Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 19 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 275
  1. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    [SIZE=2][COLOR=#000000]

טריי :
    אתה נרגש מאוד לראותו כאשר אתה קם ונותן כמה מכות במכנסיים כדי שהלכלוך יירד ואז אתה מציג את עצמך לאש : " שלום אש , שמ.. שמ. שמי טריי ואני מתכנן להיות אלוף! " , אש : " שלום טריי אני רואה שאתה מזהה אותי , אל תתבייש זה בסדר להתחיל מסע שכזה " אחרי שהוא אומר את זה אתה רואה שמשהו זז לו ליד השיער ואז אתה רואה את החמוד והקטן על הכתף שלו.

"היי אני ממש שמח לראות אותך" אני אומר לו בחיוך
    אני מסתתכל על הפיקאצ'ו הקטן ומחייך אליו.
    "תגיד אולי ישלך עצות ללכידת פוקימון?","אני ממש רוצה לתפוס פוקימון חדש עם הטרטויג שלי" אני אומר ומוציא את טרטויג מן הפוכדור.

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    [SIZE=2][COLOR=#000000]
    מייק :
    כאשר אתה שמח שצ'ארמנדר ניצח אתה עוד מסתכל על טיילו הפצוע וחוזר לעיר מגורתייכם ונכנס למרכז הפוקימונים שם אתה לא רואה את אחות ג'וי רק את צ'אנסי מנקה מה תעשה?
    [
    אני אומר לצ׳נסי ״יש פה טיילו קטן שהכנף שלו פצועה. את יכולה לטפל בו?״

קרדיט לmcshay

3. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR;821560

[SIZE=2
    גיא :[/SIZE]
    סינדקוויל נראה מוכן ומזומן כאשר הוא נותן לעצמו ביד אגרופים קטנים , הנערה : " אוקיי בואו אחריי "
    אתה מסתכל על סינדקוויל ואז הולך אחריי הנערה ואתם מגיעים לחדר ענקי מלא אבנים ובצדדים לבה , זה נראת הזירה שלכם , כאשר אתה בטוח אחריי שאתה רואה את השופט של הקרב נכנס ומגיע למקומו באמצע , ואז מלפנייך עולה טריס ואתה רואה את המאמן שאתה נלחם נגדו , מתקרב אליך ואומר : " שיהיה קרב טוב " הוא חוזר למקום שלו ואתם מתכוננים לקרב.
    "סינדקוויל אתה מוכן?" אני שואל אותו
    תשתמש בצעקה על הפוקימון היריב ואז תיתן לו חבטת ראש מהצד כדי להעיף אותו ללבה!
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס:
    כאשר אתה רואה מה אמך שלחה לך אתה רואה עד כמה אתה נחוש אך עדיין מבולבל ולא יודע במה לבחור כאשר אתה עדיין מסתכל על הפתק ואתה בטעות הסתרת מילה בין השורה " עזוב את התיאום לך תשיג בשבילי " כשבין התשיג לי רשום את התגים , וכנראה זה אומר שהיא רוצה שלא תיהיה מאתם תיהיה מה שתמיד רצית להיות מאמן שמשיג את התגים ונלחם בליגה של מחוז פאובר.

"אוקיי אז אני מאמן "הצעק והתקדם לעבר העיר של המכון הריאשון
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. Retired
    שם: Ashar
    טריי :
    אש : " אין דרך להמליץ על דבר שכזה , כאשר אתה רואה פוקימון והוא נראה טוב בעיניך לא בעניין של כוח או חוזק זה עניין של שיתוף פעולה והכוח שעובד להם ביחד " הוא אומר את זה ומחייך , ופיקאצ'ו יורד למעטה ומסתכל על ראטרפי המבוהל

מייק :
    צ'אנסי מסתכלת על טיילו ורצה מהר למקרופון וקוראת לאחות ג'וי , שתוך מספר שניות יוצאת מהחדר ואומרת : " מה קרה צ'אנסי למה קראת לי כל ככה? יש משהו דחוף? " שהיא מסתכלת על צ'אנסי ואז מבחינה מכם.

גיא :
    סינדקוויל נראה מוכן ולוקח צעד קדימה , ואז המאמן השני זורק את הפוקדור ומתוכו יוצא אלאקיד , והקרב מתחיל , אלאקיד משתמש בטעינה מהירה כאשר הידיים שלו מכוצצות והקרן שלו למעלה נטענת אנרגיה , אבל סינדקוויל לא מבזבז זמן ומשתמש במתקפת ראש ומעיף אותו לכיוון הלבה אך הוא לא נופל ללבה הוא נעצר שנייה לפני והוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה.

לוקאס:
    כאשר אתה בטוח בעצמך שאתה הולך להיות מסאטר הפוקימונים אתה נכנס לדרך מס' 1 וכבר בהתחלה עובר לידכם סטארלי קטן שמנקר את הרצפה .

פרישה

6. Water, Earth, Fire, Air.
    לוקאס:
    כאשר אתה בטוח בעצמך שאתה הולך להיות מסאטר הפוקימונים אתה נכנס לדרך מס' 1 וכבר בהתחלה עובר לידכם סטארלי קטן שמנקר את הרצפה .

אני אומר לפוקאבו:"פוקאבו סתכל איזה סטארלי חמוד! אני רוצה ליתפוס אותו כדימה תישתמש בחבטה " ואז אני מסתכל על הקרב
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. Retired
    שם: Ashar
    לוקאס:
    אתה רואה את הסטארלי החמוד מנקר אתה רצפה אתה חושב שאתה חייב אותו , ואתה שולח את פוקאבו להתקפה , פוקאבו משתמש בחבטה ומעיף את סטארלי על עץ שהיה עליו קוץ ענקי וסטארלי נדקר , צועק ונופל על הרצפה

פרישה

8. Water, Earth, Fire, Air.
    לוקאס:
    אתה רואה את הסטארלי החמוד מנקר אתה רצפה אתה חושב שאתה חייב אותו , ואתה שולח את פוקאבו להתקפה , פוקאבו משתמש בחבטה ומעיף את סטארלי על עץ שהיה עליו קוץ ענקי וסטארלי נדקר , צועק ונופל על הרצפה

אני נבהל ועוד לא זורק על סטארלי את הפוקדור ומחזיק את הפוקדור מוציא מהתיק שלי תחבושת ויוד ואומר:"חכה רק רגע זה לא יכאב" ואז חובש אותו ומרים אותו ומחזיק אותו כמו תינוק כדי שירגע
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

9. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?

גיא :
    סינדקוויל נראה מוכן ולוקח צעד קדימה , ואז המאמן השני זורק את הפוקדור ומתוכו יוצא אלאקיד , והקרב מתחיל , אלאקיד משתמש בטעינה מהירה כאשר הידיים שלו מכוצצות והקרן שלו למעלה נטענת אנרגיה , אבל סינדקוויל לא מבזבז זמן ומשתמש במתקפת ראש ומעיף אותו לכיוון הלבה אך הוא לא נופל ללבה הוא נעצר שנייה לפני והוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה.

יופי סינדקוויל תשתמש מהר בעוד חבטת ראש!
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

10. משתמש מנוסה
    שם: שון
    טריי :
    אש : " אין דרך להמליץ על דבר שכזה , כאשר אתה רואה פוקימון והוא נראה טוב בעיניך לא בעניין של כוח או חוזק זה עניין של שיתוף פעולה והכוח שעובד להם ביחד " הוא אומר את זה ומחייך , ופיקאצ'ו יורד למעטה ומסתכל על ראטרפי המבוהל
    "כמעט שכחתי ממך" אני אומר לקאטרפי.
    "תגיד קאטרפי חשבתי שאולי אתה תצטרף אלי מה דעתך?" אני לוקח סיכוי ומציע לו.

11. משתמש מנוסה
    [SIZE=2]
    מריסה :
    את וטסוטג'ה נכנסים לביתכם כשאמך רואה את טסוטג'ה היא ישר מתלהבת ממנו ואמרת : " מריסה חמודה שלי איזה פוקימון נפלא אני רואה שאתם כבר ממש חברים שיהיה לכם בהצלחה אני מאוד שמחה בשבילך רק מתי שיש לך זמן תתקשרי אליי אני אתגעגע "

"אל תדאגי ,אני אתקשר עלייך כל הזמן " אני אומרת לה .
    "ובשיחה האחרונה תראי במקום טאסטוג'ה ג'ורדה(זה המפותח האחרון שלו)" אני אשמח .
    "טאסטוג'ה ,רוצה לעלות לחדר שלי?" אני שואלת אותו .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הריסון:
    השוטרת : " דרך מס' 1 נמצאת מזרחית לעיר , זאת אומרת מאיפה שאנחנו נמצאים תמשיך ימינה עד שתראה שלט שכתוב עליו דרך מס' 1 " הסטייה " " היא מחייכת ומחכה לתשובתך.
    אקוד קידה קלה ואומר לה בחיוך "תודה רבה רבה לך!" אפרד ממנה לשלום בזריזות ולאחר מכן ארוץ לעבר דרך מס' 1!

.

13. משתמש מנוסה

תומאס :
    אתה נרגש לראות את באלבזור בפעם הראשונה , כאשר אתה זורק את הפוקדור שלו באוויר ומחכה שהוא יצא , ועוברות להן כמה רגעים ואתה רואה את באלבזור ניצב לפנייך מבולבל ,אך אתה עושה איתו הכרות ובשניות הוא מתאהב בך , כנראה אתם " שתופים לדרך " כאשר הוא מתקרב לך לרגל ומתחיל ללטף אותה בעדינות.
    למה תמיד שאני הולך לעשות מטלות של הבית אתה מגיב ושאני לא עושה כלום יש תגובות בודדות XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב באלבאזור, שנצא לדרך?" אני שואל אותו ומסתכל עליו, ולאחר מכן משיב אותו לפוכדור שלו וצועד לעבר דרך מס' 1. אני מתחיל לחפש אחר פוקימונים בסביבה.

14. the bitch is back

רוני :
    החלפתי =]
    ---------------
    אתה מסתכל על הפרופסור , מתישר ומחייך ואומר " בצ'יקוריטה אדוני " , הפרופסור : " צ'יקוריטה אהה? בחירה מעולה נערי , כאשר הוא מסתכל על הפוקדורים שנשארו לו ומביא לך את של צ'יקוריטה שיהיה לך רק בהצלחה במסע כאשר הוא מחייך ונותן לך עוד 5 פוקודרים כדי ללכוד פוקימונים נוספים במסע ואף גם פוקדע משוכלל , ואת מס' הפלאפון שלו שעם תזדקק לעזרה בדרך.

"תודה פרופסור!" אומר לו בחיוך ואצא מהמעבדה שלו בעודי מקפיץ בידי את הפוקדור של צ'יקוריטה ושורק לי בשקט
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי :
    טורצ'יק מנסה להשתמש בצעקה אבל הוא מתחת לסלע וקשה לו לצעוק , כאשר לרוויטר משתמש באגרוף לעבר טורצ'יק אך בטעות משתמש על הסלע ומעיף אותה , וטורצ'יק מנצל את זה ונותן צעקה רצינית לידיו שמעיפה את לרויטר עם האבנים לכיוון הלבה אבל הוא מצליח לא להכנס לשם.
    אני אומר לטורצ'יק"תקרבאל לרויטר ואז מטווח 0 צעקה עליו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 12 מתוך 19 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •