Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 19 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 275
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    [RIGHT][COLOR=sienna]
    מריסה :
    הפרופסור : " שלום בר , מה שלומך ילדתי? אני מאוד שמח שאת מחילה את המסע שלך לא הרבה בנות בנו מתחילות מסע שכזה כל הכבוד לך , עכשיו רצית את טאסטוג'ה ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליחי לשנות אותו ואני בטוח שתצליחי , הנה קחי את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקלי בבעיה כל שהיא תצלצלי אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

טריי :
    את מוציא את טרטוויג ומכיר אותו , כעבור עוד כמה דקות הוא מלטף לך את הרגל מה תעשו?

COLOR][/SIZE]
    השם במשחק שלי זה מריסה וקראת לי בר ואתה בסופו של דבר קראת לי נערי XDDD חחחחחחח
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [RIGHT][COLOR=sienna]

לי :
    הפרופסור : " טרטוויג ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
    אני אומר לפרופסור"ביקשתי טורצ'יק ולא טרטויג אתה חירש או מה.אני רוצה טורצ'יק"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס :
    פוקאבו מגיב לך שהוא רוצה לראות את הבית ואת המשפחה שלך מה תעשה?

אני מרים את פוקאבו ואז הולך לכיוון בייתי פותח את הדלת ומניח אותו על ריצפת הפרקט שלי(XD)
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?

גיא :
    פרופסור : " זה בסדר זה קורה לכולם אני מחכה לך " , אתה יוצא מן הבית ומתקדם לעבר המעבדה עם חיוך על הפנים , אחרי כמה דקות מהנות של הליכה אתה רואה רעמים בשמים , אתה מסתכל שנייה לשמיים ואתה רואה שכפתאום מרעות טובה יש חושך , עננים כמתוך ענן אחד אתה רואה את זאפדוס וכשהוא עובר העננים איתו אתה מעלה מבט מוזר וממשיך קדימה , כעבור עוד כמה דקות של הליכה אתה מגיע למעבדה , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלתמה תעשה?

מה זה הצבע הזה?? רוצה שתחליף אותו..
    -----------------------------------------------
    וואו! לראות פוקימון אגדי ביום תחילת המסע זה כנראה מבשר מזל טוב.. חשבתי לעצמי.
    טוק טוק טוק! פרופסור בריין אתה שם? באתי לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלי, זכיתי בהגרלה!
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הריסון:
    אתה נכנס למעבדה של הפרופסור כשהוא אומר לך: "הריסון נערי מה קורה? אני מאוד שמח שבאת לכאן בשביל להתחיל את המסע המדהים שלך, שיהיה לך רק בהצלחה ואני מקווה מאוד שתצליח, עכשיו תוכל להזכיר איזה פוקימון זכה להכיר את כבודך?"
    "סקווירטל אדוני!" אומר לו בחיוך ובהתרגשות.

.

6. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב :
    הפרופסור : " מדקיפ ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
    "תודה פורופסור!אומר לו כשתפסתי קצת ביטחון עם חיוך קטן."להת'"אומר לפרופסור תוך כדיי יציאה מהמעבדה.
    "צא מדקיפ"אומר בהתרגשות לקראת המפגש הראשון שלי עם הפוקימון הראשון שלי."שלום לך אומר לו כשאני מקופף כאילו אני מציע לו נישואים עם חיוך קטן שמנסה לא להבהיל אותו.
    "אני אביב,ואתה תהיה השותף והחבר שלי במסע שלי,אתה מוכן?"אומר לו ואקום תוך כדיי."קדימה בוא נצא"אומר לו תוך כדיי ריתה עם מבט ממשיך אליו.

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    כינוי : TAMIR
    שם : תומאס בלאק
    תמונה/ספרייט : (במקרה הגרוע אחליף תמונה)
    רקע אישי :
    אחד ועוד אחד, בכל מקום ומקום הם נמצאים. יצורים קסומים וקטנטנים, בכל הצורות ובכל הגדלים. יצורים כאלה נקראים פוקימונים. מגיל קטן וקטן זכרתי אותם מתרוצצים ברחבי העיר עם מאמנים רבים שהיו מגיעים אליה, והוקסמתי מהם.
    אה כן, שכחתי להציג את עצמי. שמי תומאס ואני בן 10. גדלית בעיר סיאזורו במשפחה נורמלית לכל דבר - אימא, אבא ואחות גדולה ממני ב3 שנים. אחותי, לילי, החלה את המסע שלה במחוז לפני כ3 שנים כשקיבלה את הפוקימון ההתחלתי שלה - מדקיפ. מאז הספיקה לילי לתפוס שישיה חזקה ומגוונת, מדקיפ שלה כבר התפתח לסוומפארט חזק ועוצמתי, והיא השתתפה בתחרויות יופי רבות ברחבי המחוזות השונים. פעמיים היא הגיעה לפסטיבל הגדול, אך נכשלה בשלב רבע הגמר. היא היתה נערה שאף פעם לא וויתרה, ותמיד המשיכה לרדוף אחר החלום שלה.
    אני מנגד, לא ממש חיבבתי תחרויות יופי. מאז שהייתי קטן מאוד התעניינתי בקרבות פוקימונים ומאוד רציתי להיות מאמן פוקימונים, והנה השנה הגעתי לגיל שבו אני יכול להתחיל במסע שלי. אני מוכן ומזומן לצאת אל המחוז ולנצח כל מאמן שיעמוד בדרכי, להכיר חברים חדשים וכמובן המון פוקימונים חדשים, שאני רק מחכה שיהפכו להיות חברים שלי.
    פוקימון התחלתי : פיפלאפ. אם הוא נגמר אז סינדיקוויל.
    שותף/שותפה : לא

מד כוח המחשבה : *לא לגעת*
    אחוזי מפה : *לא לגעת*

תגים: *לא לגעת*
    ציוד : אוכל לפוקימונים, אוכל לבני אדם, חבל, שק שינה + אוהל, פנס, מפה, אולר
    הערות/הארות : יופי של משחק אחי!

8. with great power comes great responsibility
    עומר :
    סעמק חחחח...
    ---------------------------
    אתה יוצא מן הבית עם חפציך האישיים , נפרד מההורים והחברים ורץ לכיוון המעבדה של פרופסור בריין , הדרך אתה חושב על המסע הקרוב שמצפה לך כשתוך המחשבה אתה רואה שהכל מסביב מתחיל להשאב לכיוון למעלה ואתה מסתכל לשמיים הכחלחליים ואתה רואה את הצורה הראשונית של דיוקסס שמתחיל לעוף קדימה ואחרי דקה כבר מתחיל להעלם , אתה ממשיך לכיוון המעבדה , וכעבור עוד כמה דקות של ריצה אתה מגיע למעבדה של פרופסור בריין מתנשף מהריצה , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלתו של המעבדה מה תעשה?
    'וואו דיאוקסיס,לזה לא ציפיתי...' אחשוב לעצמי בהתפאלות.
    אני אדפוק בדלת 3 דפיקות מהירות בעודי מתנשף ולאחר מכן אכנס לתוך המעבדה,"פרופסור!"
    אצעק בעודי מתנשף במטרה לקבל את הפוקימון שלי במהירות.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [RIGHT][COLOR=sienna]
    קני :
    הפרופסור : " טוטודייל? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

"תודה רבה לך" אומר לו בחיוך ואצא מהמעבדה "קדימה אני רוצה להכיר אותך" אומר אמלמל לעצמי ואוציא את טוטודייל מהפוכדור "שלום,אני קני ואני המאמן שלך,אנחנו נהיה צוות בלתי מנוצח!" אומר לו בנחישות

10. the bitch is back
    כינוי : ritsuka kun
    שם : עומר אמיתי- במשחק רוני
    תמונה/ספרייט :
    רקע אישי : רוני נולד למשפחה מוזרה למדי. הוריו היו ליצנים בקרקס במחוז ג'וטו והיגרו למחוז החדש כשהיה בן 7. הוריו היסבו את תפקידם למורים בבית ספר לפוקימונים ומאז החיים היו רגילים ופשוטים.
    בבוקר היה הולך לבית ספר ואחרי הצהריים היה משחק עם הפוקימונים של הוריו כמה שרק יכל.
    יום אחר כשצפה בטלויזיה הגיע המקרה לערוץ הקרבות.
    הוא ראה קרב ארוך, בליגה של שני אנשים. ואחרי קרב צמוד מאוד אחד מהם ניצח.
    הקרב כ"כ ריגש אותו שהחליט שגם הוא רוצה להילחם ולזכות בתהילה. לכן הפך את זמן המשחקים שלו לזמן אימונים עם הפוקימונים שלו והישתפר מיום ליום.
    לבסוף ביום הולדתו האחרון הודיע להוריו על כוונתו לפרוש מהלימודים ולהיות מאמן מובחר!

פוקימון התחלתי : צ'יקוריטה
    שותף/שותפה : כע
    מד כוח המחשבה :
    אחוזי מפה :
    תגים:
    ציוד :
    הערות/הארות : חוץ מההתחלתי- הייתי רוצה לאמן רק סוג נורמאל ם: ולא מעופף! XP
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון :
    הפרופסור : " מיז'מורו ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
    אני אומר לפרופסור: "תודה פרופסור, אני יטפל במיז'מורו טוב ככל שאני יכול", אני מוציא את מיז'מורו לשיחת היכרות בין שותפים.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    [QUOTE=ShiFteR;811723][RIGHT][COLOR=sienna]

[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]
    מייק :
    יופי העיקר שתגיב
    -----------------------------------------------
    הפרופסור : " צ'ארמנדר? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

אני מוציא את צ׳ארמאנדר להכרות קצרה ואז אומר לו בחיוך ״אני חושב שכדאי לנו ללכת לדרך 1 כדי להתחיל את המסע, טוב?״ ואז הולך איתו לחפש איפה דרך 1.*

קרדיט לmcshay

13. Retired
    שם: Ashar
    ג'ון :
    אתה מוציא את מיז'מורו המבולבל החוצה ואתה מציג את עצמך והוא ישר נדלק עליך וקופץ לך על הידיים , כעבור כמה דקות של שיחה הוא מרגיש את חיבור בינכם וכנראה שאתם יכולים להתחיל במסע שלכם , עכשיו לאן תרצה ללכת? כמו כן לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" או לשהות בבעיר לללכת

- ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

רוני :
    רק נורמאל? בכל מקרה רשום חחח

קני :
    אתה מוציא את טוטודייל
    המבולבל החוצה ואתה מציג את עצמך והוא ישר נדלק עליך וקופץ לך על הידיים , כעבור כמה דקות של שיחה הוא מרגיש את חיבור בינכם וכנראה שאתם יכולים להתחיל במסע שלכם , עכשיו לאן תרצה ללכת? כמו כן לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" או לשהות בבעיר לללכת
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

עומר :
    כשאתה עדיין חושב על המראה העצום של דיוקסיס כשאתה מתנשף ולאט לאט חוזר הנשימה הרגילה כשהפרופסור פותח את הדלת ואומר : " עומר שלם חיכיתי לך , נקווה שזה שווה את זה , שיהיה לך הרבה בהצלחה נערי ומסע קל , עכשיו תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון בר מזל שהוא קיבל אותך כי אני שכחן "

תומאס - נשאר לי רק באלבזור.

אביב :
    אתה מוציא את מדקיפ המבוהל אבל אחרי כמה דקות שיחה הוא ניהיה ממש קשור אליך כמו אהבה במבט ראשון , הוא מתקרב אליך לאט לאט לכיוון הרגל ומלטף אותה , זה אומר שכנראה אתם מוכנים לקראת המסע לשכם , עכשיו מה תעשו? תלכו יש לדרך מס' 1 "הסטייה" או שתשהו בעיר ותלכו

- ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

הריסון :
    הפרופסור : " סקויירטל ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

גיא :
    שאתה חושב על האגדי זאפדוס שנפגשת איתו ואתה חושב שזה מסמל למזל טוב ומסע קשה ומאתגר אך שווה את המאמץ , כשהפרופסור פותח את הדלת ואומר : " גיא שלם חיכיתי לך , נקווה שזה שווה את זה , שיהיה לך הרבה בהצלחה נערי ומס
    ע קל , עכשיו תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון בר מזל שהוא קיבל אותך כי אני שכחן "

לוקאס :
    אתה חוזר הביתה עם פוקאבו הביתה שאמך במטבח לא מבחינה שנכנסתם , אתה ופוקאבו הולכים לכיוון החדר והוא מתיישב על הפרקט , אתה מארגן עוד כמה דברים בחדר שםוקאבו שם לב לצעצוע פוקימון שיש לך על המיטה בחדר בצורת הוא עולה עליו ומתחיל לעיף אותו בכל רחבי החדר ומפיל את הכד שלך מהשולחן כשאמך שואלת : " מי זה שם? "

לי :
    הפרופסור : " טורצ'יק ? אוח... אני כבר ממש זקן אני כבר לא מה שהייתי , סליחה על אי ההבנה הנה קח את טורצי'ק החמוד והקטן קח 5 פוקודרים ללכית פוקימונים , פוקדע ומס' הפלאפון שלי לעת צרה , בהצלחה נערי " מה תעשה?

מריסה :
    אוופס סורי :P
    ----------------
    את יוצאת מן המעבדה ומוציאה את טאסוטג'ה ועושה איתו הכרות וכנראה שהוא נדלק עלייך כשאר הוא קופץ עלייך , את וטאסוטג'ה יוצאים קדימה אך מה תרצי לעשות? להמשיך לדרך מס' 1 "הסטייה" או ללכת למקום מסוים בעיר כמו :
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

טרי :
    אתה וטרטוויג יוצאים למסעתכם כשהוא על הקטף שלך , אך אולי תרצה לעשות קודם משהו בעיר? כמו

- ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

מייק :
    אתה מוציא את צ'ארמנדר ואתם עושים הכרות וכנראה הוא התלהב ממך כשהוא שם את היד על המצח כמו חייל ואז קופץ לך על הקטף , אתה וצ'ארמנדר ממשיכים קדימה מחפשים את דרך מס' 1 ולא מוצאים , אתם מסתובבים בעיר כמו רבע שעה ואתם מתייאשים וכשלפתע צ'ארמנדר רואה שוטרת ג'ני שמדברת במכשיר הקשר האם תזדקק לעזרה?
    פרישה

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי :
    הפרופסור : " טורצ'יק ? אוח... אני כבר ממש זקן אני כבר לא מה שהייתי , סליחה על אי ההבנה הנה קח את טורצי'ק החמוד והקטן קח 5 פוקודרים ללכית פוקימונים , פוקדע ומס' הפלאפון שלי לעת צרה , בהצלחה נערי " מה תעשה?

אני אומר לפרופסור,תודה לך" אני יוצא מהמעבדה ומחפש פוקימון מתאים לאימון טורצ'יק שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ג'ון :
    אתה מוציא את מיז'מורו המבולבל החוצה ואתה מציג את עצמך והוא ישר נדלק עליך וקופץ לך על הידיים , כעבור כמה דקות של שיחה הוא מרגיש את חיבור בינכם וכנראה שאתם יכולים להתחיל במסע שלכם , עכשיו לאן תרצה ללכת? כמו כן לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" או לשהות בבעיר לללכת

- ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

רוני :
    רק נורמאל? בכל מקרה רשום חחח

קני :
    אתה מוציא את טוטודייל
    המבולבל החוצה ואתה מציג את עצמך והוא ישר נדלק עליך וקופץ לך על הידיים , כעבור כמה דקות של שיחה הוא מרגיש את חיבור בינכם וכנראה שאתם יכולים להתחיל במסע שלכם , עכשיו לאן תרצה ללכת? כמו כן לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" או לשהות בבעיר לללכת
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

עומר :
    כשאתה עדיין חושב על המראה העצום של דיוקסיס כשאתה מתנשף ולאט לאט חוזר הנשימה הרגילה כשהפרופסור פותח את הדלת ואומר : " עומר שלם חיכיתי לך , נקווה שזה שווה את זה , שיהיה לך הרבה בהצלחה נערי ומסע קל , עכשיו תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון בר מזל שהוא קיבל אותך כי אני שכחן "

תומאס - נשאר לי רק באלבזור.

אביב :
    אתה מוציא את מדקיפ המבוהל אבל אחרי כמה דקות שיחה הוא ניהיה ממש קשור אליך כמו אהבה במבט ראשון , הוא מתקרב אליך לאט לאט לכיוון הרגל ומלטף אותה , זה אומר שכנראה אתם מוכנים לקראת המסע לשכם , עכשיו מה תעשו? תלכו יש לדרך מס' 1 "הסטייה" או שתשהו בעיר ותלכו

- ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

הריסון :
    הפרופסור : " סקויירטל ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

גיא :
    שאתה חושב על האגדי זאפדוס שנפגשת איתו ואתה חושב שזה מסמל למזל טוב ומסע קשה ומאתגר אך שווה את המאמץ , כשהפרופסור פותח את הדלת ואומר : " גיא שלם חיכיתי לך , נקווה שזה שווה את זה , שיהיה לך הרבה בהצלחה נערי ומס
    ע קל , עכשיו תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון בר מזל שהוא קיבל אותך כי אני שכחן "

לוקאס :
    אתה חוזר הביתה עם פוקאבו הביתה שאמך במטבח לא מבחינה שנכנסתם , אתה ופוקאבו הולכים לכיוון החדר והוא מתיישב על הפרקט , אתה מארגן עוד כמה דברים בחדר שםוקאבו שם לב לצעצוע פוקימון שיש לך על המיטה בחדר בצורת הוא עולה עליו ומתחיל לעיף אותו בכל רחבי החדר ומפיל את הכד שלך מהשולחן כשאמך שואלת : " מי זה שם? "

לי :

מריסה :
    אוופס סורי :P
    ----------------
    את יוצאת מן המעבדה ומוציאה את טאסוטג'ה ועושה איתו הכרות וכנראה שהוא נדלק עלייך כשאר הוא קופץ עלייך , את וטאסוטג'ה יוצאים קדימה אך מה תרצי לעשות? להמשיך לדרך מס' 1 "הסטייה" או ללכת למקום מסוים בעיר כמו :
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

טרי :
    אתה וטרטוויג יוצאים למסעתכם כשהוא על הקטף שלך , אך אולי תרצה לעשות קודם משהו בעיר? כמו

- ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

מייק :
    אתה מוציא את צ'ארמנדר ואתם עושים הכרות וכנראה הוא התלהב ממך כשהוא שם את היד על המצח כמו חייל ואז קופץ לך על הקטף , אתה וצ'ארמנדר ממשיכים קדימה מחפשים את דרך מס' 1 ולא מוצאים , אתם מסתובבים בעיר כמו רבע שעה ואתם מתייאשים וכשלפתע צ'ארמנדר רואה שוטרת ג'ני שמדברת במכשיר הקשר האם תזדקק לעזרה?
    "קדימה טרטויג בוא נלך לדרך הסטייה" אני אומר לו בחיוך ומחליט להשאיר הכל מאחור ולהתחיל במסעי.
    נערך לאחרונה על ידי cyndaquil, 09-17-2010 בשעה 05:13 PM

עמוד 6 מתוך 19 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •