כינוי: NivX10
שם: הריסון
תמונה/ספרייט:
רקע אישי: ג'ייסון נולד בעיר ההתחלה, נכדו השני של פרופ' אוק המפורסם, למשפחתו הייתה חווה ובא הרבה פוקימונים מכל הסוגים.
הוא לא היה ילד כל-כך מוצלח ועזב את לימודיו מרצונו בגיל 12...
הוא בן יחיד והיה גר יחסית רחוק משאר העיר ולכן היה ילד דיי בודד, בכל יום הוא היה מתסכל לעבר הנמצאים באזור ומצייר אותם.
תמיד פעם בוא החלום ליהיות פוקימון מאסטר, להראות לכולם שהוא יכול, שבזה הוא כן מוצלח הכי מוצלח שיש!
הוא רצה להתחיל את מסעו עשרות פעמים אך חשש מתגובת ההורים..
יום אחד ישב מול הטלוויזיה וראה את הקרב על אליפות מחוז סינו בין אש ופול הוא כל-כך התפאל ונדהם הרצון שהיה לו בפנים החל לבעור יותר ויותר!
לפתע הוא לקח החלטה, ניגש אל חדרו, לקח כל טיפה מחסכונותיו וכל חפץ חיוני שיכל למצוא..
ליפני שסיים כתב פתק להוריו: "אמא ואבא היקרים יותר מידי זמן רציתי לעשות את זה, להתחיל את המסע שלי.. אני רוצה להראות לכן שאני כן מוצלח אני יהיה פוקימון מאסטר דגול
ולא אחזור עד שאגשים את חלומי, אוהב ג'ייסון!"
שם את הפתק על פינת השולחן המטבח ויצא אל מסעו וללא נודע..
פוקימון התחלתי:
שותף/שותפה:שותף, עם אפשר שיהיה מתאמם..
מד כוח המחשבה: 1
אחוזי מפה:
תגים:
ציוד:מצית,ציוד מחנאות, כסף, כובע, תיק גב, פוקדע, פוקדורים, חכה ישנה, אוכל שימורים
הערות/הארות: להירשם, נראה טוב..
רשום אבי , הפוקימון מיז'מורו שלך.
תגיב להתחלה
אביב :
הפרופסור : " זה בסדר אני לא ממהר עכשיו תיהיה פה בעוד חמש דקות " , אתה שותה את השוקו פתוח את הבית נפרד מההורים וצועד לכיוון המעבדה שאתה מסתכל על השמיים שמעלות פוקימוני אוויר שאתה רואה אתחולף מעלייך שיורד ממנו נצנצים , אתה ממשיך קדימה לעבר המעבדה הגדולה של פרופסור בריין אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת , מה תעשה?
דארקון :
" זה בסדר זה לא נורא , קורה גם אני לפעמים שקוע בתוכניות כאלה , זה סימן שאתה מאוד סקרן ומעוניין להמשיך במסע שלך , תגיע אני מחכה לך " אתה יוצא מהבית נפרד מהורים יוצא החוצה מסתכל סביבך מלא פוקיומנים של ילדים קטנים ואתה עושה אגרוף וממשיך קדימה פתאום אתה שומע צעקה מן השמיים אתה מסתכל מעליך ורואהרייקואזה מרחף בשמיים ומשיר ניצוצות של יום טוב אתה מעלה חיוך וממשיך לעבר המעבדה , אתה הולך הולך עד שאתה מגיע למעבדה של פרופסור בריין , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת מה תשה?
לוקאס :
אתה מנתק ורץ למעבדה של פרופסור בריין בדרך אתה רואה מלא ילדים משחקים עם הפוקימון שלהם וזה נותן לך מרץ ואתה ממשיך לרוץ ואתה פתאום חושך מעליך , אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה אתדארקאי סוחב אחריו חושך ומשאיר נצנצים של שמחה אתה מחייך ומגיע למעבדה של פרופסור בריין אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת לוקח נשימה מה תעשה?
טריי :
הפרופסור : " זה בסדר אני מחכה לך כאן תגיע " , אתה מנתק את הפלאפון ורץ לכיוון המעבדה של פרופסור בריין , בדרך אתה חושב לעמך מה יקרה במסע שאתה תעבור שבדרך אתה מרגיש כאילו השמש התחזקה אתה מביט לשמיים ורואה אתמולטרטס עף מעליך שמשאיר סימני אש שאומר שיש לכולם עוד סיכוי להצליח אתה מחייך וממשיך למעבדה , אתה מגיע אלך כעבור כמה דקות אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת מה תעשה?
קני :
אתה מנתק את הפלאפון ורץ לכיוון המעבדה של הפרוספור כאשר את נפרד מאמא ויוצא לכיוון המסע שלך , אתה מרגיש עוצמתי במיוחד כשבדרך אתה מרגיש תחושה שהאדמה רועדת והעצית מתחילים לרקוד אתה מביט שנייה לשמיים ואתה רואה אתסלבי מלכת היער והאדמה מרחפת ומשאירה סימן שהטבע לטובתך , אתה ממשיך קדימה ואתה מגיע למעבדה של הפרופסור אתה עולה במדרגות שאתה מרגיש סיפוק וגאווה אתה מגיע לדלת מה תעשה?
איתי :
אתה יוצא מהבית מוכן ומזומן לכיוון המעבדה שאתה מרגיש שמח לקראת המסע ואתה בטוח שתצליח עם הפוקימון החדש שלך , אתה רץ לכיוון המעבדה כשאתה שומע רעמים בשמיים ואתה רואה בשמיים אתארקאוס ששולט ברעמים ושחולף נותן רמז שהברקים הם הטבע והטבע לצידך אתה מרגיש בטחון מסתכל קדימה במטרה , כשאתה מגיע למעבדה של הפרופסור אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת. מה תעשה?
ניב - טורצ'יק תפוס שכחתי לעדכן תחליף בבקשה.
פרישה
"וואו1הוא נראה חזק"אומר לעצמי בשקט ובלחץ משיגמר המדקיפים של הפרופסור.אביב :
הפרופסור : " זה בסדר אני לא ממהר עכשיו תיהיה פה בעוד חמש דקות " , אתה שותה את השוקו פתוח את הבית נפרד מההורים וצועד לכיוון המעבדה שאתה מסתכל על השמיים שמעלות פוקימוני אוויר שאתה רואה אתחולף מעלייך שיורד ממנו נצנצים , אתה ממשיך קדימה לעבר המעבדה הגדולה של פרופסור בריין אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת , מה תעשה?
קרדיט ענק לרועי!
כינוי : nehorai308
שם : יוסי
תמונה/ספרייט : http://www.pokestadium.com/sprites/t...inum/riley.gif
רקע אישי : יוסי נולד למשפחה שאוהבת פוקימונים
הוא כל הזמן שיחק עם אחיו הגדול ועזר לו עם פוקימוניו
והבטיח שהוא יהיה מאמן הפוקימונים הטוב ביקום כל
הזמן הוא ראה ולמד דרכים לאימוני פוקימונים מאחיו הגדול
ומהוריו שגם היו מאמני פוקימנים טובים והוא מאוד חיבב פוקימוני דרקון
פוקימון התחלתי : סינדקויל
שותף/שותפה :רון סוג של חבר יריב הם היו ביחד מהגן
מד כוח המחשבה :
אחוזי מפה :
תגים:
ציוד :
הערות/הארות :אני יכול בבקשה ללכוד אלקיד דרטיני ובלדום
נערך לאחרונה על ידי haxorus, 09-16-2010 בשעה 04:24 PM
קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)!
קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת!
ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת!
ספוילר
"וואו סלבי,זה פוקימון ממחוז ג'וטו,המחוז שהגעתי ממנו,אין סיכוי שאני אשכח אותו,אולי זה רמז על זה שאמצא את אחותי" אמלמל לעצמי בחיוך ואסתכל על סלבי,אנה שיקלוט אותי ואחייך אליו חיוך שמח במיוחד,אנסה שיזכור אותי ושאולי ניפגש שוב,אדפוק 3 דפיקות בדלת ואפתח אותה בעדינות "פרופסור?" אקרא שאני נכנס למעבדה
כינוי :גיא (בפורום עצמו GUYLAMED)
שם : גיא
תמונה/ספרייט :
רקע אישי : גיא נולד למשפחה ענייה יחסית בלי הרבה כסף לפוקימונים או פוקדורים, יום אחד התפרסמה בעיתון מודעה: "אתם יכולים להתחיל את מסע הפוקימונים שתמיד רציתם! הרשמו ואולי תזכו בהגרלה!". גיא התלהב מהרעיון ונרשם להגרלה. לאחר כמה ימים הגיע אליו מכתב: "אתה הזוכה בהגרלה!, בוא למעבדה של פרופסור _____ ב1 בספטמבר בשעה 9 בבוקר ובחר את הפוקימון ההתחלתי למסע שלך! כמו כן תקבל ציוד.
פוקימון התחלתי: סינדקוויל
שותף/שותפה :
מד כוח המחשבה : לא הבנתי... זתומרת אפשר לשים כמה שרוצים?
אחוזי מפה : אין עדיין
תגים: אין עדיין
ציוד : פוכדורים,פלאפון,מפה,חכה ישנה,שעון, אוהל, נרתיק פופינים (להרגיע פוקימונים זועמים)
הערות/הארות :
נערך לאחרונה על ידי guylamed, 09-16-2010 בשעה 04:45 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)