אדם :
אני אזרום איתך אחי , אהבתי תרקע קשור די להתחלה שלי , רשום תגיב להתחלה
עומר :
סעמק חחחח...
---------------------------
אתה יוצא מן הבית עם חפציך האישיים , נפרד מההורים והחברים ורץ לכיוון המעבדה של פרופסור בריין , הדרך אתה חושב על המסע הקרוב שמצפה לך כשתוך המחשבה אתה רואה שהכל מסביב מתחיל להשאב לכיוון למעלה ואתה מסתכל לשמיים הכחלחליים ואתה רואה את
הצורה הראשונית של דיוקסס שמתחיל לעוף קדימה ואחרי דקה כבר מתחיל להעלם , אתה ממשיך לכיוון המעבדה , וכעבור עוד כמה דקות של ריצה אתה מגיע למעבדה של פרופסור בריין מתנשף מהריצה , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלתו של המעבדה מה תעשה?
גיא :
פרופסור : " זה בסדר זה קורה לכולם אני מחכה לך " , אתה יוצא מן הבית ומתקדם לעבר המעבדה עם חיוך על הפנים , אחרי כמה דקות מהנות של הליכה אתה רואה רעמים בשמים , אתה מסתכל שנייה לשמיים ואתה רואה שכפתאום מרעות טובה יש חושך , עננים כמתוך ענן אחד אתה רואה את
זאפדוס וכשהוא עובר העננים איתו אתה מעלה מבט מוזר וממשיך קדימה , כעבור עוד כמה דקות של הליכה אתה מגיע למעבדה , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלתמה תעשה?
הריסון :
אתה נכנס למעבדה של הפרופסור כשהוא אומר לך : " הריסון נערי מה קורה? אני מאוד שמח שבאת לכאן בשביל להתחיל את המסע המדהים שלך , שיהיה לך רק בהצלחה ואני מקווה מאוד שתצליח , עכשיו תוכל להזכיר איזה פוקימון זכה להכיר את כבודך? "
דארקון :
כשאתה בינתיים חושב על רייקואזה האדיר שראית , הפרופסור פותח לך את הדלת ואומר : " דארקון מה שלומך? אני שמח מאוד שבאת להתחיל את המסע שלך נערי , שיהיה לך רק בהצלחה הנה קח את הפוקדור של טריקו , 5 פוקודרים ללכידת פוקימונים נוספים בדרך , וגם את הפוקדע , וכך גם את מס' הפלאפון שלי למקרה צרה שיהיה לך רק בהצלחה נערי " מה תעשה?
קני :
הפרופסור : " טוטודייל? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
איתי :
אתה מוציא את צ'ימצאר ואתם מכירים , אתה מתקדם לכיוון הדרך הראשונה שלכם אך רגע אולי תרצה לעשות משהו קודם בעיר?
- ביתכם
- המעבדה של הפרופסור
- אגם קטן ונחמד
- מכון טיפוח פוקימונים
- מספרה
מייק :
יופי העיקר שתגיב
-----------------------------------------------
הפרופסור : " צ'ארמנדר? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
ג'ון :
הפרופסור : " מיז'מורו ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
לוקאס :
פוקאבו מגיב לך שהוא רוצה לראות את הבית ואת המשפחה שלך מה תעשה?
אביב :
הפרופסור : " מדקיפ ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
מריסה :
הפרופסור : " שלום בר , מה שלומך ילדתי? אני מאוד שמח שאת מחילה את המסע שלך לא הרבה בנות בנו מתחילות מסע שכזה כל הכבוד לך , עכשיו רצית את טאסטוג'ה ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליחי לשנות אותו ואני בטוח שתצליחי , הנה קחי את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקלי בבעיה כל שהיא תצלצלי אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
טריי :
את מוציא את טרטוויג ומכיר אותו , כעבור עוד כמה דקות הוא מלטף לך את הרגל מה תעשו?
לי :
הפרופסור : " טרטוויג ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?