Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 19 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 275
  1. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    מייק:
    אתה וצ'ארמנדר מתקרבים לשוטרת ג'ני שמסתכלת אתכם ושואלת מה הבעיה , כשאר אתה מדבר בקול חלש כדי שלא יקרה לך כלום מול השוטרת : " את יודעת בבקשה היכן נמצא הכניסה לדרך מס' 1 אני רוצה להתחיל את מסעי לכיוון מחוז פאובר " , השוטרת : " אכן , הכניסה שלוש דקות מפה לך חזרה למעבדה של פרופסור בריין ומשם מזרחה ותראה שם את הכניסה שיהיה לך בהצלחה "היא אומרת ומחייכת לה.

אני אומר לשוטרת תודה ורץ במהירות לכיוון שהשוטרת אמרה.

קרדיט לmcshay

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    [COLOR=black][B][U]
    קני :
    אתה לא מבזבז שום דקה ואתה יוצא כבר לדרך מס' 1 טוטודייל בקולי קולות אחריך שאתם מוציאים כעבור הליכה קלה של 3 דקות מן המעבדה את השלט " הסטייה " ההתחלה של המסע אתה מסתכל על טוטודייל והוא עליך ואתם מהנהנים עם הראש ונכנסים , אתם ממשיכים כאשר טוטודייל מבחין שמשהו זז מאחורי אחד העצים שם בדרך.

[I]
    איך אתה מסתדר על כל כך הרבה שחקנים?

"טוטודייל,תהיה בכוננות,אני חושב שהולך להיות פה קרב" אומר לו ואחכה,אנסה להסתכל מה אורב בשיח

3. the bitch is back

רוני :
    אתה סוגר את הטלויזיה שם נעליים ולקח את הדברים נפרד מההורים ויוצא לדרך חדשה לגמרי בעלת הרפתקאות נהדרות וחדשות שמחכות רק לך , כאשר אתה חושב לעצמך בדרך כמה טוב יראה את המסע כשלרגע אתה שוכח את המטרה ללכת למעבדה של הפרופסור בריין שגירטינה מופיעה בפתאומיות בשמיים ונעלם וכשהוא נעלם נופל משהו מן השמיים לידך אתה תופס את זה ואתה רואה מן קרן כזאת של גירטינה אולי כדי שתשמור את זה לקראת ההמשך שאתה רץ לכיוון המעבדה שמהירות האפשרית , שכעבור עוד כמה דקות משעמות וחסרות ישע אתה מגיע לדלת של המעבדה מתנשף ומזיע בכל רחבי גופך מה תעשה?

*מופיע XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אדבוק במהירות על הדלת, תוך כדי שאכניס את הקרן של גראטינה לתיקי, ואחרי כמה שניות אפתח את הדלת בקולות היתנשפות "סליחה פרופסור ההייתי שקוע בטלוויזיה" אומר בקול מתנצל ואנסה לבדר את נשימתי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: שון
    [QUOTE=ShiFteR;814121][SIZE=4][COLOR=black][B][U]

טריי :
    פעם הבאה תצוטט רק את ההדועה שלך זה תופס המון מקום

-----------------------------------
    [SIZE=2][COLOR=red]אתה מחליט להשאיר הכל מאחורה ולצאת למסע קדימה לעבר דרך מס' 1 "הסטייה " שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את טרטוויג ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה אתה גבעה קטנה בצד של חול שזזה מעצמה תתעלם או שתבדוק?[/

"טרטויג כדאי שנבדוק" אני אומר לטרטויג במרץ וניגש אל עבר הגבעה הקטנה והחשודה

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הריסון:
    אתה מסתכל על הפוקדור בהתרגשות כשאתה מוציא אותו החוצה ועושה איתו הכרות שאתה מתרגש וגם הוא נראה שנוצר בינכם הקשר הזה שתוכלו לנמשיך איתו במסע , כנראה אתם מוכנים מה תעשו?

אחי, שלחתי לך הודעה פרטית... ותגיד אוכל להחליף את השותף שיהיה לי?
    - - - - - - - - - - - - -
    לאחר מכן ארים אותו על גבי ואצא מן המעבדה ואסתכל לצדדים לחפש את דרך הראשונה בא אתחיל..

.

6. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    הודעה :

בעקבות התעכבות של המשחק בגלל יום כיפור כולם מקבלים נקודה במד המחשבה.

גיא :

כשאתה אומר בהתלהבות לפרופסור שבחרת בסינדקוויל ואתה עושה אגרוף של עוצמה ונוכחות הפרופסור אומר : " סינדקוויל? בחירה מצוינת גיא נערי הנה קח אותו תזהר לפעמים הוא משתובב אבל אני בטוח שתשתפו פעולה נהדר , קח איות גם 5 פוקדורים לתפיסת פוקימונים נוספים ופוקדע , וגם מס' הפלאפון שלי למקרה ותזדקק לעזרה נוספת בדרכך , שיהיה לך בהצלחה גיא אני מאחוריך " מה תעשה?

אני אצא מהמעבדה של פרופסור בריין ואוציא את סינדקוויל!
    "שלום סינדקוויל אני גיא המאמן שלך!" אומר לו
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס :
    רעיון נחמד עם התמונות קיבלת נקודה תוספת לשל כולם
    ----------------------------------
    אתה מדפדף לפוקאבו את התמונות וכשהוא רואה את עצמו הוא שמח ושאתה מראה לו ההתפתחויות שלו אתה רואה את העיניים שלו מבריקות מאי פעם כאתה רואה אותו מתחזק זה נותן לו עוצמה ובטחון מה תעשו עכשיו?

שאמרתה נקודה היתכוונתה ל?...
    ----------------------------------------
    אחרי שסיימתי להראות לפוקאבו אני מראה לו פוסטרים מעל המיטה שלי של זאקרום ראשיירם וויקטיני ושואל אותו:"את רוצה לצאת למסע שלנו? כי אני מוכן מתמיד! קדימה פוקאבו עכשיו שבשנינו יש מרץ" אני אומר ובזמן זה אני עולה על המכונת ריצה בחדר ומתחיל לרוץ מרוב מרץ ופוקאבו לא מבין מה אני עושה (XD)
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב :
    זה כללי לכולם

--------------------
    אתה ומדקיפ יוצאים לכיוון המכון טיפוח כשזה 2 דקות ממקום שאתם נמצאים אתה מגיעים ורואים שלט ענק של פונקימונים עם טיפוח אתם נכנסים ונגשת אליך אישה ששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "
    "שלום לך!"אומר כשסומק וחיוך מרוח לי על הפנים."באתי לפה כדיי להתאמן עם הפוקימון שזה עתה קיבלתי,מדקיפ!"אומר לה והרים את מדקיפ כדי להראות לה אותו.

קרדיט ענק לרועי!

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    הודעה :

ג'ון :
    כשאר אתה ומיז'מורו בטוחים לקראת המסע אתם מחליטים לצאת כבר עכשיו לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את מיז'מורו ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה קלה אתה מסתכל ימינה ואתה רואה חתיכת אבטיח פתוח כאשר זה נראה כמו מלכודת זולה שאתה רואה טדיהורסה מתקרב למלכודת.
    אני אומר למיז'מורו: "בוא נציל את טדיהורסה הזאת מהמלכודת העלובה הזאת", אני הולך אל הטדיהורסה ותופס אותו הצידה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש מנוסה
    הודעה :

תומאס :
    אתה מתחיל את מסעתך קדימה לעבר המטרה של המסע פאובר מחוז החשיבה והשיתוף פעולה שעולה לך בראש " אני האחרון כראה איזה פוקימון נשאר לו " כשאתה חושב על איזה פוקימון תקבל לקראת המסע כשפתאום מופיעה איי שם בשמיים מאנפיי שרוקדת מסתכלת עליך עושה לך שלום , קורצת בעין ונעלמת , אתה ממשיך קדימה לעבר המעבדה שכעבור כמה דקות של הליכה אתה מגיע לדלתות של המעבדה מה תעשה?
    חג שמח קודם כל ^^
    דבר שני אני בצבא ואני כרגע כל סוכות בבית אז אני אגיב הרבה אחרי זה אני אוכל להגיב פעמיים-שלוש בשבוע (באפטרים שאני מקבל ובסופ"שים שאני אצא הביתה)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'ואו, מה פתאום מאנאפיי מופיעה לפניי? זה היה מוזר...' אני מהרהר, בעודי מתקרב אל הדלת ודופק בה 3 פעמים ברציפות 'מעניין מי יהיה הפוקימון שלי' אני חושב לעצמי.

11. Retired
    שם: Ashar
    הודעה חשובה :

חג סוכות שמח לכולם , חופשה מהנה עם יש לכם העדרות נע לידע אותי.
    * מי שפתוח את עמוד 10 מקבל עוד נקודה במד המחשבה מתנה.

תומאס :
    חג שמח אחי , בכיף.
    --------------------
    כשאתה עדיין חושב על המאורע שקרה לפני כמה דקות ומהרהרהנך דופק 3 נקישות חלשות בדלת כשאתה חושב על הפוקימון האחרון שנשאר אצל פרופסור בריין , כשחולפות להן רק כמה רגעים אתה רואה אותו ניצב מולך כאשר פותח את הדלת ואומר לך : " תומאס שלום לך יכתי לך נעריי , אני מאוד שמח שהחלטת לצאת למסע שכזה הוא מאוד מסובך וקשה אז שיהיה לך רק בהצלחה , עכשיו יש לך מזל נשאר אצלי רק פוקימון אחרון במינו והוא באלבזור , תהנה איתו במסע אתה האחרון שעובר פה קח גם 5 פוקדורים , פוקדע משוכלל ומס' הפלאפון שלי לעת צרה , שיהיה לך רק בהצלחה " מה תעשה?

ג'ון :
    אתה רץ לכיוון טדיהורסה שמתקב לעבר המלכודת והוא כמעט אליה אתה עוצר במקום כדי לא ליפול בעמך אך הוא בצד השני מהר מה תעשה? ( תוכל להשתמש בדמיון )

אביב :
    הנערה : " וואו מדקיפ אני מאוד אוהבת מדקיפים , בוא אחריי הראה לך את הקרב הראשון שלך " כאשר את הולך אחריה כדי להתאמן עם מדקיפ אתה מגיע לזירת מים ענקית כשאתה רואה את השופט רץ לאמצע אתה מרגיש כבר הקרב הראשון בתחרות שמהצד השני יוצאת נערה שמתקרבת אליך ואומרת " שיהיה קרב טוב " היא הולכת לצד השני ומשחררת את ולימר , ואתה משחרר את מדקיפ , והשפוט קורא בקולי קולות : " הקרב בין ולימר למדקיפ מתחיל עכשיו! "

לוקאס :
    נקודה במד המחשבה.

----------------------------------
    פוקאבו מסתכל עליך בסימן שאלה כשהוא קופץ לך על הפנים ואז יוצא מן החדר לכיוון הדלת הראשית ושורט אותה כשאמך מסתכלת עליו : " וואו מזה ? לוקאס מזה הדבר הזה? "

גיא :
    אתה עושה הכרות עם סינדקוויל פוקימון האש כשכעבור כמה דקות של שיחה והכרות זה נראה שנוצר בינכם ה"קליק" וזה אומר שאתם מתאים אחד לשני , מה תעשו?

הריסון:
    כן אתה יכול להחליף אותו שלח לי בפרטי מה אתה רוצה להחליף

-------------------------------------
    אתה מסתכל לצדדים ומחפש את הדרך כאשר אתה מוציא מהמפה התיק גב שלך ורואה שזה מזרחה אבל מאיפה? איך תמצא את המזרח?

טריי :
    אתה מקרב אליה עם טרטוויג שרץ לכיוון הגבעה הקטנה וטרטוויג חופר ורואה קאטפרי קטן שנלכד בתוכה

רוני :
    כשאתה מנסה לסדר את נשימתך אתה רואה את הפרופסור בריין פותח את הדלת ומסתכל עליך , מחייך ואומר : " רוני , הנה אתה חיכיתי לך כבר הרבה זמן נערי נקווה שהשהייה תיהיה שווה את זה ואני מקווה שכך , אני מאוד שמח שהחלטת לקחת על עצמך את המסע הזה שיהיה לך רק בהצלחה עכשיו תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בחרת? יש לי בעיית זכרון נוראית "

קני :
    מסתדר XD

--------------
    כאשר אתה וטוטודייל מחכים למתקרב הרוח נושבת וזה מדגיש את השקט שפתאום אתם רואים שיוצא מן העץ סטארלי קטן וחמוד שנוחת לפני טוטודייל

מייק :
    אתה רץ לכיוון הדרך שהשוטרת אמרה שאתה רואה שלט קטן שאומר השכניסה מימין , אתה הולך לכיוון השלט ואתה מגיע לדרך מס' 1 "הסטייה" , אתה וצ'ארמנדר מסתכלים אחד על השני ומתחלילם בדרך כשפתאום מן השמיים נופל טיילו קטן שהכנף שלו חבולה

איתי :
    אנא צטט רק את ההדועה שלך תודה.
    -----------------------------
    אתה ממשיך לדרך מס' 1 כשכעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה שלט שאומר שנכנס לדרך ה"סטייה" אתה ממשיך קדימה כמאחד העצים אתה רואה אייפום קטן מקפץ

לי :
    טורצ'יק מתלבט ומתלהב מן הרעיון שלך , כנראה שתצטרכו ללכת למכון הטיפוח שמשבח פוקימונים.
    פרישה

12. משתמש מנוסה
    שם: שון
    [B][U][SIZE=4][COLOR=black]

טריי :
    אתה מקרב אליה עם טרטוויג שרץ לכיוון הגבעה הקטנה וטרטוויג חופר ורואה קאטפרי קטן שנלכד בתוכה

"אוי לא,הכל בסדר חבר?" אני שואל בדאגה את הקטרפי המסכן והקטן.
    "טרטויג קדימה תמשיך לחפור" אני אומר לו בעודי מצטרף אליו בחפירה בכדי לשחרר את הקאטרפי המסכן.
    'אני מקווה שהוא בסדר' אני חושב לעצמי בדאגה.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    הודעה חשובה :

חג סוכות שמח לכולם , חופשה מהנה עם יש לכם העדרות נע לידע אותי.
    * מי שפתוח את עמוד 10 מקבל עוד נקודה במד המחשבה מתנה.

לי :
    טורצ'יק מתלבט ומתלהב מן הרעיון שלך , כנראה שתצטרכו ללכת למכון הטיפוח שמשבח פוקימונים.
    [/COLOR][/SIZE]
    אני אומר לטרצ'יק"אין בעיה מיד הולכים לשם" אני הולך למכון הטיפוח לפוקימונים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב :
    הנערה : " וואו מדקיפ אני מאוד אוהבת מדקיפים , בוא אחריי הראה לך את הקרב הראשון שלך " כאשר את הולך אחריה כדי להתאמן עם מדקיפ אתה מגיע לזירת מים ענקית כשאתה רואה את השופט רץ לאמצע אתה מרגיש כבר הקרב הראשון בתחרות שמהצד השני יוצאת נערה שמתקרבת אליך ואומרת " שיהיה קרב טוב " היא הולכת לצד השני ומשחררת את ולימר , ואתה משחרר את מדקיפ , והשפוט קורא בקולי קולות : " הקרב בין ולימר למדקיפ מתחיל עכשיו! "
    "מדקיפ נצל את הגודל שלו כנגדו!"אומר לו בנחישות!
    "קדימה השתמש בצווחה אדיר ואז חמור מאחוריו ותשתמש בהצלפה בכל הכוח!"אומר לו בזריזות ובביטחון!

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש סופר ספאמר
    [B][U][SIZE=4][COLOR=black]
    איתי :
    אנא צטט רק את ההדועה שלך תודה.
    -----------------------------
    אתה ממשיך לדרך מס' 1 כשכעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה שלט שאומר שנכנס לדרך ה"סטייה" אתה ממשיך קדימה כמאחד העצים אתה רואה אייפום קטן מקפץ
    אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו להישתמש בצעקה על אייפום כדי שתפול מהעץ ואחרי זה תתקוף אותו בשריטות ואחריה באגרוף
    -------------------------------
    השותפה שלי איתי?

עמוד 8 מתוך 19 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •