Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 63
  1. היכל התהילה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 10 2008, 10:59 PM
    [התחלה
    (היא מנוסחת לזכר אך זה גם לנקבה)
    אתה קם בבוקר רגיל, שבו אתה בבית שלך, ביחד עם אחים או אחיות גדולים שמעצבנים אותך.
    בבוקר שאתה מצחצח שיניים שוטף פנים והכל.
    "אוקיי __דון__ הגיע הזמן שתלך לקבל את הפוקימון אצל פרופסור פרוספר" אומרת לך אימך.
    אתה יורד למטה, מחבק אותה ויוצא החוצה לפרופסור פרוספר.
    כאשר אתה מגיע למעבדה ופותח את הדלת הפרופסור רואה אותך.
    "שלום לך __דון___ אני רואה שבאת לקבל את הפוקימון המתחיל שלך,
    איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל
    שמי דניאל ומשחק דון

"שלום פרפסור,הפוקימון שארצה הוא סינדקוויל" אני אומך ומעט נבוך

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 13 2008, 11:38 AM
    יובל-
    זה ששם לא עונה לך. אתה מתייאש והולך, אך להפתעתך אתה נופל. אתה מבין שקשור לך ברגליים חוט.
    "ספי" אומר לך הפוקימון, ואתה מסתובב ורואה מין עכביש קטנטן. הוא צבוע בירוק, ובעל שש רגליים צהובות.
    יש לו שני מעין שיניים כאלו קדמיות הצבועות ואדום. זהוא לא היה אחר מאשר ספינרק זכר וערמומי.
    אתה רואה שספינרק מוציא לך לשון. לפתע לאחר מכן, מנצ'אלקס יוצא עוד פעם מהפוקדור, ומסתכל עליך.
    מנצ'לאקס מתחיל לצחוק עליך, ולאחר מכן מסתכל על ספינרק. אתה מבין שאמור להתחיל עכשיו קרב.
    מנצ'אלקס אוכל את הקורים של ספינרק שקשרו את רגליך, אתה קם, ורואה שהקרב שלהם עומד להתחיל.
    "ספינרק" אומר ספינרק בצחקוק. ספינרק מלגלג על מנצ'אלקס שלך, שמחכה אך ורק לפקודה ממך, לנצח את ספינרק.
    "מאנצ'לקס צטרונום"אני אומר למאנצ'לקס ובודק את ספינרק בפוקידע

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by yaniv katan@Jul 13 2008, 09:18 AM
    גיל-
    "כן בטח מסע, אה גיל" הוא אומר לך ומתחיל לצחוק. אתה נרגז, אך נאמל מרגיע אותך במהירות רבה.
    "נאמל" הוא אומר לך בחיוך. "אז הגיע הזמן להתחיל בדרך" הוא לא אומר מסע, ואתה יוצא מהמעבדה.
    "אה כן!" נזכר לפתע הפרופסור ועוצר אותך. אתה רואה שהוא מוציא פוקדור מהכיס שלו, לעבר המשחק.
    הפרופסור מצחקק. "חשבתי לעשות קרב סיפתח. אין דרך טובה להתחיל בדרך בלי קרב ראשון" מסביר.
    "ג'יאודוד, צא החוצה!" הוא קורא. הפוקדור נפתח ואור לבן בוהק יצא משם. בסופו אתה רואה דמות פוקימון.
    לדמות ישנה ראש ושני ידיים, אך רק זה. היא עשוייה גם מאבן. ג'יאודוד זכר.
    "אז מה אתה אומר על קרב הסיפתח?" שואל אותך. "מהתוצאה תוכל ללמוד רק" הוא מוסיף בצחקוק.
    בזה הרגע אתה מבין שהוא בטוח שתפסיד לו. "נכון ג'יאודוד?" שאל הפרופסור, וג'יאודוד הסכים איתו.
    "טוב אולי לנאמל יש חיסרון נגד ג'יאודוד אבל אפשר להתגבר על חסרונות בעזרת טכניקות טובות"
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by yaniv katan@Jul 12 2008, 10:00 PM

אביב-
    הקרב מתחיל בין צ'ימצ'אר לבין סנובר, ונראה כאילו צ'ימצ'אר לא זז אחרי מתקפת המבט.
    "מה?" שאל הפרופסור מופתע. עלי התער הקפואים פגעו חזק בצ'ימצ'אר, ונראה שהדבר העיר אותו.
    "עכשיו אנחנו מדברים, צ'ימצ'אר גחלת" אומר הפרופסור לצ'ימצ'אר שלו עם חיוך.
    צ'ימצ'אר שחרר מתקפת גחלת, ונראה כאילו סנובר במצב נחיתות. סנובר מתחיל לצחוק.
    "סנובר!" צעק סנובר, ומשתמש עוד פעם בעלי התער הקפואים, אשר נפגשים במתקפת הגחלת.
    "שריטה!" צעק הפרופסור. לאחר ששני המתקפות נעלמו, צ'ימצ'אר קפץ ופגע חזק בסנובר.
    (19/30)
    VS
    (20/25)

"עבודה מדהימה סנובר, אני פשוט נדהם" אומר ואהיה מופתע, הייתי בטוח שנהיה במצב נחיתות קיצונמ מול צ'ימצ'ר, ויש לזכור שהקרב עוד ממשיך.
    "בסדר גמור סנובר, רוץ אל צ'ימצ'ר והחזר לו בעלי הטער הקפואים, עשה זאת עד שתהיה במצב בו פניך ישרים אל פניו ותוכל להשתמש במתקפת המבט ללא חשש!"
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. מורחקים
    דניאל-
    "סינדקוויל?" הוא שואל אותך מופתע. "אתה לא לבדך" הוא אומר לך בצחקוק, והולך לשולחן.
    הפרופסור מביא לך את הפוקדור הנמצא שם, ואתה זורק אותו לאוויר. אור לבן ובוהק יצא מן הפוקדור.
    בסופו של האור הלבן והבוהק, הינך רואה סינדקוויל זכר. סינדקוויל נראה שמח בחוץ.
    "בבקשה, הנה פוקימון עכבר האש שלך" הוא אורמ לך בחיוך, בזמן שסינדקוויל מלקק אותך.
    "אה נזכרתי" הוא מוסיף, ויורד למרתפו. לא עברה חצי דקה, וכבר הוא עולה עם עוד חמישה פוקדורים ופוקידע.

"הנה החפצים שיעזרו לך בזמן שאתה מתחיל במסע שלך" הוא אומר לך בחיוך, ומפנה לך את גבו.
    הינך רוצה לצאת, אך הפרופסור עוצר אותך. "לפני שאתה יוצא, יש לך שאלה מסוימת?" הוא שואל אותך.

יובל-
    רק שתדע, מטרונום חוץ מזה שזה עוזר, יכול גם להזיק.
    ---
    הינך אומרת למנצ'לאקס להשתמש במתקפת המטרונום וכך הוא עושה. המתקפה היא אקדח מים.
    ספינרק שנפגע מאקדח המים, זה לא כל כך השפיע עליו, והחזיר מתקפה עם ירי חוט.
    הירי חוט של ספינרק תפס את הרגליים של מנצ'לאקס, והפיל אותו בחוזקה רבה על הקרקע בפרצופו.
    "ספינרק!" קרא ספינרק, והשתמש במתקפת עוקץ רעל. למזלך מנצ'לאקס התעצבן, והתחמק בקלות.
    "מנצ'לאקס!!!" הוא צעק בכעס, והשתמש עוד פעם במטרונום. הפעם המתקפה שיצאה היא גחלת.
    מתקפת הגחלת פוגעת בספינרק חזק מאוד, עקב כך שהוא חלש על אש, אך הוא עדיין מחזיק מעמד.
    (2/30)
    VS
    (33/33)

גיל-
    "ככה מאסטר פוקימון אמור לדבר" הוא אומר לך עם חיוך, ולאחר מכן מסתכל על ג'יאודוד שלו.
    נאמל וג'יאודוד מסתכלים אחד על השני, כל אחד מחכה לפקודה מהמאמן שלו שיתחיל את הקרב איתו.
    "אז בואו נתחיל ... ג'יאודוד השתמש בזריקת אבנים" מצווה הפרופסור על ג'יאודוד שלו.
    ג'יאודוד משתמש בזריקת אבנים, אך נאמל מתחמק מהם בקלילות רבה. אתה רואה שנאמל צוחק.
    נאמל ממשיך להתחמק מהאבים של ג'יאודוד, עד שהוא משתמש במתקפת הגחלת לבדו, מבלי פקודה.
    הגחלת לעומתו פוגעת בג'יאודוד, לא חזק כל כך אך פוגעת. אתה רואה שג'יאודוד מתרשם מנאמל.
    (24/30)
    VS
    (26/26)

אביב-
    סנובר רץ לעבר צ'ימצ'אר כאשר הוא משתמש בעלי התער הקפואים. אתה רואה שהוא רץ מהר.
    כאשר סנובר רץ מהר, עלי התער הקפואים מקיפים אותו כאילו הוא המלך שלהם, והוא דוחף את צ'ימצ'אר.
    הדחיפה של סנובר משולבת בעלי התער הקפואים. צ'ימצ'אר נופל על הקרקע, קרוב לסנובר.
    סנובר משתמש עליו במתקפת המבט שלו, ועל פי כן הוא קפוא במקום ולא זז. סנובר מתחיל לצחוק.
    "יפה יפה, משתמש בתכונות של סוגים חלשים, משלב אותם ועושה איתם משהו טוב" מחמיא פרוספר.
    "סנובר!" קורא סנובר, ומסתכל עליך בחיוך. הוא תוקף את צ'ימצ'אר הקפוא עם עוד עלי תער קפואים.
    "יפה" מחמיא הפרופסור. "התרצה שאני ארפא לך את הפוקימון איש השלג הקטן שלך?" הוא שואל אותך.
    (0/30)
    VS
    (20/25)

6. היכל התהילה
    "לא תודה,אני אסתדר.." אני אומר ומרים את סינדקוויל "יוצאים למסע!"
    אני אומר לו ויוצא מהדלת לכיון העיר טרנסדו

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 14 2008, 10:45 AM
    יובל-
    רק שתדע, מטרונום חוץ מזה שזה עוזר, יכול גם להזיק.
    ---
    הינך אומרת למנצ'לאקס להשתמש במתקפת המטרונום וכך הוא עושה. המתקפה היא אקדח מים.
    ספינרק שנפגע מאקדח המים, זה לא כל כך השפיע עליו, והחזיר מתקפה עם ירי חוט.
    הירי חוט של ספינרק תפס את הרגליים של מנצ'לאקס, והפיל אותו בחוזקה רבה על הקרקע בפרצופו.
    "ספינרק!" קרא ספינרק, והשתמש במתקפת עוקץ רעל. למזלך מנצ'לאקס התעצבן, והתחמק בקלות.
    "מנצ'לאקס!!!" הוא צעק בכעס, והשתמש עוד פעם במטרונום. הפעם המתקפה שיצאה היא גחלת.
    מתקפת הגחלת פוגעת בספינרק חזק מאוד, עקב כך שהוא חלש על אש, אך הוא עדיין מחזיק מעמד.
    (2/30)
    VS
    (33/33)
    "מאנצ'לקס דחיפה"אני אומר למאנצ'לקס

8. מורחקים
    דניאל-
    מזה העיר הראשונה??!?!?!
    לא קראת את רשימת הערים?
    מצטער, אבל אני לא מקבל את זה ..
    אנא ערוך את הודעתך בהתאם ..

יובל-
    מנצ'לאקס לא מקשיב לך. אתה רואה שלספינרק נמאס, והוא משתמש במתקפת העוקץ הרעל.
    הפוקימון השמן נופל למטה ומתחמק מעוקץ הרעל. אתה מבין שהוא עייף. אתה מתחיל לצחוק הרבה.
    "מנצ'לאקס" הוא אומר וקם. הוא רץ מהר מאוד לעבר ספינרק, ותוקף אותו חזק מאוד עם דחיפה.
    הדחיפה פוגעת בספינרק. אתה רואה שפוקימונים רבים הגיעו לאיזור. הפוקימון הרבים מתלחששים להם.
    הפוקימונים מתקרבים אליך, אך לאחר מכן הם מתרחקים. למרות זאת, אתה רואה אותם מחייכים.
    (0/30)
    VS
    (33/33)

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 14 2008, 10:57 AM
    יובל-
    מנצ'לאקס לא מקשיב לך. אתה רואה שלספינרק נמאס, והוא משתמש במתקפת העוקץ הרעל.
    הפוקימון השמן נופל למטה ומתחמק מעוקץ הרעל. אתה מבין שהוא עייף. אתה מתחיל לצחוק הרבה.
    "מנצ'לאקס" הוא אומר וקם. הוא רץ מהר מאוד לעבר ספינרק, ותוקף אותו חזק מאוד עם דחיפה.
    הדחיפה פוגעת בספינרק. אתה רואה שפוקימונים רבים הגיעו לאיזור. הפוקימון הרבים מתלחששים להם.
    הפוקימונים מתקרבים אליך, אך לאחר מכן הם מתרחקים. למרות זאת, אתה רואה אותם מחייכים.
    (0/30)
    VS
    (33/33)
    "חזור מאנצ'לקס"אני אומר מחזיר את מאנצ'לקס וממשיך להתקדם

10. משתמש מנוסה
    מישל-
    לפני שאת מחזירה את מנטייק לפוקדור, הוא סובל עוד פעם מהרעל, ועכשיו הוא התעלף לו.
    "תני" הוא אומר לך, ולוקח ממך את הפוקדור. הפרופסור יורד אל המרתף של המעבדה שלו, ואתה מחליטה לחכות לו.
    עוברות להם חמש דקות, והוא לא עולה. את בטח חושבת שקרה משהו לא חשוב, עד שעוברות עשר דקות.
    הפרופסור עדיין לא עולה, ואת נמאס לך לחכות. כאשר את יורדת, את רואה שיש במרתף של פרוספר מגוון פוקימונים.
    "שלום לך" אומר לך הפרופסור, כאשר הוא מחזיק את הפוקדור של מנטייק שלך. "הנה" הוא אומר, ומגיש.
    "מנטייק שלך בריא וחדש עכשיו כמו בהתחלה" מסביר לך בחיוך, ושניכם עולים למעלה. "בהצלחה" הוא אומר.
    את יוצאת מן המעבדה, מתחילה את המסע שלך במחוז סווטו, כאשר העיר הראשונה שלך היא העיר טרנסדו.
    אני הולכת לכיוון טרנסדו
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

<span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>

11. היכל התהילה
    ערכתי.....

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by yaniv katan@Jul 14 2008, 10:45 AM
    גיל-
    "ככה מאסטר פוקימון אמור לדבר" הוא אומר לך עם חיוך, ולאחר מכן מסתכל על ג&#39;יאודוד שלו.
    נאמל וג&#39;יאודוד מסתכלים אחד על השני, כל אחד מחכה לפקודה מהמאמן שלו שיתחיל את הקרב איתו.
    "אז בואו נתחיל ... ג&#39;יאודוד השתמש בזריקת אבנים" מצווה הפרופסור על ג&#39;יאודוד שלו.
    ג&#39;יאודוד משתמש בזריקת אבנים, אך נאמל מתחמק מהם בקלילות רבה. אתה רואה שנאמל צוחק.
    נאמל ממשיך להתחמק מהאבים של ג&#39;יאודוד, עד שהוא משתמש במתקפת הגחלת לבדו, מבלי פקודה.
    הגחלת לעומתו פוגעת בג&#39;יאודוד, לא חזק כל כך אך פוגעת. אתה רואה שג&#39;יאודוד מתרשם מנאמל.
    (24/30)
    VS
    (26/26)
    "אוקי נאמל תקוף במתקפת נהמה ומיד אחר כך תקוף בגחלת&#33;"
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

13. מורחקים
    יובל-
    אתה מחזיר את מנצ&#39;לאקס, וממשיך להתקדם. אתה לא מספיק לעשות צעד אחד, ואתה שומע רעשים.
    כל הפוקימונים מתלחששים להם, ואתה אינך מבין מהם רוצים. "אר" אתה שומע קולות של פוקימון.
    לפתע מן השיחים, מגיע אריאדוס אשר נראה עצבני מאוד על מנצ&#39;לאקס שלך. "אריאדוס" הוא אומר בכעס.
    הינך רואה שמנצ&#39;לאקס שלך מתחיל לפחד ממנו. אריאדוס משתמש בירי חוט, אך מנצ&#39;לאקס חומק.
    משום מה נראה כאילו הספינרק הוא הבן של אריאדוס. אתה רואה שאריאדוס ומנצ&#39;לאקס עצבניים.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, גחלת" נשמע קול מהרקע. מתקפת גחלת חזקה מאוד, פוגעת גם במנצ&#39;לאקס וגם באריאדוס.

מישל-
    את הולכת לכיוון העיר טרנסדו. עוברות כמה וכמה דקות, עד שאת רואה במקום מקדימה שלך חוט כלשהו.
    כאשר את מתעלמת מהחוט, את ממשיכה ישר, ואת רואה מולך אייפום ששוכב פצוע שם.
    "אייפום" את שומעת אותו אומר בקשיים, ואת ישר רצה אליו. כאשר את מגיעה אליו, איפום נותן לך כאפה.
    את רואה שאייפום מנסה לקום, והוא מסתכל עלייך בכעס. נראה כאילו הוא חושב שאת פצעת אותו.
    "אייפום&#33;" הוא צועק עלייך, עד שהוא רואה את הפוקדור של מנטייק. מכל סקרנותו, הוא לוחץ על הכפתור.
    מנטייק יוצא החוצה, ואת רואה שאייפום נבהל. השניים מתחילים לדבר להם, עד שלבסוף אייפום מחייך.
    "אייפום" הוא אומר לך קצת בעצב, ונראה כאילו הוא מצטער. את רואה שמנטייק שלך מחייך חיוך רחב מאוד.

דניאל-
    אתה יוצא לכיוון העיר הראשונה. כאשר כף רגלך נוגעת מחוץ למעבדה, הפרופסור עוצר אותך ומצחקק.
    "לפני שאתה הולך, חשבתי על רעיון כלשהו. הרעיון יכול לעזור גם לי וגם לך" הוא אומר לך, ומחייך.
    "מה דעתך על קרב סיפתח?" הוא שואל כאשר הוא מוציא פוקדור. "אתה עם העכבר, ואני איתו" הוא אומר.
    כאשר אתה חושב אם כן או לא, הפרופסור מוציא פוקדור. "צא החוצה חברי הטוב&#33;" הוא צועק בקול רם.
    מן הפוקדור יוצא אור לבן, ואתה רואה בסופו של האור מקוהיטה אשר נראה אנרגטי.
    "מקוהיטה&#33;" הוא צועק, והוא מתחיל לקפץ. "הוא הכי פזיז מפוקימוני הלחימה שלי" אומר הפרופסור בחיוך.
    "אז מה אתה אומר?" שואל אותך הפרופסור. "שנעשה את הקרב שלנו?" הוא שואל אותך, בטוח בעצמו.

גיל-
    נאמל משתמש במתקפת הנהמה שלו, ונראה שהדבר הפחית במקצת את ההגנה הגבוהה מאוד של ג&#39;יאודוד.
    ישר אחר כך נאמל משתמש במתקפת גחלת הפוגעת בג&#39;יאודוד. אמנם יותר חזקה מקודם, אך עדיין לא כל כך.
    אך כאשר הכל נראה אבוד, הגיע הישועה. מתקפת הגחלת של נאמל, הצליחה אף לשרוף את ג&#39;יאודוד.
    אתה רואה שג&#39;יאודוד של הפרופסור מתחיל לסבול. "ג&#39;יאודוד זריקת אבנים&#33;" צועק הפרופסור לג&#39;יאודוד שלו.
    הזריקת אבנים של ג&#39;יאודוד גם כן פוגעת בנאמל. נראה כאילו שני הפוקימונים מותשים, וג&#39;יאודוד עוד יותר.

שרוף (8/30)
    VS
    (20/26)

14. היכל התהילה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 15 2008, 09:03 AM
    [דניאל-
    אתה יוצא לכיוון העיר הראשונה. כאשר כף רגלך נוגעת מחוץ למעבדה, הפרופסור עוצר אותך ומצחקק.
    "לפני שאתה הולך, חשבתי על רעיון כלשהו. הרעיון יכול לעזור גם לי וגם לך" הוא אומר לך, ומחייך.
    "מה דעתך על קרב סיפתח?" הוא שואל כאשר הוא מוציא פוקדור. "אתה עם העכבר, ואני איתו" הוא אומר.
    כאשר אתה חושב אם כן או לא, הפרופסור מוציא פוקדור. "צא החוצה חברי הטוב&#33;" הוא צועק בקול רם.
    מן הפוקדור יוצא אור לבן, ואתה רואה בסופו של האור מקוהיטה אשר נראה אנרגטי.
    "מקוהיטה&#33;" הוא צועק, והוא מתחיל לקפץ. "הוא הכי פזיז מפוקימוני הלחימה שלי" אומר הפרופסור בחיוך.
    "אז מה אתה אומר?" שואל אותך הפרופסור. "שנעשה את הקרב שלנו?" הוא שואל אותך, בטוח בעצמו.

"אוקיי יכול להיות לא רע.." אני אומר בחיוך ומוציא את סינדקוויל
    "אני מוכן מתי שאתה מוכן..." אני מוסיף ומלטף את סינדקוויל

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by yaniv katan@Jul 15 2008, 09:03 AM
    יובל-
    אתה מחזיר את מנצ&#39;לאקס, וממשיך להתקדם. אתה לא מספיק לעשות צעד אחד, ואתה שומע רעשים.
    כל הפוקימונים מתלחששים להם, ואתה אינך מבין מהם רוצים. "אר" אתה שומע קולות של פוקימון.
    לפתע מן השיחים, מגיע אריאדוס אשר נראה עצבני מאוד על מנצ&#39;לאקס שלך. "אריאדוס" הוא אומר בכעס.
    הינך רואה שמנצ&#39;לאקס שלך מתחיל לפחד ממנו. אריאדוס משתמש בירי חוט, אך מנצ&#39;לאקס חומק.
    משום מה נראה כאילו הספינרק הוא הבן של אריאדוס. אתה רואה שאריאדוס ומנצ&#39;לאקס עצבניים.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, גחלת" נשמע קול מהרקע. מתקפת גחלת חזקה מאוד, פוגעת גם במנצ&#39;לאקס וגם באריאדוס.
    "היי מי אתה שפוגע לי במאנצ&#39;לקס"אני שואל את בעלו המסטורי של צ&#39;ימצ&#39;אר

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •