"סינדקוויל אתה מוכן?" אני שואל אותופורסם במקור על ידי ShiFteR;821560
[SIZE=2
תשתמש בצעקה על הפוקימון היריב ואז תיתן לו חבטת ראש מהצד כדי להעיף אותו ללבה!
טריי :
אש : " אין דרך להמליץ על דבר שכזה , כאשר אתה רואה פוקימון והוא נראה טוב בעיניך לא בעניין של כוח או חוזק זה עניין של שיתוף פעולה והכוח שעובד להם ביחד " הוא אומר את זה ומחייך , ופיקאצ'ו יורד למעטה ומסתכל על ראטרפי המבוהל
מייק :
צ'אנסי מסתכלת על טיילו ורצה מהר למקרופון וקוראת לאחות ג'וי , שתוך מספר שניות יוצאת מהחדר ואומרת : " מה קרה צ'אנסי למה קראת לי כל ככה? יש משהו דחוף? " שהיא מסתכלת על צ'אנסי ואז מבחינה מכם.
גיא :
סינדקוויל נראה מוכן ולוקח צעד קדימה , ואז המאמן השני זורק את הפוקדור ומתוכו יוצאאלאקיד , והקרב מתחיל , אלאקיד משתמש בטעינה מהירה כאשר הידיים שלו מכוצצות והקרן שלו למעלה נטענת אנרגיה , אבל סינדקוויל לא מבזבז זמן ומשתמש במתקפת ראש ומעיף אותו לכיוון הלבה אך הוא לא נופל ללבה הוא נעצר שנייה לפני והוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה.
לוקאס:
כאשר אתה בטוח בעצמך שאתה הולך להיות מסאטר הפוקימונים אתה נכנס לדרך מס' 1 וכבר בהתחלה עובר לידכםסטארלי קטן שמנקר את הרצפה .
פרישה
לוקאס:
אתה רואה את הסטארלי החמוד מנקר אתה רצפה אתה חושב שאתה חייב אותו , ואתה שולח את פוקאבו להתקפה , פוקאבו משתמש בחבטה ומעיף את סטארלי על עץ שהיה עליו קוץ ענקי וסטארלי נדקר , צועק ונופל על הרצפה
פרישה
למה תמיד שאני הולך לעשות מטלות של הבית אתה מגיב ושאני לא עושה כלום יש תגובות בודדות XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב באלבאזור, שנצא לדרך?" אני שואל אותו ומסתכל עליו, ולאחר מכן משיב אותו לפוכדור שלו וצועד לעבר דרך מס' 1. אני מתחיל לחפש אחר פוקימונים בסביבה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)