1. למה אני לא מצליח להיכנס לסאפרי ?(ברקת) 2. שמתי במקום הזיווג בדרך 117 שתי Marill אחד בן , ואחת בת , כמה זמן יקח להם לעשות ביצה ?
פורסם במקור על ידי BlackShot 1. למה אני לא מצליח להיכנס לסאפרי ?(ברקת) 2. שמתי במקום הזיווג בדרך 117 שתי Marill אחד בן , ואחת בת , כמה זמן יקח להם לעשות ביצה ? 2. זה על כמה צעדים אתה הולך , בערך צריך 10,000 אני חושב פשוט תלחץ רווח ותשגע את השחקן ימינה שמאלה כמה דקות תבדוק חחח
פרישה
סבבה מה עם 1 ?
כנראה אין לך את הpokeblock Case. אתה מקבל אותו בעיר Lilycove(העיר של הספארי) מילדה קטנה מצד שמאל נדמה לי... כשיהיה לך אותו, תוכל להיכנס לספארי. עריכה: בעצם אנל'א בטוח איך זה לגבי ברקת. תבדוק את האפשרות הזו בכל מקרה...
איפה הילדה ?
אמרתי. לך למכון היופי בעיר ליליקוב(בניין גדול למטה). הילדה תהיה נדמה לי בצד שמאל כשאתה נכנס למקום...
אני מדבר שם עם כולם , אף אחד לא הביא לי כלום .
לא הייתה שם ילדה קטנה שהביאה לך משהו? אולי בברקת צריך לעשות משהו אחר... :\
היו שתי ילדות קטנות עם שתיהם דיברתי כלום .
אוי, אז לא יודע. מצטער שלא הצלחתי לעזור :\ תחכה שעוד יגיבו.
למה שמתי שתי Marill נהיה לי ביצה של Marill , יש איזה פוקימון אחר , איזה פוקימון דומה שיושב על משהו .
כי יש למאריל תת-התפתחות... אם היית שם נניח פוקימון כמו drowzee, היית מקבל מהביצה דרווזי ולא פוקימון אחר, כי אין לו תת-התפתחות... הפוקימון שקיבלת, אזוריל, יתפתח ע"י שמחה.
לא הבנתי אז אני יקבל רק מרוויל ? אני רוצה את הפוקימון השני עם הישבן הזה מתחתיו .
נערך לאחרונה על ידי BlackShot, 09-13-2010 בשעה 10:48 PM
פורסם במקור על ידי BlackShot היו שתי ילדות קטנות עם שתיהם דיברתי כלום . תחפ ש מדריך לברקת ותחפש משהו באזור שלך ותראה בטוח רשום מה לעשות כי יש משהו לעשות בספארי
פורסם במקור על ידי BlackShot לא הבנתי אז אני יקבל רק מרוויל ? אני רוצה את הפוקימון השני עם הישבן הזה מתחתיו . קראתי לא נכון "^^ כדי לקבל אותו אתה צריך שאחד מהמרילים יחזיק חפץ שנקרא Sea Incense.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום