Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 275
  1. Retired
    שם: Ashar
    טריי :
    " מטה מטה " , אש : " יש לך ממש מזל בקורב הוא יהיה באטרפריי יפייפה , כמו שלי היה טוב פיקאצ'ו נזוז? להית' טריי נפגש הוא המשך " אתה רואה אותו רץ לכיוון העיר. אתה זורק בסוף את הפוקדור על מטאפוד והוא נכנס פנימה.
    * קיבלת נקודה על תפיסת פוקימון
    * קיבלת עוד נקודה על זה שאתה הראשון שעושה את זה
    * יש לך מטאפוד

לי :
    לפני שטורצ'יק מספיק להגיע הוא כבר זורק את האבן אבל אסטרטגיה חכמה לנקר את האבן והוא מנקר אותם לחתיכות קטנות , נוצר טיפה אבק וזה הפריע ללרויטר לראות את טורצ'יק מגיע אליו , טורצ'יק מגיע בשיא מהירותו ומנקר את לרויטר שנופל על הרצפה ומפסיד בקרב. " המנצח הוא טורצ'יק ".

מריסה :
    " ביי מתוקה שלי " אומרת אמא שלך מחייכת ועושה שלום , את וטסוטג'ה יוצאים לכיוון מס' 1 אך אתם לא יודעים איפה זה מה תעשו?
    פרישה

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    [B]
    לי :
    לפני שטורצ'יק מספיק להגיע הוא כבר זורק את האבן אבל אסטרטגיה חכמה לנקר את האבן והוא מנקר אותם לחתיכות קטנות , נוצר טיפה אבק וזה הפריע ללרויטר לראות את טורצ'יק מגיע אליו , טורצ'יק מגיע בשיא מהירותו ומנקר את לרויטר שנופל על הרצפה ומפסיד בקרב. " המנצח הוא טורצ'יק ".

אני אומר לטורצ'יק"יש ניצחנוו בקרב ה1 שלנו כול הכבוד לך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    טריי :
    " מטה מטה " , אש : " יש לך ממש מזל בקורב הוא יהיה באטרפריי יפייפה , כמו שלי היה טוב פיקאצ'ו נזוז? להית' טריי נפגש הוא המשך " אתה רואה אותו רץ לכיוון העיר. אתה זורק בסוף את הפוקדור על מטאפוד והוא נכנס פנימה.
    * קיבלת עוד נקודה על זה שאתה הראשון שעושה את זה
    * יש לך מטאפוד

[/COLOR][/SIZE]
    אני מסתכל על הפוכדור של מטאפוד ואומר:"אני בטוח שתיהיה באטרפריי יפה" אני אומר בחיוך מתרגש.
    "אוקיי כדאי שאמשיך בדרך" אני אומר ומסדר את עצמי.
    'נראה לי שאלך לאן שאש הלך' אני חושב

4. משתמש מנוסה
    [SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]

מריסה :
    " ביי מתוקה שלי " אומרת אמא שלך מחייכת ועושה שלום , את וטסוטג'ה יוצאים לכיוון מס' 1 אך אתם לא יודעים איפה זה מה תעשו?
    "אממ ,אנחנו לא יודעים איפה דרך אחת ...אז נלך לאגם להתאמן ..אני בטוחה שיהיו שם מאמנים מתחילים שיודעים את הדרך" אני אומרת לטאסטוג'ה,ומתחילה לרוץ לכיוון הנהר
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

5. the bitch is back
    רוני :
    אתה לא נאשר שנייה בעיר ואתה וצ'יקוריטה כבר יוצאים למסע , לדרך מס' 1
    כאשר אתם הולכים 5 דקות מהמעבדה ואתם מגיעים לשלט שמצביע ימינה ורשום עליו " דרך מס' 1 " זה אומר שהגעתם , אתם נכנסים לדרך ומתחילים אותה כשכבר אתה מבחין שהאדמה לא תקינה כל כך , אתה מסתכל ואתה רואה שביל קטן שנראה כמו שביל של נחש , אתה ממשיך להתקדם ואתה רואה סוויפר משתמש בזנב רעל על האדמה , אבל משהו פה מוזר סוויפר לא יכול להמצא בדרך מס' 1

'מעניין' אחשוב לעצמי 'כנראה הסוויפר הזה הגיע לפה בטעות ומחפש את דרכו בחזרה.. הוא בטוח מבולבל ועצבני' אחשוב לעצמי ואנסה להמשיך בדרך מבלי להיתקרב לסוויפר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. מנהל פורום ספורט לשעבר

ג'ון :
    האיש : " מאוחר מדי הוא שלי " הוא זורק את הפוקדור על מיז'מורו אבל שום דבר לא קורה בגלל שהוא כבר שלך , האיש : " אתה , עצבנת אותי צא סניזל " ברגע זה נראה שהוא רוצה לתקוף אתכם כאשר הוא לא מפסיק לתקוף את מיז'מורו הומעיף אותו בחוזקה על החומה ליד.
    אני אומר לאיש: "חחחחח, מגיע לך, עכשיו ניתן לך את זה בכל הכוח, צא מיז'מורו, תשתמש בשריטה ואז באגרוף על סניזל".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס:
    אתה חוזר לעיר בריצה שסטארלי בידיים שלך ואתה מגיע למרכז הפוקימונים , אתה ניגש לאחות ג'וי ואומר לה : " אחות ג'וי הסטארלי הזה נפצע מקוץ ענקי " ,
    אחות ג'וי : " אי אפשרלדעתעם הוא מזוהם מהר תביא לי אותו " כאשר אתה רואה את צ'אנסי מגיע עםע מיטה כזאת והם נכנסים פנימה , אתה בינתיים בחדר ההמתנה מחכה , כעבור שעה עגולה אהת רואה שהאור נכבה ואתה רואה את אחות ג'וי יוצאת כזאת מזיע עם סטארלי קטן שמחייך לו.

"סטארלי תרצה להיצטרף אליי למסע?" אני שואל אותו בחיוך ואז מוציא פוקדור מוכן ומחייך לפוקאבו גם כן
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. Retired
    שם: Ashar
    לוקאס:
    אתה רואה את סטארלי מסתכל על אחות ג'וי ואז עליך ומהנהן בראש , ופוקאבו שמח , אתה זורק את הפוקדור על סטארלי , 3..... 2.... 1..... והוא שלך! יש לך סטארלי. אחות ג'וי : " שמור עליו טוב , הוא פוקימון מיוחד במינו "
    * יש לך סטארלי

ג'ון :
    לפני שמ'יזמורו מנסה להגיב את רואה את טדיהורסה מאוד עצבני והוא אפילו לא יודע בעצמו הוא משתמש בקרן על , ומעיף את סניזל רחוק רחוק אחורה מתנגשת בחומה ולא יכולה להלחם האיש : " זה לא פוקימון זה מפלצת " אתה רואה אותו בורח ואת טדיהורסה נופל על הרצפה.

רוני :
    אתה מנסה למצוא דרך עקיפה לסוויפר ודווקא מוצא , שם אתה רואה שהאדמה דיי בסדר אבל גם היא מתחילה להיות לא בסדר , שאחרי 3 דקות אתה רואה כדור פורח בצורה של מייאו מתקרב אליך , אתה מסתכל ואתה רואה את סוויפר בפנים .

מריסה :
    את חושבת הפוך ואומרת שעם אנחנו לא נדע איפה זה אז עדיף להתחיל בקרב ראשון במקום להתחיל להתייבש , אתם הולכים לאגם הקטן ואתה רואים שם דייג שלוכד מג'יקארפים ואת רואה גם מאמנת עם שיער כתוום היא נראת לך מוכרת מאיפה שהוא אתה מתקרבת אליה ואת מגלה שזאת מיסטי.

טריי :
    אתה מחליט ללכת אחרי אש לכיוון קדימה בהמשך המסלול שפתאום אתה רואה מאמן שנראה לך דיי מווכר עם חליפה שחורה ואז אתה רואה שהם שניים , כמובן זה צוות רוקט

לי :
    אתה רואה את טורצ'יק שמ ח, שהמאמן של לרויטר מתקרב מלטף את טורצ'יק ואומר : " קרב טוב לי " אתה רואה אותו מחייך ושולח לד כדי ללחוץ ידיים
    פרישה

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי :
    אתה רואה את טורצ'יק שמ ח, שהמאמן של לרויטר מתקרב מלטף את טורצ'יק ואומר : " קרב טוב לי " אתה רואה אותו מחייך ושולח לד כדי ללחוץ ידיים
    אני לוחץ יד עם המאמן ואומר לו"איך בידיוק קרב עוזר לטפח פוקימון?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס:
    אתה רואה את סטארלי מסתכל על אחות ג'וי ואז עליך ומהנהן בראש , ופוקאבו שמח , אתה זורק את הפוקדור על סטארלי , 3..... 2.... 1..... והוא שלך! יש לך סטארלי. אחות ג'וי : " שמור עליו טוב , הוא פוקימון מיוחד במינו "
    * יש לך סטארלי

תעדכן בדף הריאשון שתפסתי ותרשום את המתקפות
    --------------------------------------------------------------
    "האחות גוי יש בה עיר הזאת מכון? הייתי רוצה להילחם מול המנהיג מכון ולזכות בתגי הריאשון" אני שואל את האחות גוי בהודי מוציא את סטארלי ועושה לו היכרות
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון :
    לפני שמ'יזמורו מנסה להגיב את רואה את טדיהורסה מאוד עצבני והוא אפילו לא יודע בעצמו הוא משתמש בקרן על , ומעיף את סניזל רחוק רחוק אחורה מתנגשת בחומה ולא יכולה להלחם האיש : " זה לא פוקימון זה מפלצת " אתה רואה אותו בורח ואת טדיהורסה נופל על הרצפה.
    אני אומר למיז'מורו: "אתה בסדר?", אני אומר לטדיהורסה: "אתה פוקימון חזק מאוד, רוצה להצטרף למסע שלי ושל מיז'מורו?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    [B]

מריסה :
    את חושבת הפוך ואומרת שעם אנחנו לא נדע איפה זה אז עדיף להתחיל בקרב ראשון במקום להתחיל להתייבש , אתם הולכים לאגם הקטן ואתה רואים שם דייג שלוכד מג'יקארפים ואת רואה גם מאמנת עם שיער כתוום היא נראת לך מוכרת מאיפה שהוא אתה מתקרבת אליה ואת מגלה שזאת מיסטי.

"טאסטוג'ה ,זאת מיסטי ,היא מנהיגת מכון המים בקנטו!"אני אומרת לטאסטוג'ה.
    "היי ,אני מריסה ..." אני אומרת לה מבוישת לגמרי ,בקושי מצליחה לנשום .
    "אני היום קיבלתי את הפוקימון שלי .אבל אז אני רואה אותך ,ואני שמה לב שאת מיסטי ,אני פשוט חייבת לדעת
    ולקבל עצות ממך למסע שלי !" אני אומרת לה ,מאוד נבוכה .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. משתמש מנוסה
    שם: שון
    [B]

טריי :
    אתה מחליט ללכת אחרי אש לכיוון קדימה בהמשך המסלול שפתאום אתה רואה מאמן שנראה לך דיי מווכר עם חליפה שחורה ואז אתה רואה שהם שניים , כמובן זה צוות רוקט

"אני מכיר את שני אלו" אני אומר בחשדנות
    "אלו צוות רוקט,אלו שגונבים פוקימונים" אני אומר ומנסה להסתתר ולברר מה הם מנסים לעשות עכשיו.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הריסון:
    לאף אחד לא חחח , חבל שסגרת את המשחק שלך ... באתי להגיב בו
    ------------------------------------------------
    אתה מרגיש שכל צעד קדימה יכול לגרום לבור ענקי אתה מחפש משהו להאחז בו ואתה רואה משמאלך עץ אבל שיושן עליו בידריל , מה תעשה? תיקח סיכון תמשיך קדימה ותחפש משהו אחר , או שתלך לכיוון העץ ?

המשחק שלי הלך והתפרק, זה שפתאום גם נעלמו כל התמונות שבר אותי! ואחי מחקת לי את הספרייט? כי שים לב שלא רואים אותו!
    ---------------------------------
    "מממ.. חייב פה מחשבה רצינית!" אמלמל לעצמי בשקט.. לאחר כמה שניות אגיד "יש לי רעיון, סקווירטל צא!" אומר ואקח את הפוקדור יוציא אותו על כתפי.
    לאחר מכן אגיד לו לנזק מהר לעבר העץ ולהושיט לי את זנבו כדי שאוכל להאחז בוא.

.

15. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?

גיא :
    סינדקוויל הולך לתת רצף של מכות ראש ודיי מצליח אתה רואה שאלאקיד לאט לאט מתחיל לנסות להתאמץ עד שהוא נראה במלוא העוצמה והוא עושה כדור אנרגיה עם הקרן שלו שמלאה בחשמל והוא משחרר אותה אבל בדיוק סידקוויל מכה בעוד מתקפת ראש , בוווום אתם שומעים קולות ואז נוצר עשן כבד , כעבור כמה שניות את רואה את סינדקוויל על הרצפה נראה מחושמל מנסה לקום במלוא הכוח אבל עולה לאט לאט , אלאקיד על הרצפה מנסה גם לקום , מצליח אבל נופל. סינדקוויל הוא המנצח.
    "יש! סינדקוויל ניצחת בקרב הראשון שלך!" אומר לו בשמחה, "קרב טוב!" אומר למאמן השני
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •