Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 26 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 385
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    כינוי בפורום:Akainu.
    שם במשחק:לי
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי:טרטויג
    רקע:.כשלי היה קטן הוא נהגל לצאת מביו לשחק עם הפוקימונים הפראים שיש לי ביתיו.יום אחד לי יצא מביתו כדי לשחק עןם הפוקימונים.אך הפוקימונים שתמיד היו שם לא היו שם.לי חיפש בי שיחים בין עצים.אך לא מצא אותם.לפתע לי שמע צעקה אדירה.לי רץ אל הצעקה ורואה שם:סויפר וזנאוס תוקפים את חבריו הפוקימונים.לי רצה רצה להציל אותם אך הוא חשב שהוא ימות.לפתע משום מקום טורטרה עצום הגיע והבריח את סויפר וזאנגוס.הטוטרה הלך לדרכו.לי שמח מאוד וגם חבריו הפוקימונים.לי ידע כשאר הוא יתחיל את מסעו הוא יבחר בטרטויג בתור הפוקימון התחלתי שלו.
    כסף:500 $
    ציוד: 5 פוכדורים ,פוקידע,חכה ישנה (לא לגעת)
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    תגים:לא לגעת
    הערות:איפשר במהלך המשחק איכשהו להשיג צ'ימצ'אר.להירשם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    כינוי בפורום: Avi
    שם במשחק: לוני
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ
    רקע: לוני הוא ילד ששמע את כל ההיסטוריה של המחוז הזה, הוא החליט לעזור לכל האנשים כדי לגלות איך מחזירים את שלושת הציפורים האגדיות ולעזור לחסל את צוות X. ההורים בהתחלה לא רצו שהוא יכנס לתוך כל הדברים האלה שלהציל את המחוז אלא רק להיות מאמן רגיל כמו כולם אבל שלוני שיכנע אותם שהוא יהיה בסדר ושיהיה לי הרבה חברים שעזרו לו בכל המטרות שלהם ואז הם השתכנעו לתת לו ללכת להצטרף אל הצבא נגד צוות X ולעזור להחזיר את שלושת הציפורים האגדיות. בהיום שהוא הולך לקחת את הפוקימון הראשון שלו מפרופסור אוק הוא התרגש סוף סוף להצטרף לצבא שיכול לקחת חלק מהצלת המחוז. ההורים של לוני התרגשו ואמרו שהם תומכים בו והם תמיד יהיו לצידו גם שהם לא נמצאים ואז לוני הולך למעבדת הפרופסור.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    הערות:
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש סופר ספאמר
    אפשר להגיב להתחלה

4. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    התחלה את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
    את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
    פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
    בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
    מה תעשה?
    אני אשאל "מי זה?" תוך כדי כך שאני מכין את צ'ימצ'אר ואומר לו "תתכונן לקרב".

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

5. משתמש מנוסה
    שם: שון
    התחלה את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
    את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
    פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
    בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
    מה תעשה?
    'מעניין מי זה' אני חושב לעצמי בעודי מסתובב לאט ובסקרנות
    "כן?" אני שואל ומצפה לראות מי זה.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מה תעשה?
    אני שואל לקול: "מי אתה?, אתה רוצה להלחם או משהו כזה?" ואז אני הולך לקחת את פיפלאפ שלי מהפרופסור אוק.

חתימה בשיפוצים.

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    מה תעשה?
    אני יחפש מאיפה בא הקול ויצעק:"מישהו קרא לי?" בזמן הזה הוציא את טרטוויג מהפוקדור ויאמר לו: "שלום לי קוראים עומר ואני יבלה איתך את המסע שלנו אני מקווה שנהיה חברים טובים ונתאאמן טוב ונהיה אלופי הליגה!".
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש סופר ספאמר
    שון

אתה מסתובב לאט החורה ואתה רואה את ששואלת אותך עם אתה רוצה להיצטרף אליה עד העיר ג'ובילייף מה תעשה?

סטיבן
    אתה שואל אותו מי זה והוא עונה לך שהוא
    אש קצ'אם ואתה רואה איתו את
    ו
    מה תעשה?

לוני

אתה שואל אותו אתה והוא אומר לך שהוא מאמן שרוצה להילחם נגד קרב של אחד על אחד מה תעשה?
    לוקאס

תערוך את ההודעה שלך אין לך טריקו יש לך טרטויג וכבר קיבלת אותו

9. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    כינוי בפורום: norvezzo
    שם במשחק: רון
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: צ'ימצ'ר
    רקע: מאז ומתמיד רון רצה להיות מאמן פוקימונים דגול, בדיוק כמו שאביו היה, זה לפחות מה שרון שמע מאמו כשהיה צעיר. אביו של רון נעלם כשרון היה בן שנה בלבד, והדבר היחיד שנשאר לו מאביו הייתה תמונה מטושטשת. רון רצה לצאת למסע לגידול פוקימונים ואימונם וגם למצוא את אביו, וכעת ניתנת לו ההזדמנות.
    פוקימונים: אין כרגע
    פוקימונים אצל הפרופסור: אין כרגע
    הערות: אין
    נערך לאחרונה על ידי norvezzo, 09-16-2010 בשעה 05:13 PM
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי יגאל צפה בהודעה
    לוני
    אתה שואל אותו אתה והוא אומר לך שהוא מאמן שרוצה להילחם נגד קרב של אחד על אחד מה תעשה?
    אני אומר למאמן: "סבבה, אני ישתמש בפיפלאפ שלי בקרב הזה שלנו, במי אתה תשתמש? איך קוראים לך גם?" ואז מחכה לתשובה שלו.

חתימה בשיפוצים.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מה תעשה?
    אני אומר לקול"מי אתה צא החוצה אם יש לך אומץ.יאלה צא.מה אתה עושה פה?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: שון
    שון

אתה מסתובב לאט החורה ואתה רואה את ששואלת אותך עם אתה רוצה להיצטרף אליה עד העיר ג'ובילייף מה תעשה?
    "ואוו זה בא לי ממש טוב" אני אומר לה בחיוך
    "אני אשמח להצטרף אלייך,שמי שון נעים"
    לאחר מכן אני מוציא את צ'ימצ'אר ומציג אותו בפניה,"איזה פוקימון יש לך?" אני שואל.

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ערכתי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה שואל אותו מי זה והוא עונה לך שהוא
    אש קצ'אם ואתה רואה איתו את
    ו
    מה תעשה?
    אני אשאל אותם "מה אתם עושים פה?". אני בנוסף מציג לו את צ'ימצ'אר שלי ואומר שאני מעריץ שלו.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

15. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום: barfon2
    שם במשחק: בר
    תמונת מאמן:
    החלפתי תמונה
    פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר
    רקע: בר חיי בעיר טווינליף אם משפחה מאומצת. שהיה קטן תמיד חלם להיות מאמן פוקימון כמו אחיו הגדול שכיום אחד ממנהיגי המכון בג'וטו. בר תמיד אהב פוקימונים מעופפים וקבע לעצמו אתגר: "כשהיה בן עשר התחיל להיות מאמן פוקימונים בדיוק כמו אחי". הוריו של בר חיו באזור קנטו מכיוון שבר ניתק איתם קשר.
    מטרתו להיות המאמן הכי טוב בעולם!
    כסף: 500$
    ציוד: 5 פוכדורים, פוקידע, חכה ישנה (לא לגעת)
    תגים: לא לגעת
    הערות אין הערות*
    נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 09-16-2010 בשעה 05:22 PM

עמוד 2 מתוך 26 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •