://www.pokemonelite2000.com/spri...a/dpmba418.png
"תחשמל את הפוקידע של הילד!!"" הוא צועק על הפוקימון שלו ומקבל מכה מהדחיפה אך אתה רואה שהפוקידע שלך הרוס!
מה תעשה?
אני מתקרב אל הדלת כדי לשמוע יותר טוב את הויכוחים של הורי.Originally posted by eevee@Jul 16 2008, 10:41 AM
ג'ק-
אתה רושם את הטופס של מיוטו ואז את רואה דרך החלון חבילה ואת הפוקימון שלך מרים אותה ושמח לראותך!
יש לך את כל הפרטים ושאתה מנסה להתחבר עם הפוקימון שלך אתה שומע ויכחים של הוריך מלמטה
מה תעשה?
חמוף
ג'ק-
"הוא צעיר מדי!! אסור לו לתת לו ללכת!" אומר האבא שלך
"הוא כבר גדול,אני סומכת עליו.." היא אומרת והם ממשיכים לדבר בנידון-
ריוגה-
נגד
"תחמוק והשתמש במכת חשמל!" אומר האיש ומחשמל קשות את בויזל!
מה תעשה?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)