אני אוהב האי למה? כי זו סידרת מתח יש בא הרבה אקשן מתחד פחד וסודיות ואפשר לסוע בזמן לחזור ולשנות את העבר ויש שם גם ספר כזה שמראה צעד אחד קדימה את העתיד לפני שזה בכלל קורה פוגע בכדור הארץ אסטרויד וכל העולם נמחק חוץ מי אי אחד קטן ששמה מתבססת כל הסדרה.
לא מעניין אותנו למה אתה אוהב האי...
זה נחשב ספאם כפרה...
תקרא חוקים
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
נדובי אתה רוצה שנתעלם מספאם?,יש דברים שאפשר להתגמש ויש הרבה שלא...Originally posted by נדובי ההגי@Jul 10 2008, 12:10 AM
נו באמת, ותרו לו, מספיק לחיות בתוך המסגרת המרובעת של ''חוקים חוקים חוקים''.
אם כבר באמת נפתח לדיון
האי לא משהו השמיניה היה בהרבה יותר יפה או שזה סתם בגלל שהיום אני יותר גדול מהזמן של השמיניה אז זה פחות מעניין אותי...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
ברור שאי אפשר להשוות בין האי לשמינייה, במיוחד שהפרק הלפני אחרון של האי או הפרקים האחרונים, היו הרבה יותר טובים מכל השאר והאחרון ><"
נדוב אם לא היו חוקים היה בלאגן, אז אתם מתבקשים לא להספים כאן!
הקיצר אם חוזר האי אני רואה כי אולי יהיה מעניין ואני לא רוצה לדעת שצפיתי עונה סתם, אבל השמינייה תמיד יעקוף את זה...
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
ברור שזה לא נוגד את החוקים.
זה כמו לתת ביקורת על סרט , זו הדעה שלו.
באי יש כל כך הרבה חורים... היה את הפרק ההוא למשל, שהם ישבו וחיכו שטומי יחזור מהעבר, והאינדיקציה שלהם אם הוא הצליח במשימה או לא הייתה החלק ההוא של המטוס
הנה החורים בקטע הזה(חורי ענק ממש):
-אם מישהו נסע אחורה בזמן למה לאזעזל עובר כל כך הרבה זמן עד שהוא יחזור? זה אמור להיות רגעי ממש, איך שהוא חוזר לעבר הוא צריך להופיע מיד בהווה, שכן הזמן לא עובר באופן שווה, כי את העבר כבר חוו-אלו מאין חוקי יסוד בנסיעה בזמן
-אם טומי באמת הצליח לשנות את העבר, לא רק החלק של המטוס היה משתנה ונעלם פתאום, אלא יהיה מאין פלאש לבן רגעי והכל היה משתנה, כל הזכרונות שהיו להם מ09.09.09 עד לאותה נקודה היו נמחקים ומתחלפים בזכרונות אחרים, ולא סתם חלק של מטוס מתפוגג באוויר... פיגור אמיתי.
ובתכלס הצד שמוצג כצד הרע של מקס(גבינה!!!!!!1)והלנה צודק לגמרי, היה מטאור והעולם הושמד, ואז קמה האנושות מחדש, ככה ההיסטוריה התכוונה, כך הטבע התכוון, החיים פרחו מחדש-אבל לא, הצד שמוצג כצד הטוב מחליט לחזור בזמן, להרוג את כל הציוויליזציה החדשה ובשביל מה? בשביל להציל את סבא רבא רבא רבא רבא רבא רבא שלהם? בולשיט.
בולשיט, בולשיט בולשיט.
ועוד דבר, איך זה שכל העולם הושמד חוץ מהאי הזה? מה כל כך מיוחד בו? עוד מילא שלא מספרים לנו(אולי רוצים להפתיע עם זה בעונה הבאה) אבל שהדמויות לפחות יתענינו איך זה קרה!! אם הייתי נתקע במקום היחידי שעומד קיים עלי אדמות-אני מאמין שהייתי מסוקרן כיצד.
וגיורא חמיצר פריק של פלוט-טוויסטים מהתחת 'הוא זה בעצם אבא שלו והיא בעצם אמא שלו והוא הסבא רבא רבא רבא רבא רבא שלו והיא בכלל ספר!!! איזה גאון אני!!!' זה כמו בשמיניה שבעונה השלישית פתאום כולם היה במועצה המפגרת הזאת, כולם! כל הדמויות!
אנא הגיבו לנקודותי.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)