Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 19 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 275
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    הריסון :
    היה באג באתר זה הסתדר לבד
    ----------------------------------------
    רעיון מצוין כדי למנוע רעש מיותר , כאשר סקווירטל תופס את העץ בדעינות ואתם חולפים מעל העץ של בידריל ואתם עולים לעץ אחר שהוא בבשורה לכל אורך הדרך , אתה קופצים מעץ לעץ קדימה ואתה מתחיל להרגיש כמו אייפום קטן שקופץ מעץ לעץ , אבל אז אתה שומע " או או " ואתה חשוב שממש השתגעת אבל אז אתה רואה אייפום קטן אוכל בננה בשקט

* קיבלת נקודה במד המחשבה על רעיון חמוד!
    יששש מעוולהה!!!
    - - - - - - - - - -
    אני יעצור את עצמי ואת סקווירטל ואבקש ממנו ליהיות בשקט... "אני לא רוצה להפחיד אותו..אז.." אמלמל לעצמי בשקט.
    לאחר מכן אתקדם בזהירות לעבר אייפום ואשאל בחיוך "היי אייפום, פננו לשלום, תרצה לערוך קרב ידידות איתי ועם סקווירטל?"
    ואחכה לתגובתו..

.

2. Retired
    שם: Ashar
    הריסון :
    אתה מתקרב אל עבר אייפום שהפסיק לאכול את הבננה ואתה אומר לו : " שלום אייפום תרצה לערוך קרב " הוא נראה מוכן , איך שהיא יורד מן אל האדמה ומחכה לקרב שלכם , אתה מסתכל על האדמה ואותה רואנה שבחלק הזה היא טובה יותר!.

מייק:
    " אווקי טיילו כנס לפוקדור " 3.... 2.... 1......... יש לי טיילו!!!! , אתה מוציא אותו הוא נוחת לך על הקטף וקורא בקולי קולות , אבל זה נראה שצ'ארמנדר מקנא בו.
    * קיבלת נקודה במד על תפיסת פוקימון.

לי :
    אתה מחפש משהו לשאול אותו ואתה רואה אדם שנראה לך מוכר , ואז אתה רואה שזה פרופסור בריין " או לי איזה מגניב לפגוש אותך כאן ! תקשיב אם אתה עדיין פה קח חבילה שאמך שלחה לך "

מריסה :
    מיסטי : " איני יודעת אני חדשה כאן " כאשר היא צוחקת שאת מחקבת את סטריו , בזמן הדיבורים את מסתכלת על האגם ואת רואה בויזל שגולש לו עם הגלים.

לוקאס :
    ג'סי : " ילד אתה מפריע לנו תזוז מפה" כאשר מיייאו משחרר מלכדות ותופס אותך לפני שאתה מספיק להוציא את סטארלי והוא קושר אותך לעץ הקרוב.
    פרישה

3. משתמש מנוסה
    [I][B]
    מריסה :
    מיסטי : " איני יודעת אני חדשה כאן " כאשר היא צוחקת שאת מחקבת את סטריו , בזמן הדיבורים את מסתכלת על האגם ואת רואה בויזל שגולש לו עם הגלים.

תביא הורסי D:

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    [I][B]
    מייק:
    " אווקי טיילו כנס לפוקדור " 3.... 2.... 1......... יש לי טיילו!!!! , אתה מוציא אותו הוא נוחת לך על הקטף וקורא בקולי קולות , אבל זה נראה שצ'ארמנדר מקנא בו.
    * קיבלת נקודה במד על תפיסת פוקימון..
    ״אל תקנא צ׳ארמאנדר״ אני אומר ״תעלה גם אתה על הכתף בסדר?״ אני שואל בחיוך ואחרי שהוא עולה על הכתף אני חוזר אל דרך 1.*

קרדיט לmcshay

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    הריסון :
    אתה מתקרב אל עבר אייפום שהפסיק לאכול את הבננה ואתה אומר לו : " שלום אייפום תרצה לערוך קרב " הוא נראה מוכן , איך שהיא יורד מן אל האדמה ומחכה לקרב שלכם , אתה מסתכל על האדמה ואותה רואנה שבחלק הזה היא טובה יותר!.
    ארים את סקווירטל אל כתפי וארד בזהירות למטה.. לאחר מכן אקרוץ לסקווירטל ואשאל אותו "זה יהיה הקרב הראשון שלנו, מוכן להראות לו מה יש לך?!"
    לאחר מכן אומר לסקווירטל לרוץ לעבר אייפום מצד לצד ולתקוף בנגיחת ראש!

.

6. Retired
    שם: Ashar
    הריסון :
    אתה יורדים למעטה וסקווירטל מוכן לקרב הראשון ,

אייפום דווקא מחתיל אותו שמשמתמש בכוכבים , אבל סקווירטל מצליח להחמק בשנייה אחרונה , סקווירטל מתחיל לרוץ אל עבר אייפום ומשתמש במתקפת ראש ואייפו משתמש באגרוף ממוקד ושניהם עפים אחורה, סקווירטל מקבל סחרור בגלל המכה בראשו , אייפום רץ אל עבר סקווירטל במתקפה מהירה!

