מייק :[/color][/size][/i]
[size=2]טיילו עף לכיוון אש קאטצ'ם וכשהוא מבין מה קורה הוא רץ אחריי טיילו לכיוון שלך , וצוות רוקט רואים בהוא מתקרב ומכינים לו מלכודת.[/size
אני אומר לצ׳ארמאנדר לנסות לרכז בפה שלו אש בכל הכח, ולשחרר אותה על צוות רוקט. אם הוא לא מצליח אני אומר לו ״צ׳ארמאנדר! תתקוף באגרוף ותחזק אותו עם דחיפה!״.
"אמא אמא!תראי את המדקיפ הקטן והחמוד שלי!"אומר לה בהתרגשותאביב :
כשאתה מתרגש ממה שקיבלת , סט חדש ויפייפה למחוז אתה רוצה לרוץ רק לאמך ולהודות לה , אתה מגיע הביתה דופק בדלך , אמך פותחת א תהדלת אתה קופץ עליה בנישוקים וחיבוקים ואתה מציג לה גם את מדקיפ החמוד שאיתך.
"הסט החדש שהכנת לי מושלם!הוא מתאים עלי במדוייק!"הודה לה בחיוך רחב על הפנים.
קרדיט ענק לרועי!
מצטער על כל העיקובים , אני מחדש תמשחק.
איתי :
צ'מיצאר מצליח לחלוף על פני הכוכבים בשנייה אחרונה , וזה נראה שאייפום מתעייף כאשר הוא נושם בכבדות.
צ'ימצאר מחליט לנצל את הצב הזה ומשתמש שוב באגרוף ומעיף אותו על הרצפה בחוזקה , זה נראה כאילו הוא סיים את הקרב אבל לא!
אייפום מצליח לקום והוא נראה ממש תשוש כאשר הוא רועד ואז הוא באמת נופל על הרצפה וממפסיד.
* קיבלת נקודה במד המחשבה על ניצחון בקרב!
אביב :
אמך : " אביב קטן שלי , מהוא פוקימון נהדר ואני מאוד שמחה שהבגדים התאימו לך " היא מסתכלת עליך והיא בוכה קצת ומסתכלת שוב על המדקיפ הקטן והחמוד שלך?
מייק
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת אך הוא לא מצליח והוא נכשל ואתם מאבדים זמן , אבל צ'ארמדנר יוצא ומשתמש באגרוף אבל מייאו תופס אותו מהר ושורט אותו שוב ושוב, צ'ארמנדר נראה דיי כעוס ואתה רואה שהלהבה שלו מתחזקת ומשום מקום הוא דופק להבה אדירה שמעיפה אותם משם לשחקים , והוא נופל על הרצפה ומתעלף
לוקאס :
אינך מבין מאיפה הגיעה השאגה אתה מחפש ואתה רואהטדיהורסה מנסה להשתמש בקרן על.
מריסה :
את צועקת עליו ונעלבת ואת וטסוטג'ה מחפשים פוקימון אחר , ואז הורסי החמוד לא הבין את הקטע הוא מסתובב אחורה מבואס ונכנס חזרה למים.
קני :
טוטודייל משיג את סטארלי והוא קם ראשון ושורט אותו בחוזקה , סטארלי עף עוד קצת אחורה ומפסיד בקרב.
* קיבלת נקודה במד מחשבה על ניצחון בקרב
הריסון :
אתה קצת מרחם על אייפום אבל זה עובר לך דיי מהרואתה ממשיך בדרכך בדרך אחד שאתה שומע צעקה ענקית ואתה שיורד לך מן השמייםפיירו עצבני.
לי :
אתה מחייך בגלל הבגדים החמים שאמך שלחה לך ואתה כבר מתגעגע אליה , פוקימונך מסתכל עליך בבגדיך החדשים ודיי מתרגש כאשר הוא קופץ עליך ולא נותן לך לזוז כלל.
תומאס :
אתם מצליחים להקדם יחד מעץ לעץ ואתם עוברי םבהצלחה את כל שאר הבורות הענקיות , אתה מודה לבאלבזור שהציל אתכם מן הבורות ואתה רואה שהוא דיי התעייף מלסחוב את שניכם מעץ לעץ.
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אתה שואל או אומר?חח לא נורא..אביב :
אמך : " אביב קטן שלי , מהוא פוקימון נהדר ואני מאוד שמחה שהבגדים התאימו לך " היא מסתכלת עליך והיא בוכה קצת ומסתכלת שוב על המדקיפ הקטן והחמוד שלך?
------------------
"תודה רבה אמא!"אומר לה שדמעת שמחה עולה על פניי.
"עכשיו יש לי מסע לצאת אליו!"אומר תוך כדיי ניגוב הדמעה.
ארוץ לכיוון ההדשא הקרוב תוך כדיי צעקה אל אימי:"תודה אמא!על הכול!"
קרדיט ענק לרועי!
"וואוו זה פירו!" אומר בהתלהבות ואצביע עליו לאחר מכן אסתכל על סקווירטל בחיוך זומם ואומר "אוקיי סקווירטל הוא נראה פירו חזק וגדול... עם נערוך מולו קרב נצטרך לעבוד בהרבה יותר תחכום מאשר כוח!" אסביר לו.
"בקרב הזה נשתמש בגודל שלך ובהגנה שלך כהיתרון עליו, אני רוצה שתעשה לו פרצופים ותציק לו תגרא אותו לתקוף.. לאחר מכן דלק ותרוץ בין העצים והשיחים, הוא ציפור גדולה אז הוא יתקע בהם בלי הפסקה.." אומר לו בחיוך..
"לאחר מכן שאתה רואה שאתה מאבד אותו תתחבא ואז תחכה לרגע הנכון ותפתיע אותו עם חבטה מבין?" אוסיף לומר..
סקווירטל אתה מסוגל, אחשוב לעצמי בלב ואקווה לטוב!
- - - - - - - - - - - - -
לקח לי הרבה זמן לחשוב על המהלך XD
הריסון :
אתה נראה דיי נלהב לראות כזה פוקימון גדול כבר בתחילת המסע שלך , שאתה מתכנן עם סקווירטל שיטה מעניין וסודית ביותר! סקווירטל מתחיל להקנית את פיירו בדרגתיות ששוהת לעברו קדימה והוא נתקע ברצפה בחוזקה, וסקווירטל שוב ממשיך להקניתו והפעם הוא מדלג בין השיחים והעצים ולפיירו אין שום סיכוי והוא נשרט ונופל על הרצהפ פעמים רבות , סקווירטל רואה את הצ'אנס שלו וחובט בו בחוזקה ומפיל אותו על הרצפה , הפיירו המסכן נכע ואף באיטיות חזרה למרומים
* קיבלת שני נקודות במד המחשבה על טריק מאוד מאוד מקורי =]
קני :
אתה ממשיך ללכת בדרכך קדימה שאתה שמח כשלפתע אתה שומע קול שנשמע לך מאוד מאוד מוכר שמגיע מסמטה שקרובה אליך מה תעשה?
אביב :
טעות זה אומר חח XD
----------------
אמך " אני אוהבת אותך אביב " , אתה יוצא מן הבית ורץ חזקה לדרך מספר אחד מאושר ומזומן , אתה מגיע לדרך הזאת אתה מסתכל על מדקיפ שנראה מבוהל מתחילת המסע שלכם מה תעשה?
איתי :
אתה מודה לצ'ימצאר על הקרב הנהדר הזה ואתה זורק את הפוקדר הקרוב שלך לעברו של אייפום ששוכב על הרצפה , 3... 2.... 1.... והוא שלח! יש לך אייפום!
* קיבלת נקודה במד המחשבה על תפיסת פוקימון!
* תפסת אייפום!
לי :
אתה וטרוצי'ק מתקדמים לעבר דרך מס' 1 והראשונה שלכם ושאתה מגיעים לכניסה שלך אתה רואה שלט שרשום הכניסה לדרך "הסטייה" כאשר אתה כב רמוכן להכנס אתה רואה את טרוצ'יק דיי מבוהל מתחילת המסע החדש מה תעשה?
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)