Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 19 ראשוןראשון ... 71516171819 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 275
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב :
    אתה יוצא מן המכון ורץ לכיוון דרך מס' 1 כאשר מדקיפ מאחוריך מאושר לנצח את קרב הראשון שלכם , הדרך אתה שומע קול שאומר לך : " עצור אדוני " אתה מסתכל ואתה רואה את פרופסור בריין , " אביב נערי עברתי פה בסביבה וכאשר ראיתי אותך אני חייב להגיד לך שאמך אמרה לי להעביר לך חבילה חשבתי שזה מאוחר מדי אבל הנה קח "
    "בסדר!תודה"אומר לו בהנהון עם הראש.
    "קדימה בוא מדקיפ יש לנו משימה "אצעק אתןך כדיי ריצה

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    אביב :

איתי :
    צ'ימצאר שוב הוא שממשיך הפעם משתמש רץ אל עבר סוופיר על שריטות מוכנו תאבל קרניביין מפריע ומשתמש ביריית זערים ומעיף את צימ'צאר , אייפום מבין מה קורה וושלוח אגרוף ממוקד על קרניביין ומשתק אותו על הרצפה , סוופיר משתמש בעוקץ על אייפום שמתחמק בקלות , צ'ימצאר מליח לקום ורואה א תסוויפר עסוק עם אייפום ומשתמש באגרוף חזק ומעיף אותו על קרנייבין ששניהם כבר לא יכולים להלחם , ג'סי : " סוויפר תחזור " , ג'מייס " חזור קרניביין " והם מנסים להסתלק משם אבל אייפום שולח כוכבים על הבלון והם עפים לשמיין כרגיל , אחר יהקרב אייפום נראה שמח , צוחק וקופץ מרגל אל רגל.

אני שמח ושואל את אייפום עם הוא רוצה להיצטרף אלי למסע

3. Retired
    שם: Ashar
    איתי :
    לאייפום נוצצות העיניים , אבל הוא רוצה קודם קרב נורמלי איתך ועם צ'ימצאר , צ'ימצאר נראה מוכן לקרב כאשר הוא מתקרב אליו ומסכים להצעת הקרב הנחמדה שלו .

אביב :
    אתה מתחיל לרוץ כאשר אתה ומדקיפ מוכנים למטרה ואתה עוצר ושנייה ואומר לעצמך , ' רגע החבילה הזאת בשבילי למה שלא הפתח אותה כעת? ' אתה מסתכל על מדקיפ , ואז ממתיישב ליד איזה אבן ענקית שהייתה , אתה פותח את החבילה ואתה רואה שם סט חדש ומגניב של בגדים שמתאימים למסע שלך , הכל תפור ונראה מדויק ואפילו על הכובע רשו םא תהשם שלך , והיה שם פתק קטן שרשום בו : " בהצלחה אביב במחוז החדש שלך אוהבת אותך , אמך. "

גיא :
    " כדי שסינדקוויל ינוח קצת קודם , אני יקרא למאמן אחר , אבל רק עם אתה רוצה " הוא עונה ומחכה לתשובתך כאשר הוא מתסכל על סינדקוויל הקטן מתאמץ ורוקד.

תומאס :
    באלבזור לא יודע איך לענות לבקשה שלך הוא דיי צעיר והוא לא יודע מזה הצלפת גפן והא לא יודע להשתמש בא , מהר כדי שתלמד אותו אחרת זה יהיה מאוחר מדיי להמשיך!!!

הריסון :
    מחשבה טובה להשתמש בשריון של סקווירטל , כאשר אייפום מגיע כל כך קרוב לסקווירטל הוא נכנס לשריון ואייפום נתקע בו בחוזקה ומקבל זיעזוע מוח ואז סקווירטל מנצל את זה ומשתמש בחבטה שמעיף את אייפום קצת אחורה וגומר אותו על הרצפה!

* קיבלת עוד נקודה במד המחשבה

לוקאס :
    כאשר הם שוב מתעסקים בענייני םשלהם אתה מוציא בשקט את סטארלי שמתמש בניקור על הרשת ואז במתקפת כנף כדי להעיף את צוות רוקט , וכרגיל הם מתעופפים , סטארלי נוחת לך על הקטף אתה מהנהן עם הראש וממשיך בדרך עם הידיים בכיסים כשלפתע אתה שומע כל של שאגה קטנה

ג'ון :
    מיז'אמרור מתקרב אל עבר טדיהורסה ומתכונן לאגרף אותו אבל לטדיהורסה תוכניות אחרות כשהוא משתמש בזיקור דרקוני ומעיף את מזי'מורו ומשתק אותו , אתה אומר לעצמך מה לעזעזל? הפוקדע : " זיקור דרקוני הוא מתקפה חדשה שנלמדת אצל פוקימוני דוב , שועלים ואריות במחוז פאובר , זוהי מתקפה מאוד אכזרית אבל צריך ללמוד להשתמש בה אחרת זה יכול לפגוע במי שמתמש בה " , אתה מנסה להוציא את מזי'מורו מן המצב הזה הוא מצליח , והפעם הוא תוקף בחוזקה בשריטה שמעיפה את טדיהורסה שמתנשף בכבדות.

מייק:
    אתם מתקרבים ובודקים מה לעזאזל עושים פה צוות רוקט , ואתה רואה את ג'סי מסתכלת עם משקפת על אש קאטצ'ם ועל הפוקימונים שלו

לי :
    בריין : " בוודאי דרך מס' 1 אחת היא מזרחה מכאן " , אתה מודה לו ואתה מתקדם יחד עם טרוצ'יק ואתה תועה מה יש בתוך החבילה האם תפתח אותה כעת?

מריסה :
    טסוטג'ה משתמש בחבטה שמעיפה את הורסי לתוך האגם , שילדר מסתכל ובורח , הורסי יוצא מן המיים ובוכה לו .

קני :
    טוטודייל לא מוותר וחוזר על הרגליים ושוב מתקרב לעבר סטארלי ונושך אותו בחוזקה, סטארלי מתעצבן שוב ונתן לו מכת רוח שמעיפה אותו אבל טוטודייל משתמש שוב בנשיכה ומפיל את סטארלי על הרצפה!!
    פרישה

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    לי :
    בריין : " בוודאי דרך מס' 1 אחת היא מזרחה מכאן " , אתה מודה לו ואתה מתקדם יחד עם טרוצ'יק ואתה תועה מה יש בתוך החבילה האם תפתח אותה כעת?

[/I][/I]
    אני בודק מה יש בחבילה של פרופסור בריין
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    איתי :
    לאייפום נוצצות העיניים , אבל הוא רוצה קודם קרב נורמלי איתך ועם צ'ימצאר , צ'ימצאר נראה מוכן לקרב כאשר הוא מתקרב אליו ומסכים להצעת הקרב הנחמדה שלו .

COLOR][/I]
    [/COLOR][/SIZE][/I][/I]
    אני אומר לאייפום בסדר ואחר כך אומר לצ'ימצ'אר לתקוף אותו באגרוף אחריו בשריטות

6. משתמש מנוסה
    [B]
    מריסה :
    טסוטג'ה משתמש בחבטה שמעיפה את הורסי לתוך האגם , שילדר מסתכל ובורח , הורסי יוצא מן המיים ובוכה לו .

!!
    [/I]
    [/COLOR]
    [/I][/I]
    אני מרימה את הורסי ואומרת לו
    "הורסי אל תבכה,רק רציתי לתפוס אותך ,אני מצטערת אם פגעתי בך .." המבט שלי נהיה קצת עצוב.
    אני משחררת אותו למים ואומרת לטאסטוג'ה "אני מניחה שהוא רק הורסי תינוק ,אני לא יכולה לקחת אותו ."
    ומחפשת משהו אחר
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הריסון :
    מחשבה טובה להשתמש בשריון של סקווירטל , כאשר אייפום מגיע כל כך קרוב לסקווירטל הוא נכנס לשריון ואייפום נתקע בו בחוזקה ומקבל זיעזוע מוח ואז סקווירטל מנצל את זה ומשתמש בחבטה שמעיף את אייפום קצת אחורה וגומר אותו על הרצפה!

* קיבלת עוד נקודה במד המחשבה
    שנייה זהוא? ניצחתי? זה פשוט היה נראה ממש קצר.. אני כותב שתיים תתייחס למה שנכון.
    - - - - - - - - - -
    עם כן ניצחתי:
    אלך אל אייפום ואלחץ לו את זנבו ואומר לו חיוך "זה היה קרב טוב מאוד, תודה רבה!" אומר ואלך לדרכי, תוך כדאי הליכה ארים את סקווירטל על כתפי ואומר בחיבה "כל הכבוד סקווירטל, ניהיה צוות אדיר אתה ואני!".

עם עוד לא נצחתי:
    יש זה הצליח - אחשוב לעצמי והעלה חיוך קטן, לאחר מכן אצעק "סקווירטל זה הזמן לגמור את זה, זנק לאוויר ותצלול לעבר הבטן שלו עם נגיחת ראש!".

.

8. משתמש מנוסה
    [B]
    קני :
    טוטודייל לא מוותר וחוזר על הרגליים ושוב מתקרב לעבר סטארלי ונושך אותו בחוזקה, סטארלי מתעצבן שוב ונתן לו מכת רוח שמעיפה אותו אבל טוטודייל משתמש שוב בנשיכה ומפיל את סטארלי על הרצפה!!
    [/I][/I]
    "קדימה! נשיכה אחרונה! ואחר כך שריטה!" אומר לו

9. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Color=#008080]מייק:
    [/color]אתם מתקרבים ובודקים מה לעזאזל עושים פה צוות רוקט , ואתה רואה את ג'סי מסתכלת עם משקפת על אש קאטצ'ם ועל הפוקימונים שלו

אני אומר לטיילו ״עוף לעבר אש ותנסה לומר לו שצוות רוקט עוקבים אחריו״ ואז פונה אל צ׳ארמאנדר ואומר לו תישאר פה איתי למקרה שהמצב יסתבך״.

קרדיט לmcshay

10. משתמש מנוסה

תומאס :
    באלבזור לא יודע איך לענות לבקשה שלך הוא דיי צעיר והוא לא יודע מזה הצלפת גפן והא לא יודע להשתמש בא , מהר כדי שתלמד אותו אחרת זה יהיה מאוחר מדיי להמשיך!!!
    "בסדר באלבאזור תקשיב לי. אתה רואה את הענף שמעליך?? על הגב שלך ישנם גפנים מין הצמח שגודל על גבך. נסה להתרכז ואת הגפנים הללו לשלוח לעבר הענף ולתפוס אותו" אני אומר לו

11. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב :
    אתה מתחיל לרוץ כאשר אתה ומדקיפ מוכנים למטרה ואתה עוצר ושנייה ואומר לעצמך , ' רגע החבילה הזאת בשבילי למה שלא הפתח אותה כעת? ' אתה מסתכל על מדקיפ , ואז ממתיישב ליד איזה אבן ענקית שהייתה , אתה פותח את החבילה ואתה רואה שם סט חדש ומגניב של בגדים שמתאימים למסע שלך , הכל תפור ונראה מדויק ואפילו על הכובע רשו םא תהשם שלך , והיה שם פתק קטן שרשום בו : " בהצלחה אביב במחוז החדש שלך אוהבת אותך , אמך. "
    'וואו!איזה אמא מדהימה יש לי!אחשוב לעצמי."נכון שיש לי אחלה אמא "אומר למדקיפ בחיוך.
    "קדימה בוא נלך להגיד לה תודה!"אומר לו בהמרצה ואתחיל רוץ!

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    גיא :
    " כדי שסינדקוויל ינוח קצת קודם , אני יקרא למאמן אחר , אבל רק עם אתה רוצה " הוא עונה ומחכה לתשובתך כאשר הוא מתסכל על סינדקוויל הקטן מתאמץ ורוקד.
    "סינדקוויל אל תתאמץ יותר מידי" אומר לו "אתה רוצה עוד קרב עכשיו או לנוח קצת?"
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

13. Retired
    שם: Ashar
    גיא :
    זה נראה כי סינדקוויל רוצה להמשיך בלי לנוח , המאמן השני מסתכל והולך לקרוא למאמן השני , כעבור דקה בלבד אתה רואה עוד מאמן נכנס לזירה , מתקרב אליך ואומר " בהצלחה " , הוא חוזר למקום ומוציא את סלגמה.

אביב :
    כשאתה מתרגש ממה שקיבלת , סט חדש ויפייפה למחוז אתה רוצה לרוץ רק לאמך ולהודות לה , אתה מגיע הביתה דופק בדלך , אמך פותחת א תהדלת אתה קופץ עליה בנישוקים וחיבוקים ואתה מציג לה גם את מדקיפ החמוד שאיתך.

תומאס :
    אתה מאמין שהוא יכול לעשות את זה , הוא מסתכל לך בעיניים ואז עוצם אותם , מתרכז בעצמו , ואתה רואה לאט לאט שיוצאים כאלה גפנים , עד שהם מגיעים לעץ ומחזיקי אותם בעוצמה! כנראה שהוא הצליח כל הכבוד!
    * קיבלת נקודה במד המחשבה על למידת פוקימון מתקפה
    * קיבלת נקודה במד מחשבה על זה שאתה הראשון שעושה את זה
    * קיבלת נקודה במד המחשבה על אסטרגיה מגנימה וחשיבה נכונה
    * באלבזור למד הצלפת גפן

מייק :
    טיילו עף לכיוון אש קאטצ'ם וכשהוא מבין מה קורה הוא רץ אחריי טיילו לכיוון שלך , וצוות רוקט רואים בהוא מתקרב ומכינים לו מלכודת.

קני :
    סטארלי נראה תשוש אבל לא מוותר , טטודייל קופץ לעבר סטארלי במארה לנשוך אותו אבל סטארלי מתרומם לשמיים וטוטדייל נופל על הפנים ומקבל זעזוע קטן סטארלי עומד לנקר אותו , טוטדייל מתאושש וברגע שסטארלי מגיע אליו הוא שורט אותו , שניהם עפים לצדדים ונופלים על הרצפה!

הריסון :
    אתה מודה לאייפום על הקרב הנהדר אתה מסתכל על סקווירטל ואתה מחייך , כשאתם עומדים לעזוב אתה רואה את אייפום משאיר מבט מאוד מוזר , והעיניים שלו נצצו , הוא הסתובב אחורה נראה מאוכזב ועלה על העץ חזרה.

מריסה :
    ברגע שאת מורידה אותו מן הידיים הוא תוקף אותך בבועות ומעיף אותך על החול , והוא צוחק כנראה שהוא עבד עליך חזק , וזה נראה שהוא מוכן לתקוף שוב.

איתי :
    צ'ימאצ'אר יוצא להתקפה ראשונה ורץ אל עבר אייפום כשתכוון לחבוט בו עם אגרוף אבל אייפום מכין אגורף ממוקד והמתקפות נפגשות , והכוח שניהם עפים אחורה כאשר נוצר עשן בעמצה , צ'ימצ'אר מנצל את זה ותוקף אותו במפתיע כאשר יש עשן ושורט אותו בחוזקה ומעיף אותו על העץ , אייפום קם ומשתמש בכוכבים על צ'ימצ'אר.

לי :
    אתה חושב לעצמך , ' מה יש בחבילה הזאת שהפרופסור היה חייב להביא לי? ' נמאס לך לחכות ואתה פותח את החבילה ובתוכה אתה רואה סט חדש ומגניב של בגדים שמתאימים למסע שלך והצבעים שאתה אוהב , הכל תפור ונראה מדויק ואפילו על הכובע רשום את השם שלך , והיה שם פתק קטן שרשום בו : " בהצלחה לי במחוז החדש שלך אוהבת אותך , אמך. "
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SysTem צפה בהודעה

תומאס :
    אתה מאמין שהוא יכול לעשות את זה , הוא מסתכל לך בעיניים ואז עוצם אותם , מתרכז בעצמו , ואתה רואה לאט לאט שיוצאים כאלה גפנים , עד שהם מגיעים לעץ ומחזיקי אותם בעוצמה! כנראה שהוא הצליח כל הכבוד!
    * קיבלת נקודה במד המחשבה על למידת פוקימון מתקפה
    * קיבלת נקודה במד מחשבה על זה שאתה הראשון שעושה את זה
    * קיבלת נקודה במד המחשבה על אסטרגיה מגנימה וחשיבה נכונה
    * באלבזור למד הצלפת גפן
    אחלה כינוי תתחדש :}
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
    "כל הכבוד! עכשיו השתמש בגפנים והפל את העץ על הבור הענק כדי שנוכל לחצות!" אני מצווה עליו ומסמן לו לקפוץ עליי שהוא מפיל את העץ.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי SysTem צפה בהודעה
    [I][SIZE=2][COLOR=#4169e1][B]
    לי :
    אתה חושב לעצמך , ' מה יש בחבילה הזאת שהפרופסור היה חייב להביא לי? ' נמאס לך לחכות ואתה פותח את החבילה ובתוכה אתה רואה סט חדש ומגניב של בגדים שמתאימים למסע שלך והצבעים שאתה אוהב , הכל תפור ונראה מדויק ואפילו על הכובע רשום את השם שלך , והיה שם פתק קטן שרשום בו : " בהצלחה לי במחוז החדש שלך אוהבת אותך , אמך. "
    אני לובש תבגדים שאימי ההכינה לי למסע ואז הולך אל דרך 1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 17 מתוך 19 ראשוןראשון ... 71516171819 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •