Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 19 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 275
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    הודעה :

בעקבות התעכבות של המשחק בגלל יום כיפור כולם מקבלים נקודה במד המחשבה.

לי :

אתה כבר יוצא מן המעבדה ומוציא את טורצ'יק להכרות כעבור כמה דקות אתם מרגישים את החיבור בינכם , ואתה מחליט כבר לחפש אימון מושלם לטורצ'יק כשאתה והוא יוצאים לכיוון דרך מס' 1 " הסטייה " אך אולי קודם תעשה משהו בעיר לפניי? :
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה

טריי :
    פעם הבאה תצוטט רק את ההדועה שלך זה תופס המון מקום

-----------------------------------
    אתה מחליט להשאיר הכל מאחורה ולצאת למסע קדימה לעבר דרך מס' 1 "הסטייה " שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את טרטוויג ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה אתה גבעה קטנה בצד של חול שזזה מעצמה תתעלם או שתבדוק?

אביב :
    זה כללי לכולם
    --------------------
    אתה ומדקיפ יוצאים לכיוון המכון טיפוח כשזה 2 דקות ממקום שאתם נמצאים אתה מגיעים ורואים שלט ענק של פונקימונים עם טיפוח אתם נכנסים ונגשת אליך אישה ששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "

לוקאס :
    רעיון נחמד עם התמונות קיבלת נקודה תוספת לשל כולם
    ----------------------------------
    אתה מדפדף לפוקאבו את התמונות וכשהוא רואה את עצמו הוא שמח ושאתה מראה לו ההתפתחויות שלו אתה רואה את העיניים שלו מבריקות מאי פעם כאתה רואה אותו מתחזק זה נותן לו עוצמה ובטחון מה תעשו עכשיו?

מריסה :
    זה נראה כאילו טסוטג'ה מסתכל לכיוון האגם הקטן כשהוא מתסכל לך בעיניים ובוחר ללכת לבית שלך לפגוש אטת ההורים ואת הבית שלך.

גיא :

כשאתה אומר בהתלהבות לפרופסור שבחרת בסינדקוויל ואתה עושה אגרוף של עוצמה ונוכחות הפרופסור אומר : " סינדקוויל? בחירה מצוינת גיא נערי הנה קח אותו תזהר לפעמים הוא משתובב אבל אני בטוח שתשתפו פעולה נהדר , קח איות גם 5 פוקדורים לתפיסת פוקימונים נוספים ופוקדע , וגם מס' הפלאפון שלי למקרה ותזדקק לעזרה נוספת בדרכך , שיהיה לך בהצלחה גיא אני מאחוריך " מה תעשה?

הריסון:
    אתה מסתכל על הפוקדור בהתרגשות כשאתה מוציא אותו החוצה ועושה איתו הכרות שאתה מתרגש וגם הוא נראה שנוצר בינכם הקשר הזה שתוכלו לנמשיך איתו במסע , כנראה אתם מוכנים מה תעשו?

ג'ון :
    כשאר אתה ומיז'מורו בטוחים לקראת המסע אתם מחליטים לצאת כבר עכשיו לדרך מס' 1 דרך "הסטייה" שאחרי כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט של חץ לכיוון ימינה של "הסטייה" ואתה מכין את מיז'מורו ואתם נכנסים כעבור עוד כמה דקות של הליכה קלה אתה מסתכל ימינה ואתה רואה חתיכת אבטיח פתוח כאשר זה נראה כמו מלכודת זולה שאתה רואה טדיהורסה מתקרב למלכודת.

רוני :
    אתה סוגר את הטלויזיה שם נעליים ולקח את הדברים נפרד מההורים ויוצא לדרך חדשה לגמרי בעלת הרפתקאות נהדרות וחדשות שמחכות רק לך , כאשר אתה חושב לעצמך בדרך כמה טוב יראה את המסע כשלרגע אתה שוכח את המטרה ללכת למעבדה של הפרופסור בריין שגירטינה מופיעה בפתאומיות בשמיים ונעלם וכשהוא נעלם נופל משהו מן השמיים לידך אתה תופס את זה ואתה רואה מן קרן כזאת של גירטינה אולי כדי שתשמור את זה לקראת ההמשך שאתה רץ לכיוון המעבדה שמהירות האפשרית , שכעבור עוד כמה דקות משעמות וחסרות ישע אתה מגיע לדלת של המעבדה מתנשף ומזיע בכל רחבי גופך מה תעשה?

מייק :

אתה וצ'ארמנדר מתקרבים לשוטרת ג'ני שמסתכלת אתכם ושואלת מה הבעיה , כשאר אתה מדבר בקול חלש כדי שלא יקרה לך כלום מול השוטרת : " את יודעת בבקשה היכן נמצא הכניסה לדרך מס' 1 אני רוצה להתחיל את מסעי לכיוון מחוז פאובר " , השוטרת : " אכן , הכניסה שלוש דקות מפה לך חזרה למעבדה של פרופסור בריין ומשם מזרחה ותראה שם את הכניסה שיהיה לך בהצלחה "היא אומרת ומחייכת לה.

קני :
    אתה לא מבזבז שום דקה ואתה יוצא כבר לדרך מס' 1 טוטודייל בקולי קולות אחריך שאתם מוציאים כעבור הליכה קלה של 3 דקות מן המעבדה את השלט " הסטייה " ההתחלה של המסע אתה מסתכל על טוטודייל והוא עליך ואתם מהנהנים עם הראש ונכנסים , אתם ממשיכים כאשר טוטודייל מבחין שמשהו זז מאחורי אחד העצים שם בדרך.

תומאס :
    אתה מתחיל את מסעתך קדימה לעבר המטרה של המסע פאובר מחוז החשיבה והשיתוף פעולה שעולה לך בראש " אני האחרון כראה איזה פוקימון נשאר לו " כשאתה חושב על איזה פוקימון תקבל לקראת המסע כשפתאום מופיעה איי שם בשמיים מאנפיי שרוקדת מסתכלת עליך עושה לך שלום , קורצת בעין ונעלמת , אתה ממשיך קדימה לעבר המעבדה שכעבור כמה דקות של הליכה אתה מגיע לדלתות של המעבדה מה תעשה?

אדם :
    כאשר אתה שואל אנדרו איפה הוא הוא עונה : " אני אפגוש אותך בדרך מס' 1 או 2 נתראה חבר " כאשר הוא מנתק בצורה מוזרה ואתה ממשיך בדרכך לכיוון המעבדה של פרופסור בריין שמחשבתך מחשבות שונות על המסע החדש עם שותף טוב ופוקימונים שילוו אותך כאשר פתאום אמצע השמיים מופיעה פיון שרוקדת לה בנחת בשמיים מסתכלת עליך קורצת ועושה לך שלום שהיא לאט לאט נעלמת , אתה ממשיך כעבור עוד כמה דקות אתה מגיע לדלתות של הכניסה מה תעשה?
    "אוקי טאסטוג'ה" אני אומרת לו ומתחיל לרוץ
    "נראה מי יגיע קודם!!!" אני אומרת לו בשמחה בזמן שאני צוחקת
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. Retired
    שם: Ashar
    מריסה :
    פעם הבאה תצטטי רק את ההודעה שלך
    --------------------------------
    את רצה והוא אחריך כאשר הוא עדיין אינו יודע לאן ללכת כאשר הוא מחליט לרמות אותך וקופץ לך לך על הקטף וכאשר את כמעט מגיעה הוא קופץ קדימה ומשיג אותך , כאשר אתם מתנשפים ומנסים לסדר את הנשימה שאתם ליד הדלת של הביית

איתי :
    עוד לא אתה תראה אותה בעיר הבאה ( כמו כולם )

-----------------------------
    כאשר אייפום קופץ מעץ לעץ מאושר צ'ימצאר משתמש בצעקה עצבנית שמבהיל את אייפום שנופל על הראש משפשף ומסתכל על צ'ימצאר כנראה מתפתח פה קרב ואייפום אוהב קרבות

כאשר אייפום משתמש בכוכבים ו'צימצאר מנסה להתחמק והוא נתפס בחבל פתאומי ואתם שומעים צחקוקים מאחורה , אתם מסתובבים וראים את צוות רוקט.

אביב :
    כאשר אתה מדגיש שולמר הוא איטי בגלל גודלו אתה רוצה לנצל את זה ומדקיפ צורח על וולמר ומבהיל אותו אך הוא משתמש בתותח זרעים ומדקיפ קופץ למים ושוחה מאחוריו , וולמר תוקף את המים כשמקיפ קופץ מאחוריו ומצליף בו וולמר לא מספיק מהיר כדי להתחמק ונפול למים כאשר הוא פצוע.
    * קיבלת נקודה במד החמשבה על ניצול החולשה של היריב

לי :
    אתה וטורצי'ק הולכים לכיווןן המכון ורואי םשלט ענקי שרשום מכון לטיפוח הפוקיומנים המתחילים כאשר אתה נכנס וראה נערה ששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "

טריי :
    כאשר אתה חושב על הראטרפי הלכוד בחול ואתה דואג לזה אתה חופר במלוא המרץ וכעבור של חפיקה אתם מצילחים להויצא ותו וקאטרפי שולח לך ללחי חוטים שמחאה של " תודה רבה חבר " מה תעשה?
    פרישה

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    [SIZE=2][COLOR=#ff00ff]

טריי :
    כאשר אתה חושב על הראטרפי הלכוד בחול ואתה דואג לזה אתה חופר במלוא המרץ וכעבור של חפיקה אתם מצילחים להויצא ותו וקאטרפי שולח לך ללחי חוטים שמחאה של " תודה רבה חבר " מה תעשה?

"אני שמח לעזור" אני אומר לו בחיוך ומוריד אותו על הקרקע משני ידיי.
    'מעניין איך הוא הגיע לשם' אני חושב לעצמי.
    "בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה קאטרפי" מחייך אני אליו.

4. משתמש מנוסה
    מריסה :
    פעם הבאה תצטטי רק את ההודעה שלך
    --------------------------------
    את רצה והוא אחריך כאשר הוא עדיין אינו יודע לאן ללכת כאשר הוא מחליט לרמות אותך וקופץ לך לך על הקטף וכאשר את כמעט מגיעה הוא קופץ קדימה ומשיג אותך , כאשר אתם מתנשפים ומנסים לסדר את הנשימה שאתם ליד הדלת של הביית
    COLOR][/SIZE]
    חה סורי ,היה לי קשה למצוא את ההודעה בציטוט ..

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    הודעה חשובה :

חג סוכות שמח לכולם , חופשה מהנה עם יש לכם העדרות נע לידע אותי.
    * מי שפתוח את עמוד 10 מקבל עוד נקודה במד המחשבה מתנה.

לוקאס :
    נקודה במד המחשבה.

----------------------------------
    פוקאבו מסתכל עליך בסימן שאלה כשהוא קופץ לך על הפנים ואז יוצא מן החדר לכיוון הדלת הראשית ושורט אותה כשאמך מסתכלת עליו : " וואו מזה ? לוקאס מזה הדבר הזה? "
    "פוקאבו שב כבר!" אני צועק עליו בזמן שאני אומר לאמא שלי:"אמא זה הפוקימו ןההתחלתי שלי פוקאבו" ואז אני אומר לפוקאבו:"פוקאבו זו אמא שלי תהיה חמוד היא מתפתלת בנו" ואז אני יגיד לה:"אמא את יכולה להכין לי אוכל ולפוקאבו אוכל פוקימונים? אנחנו עומדים לצאת למסע שלנו!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    I]מייק :
    אתה רץ לכיוון הדרך שהשוטרת אמרה שאתה רואה שלט קטן שאומר השכניסה מימין , אתה הולך לכיוון השלט ואתה מגיע לדרך מס' 1 "הסטייה" , אתה וצ'ארמנדר מסתכלים אחד על השני ומתחלילם בדרך כשפתאום מן השמיים נופל טיילו קטן שהכנף שלו חבולה
    [/I]

״אתה בסדר?!״ אני שואל את הטיילו ורץ לעברו ״אל תדאג אני אטפל בך״ אני אומר לו בחיוך ומחפש משהו שיוכל לעזור לו כמו תרופה או צמח.

קרדיט לmcshay

7. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב :
    כאשר אתה מדגיש שולמר הוא איטי בגלל גודלו אתה רוצה לנצל את זה ומדקיפ צורח על וולמר ומבהיל אותו אך הוא משתמש בתותח זרעים ומדקיפ קופץ למים ושוחה מאחוריו , וולמר תוקף את המים כשמקיפ קופץ מאחוריו ומצליף בו וולמר לא מספיק מהיר כדי להתחמק ונפול למים כאשר הוא פצוע.
    * קיבלת נקודה במד החמשבה על ניצול החולשה של היריב
    "כל הכבוד מדקיפ"אעודד אותו כדי להעלות לו את הביטחון!
    "קדימה מדקיפ נצל את זה שהוא פצוע!אל תיתן לו זמן להתאושש!רד למים והשתמש בצווחה!במים זה ישפיע יותר!ואז השתמש בדחיפה ואז שחה לאן שהוא יעוף ותקוף בהצלפה!"
    אומר לו את ההסטרטגיה במהירות ואדרבן אותו לנצח!

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    הודעה חשובה :

חג סוכות שמח לכולם , חופשה מהנה עם יש לכם העדרות נע לידע אותי.
    * מי שפתוח את עמוד 10 מקבל עוד נקודה במד המחשבה מתנה.

גיא :
    אתה עושה הכרות עם סינדקוויל פוקימון האש כשכעבור כמה דקות של שיחה והכרות זה נראה שנוצר בינכם ה"קליק" וזה אומר שאתם מתאים אחד לשני , מה תעשו?

אני אלך לבדוק מה עוד יש בעיר, אולי סינדקוויל רוצה ללכת לאנשהו. אני אשאל את סינדקוויל: "לאן תרצה ללכת?"
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

9. Retired
    טריי :
    קאטרפי עושה צורה של שלום באוויר עם החוטים אתה מסתכל על זה מחייך וממשיך בדרכך , כשלפתע מן העצים יוצא לך לוכד חרקים ושאל אותך : " היי אתה! ראית כאן קאטפרי בסביבה? "

גיא :
    אתה רוצה להכיר טוב א תסינדקוויל כשאתה רוצה לצאת איתו לסיבוב בעיר שיש בה :
    - ביתכם

- מעבדת הפרופסור
    - מכון טיפוח לפוקימונים
    - מספרה
    - אגם קטן

אביב :
    כשאתה נותן למדקיפ מוטביציה זה נראה שהוא שמח שיש לו על מי לסמוך ומתכונן לקפוץ למים , בדיוק בקפיצה יוצא מן המים גלי מים אדירים שפוגעיםבמדקיפ ומעיפים אותו על אחד הרפסודות בזירה והוא קם לאט לאט הוא נפצע מזה ף וולמר קופץ מן המים וזה נראה שהוא עולה לעשות רעידת מים והוא ליפול על המים ולנסות לנצח בקרב אך מדקיפ נכנס למים לפני הרעידה וולמר נכנס אחריו פנימה , מדקיפ מנצל את שוולמר הלך על המלכודת שלו וצווח במים וזה עושה רעש מחריד וזה מעיף את וולמר מעל המים גבווה והוא נופל בחוזקה על הרפסודה כשכולו שריטות ובקושי קם , מדקיפ קופץ מן המים ודוחף את וולמר מחוץ לזירה , השופט " וולמר לא יכול להלחם מדקיפ המנצח " , הנערה : " וולמר לא! , היית מצוינת וולמר , קרב טוב ילד "

מייק :
    כשאתה שואל את טיילו עם הוא בסדר כאשר הוא מנסה להתרומם ואתה רואה פתאום מן השמיים בא פיירו כנראה שהוא התקיף אותו כאשר הוא מנסה להתקרב שוב אל טיילו

לוקאס :
    פוקאבו מקשיב להוראתך ויושב על השטיח שליד הדלת כשאמך אומרת " פוקאבו? איזה פוקימון חמוד מאוד אני שמחה שבחרת בו , בשמחה הכין לכם אוכל אני בשלנית מעולה " כאשר אמכם מבשלת אוכל וכעבור רבע שעה אתם אוכלים ונהנים כאשר אתם גומרים אתה עומד להפרד מאמך שאומרת : " חכה לוקאס יש לי חבילה בשבילך שתצא מן העיר תפתח אותה "

מריסה :
    את וטסוטג'ה נכנסים לביתכם כשאמך רואה את טסוטג'ה היא ישר מתלהבת ממנו ואמרת : " מריסה חמודה שלי איזה פוקימון נפלא אני רואה שאתם כבר ממש חברים שיהיה לכם בהצלחה אני מאוד שמחה בשבילך רק מתי שיש לך זמן תתקשרי אליי אני אתגעגע "

פרישה

10. משתמש מנוסה
    שם: שון
    טריי :
    קאטרפי עושה צורה של שלום באוויר עם החוטים אתה מסתכל על זה מחייך וממשיך בדרכך , כשלפתע מן העצים יוצא לך לוכד חרקים ושאל אותך : " היי אתה! ראית כאן קאטפרי בסביבה? "

[/SIZE][/COLOR]
    אני מעלה חשדות בנוגע ללוכד החרקים.
    "למה זה בכלל מעניין אותך?" אני שואל אותו בכעס.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי :
    אתה וטורצי'ק הולכים לכיווןן המכון ורואי םשלט ענקי שרשום מכון לטיפוח הפוקיומנים המתחילים כאשר אתה נכנס וראה נערה ששאולת אותך : " שלום אדוני מה מביא אותך לפה? "

אני אומר לנערה"תוכלי לטפח את הטורצ'יק שלי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    SIZE=2]מייק :
    כשאתה שואל את טיילו עם הוא בסדר כאשר הוא מנסה להתרומם ואתה רואה פתאום מן השמיים בא פיירו כנראה שהוא התקיף אותו כאשר הוא מנסה להתקרב שוב אל טיילו
    [/SIZE][COLOR=#4169e1]

״אתה לא תיגע בו!״ אני אומר לפירו ומוציא את צ׳ארמאנדר ואומר לו״ צ׳ארמאנדר! תשתמש בשריטה על האדמה כדי לחפור בור וזו תהיה הזדמנות גם כדי ללמוד חפירה ואז תתקוף את הפירו בדחיפה! אני כבר אטפל בטיילו״ אני אומר ולוקח את טיילו כדי להחביא אותו בבור שצ׳ארמאנדר יצור. *

קרדיט לmcshay

13. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?

גיא :
    אתה רוצה להכיר טוב את סינדקוויל כשאתה רוצה לצאת איתו לסיבוב בעיר שיש בה :
    - ביתכם

- מעבדת הפרופסור
    - מכון טיפוח לפוקימונים
    - מספרה
    - אגם קטן

סינדקוויל רוצה ללכת למכון בטיפוח? אשאל אותו
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס :
    פוקאבו מקשיב להוראתך ויושב על השטיח שליד הדלת כשאמך אומרת " פוקאבו? איזה פוקימון חמוד מאוד אני שמחה שבחרת בו , בשמחה הכין לכם אוכל אני בשלנית מעולה " כאשר אמכם מבשלת אוכל וכעבור רבע שעה אתם אוכלים ונהנים כאשר אתם גומרים אתה עומד להפרד מאמך שאומרת : " חכה לוקאס יש לי חבילה בשבילך שתצא מן העיר תפתח אותה "

"הממ אוקיי אמא" אומר ואקח את החבילה אפתח את הדלת אשאל את פוקאבו:"אתה מוכן לצאת למסע שלנו?!קדימה!" אני אומר ואז רץ לכיוון דרך מספר 1
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. Retired
    לוקאס :
    כאשר אתה מתבונן על החבילה בתיהיה שאינך לא יודע מה ממסתר שם בחבליה הקטנה והחומה , כאשר אתה ופקאוב מזריחים לכיוון דרך מס' 1 , כשעוברות להם דקות קלות אתם מגיעים לשלט דרך מס' 1 "הסטייה "

גיא :
    אתה שואל את סינדקוויל ומסתכל עליו הוא מתלבט ף ואז מסתכל לך בעיניים ומחייך , כנראה אתם הולכים למטון הטיפוח

מייק :
    כאשר אתה מזהיר את פיירו לא לגעת צ'ארמנדר משתמש בשריטות שלו כדי לחפור בור וכשמסיים פיירו מעיף אותו על העץ אך הידיים של צ'ארמנדר ניהיו אדומות , הוא למד אגרוף כאשר אתה מכניס טיילו לתוך הבור הקטן

* קיבלת נקודה במד המחשבה על מהלך נחמד של הבור.

לי :
    הנערה : " בשמחה אבל לא אני עושה את זה , אתה והפוקימון עושים את זה בקרב שמתאים לך אישית לפוקימון הנך רוצה להלחם בקרב הראשון שלך? "

טריי :
    הלוכד : " נו מא אכפת לך להגיד לי? אהה.. אתה יודע ולא רוצה להגיד לי אוקיי נעשה את זה בדרך הקשה צא בידריל ."

פרישה

עמוד 9 מתוך 19 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •