הריסון :
אתה מתקרב אל עבר אייפום שהפסיק לאכול את הבננה ואתה אומר לו : " שלום אייפום תרצה לערוך קרב " הוא נראה מוכן , איך שהיא יורד מן אל האדמה ומחכה לקרב שלכם , אתה מסתכל על האדמה ואותה רואנה שבחלק הזה היא טובה יותר!.
מייק:
" אווקי טיילו כנס לפוקדור " 3.... 2.... 1......... יש לי טיילו!!!! , אתה מוציא אותו הוא נוחת לך על הקטף וקורא בקולי קולות , אבל זה נראה שצ'ארמנדר מקנא בו.
* קיבלת נקודה במד על תפיסת פוקימון.
לי :
אתה מחפש משהו לשאול אותו ואתה רואה אדם שנראה לך מוכר , ואז אתה רואה שזה פרופסור בריין " או לי איזה מגניב לפגוש אותך כאן ! תקשיב אם אתה עדיין פה קח חבילה שאמך שלחה לך "
מריסה :
מיסטי : " איני יודעת אני חדשה כאן " כאשר היא צוחקת שאת מחקבת את סטריו , בזמן הדיבורים את מסתכלת על האגם ואת רואהבויזל שגולש לו עם הגלים.
לוקאס :
ג'סי : " ילד אתה מפריע לנו תזוז מפה" כאשר מיייאו משחרר מלכדות ותופס אותך לפני שאתה מספיק להוציא את סטארלי והוא קושר אותך לעץ הקרוב.
פרישה
הריסון :
אתה יורדים למעטה וסקווירטל מוכן לקרב הראשון ,
אייפום דווקא מחתיל אותו שמשמתמש בכוכבים , אבל סקווירטל מצליח להחמק בשנייה אחרונה , סקווירטל מתחיל לרוץ אל עבר אייפום ומשתמש במתקפת ראש ואייפו משתמש באגרוף ממוקד ושניהם עפים אחורה, סקווירטל מקבל סחרור בגלל המכה בראשו , אייפום רץ אל עבר סקווירטל במתקפה מהירה!
מייק:
צ'ארמנדר מחייך ועולה לך על הכתף השנייה , אתה יוצא לדרך שוב לדרך מס' 1 אתה מגיע וטיילו מבחין ב2 דמויות שנראות לך מוכרות![]()
, כמובן זה צוות רוקט
מריסה :
אני מחליט![]()
--------------------------
מיסטי : " וואו בויזל אם את לא רוצה אנ יאתפוס אותו נתראה אחרי זה נקוהו שאני אצלח גם פוקימו ןחדש " , בינתיים שהיא הלכה לנסות לתפוס בויזל את ממשיכה לחפש פוקימון אחר ורואה שםשילדר שמשוחח עם
הורסי קטן
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)