מייק:
    צ'ארמנדר מחייך ועולה לך על הכתף השנייה , אתה יוצא לדרך שוב לדרך מס' 1 אתה מגיע וטיילו מבחין ב2 דמויות שנראות לך מוכרות
    , כמובן זה צוות רוקט

מריסה :
    אני מחליט
    --------------------------
    מיסטי : " וואו בויזל אם את לא רוצה אנ יאתפוס אותו נתראה אחרי זה נקוהו שאני אצלח גם פוקימו ןחדש " , בינתיים שהיא הלכה לנסות לתפוס בויזל את ממשיכה לחפש פוקימון אחר ורואה שם שילדר שמשוחח עם הורסי קטן
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=#ff8c00][B]

קני :
    בערך כן.....
    --------------
    כשאתה שולח את טוטודייל שמקפץ ומנושך את סטארלי במלוא הכוח , סטארלי מתעבן ומשתשמ במכת כנף חזקה על טוטודייל ומעיף אותו.

./COLOR]
    "טוטודייל! מהר תשתמש בנשיכה ואם הוא עף אז תקפוץ במהירות ותנשך אותו שוב! אל תרפה!" אומר לו במהירות

8. משתמש מנוסה
    [I][I][SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]

מריסה :
    אני מחליט
    --------------------------
    מיסטי : " וואו בויזל אם את לא רוצה אנ יאתפוס אותו נתראה אחרי זה נקוהו שאני אצלח גם פוקימו ןחדש " , בינתיים שהיא הלכה לנסות לתפוס בויזל את ממשיכה לחפש פוקימון אחר ורואה שם שילדר שמשוחח עם הורסי קטן
    תודה

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [I][B]

לי :
    אתה מחפש משהו לשאול אותו ואתה רואה אדם שנראה לך מוכר , ואז אתה רואה שזה פרופסור בריין " או לי איזה מגניב לפגוש אותך כאן ! תקשיב אם אתה עדיין פה קח חבילה שאמך שלחה לך "

.
    אני אומר לפקרופסור"אוקי.תוכל להגיד לי איפה דרך 1" אני לוקח תחבילה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    [I][B]

מייק:
    צ'ארמנדר מחייך ועולה לך על הכתף השנייה , אתה יוצא לדרך שוב לדרך מס' 1 אתה מגיע וטיילו מבחין ב2 דמויות שנראות לך מוכרות
    , כמובן זה צוות רוקט
    ״צ׳ארמאנדר, טיילו תשמרו על שקט ובוא נלך לבדוק מה הם עושים״ אני אומר להם ומחפש מקום מחבוא שממנו אפשר לשמוע את צוות רוקט.

קרדיט לmcshay

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון :
    כאשר אתה שואל את מ'יזמורו הפצוע טיפה מה שלומו , אתה שואל את טדיהורסה עם הוא רוצה להצטרף למסע שלכם , הוא מסכים אבל הוא רוצה לערוך נגד מיז'מורו קרב , ואתה רואה את מזיז'מורו קם ומוכן לקרב כאשר מכין אגרופים קטנים קדימה
    אני אומר למיז'מארו: "תשתמש בארגוף ואז בשריטה על טדיהורסה הזה כדי שהוא יצטרף למסע שלנו ולצוות שלנו בכלל".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    הריסון :
    אתה יורדים למעטה וסקווירטל מוכן לקרב הראשון ,

אייפום דווקא מחתיל אותו שמשמתמש בכוכבים , אבל סקווירטל מצליח להחמק בשנייה אחרונה , סקווירטל מתחיל לרוץ אל עבר אייפום ומשתמש במתקפת ראש ואייפו משתמש באגרוף ממוקד ושניהם עפים אחורה, סקווירטל מקבל סחרור בגלל המכה בראשו , אייפום רץ אל עבר סקווירטל במתקפה מהירה!
    "סקווירטל מהר כנס בתוך השיריון שלך והגן על עצמך, אחר כשהוא קרוב תקוף בחבטה את פניו!" אומר לסקווירטל בבטחון..

.

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס :
    ג'סי : " ילד אתה מפריע לנו תזוז מפה" כאשר מיייאו משחרר מלכדות ותופס אותך לפני שאתה מספיק להוציא את סטארלי והוא קושר אותך לעץ הקרוב.
    "אני יעשה מה שאני רוצה זקנה" אומר לה והוציא את סטרלי ואגיד לו להישתמש במתקפת כנף על הרשת כדי שתשחרר אותי ואז אני אומר לו להישתמש בניקור כדי להעיף אותם ואני ממשיך בדרכי עם ידיים בכיסים
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. משתמש מנוסה
    תומאס :
    אתה חושב מהר וישר קופץ על העץ הקרוב שכמעט נופל בגלל המכה האדירה של פיירו על האדמה , הוא יוצר בור ענקי ומצליח איך שהוא לקום חזרה ולעוף תשוש לשמיים. , מה תעשה יש בור ענקי שאמצע בדרך! צריך להשתמש בדמיון
    "בסדר באלבאזור, צא!" אני קורא ומשחרר אותו אל אחד הענפים מעליי כדי שלא יפול לבור "בסדר באלבאזור, אני המאמן שלך, נעים להכיר. השתמש כעת בהצלפת גפן ונסה להפיל את העץ אל שני קצוות הבור כדי שנוכל לחצות אותו" אני אומר לו ומחזיק חזק.

15. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?

גיא :
    אתה רואה את סינדקוויל שמח כולו מהנציחון המתוק שלכם שאתם אומר למאמן השני קרב טוב והוא עונה : " קרב מצוין שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך אתם ממש טובים " , אתה מסתכל על סינדקוויל אותה רואה את הלהבה שלו מתחזקת והוא נותן אגרופים קטנים באוויר

"תודה" אומר למאמן השני "סינדקוויל רוצה עוד קרב?" אשאל את סינדקוויל
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

עמוד 16 מתוך 19 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •