כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
שלום למי שלא יודע,יגאל בטבריה,ולכן אני מחליף אותו עד יום שלישי.
לי:
אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים,ורואה את האחות ג'וי,ומאחוריה מראה,אתה רואה שדרך המראה יש פוקדור ירוק,אחרי זה האחות ג'וי אמרות :"אה... כן מה אתה רוצה?" פתאום צ'לסי מגיעה עם עוד 2 פוקדורים ירוקים,ואומרת לאחות ג'וי לבוא כמה שיותר מהר לחדר ניתוח. מה תעשה?
בר:
אתה אומר לאריאדוס להתארגן לקרב,המאמן אומר לך: "אתה חוזר? יפה,אמיץ. עכשיו אני צריך ללכת."
"פיקצ'ו צא!" המאמן צועק, לפתעטורקול עצבי קופץ ונוגח בפיקצ'ו,אתה רואה את
אומר למאמן : "בוגד,נכשלת במשימה ולכן תמות!. טורקול להביור" טורקול משגר להביור בוהק כמו השמש לעבר פיקצ'ו,מה תעשה?
מיכאל:
פיפיטר הולכת מהמקום,לפתע אתה רואה פיצוץ, אתה רואה את פיפיטר ו] אגרון עצבני נלחמים,אתה רואה שמאחורי אגרון יש ביצה, לפתע הביצה שאצלך מתחילה לזהור,ויוצא משם
ארון קטן.
הארון מתחיל לצרוח כמו משוגע, והאגרון קולט אותך,מה תעשה?
לוקאס:
יש לך אוכל.
הונדור וטרטוויג מהנהנים שהם רעבים,לפתע הונדור מתחיל לרוץ לעבר העץ הקרוב ומתחיל לנשוך אותו,ונופלים כמה גרגירי אדר,לפתע אתה רואה
טוג'טיק שכנראה לקחת לו את האוכל,טוג'טיק משגר נגד הונדום כדור הילה ומחסל אותו. מה תעשה?
סטיבן:
פרופסור אוק אומר לך: "לא בטוח שאתה תמצא אותם,יכול להיות שיקדימו אותך,ביי."
אתה אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים,ורואה את האחות ג'וי,ומאחוריה מראה,אתה רואה שדרך המראה יש פוקדור ירוק,אחרי זה האחות ג'וי אומרת:"אה... כן מה אתה רוצה?" פתאום צ'לסי מגיעה עם עוד 2 פוקדורים ירוקים,ואומרת לאחות ג'וי לבוא כמה שיותר מהר לחדר ניתוח. מה תעשה?
שון:
אתה מוציא את הפוקידע והוא אומר לך ככה:
"ארון,פוקימון גוש הברזל. ארון הוא פוקימון מצוי במיוחד במקומות שבהם יש ברזל,כי הורים אגרון,אוכלים ברזל. לארון שכבה מיוחדת של ברזל אשר מגנה על גופיהם,ושמתחיל גשם הארונים יוצאים ומתאמנים."
הארון רואה אותך ובורח לתוך מערה קטנה,מה תעשה?
רון:
דון אומרת ככה:"אתה צריך להתאמן עוד,אני מכירה פה קרוב מקום אימון מצוין,אולי תלך לנסות אותו? אם כן בוא אחרי. דון מתחילה ללכת ולפתע אתה רואה ליד דון הונדום שקופץ עליה,מה תעשה?
לוני:
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה את השוטרת ג'ני ברכב משטרה שלה (לא האופנוע) רצה לתוך מרכז הפוקימונים,לפתע אתה שומע כמה בומים ורואה את לי (דף התחלה) בורח מהמקום,מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי:
תרפאי (היא נקבה)
האחות ג'וי אומרת לך: "אני לא יכולה עכשיו צוות x השתילו פה איזה וירוס וכל הפוקימונים פה חולים!
תכניס את הפוכדורים שלך למכונה פה (אתה רואה מכונה) והיא הולכת לחדר הניתוח,מה תעשה?
לוקאס:
הונדור כבר מחוסל.
טרטוויג מפעיל יום בהיר שמקשה על טוג'טיק לעוף, הונדור מקבל קצת כוח אבל הוא מחוסל,הוא עושה להביור ויוצר מדורה (כמו של ל"ג בעומר והיא טובה לצלות את הגרגירי אדר.) טוג'טיק מפעיל כנף ברזל,מהיום בהיר הכנף ברזל בוער והופך לכנף אש,הוא מתקרב לטרטוויג,מה תעשה?
לוקאס:
אתה רץ ונותן להונדור גרגיר אדר,בזמן הזה טרטוויג נפגע מכנף האש ומחוסל
לפתע הונדור נושך את העץ וכורת אותו.העץ נופל על טוג'טיק וטרטוויג,אתה מבין שכדי להוציא את טרטוויג תצתרך לשחרר גם את טוג'טיק
אני צועק לדון: "דון זוזי משם! צא צ'ימצ'ר השתמש בשריטה" ומוציא את צ'ימצ'ררון:
דון אומרת ככה:"אתה צריך להתאמן עוד,אני מכירה פה קרוב מקום אימון מצוין,אולי תלך לנסות אותו? אם כן בוא אחרי. דון מתחילה ללכת ולפתע אתה רואה ליד דון הונדום שקופץ עליה,מה תעשה?
רון:
אתה צועק לדון אבל היא לא שומעת אותך. צ'ימצ'אר קופץ על הנודום מפעיל שריטה,אבל הונדום מעיף אותו עם הקרניים שלו. הונדום נוגח בדון ודון נפצעת,מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 09-25-2010 בשעה 12:32 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)