פורסם במקור על ידי cyndaquil סליחה אחי לא שמתי לב #_# אז אנחנו מסיימים באותן השעות בערך... סבל תאמין לי חח D: תגיד אולי יש לך משחקים למחשב טובים ?..אני ממש צריכה ,לאחרונה אני לא ממש ישנה ואני משועממת תחת ..
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
כן...
גם אני שונא לצטט!! GPXPLUS תקליקו!! מחכים... ספוילר אני לחיץ!!
ספוילר
לישון!! לישון זה טו אוב
פורסם במקור על ידי guylamed לישון!! לישון זה טו אוב עשית דאבל ><
פורסם במקור על ידי guylamed לישון!! לישון זה טו אוב נכון אבל למה דאבל D: פורסם במקור על ידי TheSkyRuby תגיד אולי יש לך משחקים למחשב טובים ?..אני ממש צריכה ,לאחרונה אני לא ממש ישנה ואני משועממת תחת .. אני לא הבן אדם המתאים לשאול אני בעצמי צריך... : P
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=29437
פורסם במקור על ידי cyndaquil נכון אבל למה דאבל D: אני לא הבן אדם המתאים לשאול אני בעצמי צריך... : P נאחס .... הלכתי לפתוח נושא במשחקים כללים...
מצטער אני אסלח על זה בשישי בערב מצטער מצטער מצטער
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby נאחס .... הלכתי לפתוח נושא במשחקים כללים... בהצלחה בחיפוש ^_^ פורסם במקור על ידי guylamed מצטער אני אסלח על זה בשישי בערב מצטער מצטער מצטער חח שרוט > <
חח למה? סתם בצחוק אמרתי חח תכף הולך לישון
פורסם במקור על ידי cyndaquil בהצלחה בחיפוש ^_^ חח שרוט > < תודה .. בהצלחה גם לך .. תרגיש חופשי אם מישהו יתן משחק טוב להוריד אותו XD
פורסם במקור על ידי guylamed חח למה? סתם בצחוק אמרתי חח תכף הולך לישון כה נראה לי גם אני עוד מעט.צריך לקום מוקדם ?_?
לילה טוב לכם! נתראה עוד קצת פחות מיום!
פורסם במקור על ידי TheSkyRuby תודה .. בהצלחה גם לך .. תרגיש חופשי אם מישהו יתן משחק טוב להוריד אותו XD בככיף D : פורסם במקור על ידי guylamed לילה טוב לכם! נתראה עוד קצת פחות מיום! לילה טוב D :
נתראה גיא
אני לא מצליח להרדם > <!!! מי פה.?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום