"אוקי טאסטוג'ה" אני אומרת לו ומתחיל לרוץהודעה :
בעקבות התעכבות של המשחק בגלל יום כיפור כולם מקבלים נקודה במד המחשבה.
לי :
אתה כבר יוצא מן המעבדה ומוציא את טורצ'יק להכרות כעבור כמה דקות אתם מרגישים את החיבור בינכם , ואתה מחליט כבר לחפש אימון מושלם לטורצ'יק כשאתה והוא יוצאים לכיוון דרך מס' 1 " הסטייה " אך אולי קודם תעשה משהו בעיר לפניי? :
- ביתכם
- המעבדה של הפרופסור
- אגם קטן ונחמד
- מכון טיפוח פוקימונים
- מספרה
טריי :
פעם הבאה תצוטט רק את ההדועה שלך זה תופס המון מקום
-----------------------------------
אתה מחליט להשאיר הכל מאחורה ולצאת למסע קדימה לעבר דרך מס' 1 "הסטייה " שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את טרטוויג ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה אתה גבעה קטנה בצד של חול שזזה מעצמה תתעלם או שתבדוק?
אביב :
זה כללי לכולם
--------------------
אתה ומדקיפ יוצאים לכיוון המכון טיפוח כשזה 2 דקות ממקום שאתם נמצאים אתה מגיעים ורואים שלט ענק של פונקימונים עם טיפוח אתם נכנסים ונגשת אליך אישהששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "
לוקאס :
רעיון נחמד עם התמונות קיבלת נקודה תוספת לשל כולם
----------------------------------
אתה מדפדף לפוקאבו את התמונות וכשהוא רואה את עצמו הוא שמח ושאתה מראה לו ההתפתחויות שלו אתה רואה את העיניים שלו מבריקות מאי פעם כאתה רואה אותו מתחזק זה נותן לו עוצמה ובטחון מה תעשו עכשיו?
מריסה :
זה נראה כאילו טסוטג'ה מסתכל לכיוון האגם הקטן כשהוא מתסכל לך בעיניים ובוחר ללכת לבית שלך לפגוש אטת ההורים ואת הבית שלך.
גיא :
כשאתה אומר בהתלהבות לפרופסור שבחרת בסינדקוויל ואתה עושה אגרוף של עוצמה ונוכחות הפרופסור אומר : " סינדקוויל? בחירה מצוינת גיא נערי הנה קח אותו תזהר לפעמים הוא משתובב אבל אני בטוח שתשתפו פעולה נהדר , קח איות גם 5 פוקדורים לתפיסת פוקימונים נוספים ופוקדע , וגם מס' הפלאפון שלי למקרה ותזדקק לעזרה נוספת בדרכך , שיהיה לך בהצלחה גיא אני מאחוריך " מה תעשה?
הריסון:
אתה מסתכל על הפוקדור בהתרגשות כשאתה מוציא אותו החוצה ועושה איתו הכרות שאתה מתרגש וגם הוא נראה שנוצר בינכם הקשר הזה שתוכלו לנמשיך איתו במסע , כנראה אתם מוכנים מה תעשו?
ג'ון :
כשאר אתה ומיז'מורו בטוחים לקראת המסע אתם מחליטים לצאת כבר עכשיו לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את מיז'מורו ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה קלה אתה מסתכל ימינה ואתה רואה חתיכת אבטיח פתוח כאשר זה נראה כמו מלכודת זולה שאתה רואהטדיהורסה מתקרב למלכודת.
רוני :
אתה סוגר את הטלויזיה שם נעליים ולקח את הדברים נפרד מההורים ויוצא לדרך חדשה לגמרי בעלת הרפתקאות נהדרות וחדשות שמחכות רק לך , כאשר אתה חושב לעצמך בדרך כמה טוב יראה את המסע כשלרגע אתה שוכח את המטרה ללכת למעבדה של הפרופסור בריין שגירטינהמופיעה בפתאומיות בשמיים ונעלם וכשהוא נעלם נופל משהו מן השמיים לידך אתה תופס את זה ואתה רואה מן קרן כזאת של גירטינה אולי כדי שתשמור את זה לקראת ההמשך שאתה רץ לכיוון המעבדה שמהירות האפשרית , שכעבור עוד כמה דקות משעמות וחסרות ישע אתה מגיע לדלת של המעבדה מתנשף ומזיע בכל רחבי גופך מה תעשה?
מייק :
אתה וצ'ארמנדר מתקרבים לשוטרת ג'ני שמסתכלת אתכם ושואלת מה הבעיה , כשאר אתה מדבר בקול חלש כדי שלא יקרה לך כלום מול השוטרת : " את יודעת בבקשה היכן נמצא הכניסה לדרך מס' 1 אני רוצה להתחיל את מסעי לכיוון מחוז פאובר " , השוטרת : " אכן , הכניסה שלוש דקות מפה לך חזרה למעבדה של פרופסור בריין ומשם מזרחה ותראה שם את הכניסה שיהיה לך בהצלחה "היא אומרת ומחייכת לה.
קני :
אתה לא מבזבז שום דקה ואתה יוצא כבר לדרך מס' 1 טוטודייל בקולי קולות אחריך שאתם מוציאים כעבור הליכה קלה של 3 דקות מן המעבדה את השלט " הסטייה " ההתחלה של המסע אתה מסתכל על טוטודייל והוא עליך ואתם מהנהנים עם הראש ונכנסים , אתם ממשיכים כאשר טוטודייל מבחין שמשהו זז מאחורי אחד העצים שם בדרך.
תומאס :
אתה מתחיל את מסעתך קדימה לעבר המטרה של המסע פאובר מחוז החשיבה והשיתוף פעולה שעולה לך בראש " אני האחרון כראה איזה פוקימון נשאר לו " כשאתה חושב על איזה פוקימון תקבל לקראת המסע כשפתאום מופיעה איי שם בשמייםמאנפיי שרוקדת מסתכלת עליך עושה לך שלום , קורצת בעין ונעלמת , אתה ממשיך קדימה לעבר המעבדה שכעבור כמה דקות של הליכה אתה מגיע לדלתות של המעבדה מה תעשה?
אדם :
כאשר אתה שואל אנדרו איפה הוא הוא עונה : " אני אפגוש אותך בדרך מס' 1 או 2 נתראה חבר " כאשר הוא מנתק בצורה מוזרה ואתה ממשיך בדרכך לכיוון המעבדה של פרופסור בריין שמחשבתך מחשבות שונות על המסע החדש עם שותף טוב ופוקימונים שילוו אותך כאשר פתאום אמצע השמיים מופיעהפיון שרוקדת לה בנחת בשמיים מסתכלת עליך קורצת ועושה לך שלום שהיא לאט לאט נעלמת , אתה ממשיך כעבור עוד כמה דקות אתה מגיע לדלתות של הכניסה מה תעשה?
"נראה מי יגיע קודם!!!" אני אומרת לו בשמחה בזמן שאני צוחקת