Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 19 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 275
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב :
    אתה מוציא את מדקיפ המבוהל אבל אחרי כמה דקות שיחה הוא ניהיה ממש קשור אליך כמו אהבה במבט ראשון , הוא מתקרב אליך לאט לאט לכיוון הרגל ומלטף אותה , זה אומר שכנראה אתם מוכנים לקראת המסע לשכם , עכשיו מה תעשו? תלכו יש לדרך מס' 1 "הסטייה" או שתשהו בעיר ותלכו
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה
    "קדימה!בוא מדקיפ בוא נלך אל מכון הטיפוח"אומר לו תוך כדיי ריצה.
    ============================
    אין לי בית..O.0

קרדיט ענק לרועי!

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה

לוקאס :
    אתה חוזר הביתה עם פוקאבו הביתה שאמך במטבח לא מבחינה שנכנסתם , אתה ופוקאבו הולכים לכיוון החדר והוא מתיישב על הפרקט , אתה מארגן עוד כמה דברים בחדר שםוקאבו שם לב לצעצוע פוקימון שיש לך על המיטה בחדר בצורת הוא עולה עליו ומתחיל לעיף אותו בכל רחבי החדר ומפיל את הכד שלך מהשולחן כשאמך שואלת : " מי זה שם? "

"זה רק אני אמא" אני צועק ותופס את הכד לפני שנשבר ואז אומר לפוקאבו:"פוקאבו תירגע זו רק בובה אתה הורס לי את החדר! בא אני יראהל ך תמונות של פוקימונים במחשב שלי" ואז אני מדליק את המחשב ומראה לפוקאבו את ההתפתחויות שלו ועוד כמה פוקימונים מעניינים.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    [COLOR=seagreen]
    מריסה :
    אוופס סורי :P
    ----------------
    את יוצאת מן המעבדה ומוציאה את טאסוטג'ה ועושה איתו הכרות וכנראה שהוא נדלק עלייך כשאר הוא קופץ עלייך , את וטאסוטג'ה יוצאים קדימה אך מה תרצי לעשות? להמשיך לדרך מס' 1 "הסטייה" או ללכת למקום מסוים בעיר כמו :
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

COLOR]
    לא נורא מבולבלון D:
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    [SIZE=2]

גיא :
    שאתה חושב על האגדי זאפדוס שנפגשת איתו ואתה חושב שזה מסמל למזל טוב ומסע קשה ומאתגר אך שווה את המאמץ , כשהפרופסור פותח את הדלת ואומר : " גיא שלם חיכיתי לך , נקווה שזה שווה את זה , שיהיה לך הרבה בהצלחה נערי ומס
    ע קל , עכשיו תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון בר מזל שהוא קיבל אותך כי אני שכחן "
    בחרתי את סינדקוויל פרופסור! אומר לו בהתרגשות
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הריסון:
    הפרופסור: "סקויירטל? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח, הנה קח את הפוקדור שלו, וגם 5 פוקדורים, ופוקדע, וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי"
    מה תעשה?
    "תודה רבה פרופסור!" אומר אקוד קידה קטנה, לאחר מכן אלך מן המעבדה החוצה.. בעודי מסתכל על הפוקדור של סקווירטל בחיוך.

.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון :
    אתה מוציא את מיז'מורו המבולבל החוצה ואתה מציג את עצמך והוא ישר נדלק עליך וקופץ לך על הידיים , כעבור כמה דקות של שיחה הוא מרגיש את חיבור בינכם וכנראה שאתם יכולים להתחיל במסע שלכם , עכשיו לאן תרצה ללכת? כמו כן לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" או לשהות בבעיר לללכת
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה
    אני אומר למיז'מורו: "בוא נלך לדרך מס' 1 כדי כבר להתחיל במסע, אנחנו נתאמן ונהיה הכי חזקים בעולם אבל קודם נתפוס עוד פוקימונים" ואז אני יוצא אל דרך 1 כדי לחפש פוקימון כדי לאמן את המיז'מורו שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    תומאס - נשאר לי רק באלבזור.

סבבה אז שיהיה באלבאזור ^^
    אני אגיב להתחלה מחר אחרי הצום ^^

8. the bitch is back

התחלה
    1.1.2011 , התחלת שנה חדשה ופתיחת מחוז פאובר.
    אחרי חגיגות של סוף השנה אתה מתעורר בסביבות שעה 8:30 כשקבעת במעבדה של פרופסור בריין בשעה 9
    אתה פותח עיניים מביט לצדדים שמח מאוד לקראת מחוז פאובר שבא אתה מתחיל , אתה שומע את הקולות בשמיים של דודוריו שמעיר את כל העיירה סיאזרו , אתה מתרומם מן המיטה מסתכל דרך החלון ורואה את הילדים רצים לבית ספר לפוקימונים , ואמך שואלת על התעוררת ואתה עונה לה " כן " , אתה מתארגן ורואה שנשאר לך עוד רבע שעה שאת אתה הולך , אתה מסתכל על השעון ורואה שהשניות עוברות לאט לאט , אתה פותח טלויזיה ורואה קרב הגמר של מחוז שינו ואתה רואה את הקרב של דאסקנויר ואת מגמרטור בקרב ענקים ואתה שקוע בקרב הגדול שאתה לא שם לב שהשעה כבר 9:15 , כעבור עוד כמה דקות נגמר הקרב עם ניצחון ענקי של מגמרטור ואתה מחייך ומחכה לרגע שלך , שתפתאום אתה שומע רעדות מהכיס שלך ואתה מגלה שהפלאפון שלך מצלצל , אתה עונה ומהצד בריין הפרופסור שאומר לך " היי ___ אני מחכה לך כבר מלא זמן איפה אתה ? " אתה מעלה הבעת פנים של " שיט שכחתי מזה " .
    אתה עונה :
    "אוי מצטער פרופסור!" אקרא בטלפון "אני שתי דקות מגיע!" אומר בקול מתנצל, אסור את הטלוויזיה וארוץ לעבר ביתו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    מייק :
    אתה מוציא את צ'ארמנדר ואתם עושים הכרות וכנראה הוא התלהב ממך כשהוא שם את היד על המצח כמו חייל ואז קופץ לך על הקטף , אתה וצ'ארמנדר ממשיכים קדימה מחפשים את דרך מס' 1 ולא מוצאים , אתם מסתובבים בעיר כמו רבע שעה ואתם מתייאשים וכשלפתע צ'ארמנדר רואה שוטרת ג'ני שמדברת במכשיר הקשר האם תזדקק לעזרה?
    [/QUOTE]

אני מלטף את צ׳ארמאנדר והולך לשוטרת ג׳ני לשאול איפה נמצאת דרך 1.

קרדיט לmcshay

10. משתמש מנוסה
    [SIZE=2][COLOR=seagreen]
    קני :
    אתה מוציא את טוטודייל
    המבולבל החוצה ואתה מציג את עצמך והוא ישר נדלק עליך וקופץ לך על הידיים , כעבור כמה דקות של שיחה הוא מרגיש את חיבור בינכם וכנראה שאתם יכולים להתחיל במסע שלכם , עכשיו לאן תרצה ללכת? כמו כן לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" או לשהות בבעיר לללכת
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

[I]
    "טוטודייל,בוא לא נבזבז זמן,נלך לדרך 1!" אקרא בקול ואלך עם טוטודייל לכיוון דרך 1

11. משתמש מנוסה
    התחלה
    אחרי חגיגות של סוף השנה אתה מתעורר בסביבות שעה 8:30 כשקבעת במעבדה של פרופסור בריין בשעה 9
    אתה פותח עיניים מביט לצדדים שמח מאוד לקראת מחוז פאובר שבא אתה מתחיל , אתה שומע את הקולות בשמיים של דודוריו שמעיר את כל העיירה סיאזרו , אתה מתרומם מן המיטה מסתכל דרך החלון ורואה את הילדים רצים לבית ספר לפוקימונים , ואמך שואלת על התעוררת ואתה עונה לה " כן " , אתה מתארגן ורואה שנשאר לך עוד רבע שעה שאת אתה הולך , אתה מסתכל על השעון ורואה שהשניות עוברות לאט לאט , אתה פותח טלויזיה ורואה קרב הגמר של מחוז שינו ואתה רואה את הקרב של דאסקנויר ואת מגמרטור בקרב ענקים ואתה שקוע בקרב הגדול שאתה לא שם לב שהשעה כבר 9:15 , כעבור עוד כמה דקות נגמר הקרב עם ניצחון ענקי של מגמרטור ואתה מחייך ומחכה לרגע שלך , שתפתאום אתה שומע רעדות מהכיס שלך ואתה מגלה שהפלאפון שלך מצלצל , אתה עונה ומהצד בריין הפרופסור שאומר לך " היי ___ אני מחכה לך כבר מלא זמן איפה אתה ? " אתה מעלה הבעת פנים של " שיט שכחתי מזה " .

אתה עונה :
    "אני מצטער פרופסור, שכחתי!" אני עונה לו מעט בבהלה "אני יוצא מיד" אני מוסיף ומנתק את השיחה. אני לוקח את התיק שלי, ויורד למטה במהירות. אני נפרד מאימא שלי בקריאת "אימא, הלכתי!" ואז יוצא מדלת הבית. אני פוצח בריצה לעבר מעבדת הפרופסור, מהרהר בדרך אילו פוקימונים נשארו בינתיים.

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    התחלה
    אתה פותח עיניים מביט לצדדים שמח מאוד לקראת מחוז פאובר שבא אתה מתחיל , אתה שומע את הקולות בשמיים של דודוריו שמעיר את כל העיירה סיאזרו , אתה מתרומם מן המיטה מסתכל דרך החלון ורואה את הילדים רצים לבית ספר לפוקימונים , ואמך שואלת על התעוררת ואתה עונה לה " כן " , אתה מתארגן ורואה שנשאר לך עוד רבע שעה שאת אתה הולך , אתה מסתכל על השעון ורואה שהשניות עוברות לאט לאט , אתה פותח טלויזיה ורואה קרב הגמר של מחוז שינו ואתה רואה את הקרב של דאסקנויר ואת מגמרטור בקרב ענקים ואתה שקוע בקרב הגדול שאתה לא שם לב שהשעה כבר 9:15 , כעבור עוד כמה דקות נגמר הקרב עם ניצחון ענקי של מגמרטור ואתה מחייך ומחכה לרגע שלך , שתפתאום אתה שומע רעדות מהכיס שלך ואתה מגלה שהפלאפון שלך מצלצל , אתה עונה ומהצד בריין הפרופסור שאומר לך " היי אדם אני מחכה לך כבר מלא זמן איפה אתה ? " אתה מעלה הבעת פנים של " שיט שכחתי מזה " .
    אתה עונה :
    "אני בא!!" נלחצתי והתחלתי להפיל דברים, 'כל כך מתאים לי זה כזה אני' חשבתי בכעס, יצאתי מהבית עם התיק שאימי הכינה לי כבר אתמול והרמתי על הדרך טלפון לאנדרו, לשאול איפה הוא...

13. Retired
    שם: Ashar
    הודעה :

בעקבות התעכבות של המשחק בגלל יום כיפור כולם מקבלים נקודה במד המחשבה.

לי :

אתה כבר יוצא מן המעבדה ומוציא את טורצ'יק להכרות כעבור כמה דקות אתם מרגישים את החיבור בינכם , ואתה מחליט כבר לחפש אימון מושלם לטורצ'יק כשאתה והוא יוצאים לכיוון דרך מס' 1 " הסטייה " אך אולי קודם תעשה משהו בעיר לפניי? :
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

טריי :
    פעם הבאה תצוטט רק את ההדועה שלך זה תופס המון מקום

-----------------------------------
    אתה מחליט להשאיר הכל מאחורה ולצאת למסע קדימה לעבר דרך מס' 1 "הסטייה " שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את טרטוויג ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה אתה גבעה קטנה בצד של חול שזזה מעצמה תתעלם או שתבדוק?

אביב :
    זה כללי לכולם
    --------------------
    אתה ומדקיפ יוצאים לכיוון המכון טיפוח כשזה 2 דקות ממקום שאתם נמצאים אתה מגיעים ורואים שלט ענק של פונקימונים עם טיפוח אתם נכנסים ונגשת אליך אישה ששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "

לוקאס :
    רעיון נחמד עם התמונות קיבלת נקודה תוספת לשל כולם
    ----------------------------------
    אתה מדפדף לפוקאבו את התמונות וכשהוא רואה את עצמו הוא שמח ושאתה מראה לו ההתפתחויות שלו אתה רואה את העיניים שלו מבריקות מאי פעם כאתה רואה אותו מתחזק זה נותן לו עוצמה ובטחון מה תעשו עכשיו?

מריסה :
    זה נראה כאילו טסוטג'ה מסתכל לכיוון האגם הקטן כשהוא מתסכל לך בעיניים ובוחר ללכת לבית שלך לפגוש אטת ההורים ואת הבית שלך.

גיא :

כשאתה אומר בהתלהבות לפרופסור שבחרת בסינדקוויל ואתה עושה אגרוף של עוצמה ונוכחות הפרופסור אומר : " סינדקוויל? בחירה מצוינת גיא נערי הנה קח אותו תזהר לפעמים הוא משתובב אבל אני בטוח שתשתפו פעולה נהדר , קח איות גם 5 פוקדורים לתפיסת פוקימונים נוספים ופוקדע , וגם מס' הפלאפון שלי למקרה ותזדקק לעזרה נוספת בדרכך , שיהיה לך בהצלחה גיא אני מאחוריך " מה תעשה?

הריסון:
    אתה מסתכל על הפוקדור בהתרגשות כשאתה מוציא אותו החוצה ועושה איתו הכרות שאתה מתרגש וגם הוא נראה שנוצר בינכם הקשר הזה שתוכלו לנמשיך איתו במסע , כנראה אתם מוכנים מה תעשו?

ג'ון :
    כשאר אתה ומיז'מורו בטוחים לקראת המסע אתם מחליטים לצאת כבר עכשיו לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את מיז'מורו ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה קלה אתה מסתכל ימינה ואתה רואה חתיכת אבטיח פתוח כאשר זה נראה כמו מלכודת זולה שאתה רואה טדיהורסה מתקרב למלכודת.

רוני :
    אתה סוגר את הטלויזיה שם נעליים ולקח את הדברים נפרד מההורים ויוצא לדרך חדשה לגמרי בעלת הרפתקאות נהדרות וחדשות שמחכות רק לך , כאשר אתה חושב לעצמך בדרך כמה טוב יראה את המסע כשלרגע אתה שוכח את המטרה ללכת למעבדה של הפרופסור בריין שגירטינה מופיעה בפתאומיות בשמיים ונעלם וכשהוא נעלם נופל משהו מן השמיים לידך אתה תופס את זה ואתה רואה מן קרן כזאת של גירטינה אולי כדי שתשמור את זה לקראת ההמשך שאתה רץ לכיוון המעבדה שמהירות האפשרית , שכעבור עוד כמה דקות משעמות וחסרות ישע אתה מגיע לדלת של המעבדה מתנשף ומזיע בכל רחבי גופך מה תעשה?

מייק :

אתה וצ'ארמנדר מתקרבים לשוטרת ג'ני שמסתכלת אתכם ושואלת מה הבעיה , כשאר אתה מדבר בקול חלש כדי שלא יקרה לך כלום מול השוטרת : " את יודעת בבקשה היכן נמצא הכניסה לדרך מס' 1 אני רוצה להתחיל את מסעי לכיוון מחוז פאובר " , השוטרת : " אכן , הכניסה שלוש דקות מפה לך חזרה למעבדה של פרופסור בריין ומשם מזרחה ותראה שם את הכניסה שיהיה לך בהצלחה "היא אומרת ומחייכת לה.

קני :
    אתה לא מבזבז שום דקה ואתה יוצא כבר לדרך מס' 1 טוטודייל בקולי קולות אחריך שאתם מוציאים כעבור הליכה קלה של 3 דקות מן המעבדה את השלט " הסטייה " ההתחלה של המסע אתה מסתכל על טוטודייל והוא עליך ואתם מהנהנים עם הראש ונכנסים , אתם ממשיכים כאשר טוטודייל מבחין שמשהו זז מאחורי אחד העצים שם בדרך.

תומאס :
    אתה מתחיל את מסעתך קדימה לעבר המטרה של המסע פאובר מחוז החשיבה והשיתוף פעולה שעולה לך בראש " אני האחרון כראה איזה פוקימון נשאר לו " כשאתה חושב על איזה פוקימון תקבל לקראת המסע כשפתאום מופיעה איי שם בשמיים מאנפיי שרוקדת מסתכלת עליך עושה לך שלום , קורצת בעין ונעלמת , אתה ממשיך קדימה לעבר המעבדה שכעבור כמה דקות של הליכה אתה מגיע לדלתות של המעבדה מה תעשה?

אדם :
    כאשר אתה שואל אנדרו איפה הוא הוא עונה : " אני אפגוש אותך בדרך מס' 1 או 2 נתראה חבר " כאשר הוא מנתק בצורה מוזרה ואתה ממשיך בדרכך לכיוון המעבדה של פרופסור בריין שמחשבתך מחשבות שונות על המסע החדש עם שותף טוב ופוקימונים שילוו אותך כאשר פתאום אמצע השמיים מופיעה פיון שרוקדת לה בנחת בשמיים מסתכלת עליך קורצת ועושה לך שלום שהיא לאט לאט נעלמת , אתה ממשיך כעבור עוד כמה דקות אתה מגיע לדלתות של הכניסה מה תעשה?
    פרישה

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    הודעה :

בעקבות התעכבות של המשחק בגלל יום כיפור כולם מקבלים נקודה במד המחשבה.

לי :

אתה כבר יוצא מן המעבדה ומוציא את טורצ'יק להכרות כעבור כמה דקות אתם מרגישים את החיבור בינכם , ואתה מחליט כבר לחפש אימון מושלם לטורצ'יק כשאתה והוא יוצאים לכיוון דרך מס' 1 " הסטייה " אך אולי קודם תעשה משהו בעיר לפניי? :
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

[/COLOR][/SIZE]
    אני מוציא את טורצ'יק ואומר לו"תגיד מה דעתך לכלכת למכון טיפוח פוקימונים?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש סופר ספאמר
    אדם :
    אני אזרום איתך אחי , אהבתי תרקע קשור די להתחלה שלי , רשום תגיב להתחלה

עומר :
    סעמק חחחח...

---------------------------
    אתה יוצא מן הבית עם חפציך האישיים , נפרד מההורים והחברים ורץ לכיוון המעבדה של פרופסור בריין , הדרך אתה חושב על המסע הקרוב שמצפה לך כשתוך המחשבה אתה רואה שהכל מסביב מתחיל להשאב לכיוון למעלה ואתה מסתכל לשמיים הכחלחליים ואתה רואה את הצורה הראשונית של דיוקסס שמתחיל לעוף קדימה ואחרי דקה כבר מתחיל להעלם , אתה ממשיך לכיוון המעבדה , וכעבור עוד כמה דקות של ריצה אתה מגיע למעבדה של פרופסור בריין מתנשף מהריצה , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלתו של המעבדה מה תעשה?

גיא :
    פרופסור : " זה בסדר זה קורה לכולם אני מחכה לך " , אתה יוצא מן הבית ומתקדם לעבר המעבדה עם חיוך על הפנים , אחרי כמה דקות מהנות של הליכה אתה רואה רעמים בשמים , אתה מסתכל שנייה לשמיים ואתה רואה שכפתאום מרעות טובה יש חושך , עננים כמתוך ענן אחד אתה רואה את זאפדוס וכשהוא עובר העננים איתו אתה מעלה מבט מוזר וממשיך קדימה , כעבור עוד כמה דקות של הליכה אתה מגיע למעבדה , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלתמה תעשה?

הריסון :
    אתה נכנס למעבדה של הפרופסור כשהוא אומר לך : " הריסון נערי מה קורה? אני מאוד שמח שבאת לכאן בשביל להתחיל את המסע המדהים שלך , שיהיה לך רק בהצלחה ואני מקווה מאוד שתצליח , עכשיו תוכל להזכיר איזה פוקימון זכה להכיר את כבודך? "

דארקון :
    כשאתה בינתיים חושב על רייקואזה האדיר שראית , הפרופסור פותח לך את הדלת ואומר : " דארקון מה שלומך? אני שמח מאוד שבאת להתחיל את המסע שלך נערי , שיהיה לך רק בהצלחה הנה קח את הפוקדור של טריקו , 5 פוקודרים ללכידת פוקימונים נוספים בדרך , וגם את הפוקדע , וכך גם את מס' הפלאפון שלי למקרה צרה שיהיה לך רק בהצלחה נערי " מה תעשה?

קני :
    הפרופסור : " טוטודייל? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

איתי :
    אתה מוציא את צ'ימצאר ואתם מכירים , אתה מתקדם לכיוון הדרך הראשונה שלכם אך רגע אולי תרצה לעשות משהו קודם בעיר?
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

מייק :
    יופי העיקר שתגיב
    -----------------------------------------------
    הפרופסור : " צ'ארמנדר? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

ג'ון :
    הפרופסור : " מיז'מורו ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

לוקאס :
    פוקאבו מגיב לך שהוא רוצה לראות את הבית ואת המשפחה שלך מה תעשה?

אביב :
    הפרופסור : " מדקיפ ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

מריסה :
    הפרופסור : " שלום בר , מה שלומך ילדתי? אני מאוד שמח שאת מחילה את המסע שלך לא הרבה בנות בנו מתחילות מסע שכזה כל הכבוד לך , עכשיו רצית את טאסטוג'ה ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליחי לשנות אותו ואני בטוח שתצליחי , הנה קחי את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקלי בבעיה כל שהיא תצלצלי אלי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?

טריי :
    את מוציא את טרטוויג ומכיר אותו , כעבור עוד כמה דקות הוא מלטף לך את הרגל מה תעשו?

לי :
    הפרופסור : " טרטוויג ? כל הכבוד על בחירתך למרות שהוא אוהב לעשות שטויות תקווה שתצליח לשנות אותו ואני בטוח שתצליח , הנה קח את הפוקדור שלו , וגם 5 פוקדורים , ופוקדע , וכך גם את מס' הפאלפאון שלי עם תתקל בבעיה כל שהיא תצלצל אליי אני אעזור לך שיהיה בהצלחה נערי " מה תעשה?
    לא אני ממשיך בדרך ומחפש פוקימונים

עמוד 7 מתוך 19 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •