Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    בזמן האחרון ריטסוקה קאן עושה יותר מדי דברים אשר פוגעים בפורום,-הוא עוצר אנשים מלפתוח משחקי פוקימון שהם אוהבים ורוצים לשחק בהם מכיוון שזה חוזר על עצמו לדעתו,הוא לא מוכן לשמוע ביקורות רעות על דברים שהוא עושה,ואפילו מקלל את פותחי האשכולות:
    "בקיצור- פותח הנושא סתם אוהב לקטר כי אין לו מה לעשות בחיים (: "
    שלא לדבר על זה שעכשיו שלייטסוורד הועף פורום חת"ם איבד את תקוותו האחרונה,פעם היו בפורום המון משחקים והיה כיף להיכנס אליו,-והיום נפתחים בקושי משחק או שניים בחודש,פעם פורום חת"ם היה פורום חידות,תחרויות ומשחקים,אך כיום הוא פורום תחרות,חידון ומשחק,וגם זה רק אולי,פורום אמור להיות מקום שכיף לך להיכנס אליו,ולא מקום שמגבילים אותך רק בגלל שמנהל אמר שזה לא נראה לו כי זה חרוש,אולי יתנו לי באן לצמיתות על מה שאמרתי,אבל לדעתי מנהל כזה חייב לשנות את דרכיו או לעוף מניהול.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

2. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    ציטוט פורסם במקור על ידי !magikarp! צפה בהודעה
    בזמן האחרון ריטסוקה קאן עושה יותר מדי דברים אשר פוגעים בפורום,-הוא עוצר אנשים מלפתוח משחקי פוקימון שהם אוהבים ורוצים לשחק בהם מכיוון שזה חוזר על עצמו לדעתו,הוא לא מוכן לשמוע ביקורות רעות על דברים שהוא עושה,ואפילו מקלל את פותחי האשכולות:
    "בקיצור- פותח הנושא סתם אוהב לקטר כי אין לו מה לעשות בחיים (: "
    שלא לדבר על זה שעכשיו שלייטסוורד הועף פורום חת"ם איבד את תקוותו האחרונה,פעם היו בפורום המון משחקים והיה כיף להיכנס אליו,-והיום נפתחים בקושי משחק או שניים בחודש,פעם פורום חת"ם היה פורום חידות,תחרויות ומשחקים,אך כיום הוא פורום תחרות,חידון ומשחק,וגם זה רק אולי,פורום אמור להיות מקום שכיף לך להיכנס אליו,ולא מקום שמגבילים אותך רק בגלל שמנהל אמר שזה לא נראה לו כי זה חרוש,אולי יתנו לי באן לצמיתות על מה שאמרתי,אבל לדעתי מנהל כזה חייב לשנות את דרכיו או לעוף מניהול.
    +1 צודק מאוד.
    פורום חת"ם נהיה מאוס מיום ליום בגלל ניהולו.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    כמו שאמרתי בנוד וכולם התעלמו משחקים אמורים להיות כיפיים לא מושקעים
    דוגמא לזה אפשר למצוא בפוקימון הוא לא הגרפיקה הכי טובה שיש בשוק זה כמה רמות קודם וזה משחק ממש כיפי כל הקטע זה הכיף לא ההשקע או גרפיקה
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. Retired
    שם: Ashar
    אני כבר התלוננתי בעבר לא יצא כלום.
    פרישה

5. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    הנושא ננעל אוטומטית
    קראו חוקים תבינו למה

And If You Don't Know, Now You Know

6. היכל התהילה
    אל תדאגו, חבר'ה, אני לא רואה בזה סוג של תלונה על משתמש, אני רואה בזה סוג של תלונה על התנהלות של מנהל ולזה יש מקום בפורום משוב.

נפתח מחדש.

עריכה - אני רואה שיש כבר נושא פתוח בנושא.

ננעל. סליחה חחחחח

7. the bitch is back
    פספתי כנראה את הקללה במשפט...
    והבנתי כנראה שאי אפשר כנראה לצפות מאנשים פה כלום ולא לצפות למשחק טוב שיפתח בחת"מ.
    אקח את זה לשומת ליבי ואנסה לא לתת ציפיות בכלל מהאנשים שפותחים משחק ולתת להם לפתוח משחקים ברמה נמוכה- כי לדברכם זה רק מה שאתם יכולים ורוצים.

הבנתי- אני לא אצפה לכלום מהמשחקים שישלחו אליי ואדע מראש שזה לא משנה מה אומר- משחק ברמה נמוכה ולא מושקע ישאר ככה (:

וגייולד או וואטאבר- גם הגרפיקה זו השקעה Oם
    אתה סותר את עצמך...
    והמשחקים שהם עושים מבוססים על ההשקעה שהם עושים בשביל שיהיה להם משחק טוב... V_v
    לא חשוב- הבנתי שאין סיבה לצפות מהגולשים פה כלום ואני אפסיק לצפות למשחקים טובים (:
    אני לא אפסיק לומר לשפר אותם- אבל לא אלחץ עד כדי כך שיצא לכם משחקים טובים.
    אכפת לי מזה שיהיו משחקים טובים בחת"מ?
    כן.
    אבל, כנראה באמת הקהילה פה נהייתה ילדותית יותר וצריך להתאים אתה הרמה שהייתה מקובלת בחת"מ לפני חצי שנה- שנה (גבוהה ורצינית) למשהו יותר פשוט,רדוד וחרוש.
    הבנתי אתה זה כנראה באיחור...
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •