Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 63
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 11 2008, 07:27 PM

מישל-
    את יוצאת מהמעבדה עם מטנייק שלך, ומתחילה ללכת לכיוון העיר טרנסדו.
    בדיוק שאתם יוצאים, הפרופסור יוצא אלייך. את מבינה שהוא רץ, כאשר את רואה שהוא מתנשף בכבדות.
    "מצטער, אני לא אוכל לתת לך ללכת בלי קרב נגדי" הוא אומר לך, וממשיך להתנשף.
    "מנטייק!" קורא לפתע מנטייק, ואת מבינה שהוא רוצה לעשות את הקרב שלו עם פרופסור פרוספר.
    "אז קדימה" אומר הפרופסור. הוא הפסיק להתנשף.
    "צא החוצה קופינג!" הוא קורא וזורק את הפוקדור לאוויר. האור הלבן הבוהק שוב מכה באיזור.
    לאחר שהאור עובר, את רואה לצידו של פרופסור פרוספר האהוד קופינג זכר.

"צא מנטייק, בועות!"
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

<span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>

2. מורחקים
    עומר-
    צ&#39;ארמנדר רץ לעבר מאנקי, על מנת לתפוס אותו. אתה רואה שהפרופסור צוחק לו.
    "מאנקי בעיטה נמוכה" הוא אומר לו.מאנקי קופץ לעבר צארמנדר, עם הבעיטה נמוכה שלו.
    מאנקי פגע חזק מאוד בבטנו של צ&#39;ארמנדשר, אך זה לא נכנס ותפס לו את הרגל.
    צ&#39;ארמנדר שולח מתקפת גחלת מטווח קרוב על מאנקי, ופוגע בו חזק גם, כמעט כמו הבעיטה.
    אתה רואה שהפרופסור מצחקק. "בדיוק כמו האבא שלו" הוא אומר לך. אתה רואה חיוך על פניו.
    "חלש אה?" הוא שואל אותך. "לרפא לך את הפוקימון לתחילת המסע שלך?" הוא שואל.
    (0/36)
    VS
    (0/23)

אביב-
    סבבה..
    --
    סנובר מנשק אותך בפה&#33;
    סתאאאם ..

סנובר מחבק אותך בחזרה, ולאחר מכן מסתכל לעבר כל הצדדים. "מה קרה?" שאל הפרופסור אותו.
    סנובר לא ענה, וצחק. אתם צוחקים ביחד איתו, עד שאתה נזכר שאתה אמור להתחיל את מסעך.
    אתה קם ויוצא מהמעבדה של פרופסור פרוספר, אך אחרי שאתה יוצא, הפרופסור תופס אותך, ומבהיל.
    "סליחה, לא התכוונתי להבהיל אותך" הוא אומר לך בצחקוק. אתה רואה שהוא מוציא פוקדור.
    "מה דעתך על קרב סיפתח? חימום לקראת התחלת מסעך?" הוא אומר לך בחיוך, ומלטף את הפוקדור.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, אני בוחר בך&#33;" הוא קורא, וזורק את הפוקדור לאוויר. אור לבן בוהק מכה בשנייה, ונגמר.
    בסופו של האור הלבן, אתה רואה צ&#39;ימצ&#39;אר זכר לצידו של הפרופסור. "חח" הוא מתחיל לצחקק.
    "מאמן טוב אף פעם לא בורח מקרב" הוא אומר לך ומחייך. "אז רוצה?" הוא שואל, ממשיך לחייך.

מישל-
    מנטייק מתקדם לקדמת הזירה, לקרב שלו עם קופינג. הוא מתחיל את הקרב הזה, עם מתקפת הבועות שלו.
    "קופינג, חמוק והשתמש בערפיח" אומר הפרופסור לקופינג. קופינג מנסה לחמוק מהבועות, אך לא מצליח.
    לעומת זאת, הפרופסור וקופינג מתנחמים מהעובדה שקופינג שחרר ערפיח, אשר הרעיל את מנטייק.
    את רואה שמנטייק שלך מתחיל לסבול מהרעל. "זאת הסיבה שאני הכי אוהב פוקימוני רעל" צוחק פרוספר.
    "עכשיו קופינג, דחיפה" הוא אומר לו. "קופינג&#33;" קורא קופינג, ודוחף בחוזקה את מנטייק שלך.
    (18/27)
    VS
    (15/25) מורעל

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 11 2008, 09:08 PM

מישל-
    מנטייק מתקדם לקדמת הזירה, לקרב שלו עם קופינג. הוא מתחיל את הקרב הזה, עם מתקפת הבועות שלו.
    "קופינג, חמוק והשתמש בערפיח" אומר הפרופסור לקופינג. קופינג מנסה לחמוק מהבועות, אך לא מצליח.
    לעומת זאת, הפרופסור וקופינג מתנחמים מהעובדה שקופינג שחרר ערפיח, אשר הרעיל את מנטייק.
    את רואה שמנטייק שלך מתחיל לסבול מהרעל. "זאת הסיבה שאני הכי אוהב פוקימוני רעל" צוחק פרוספר.
    "עכשיו קופינג, דחיפה" הוא אומר לו. "קופינג&#33;" קורא קופינג, ודוחף בחוזקה את מנטייק שלך.
    (18/27)
    VS
    (15/25) מורעל
    "דחוף אותו בחזרה&#33;"

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by yaniv katan@Jul 11 2008, 07:08 PM

אביב-
    סבבה..
    --
    סנובר מנשק אותך בפה&#33;
    סתאאאם ..

סנובר מחבק אותך בחזרה, ולאחר מכן מסתכל לעבר כל הצדדים. "מה קרה?" שאל הפרופסור אותו.
    סנובר לא ענה, וצחק. אתם צוחקים ביחד איתו, עד שאתה נזכר שאתה אמור להתחיל את מסעך.
    אתה קם ויוצא מהמעבדה של פרופסור פרוספר, אך אחרי שאתה יוצא, הפרופסור תופס אותך, ומבהיל.
    "סליחה, לא התכוונתי להבהיל אותך" הוא אומר לך בצחקוק. אתה רואה שהוא מוציא פוקדור.
    "מה דעתך על קרב סיפתח? חימום לקראת התחלת מסעך?" הוא אומר לך בחיוך, ומלטף את הפוקדור.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, אני בוחר בך&#33;" הוא קורא, וזורק את הפוקדור לאוויר. אור לבן בוהק מכה בשנייה, ונגמר.
    בסופו של האור הלבן, אתה רואה צ&#39;ימצ&#39;אר זכר לצידו של הפרופסור. "חח" הוא מתחיל לצחקק.
    "מאמן טוב אף פעם לא בורח מקרב" הוא אומר לך ומחייך. "אז רוצה?" הוא שואל, ממשיך לחייך.

המשכים ארוכים מאוד כל הכבוד
    ---
    "אני לא עומד לסרב, הסר דאגה וז מליבך" אומר ואקבל את הצעת הקרב, הקרב הראשון שלי.
    "סנובר אתה מוכן? השתמש במבט במהירות בכדי לגרום לו להישאר מבוע, וכך אולי נצליח להשתמש באסטרטגיה מעניינת שתכננתי&#33;
    השתמש בעלי תער, אך הקפא אותם בעזרת אבקת השלג, כך שעלים קפואים וקשים יעופו אל עבר צ&#39;ימצ&#39;ר&#33;"
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 11 2008, 07:27 PM
    יובל-
    מנצ&#39;לאקס משתמש במטרונום על ההתחלה, ותוקף את אודיש של הפרופסור בגחלת.
    "מה זה?" שואל הפרופסור, בעוד אודיש עפה מהגחלת של מנצ&#39;לאקס, עד שהיא נפגעת משולחן.
    מנצ&#39;לאקס קופץ לעבר אודיש עם מתקפת הדחיפה שלו, אך היא מתחמקת בשנייה האחרונה.
    "כל הכבוד" שמח הפרופסור, בעוד שאודיש מתחמקת בשנייה האחרונה, מנצ&#39;לאקס נפגע מהשולחן.
    "עכשיו אודיש, השתמשי באבקת רעל" אומר הפרופסור לאודיש, שמשחררת אבקה סגולה.
    האבקה הסגולה פוגעת במנצ&#39;אלקס. אתה מבין שמנצ&#39;אלקס שלך מורעל, והוא החל לסבול מהרעל.
    (15/27)
    VS
    מורעל (25/32)
    "מאנצ&#39;לקס מטרונום

6. with great power comes great responsibility
    Originally posted by yaniv katan@Jul 11 2008, 10:08 PM
    עומר-
    צ&#39;ארמנדר רץ לעבר מאנקי, על מנת לתפוס אותו. אתה רואה שהפרופסור צוחק לו.
    "מאנקי בעיטה נמוכה" הוא אומר לו.מאנקי קופץ לעבר צארמנדר, עם הבעיטה נמוכה שלו.
    מאנקי פגע חזק מאוד בבטנו של צ&#39;ארמנדשר, אך זה לא נכנס ותפס לו את הרגל.
    צ&#39;ארמנדר שולח מתקפת גחלת מטווח קרוב על מאנקי, ופוגע בו חזק גם, כמעט כמו הבעיטה.
    אתה רואה שהפרופסור מצחקק. "בדיוק כמו האבא שלו" הוא אומר לך. אתה רואה חיוך על פניו.
    "חלש אה?" הוא שואל אותך. "לרפא לך את הפוקימון לתחילת המסע שלך?" הוא שואל.
    (0/36)
    VS
    (0/23)

"כן תרפא..."

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

7. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by yaniv katan@Jul 10 2008, 10:59 PM
    אתה קם בבוקר רגיל, שבו אתה בבית שלך, ביחד עם אחים או אחיות גדולים שמעצבנים אותך.
    בבוקר שאתה מצחצח שיניים שוטף פנים והכל.
    "אוקיי ____ הגיע הזמן שתלך לקבל את הפוקימון אצל פרופסור פרוספר" אומרת לך אימך.
    אתה יורד למטה, מחבק אותה ויוצא החוצה לפרופסור פרוספר.
    כאשר אתה מגיע למעבדה ופותח את הדלת הפרופסור רואה אותך.
    "שלום לך _____ אני רואה שבאת לקבל את הפוקימון המתחיל שלך,
    איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל
    "טוב התלבטי קשה במשך הלילות האחרונים והחלטתי לבחור... בנאמל"
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

8. מורחקים
    סורי שלא הייתי בפורום היום מחר אהיה יותר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מישל-
    הקרב מתחמם, כאשר מנטייק משתמש גם במתקפת דחיפה. "קופינג, דחיפה" אומר הפרופסור.
    שני הפוקימונים נפגשים אחד בשני בחוזקה רבה משני מתקפות הדחיפה שלהם.
    "כל הכבוד קופינג" שמח פרוספר. מבלי תגובה ממך, מנטייק שלך תוקף את קופינג במתקפת בועות.
    הבועות צורבות לקופינג, ששוכב על הקרקע. "וואו" נדהם הפרופסור מהפוקימון שלך.
    "התרצי שאני ארפא לך את הפוקימונים?" הוא שואל אותך. "מנטייק&#33;" צועק מנטייק שלך מכאבים.
    את רואה שמנטייק שלך סובל מאוד מהרעל, והוא צריך ריפוי מהפרופסור בדחיפות.
    (0/27)
    VS
    מורעל (4/25)

אביב-
    הקרב מתחיל בין צ&#39;ימצ&#39;אר לבין סנובר, ונראה כאילו צ&#39;ימצ&#39;אר לא זז אחרי מתקפת המבט.
    "מה?" שאל הפרופסור מופתע. עלי התער הקפואים פגעו חזק בצ&#39;ימצ&#39;אר, ונראה שהדבר העיר אותו.
    "עכשיו אנחנו מדברים, צ&#39;ימצ&#39;אר גחלת" אומר הפרופסור לצ&#39;ימצ&#39;אר שלו עם חיוך.
    צ&#39;ימצ&#39;אר שחרר מתקפת גחלת, ונראה כאילו סנובר במצב נחיתות. סנובר מתחיל לצחוק.
    "סנובר&#33;" צעק סנובר, ומשתמש עוד פעם בעלי התער הקפואים, אשר נפגשים במתקפת הגחלת.
    "שריטה&#33;" צעק הפרופסור. לאחר ששני המתקפות נעלמו, צ&#39;ימצ&#39;אר קפץ ופגע חזק בסנובר.
    (19/30)
    VS
    (20/25)

יובל-
    מנצ&#39;לאקס משתמש שוב פעם במטרונום. "אודיש, סחיטה" אמר הפרופסור לאודיש שלו.
    אודיש התכונן לתקוף עם הסחיטה שלו, אך המתקפה שיצאה למנצ&#39;אלאקס היא מתקפת הגחלת.
    הגחלת יצאה מתקפה קריטית, חיסלת את הסחיטה של אודיש, ופגעה חזק מאוד באודיש.
    "וואו" הופתע הפרופסור מהגחלת. "יפה מאוד" הוא מחא כפיים, והחמיא לך עם חיוך על פניו.
    "תרצה שאני ארפא לך את הפוקימון בשביל תחילת המסע שלך?" שואל פרופסור פרוספר.
    לפני שאתה מספיק לענות לו, מנצ&#39;אלקס נסבל עוד פעם מהרעל, ולא מצליח ללכת לישון לו.
    (0/27)
    VS
    מורעל (21/32)

עומר-
    "קצת נימוס לא יזיק לך" הוא אומר לך בצחקוק, בזמן שהוא מחזיר לך את צ&#39;ארמנדר לפוקדור שלו.
    "חכה לי פה" הוא אומר לך, ונכנס למרתף שלו. לאחר רבע שעה, אתה מתחיל להשתעמם.
    כאשר אתה לא מבין מה קורה עם הפרופסור, אתה יורד למרתף שלו, ורואה שם הפתעה רבה.
    שינקס זכר בידו נקבה נמצאים באיזור, משחקים עם פוצ&#39;יאנה זכר וסנטרט נקבה.
    אתה נדהם מכל הפוקימונים הללו, ואתה רואה באיזור עוד כמה וכמה פוקימונים אחרים, ומגוונים.
    הפרופסור רואה אותך ומחייך. "אני רואה שאתה רואה את האוסף שלי" הוא אומר לך בחיוך.
    לאחר מכן הוא מתקרב אליך. "בבקשה, הנה הפוקדור של צ&#39;ארמנדר שלך" הוא אומר, ומגיש לך אותו.
    "עכשיו אתה מוכן לצאת למסע שלך. העיר הראשונה היא העיר טרנסדו. הצלחה" מאחל לך פרוספר.

גיל-
    "אחלה של בחירה זה נאמל" הוא אומר לך בחיוך, וניגש לעבר הפוקדור. הפוקדור נפתח לפני שנגעו בו.
    אור לבן בוהק יצא מן הפוקדור, ולאחר שהוא עבר אתה רואה מולך נאמל זכר.
    "נאמל" הוא אומר לך עם חיוך, וקופץ עליך משמחה. אתה רואה שהנאמל הזה מאוד מאוד אוהב אותך.
    "הנה, קח את זה למסע שלך" הוא אומר לך, ומגיש לך עוד חמישה פוקדורים ריקים, ביחד עם פוקידע.

"אלו הם חמשת הפוקדורים למסע הריקים, והפוקידע אשר יעזרו לך במסעך" הוא מסביר לך בחיוך.
    "הפוקידע כמו שאתה יודע, יעזור לך לדעת יותר על פוקימונים אשר תראה במסעך" מסביר הפרופסור.
    "יש לך שאלות לפני שתצא למסע?" הוא שואל אותך, כאשר נמאס לך לשמוע את המילה &#39;מסע&#39;.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 13 2008, 12:00 AM
    יובל-
    מנצ&#39;לאקס משתמש שוב פעם במטרונום. "אודיש, סחיטה" אמר הפרופסור לאודיש שלו.
    אודיש התכונן לתקוף עם הסחיטה שלו, אך המתקפה שיצאה למנצ&#39;אלאקס היא מתקפת הגחלת.
    הגחלת יצאה מתקפה קריטית, חיסלת את הסחיטה של אודיש, ופגעה חזק מאוד באודיש.
    "וואו" הופתע הפרופסור מהגחלת. "יפה מאוד" הוא מחא כפיים, והחמיא לך עם חיוך על פניו.
    "תרצה שאני ארפא לך את הפוקימון בשביל תחילת המסע שלך?" שואל פרופסור פרוספר.
    לפני שאתה מספיק לענות לו, מנצ&#39;אלקס נסבל עוד פעם מהרעל, ולא מצליח ללכת לישון לו.
    (0/27)
    VS
    מורעל (21/32)
    "כן ומהר"אני אומר לו מחזיר את מאנצ&#39;לקס ונותן את הפוקדור

10. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    גיל-
    "אחלה של בחירה זה נאמל" הוא אומר לך בחיוך, וניגש לעבר הפוקדור. הפוקדור נפתח לפני שנגעו בו.
    אור לבן בוהק יצא מן הפוקדור, ולאחר שהוא עבר אתה רואה מולך נאמל זכר.
    "נאמל" הוא אומר לך עם חיוך, וקופץ עליך משמחה. אתה רואה שהנאמל הזה מאוד מאוד אוהב אותך.
    "הנה, קח את זה למסע שלך" הוא אומר לך, ומגיש לך עוד חמישה פוקדורים ריקים, ביחד עם פוקידע.

"אלו הם חמשת הפוקדורים למסע הריקים, והפוקידע אשר יעזרו לך במסעך" הוא מסביר לך בחיוך.
    "הפוקידע כמו שאתה יודע, יעזור לך לדעת יותר על פוקימונים אשר תראה במסעך" מסביר הפרופסור.
    "יש לך שאלות לפני שתצא למסע?" הוא שואל אותך, כאשר נמאס לך לשמוע את המילה &#39;מסע&#39;.
    "אממ.... אני לא חושב שיש לי שאלה כלשהי, אבל אתה יכול להפסיק להגיד את המילה &#39;מסע&#39;, עוד מעט אני אשתגע כבר&#33;"
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

11. מורחקים
    יובל-
    "אל תדאג, יש לו מספיק חיים לשרוד" הוא אומר לך בצחקוק, ולוקח מידך את הפוקדור של מנצ&#39;לאקס.
    הפרופסור יורד למרתף שלו, ואתה רואה שהוא לא עולה. חמש דקות הוא לא עולה. עשר, עדיין נשאר.
    אתה מחליט לרדת למרתף שלו, אך הוא פותח את הדלת לפני שאת הנכנס, והדלת נתקעת לך באף.
    "סליחה" הוא אומר לך בצחקוק. "קח את זה כניחומים" הוא אומר בצחקוק ממושך, ומביא לך את הפוקדור.
    אתה אומר לו תודה, ויוצא מהמעבדה לעבר העיר טרנסדו. כאשר אתה הולך, אתה שומע רשרושים.
    לאחר שלוש שניות הרשרושים נגמרים. בזה הרגע אתה נזכר שמנצ&#39;לאקס נמצא עכשיו בפוקדור שלו.

גיל-
    "כן בטח מסע, אה גיל" הוא אומר לך ומתחיל לצחוק. אתה נרגז, אך נאמל מרגיע אותך במהירות רבה.
    "נאמל" הוא אומר לך בחיוך. "אז הגיע הזמן להתחיל בדרך" הוא לא אומר מסע, ואתה יוצא מהמעבדה.
    "אה כן&#33;" נזכר לפתע הפרופסור ועוצר אותך. אתה רואה שהוא מוציא פוקדור מהכיס שלו, לעבר המשחק.
    הפרופסור מצחקק. "חשבתי לעשות קרב סיפתח. אין דרך טובה להתחיל בדרך בלי קרב ראשון" מסביר.
    "ג&#39;יאודוד, צא החוצה&#33;" הוא קורא. הפוקדור נפתח ואור לבן בוהק יצא משם. בסופו אתה רואה דמות פוקימון.
    לדמות ישנה ראש ושני ידיים, אך רק זה. היא עשוייה גם מאבן. ג&#39;יאודוד זכר.
    "אז מה אתה אומר על קרב הסיפתח?" שואל אותך. "מהתוצאה תוכל ללמוד רק" הוא מוסיף בצחקוק.
    בזה הרגע אתה מבין שהוא בטוח שתפסיד לו. "נכון ג&#39;יאודוד?" שאל הפרופסור, וג&#39;יאודוד הסכים איתו.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 13 2008, 09:18 AM
    יובל-
    "אל תדאג, יש לו מספיק חיים לשרוד" הוא אומר לך בצחקוק, ולוקח מידך את הפוקדור של מנצ&#39;לאקס.
    הפרופסור יורד למרתף שלו, ואתה רואה שהוא לא עולה. חמש דקות הוא לא עולה. עשר, עדיין נשאר.
    אתה מחליט לרדת למרתף שלו, אך הוא פותח את הדלת לפני שאת הנכנס, והדלת נתקעת לך באף.
    "סליחה" הוא אומר לך בצחקוק. "קח את זה כניחומים" הוא אומר בצחקוק ממושך, ומביא לך את הפוקדור.
    אתה אומר לו תודה, ויוצא מהמעבדה לעבר העיר טרנסדו. כאשר אתה הולך, אתה שומע רשרושים.
    לאחר שלוש שניות הרשרושים נגמרים. בזה הרגע אתה נזכר שמנצ&#39;לאקס נמצא עכשיו בפוקדור שלו.
    "מי שם צא לפני שהלך"אני אומר ומחזיק את הפודור של מאנצ&#39;לקס מאחור

13. היכל התהילה
    ניק:eevee
    שם:דון סמית&#39;
    תמונת מאמן:
    פוקימון מתחיל:
    פוקימונים:
    תגים:
    בקשות/הערות/בלאגנים:להרשם,פליז&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;1
    עריכה:זליחה,קראתי שחייבים את לרביטר ואת בלדום והאחרים (אני קצת עיוור) סורי ,תן לי להרשם

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

14. משתמש מנוסה
    סורי שלא הייתי בפורום היום מחר אהיה יותר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מישל-
    הקרב מתחמם, כאשר מנטייק משתמש גם במתקפת דחיפה. "קופינג, דחיפה" אומר הפרופסור.
    שני הפוקימונים נפגשים אחד בשני בחוזקה רבה משני מתקפות הדחיפה שלהם.
    "כל הכבוד קופינג" שמח פרוספר. מבלי תגובה ממך, מנטייק שלך תוקף את קופינג במתקפת בועות.
    הבועות צורבות לקופינג, ששוכב על הקרקע. "וואו" נדהם הפרופסור מהפוקימון שלך.
    "התרצי שאני ארפא לך את הפוקימונים?" הוא שואל אותך. "מנטייק&#33;" צועק מנטייק שלך מכאבים.
    את רואה שמנטייק שלך סובל מאוד מהרעל, והוא צריך ריפוי מהפרופסור בדחיפות.
    (0/27)
    VS
    מורעל (4/25)

"כן בבקשה." אני אומרת ומחזירה לבינתיים את מנטייק לפוכדור

15. מורחקים
    אני מזכיר שיש לכם פוקידע
    ~~~~~~~~~~~~~~

יובל-
    זה ששם לא עונה לך. אתה מתייאש והולך, אך להפתעתך אתה נופל. אתה מבין שקשור לך ברגליים חוט.
    "ספי" אומר לך הפוקימון, ואתה מסתובב ורואה מין עכביש קטנטן. הוא צבוע בירוק, ובעל שש רגליים צהובות.
    יש לו שני מעין שיניים כאלו קדמיות הצבועות ואדום. זהוא לא היה אחר מאשר ספינרק זכר וערמומי.
    אתה רואה שספינרק מוציא לך לשון. לפתע לאחר מכן, מנצ&#39;אלקס יוצא עוד פעם מהפוקדור, ומסתכל עליך.
    מנצ&#39;לאקס מתחיל לצחוק עליך, ולאחר מכן מסתכל על ספינרק. אתה מבין שאמור להתחיל עכשיו קרב.
    מנצ&#39;אלקס אוכל את הקורים של ספינרק שקשרו את רגליך, אתה קם, ורואה שהקרב שלהם עומד להתחיל.
    "ספינרק" אומר ספינרק בצחקוק. ספינרק מלגלג על מנצ&#39;אלקס שלך, שמחכה אך ורק לפקודה ממך, לנצח את ספינרק.

איווי-
    מה השם שלך? שיהיה רשום .. רק בגלל שיש לך את הפוקימון שאני הכי אוהב :XD:
    הגב להתחלה, ואז אני ארשום אותך.

מישל-
    לפני שאת מחזירה את מנטייק לפוקדור, הוא סובל עוד פעם מהרעל, ועכשיו הוא התעלף לו.
    "תני" הוא אומר לך, ולוקח ממך את הפוקדור. הפרופסור יורד אל המרתף של המעבדה שלו, ואתה מחליטה לחכות לו.
    עוברות להם חמש דקות, והוא לא עולה. את בטח חושבת שקרה משהו לא חשוב, עד שעוברות עשר דקות.
    הפרופסור עדיין לא עולה, ואת נמאס לך לחכות. כאשר את יורדת, את רואה שיש במרתף של פרוספר מגוון פוקימונים.
    "שלום לך" אומר לך הפרופסור, כאשר הוא מחזיק את הפוקדור של מנטייק שלך. "הנה" הוא אומר, ומגיש.
    "מנטייק שלך בריא וחדש עכשיו כמו בהתחלה" מסביר לך בחיוך, ושניכם עולים למעלה. "בהצלחה" הוא אומר.
    את יוצאת מן המעבדה, מתחילה את המסע שלך במחוז סווטו, כאשר העיר הראשונה שלך היא העיר טרנסדו.

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •