שלום לכולם.
שלום לכולם.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
B)Originally posted by Black Leg Stich@Jul 12 2008, 07:46 PM
היי גלובאלי לשעבר
מה הכינוי שלך שם?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
היה כיף לצוד טרוריסטים בR6V2...עוד פה מישהו מכיר את המשחק?
*דממה*
אני רוח רפאיםT_T
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
STicHeR אבל לא ראיתי רק אמרו לי.Originally posted by metagross@Jul 12 2008, 06:47 PM
B)
מה הכינוי שלך שם?
ד''א תשכנע את דן לשחרר אותי מבאן
יופי,לפחות מישהו ענה לי,זה משחק יריות ממש טובO: שמשחקים בו אנטי-טרוריסט ויש גם את הרשת,ואפשר לעצב את הדמות שלך והיא תראה כך גם בSP וגם בMP
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
אה.. תודה על המידע
למישהו יש נושא לשיחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם לא רציניים
שלום כולם
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
אה, כן, זה שקילל אותנו כשהיה מנהל.Originally posted by Black Leg Stich@Jul 12 2008, 07:55 PM
STicHeR אבל לא ראיתי רק אמרו לי.
ד''א תשכנע את דן לשחרר אותי מבאן
חחחחח מתי תתבגרו
המשכתי לך במשחקOriginally posted by rilman@Jul 12 2008, 07:07 PM
היי דניאל
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)