השנה על התואר הנחשק יתמודדו קבוצות הפאר הגדולות של אירופה, אבל הקבוצה שתחסר לרובנו היא ליברפול המפוארת אשר זכתה בגמר ליגת האלופות של שנת 2005 עם הגמר המפורסם.
השנה ישנם הפייבוריטיוט התמידיות האנדרדוגיים הניצחיים והפועל קטנה.
אני אפרט על הפייבוריטיות כי מה לעשות רובנו באים בשביל לראות אותם משחקים

1. ריאל מדריד אשר היה במסע רכש קטן לעומת שנה שעברה, למרות שהיא לא הרשימה במשחקי ההכנה, זאת ריאל מדריד שבשנים האחרות הוכיחה שוב ושוב שהיא יכולה לנצח תוך מהלך אחד יפה משחק שלם.
2. בארסה, ברצלונה ישנם שתי דרכים" לאהוב אותם או לשנוא אותם אלה שבחרו בדרך השנייה כנראה אוהדי ריאל (כן זה אני :P), אבל את המשחק שלהם כולם אוהבים (חוץ מהקבוצה שנגדם), מיצי הקטן והמהנדסים עושים תעבודה המלוכלכת וגורמים לנו הצופים תהנאה שבמשחק
3. מנצסטר השדיים אימת היבשת עם האיצטדיון המפחיד שלהם והמאמן, יגרמו לכל קבוצה שתשחק נגדם סיוט במשך 90 דקות, והקבוצות עם הפחות מזל הסיוט ימשיך לעוד כמה דקות אבל התוצאה ברורה מראש.
4. צלסי, שחקן כמו דרוגבה אף שוער לא רוצה לראות מולו וטרי יעשה את מה שהוא יודע לעשות. אבל לשני השחקנים האלה מצטרפים כמה מהשחקנים הטובים ביבשת וביחד עם השוער המצויין שלהם ינסו לקטוף את הגביע בפעם הראשונה.
5. ארסנל,העתיד, קבוצה שרק לפניי כמה שנים קיבלה פצצה לפנים בדמותו של הנרי הסמל, אשר עבר לקבוצה אשר לקחה ממנה תתואר רק לפני כמה שנים בארסה, אבל את ארסנל זה לא ייאש והם לקחו סיכון שאני בספק שקבוצות יקחו ובנו את הקבוצה שלהם מסביב לשחקנים צעירים, כיום אנחנו רואים למה זה משתלם.