במדריך של שקד יש רקק עד היכל תחרויות הסרטים
איפו אני יכול להשיג מדריך מלא לכל המשחק?
אין לי מושג מה עושים שם![]()
אאאם תיראה מה שקד רשם בתחילת המדריךOriginally posted by INK@Jul 12 2008, 03:53 PM
עדיין אין מדריך מלא לכל המשחק בעיברית..
בנתיים תאמן תפוקימונים שלך עד ששקד ימשיך ^^
אז שקד מיתכוון להמשיך מתישהו?*רציתי להגיד שאני מתנצל על האי המשכים למדריך.
סיבות אלו הן סיבות תכניות כגון העלאת תמונות,אמלטור שנדפק,תקלה בשמירה,באג וזמן.
וחוץ מזה רציתי להגיד שנורא קשה לעשות מדריך אז תגידו שזה קל.unsure:
שקד בבקשה תגיב פה :unsure:
אחרי שמנצחים את היריב אחרי שםגשת את אמא שלך, לך למזרח העיר ושתי האנשים שחסמו את המעבר לא יחסמו אותו.עכשיו אתה יכול להמשיך לעיר סולסאון-יש בא קבואים כאלה ומרכז רבייה ודרך 209.תמשיך צפונה בדרך זו ולאחר מכן תפנה מזרחה לדרך 215(יש פסאיידקים שיחסמו את הדרך אז בינתיים תמשיך לדרך הגשומה-215.ואז תגיע לי של המכון השלישי.תנצח במכון ואז לך על דום שנמצאת בכניסה לעיר שתרצה שתעזור לה עם צוות גאלאקטיק.תעזור לה,תשיג את הHM FLY שיש בבית ליד ואז תעוף לעיר הירת'ום ותוכל לרדת שם לגן הטרופי איפה שהיה חסום בכניסה לעיר וגם תוכל להגיע לביצה שמימנה מגיעים לפאסטוריה-עיר המכון הרביעי.משם אחרי שנצחת במכון תמשיך מזרחה ותלחם שוב ביריב הבלונדי שלך.לאחר מכן תעקוב אחרי גאלקטיק מסכן אחד את החוף,המלון ותמשיף צפונה עד שהוא ילחם בך.(ממזרח יש מישהוא שיחסום אותך מלהגיע לסאני שור-עיר המכון השמיני עד שלא תתפוס את פאלקיה).עכשיו אחרי שניצחת אותו תלך עוד צפונה ותפגוש בסינתיה שתביא לך תרופה לפסיידקים שחסמו את הדרך בדרך 215.עכשיו יש לך את האפשרות לעלות עד למעלה ולהגיע בחזרה לעיר של המכון השלישי או שקודם תשיג את HM DEFUG תקן אותי אם אני טועה בכתיבה.לא משנה במה תבחר כדי להשיג את פיזור הערפל שחינוי מאוד כדי להגיע מדרך 215 לעיר הבאה,אתה צריך ללכת לסאפרי בעיר פאסטוריה ושם ממש כשאתה נכנס מימין יש איש עם שער ירוק.תדבר איתו והוא יתן לך את הHM.לאחר מכן תלך מהעיר סולסאון עיר הקבואים צפונה למקום שבו היו הפסאיידקים ואז תוכל להמשיך בדרך 215.ואז הכל יתחסה בערפל....Originally posted by haimmm@Jul 12 2008, 05:45 PM
קצת אחרי מכון העשב...
בעיר הזו שפוגשים את אמא של אש בתחרות הסרטים.. מה עושים אחרי שנילחמים ביריב?
תשתמש בפיזור הערפל שאותו כל פוקימון מעופף יכול ללמוד ואז תמשיך שם מערבה עד שתגיע לעיר סלסטיק שבה מתגוררת הסבתא של סנתיה.לך למערה במרכז העיר תקרא מה יש בסוף ואז הסבתא של סנתיה תבוא ותיתן לך את הHM SURF ועכשיו תוכל להלחם במכון החמישי.המעלית עכשיו תעבוד ותוכל לעלות למעלה ותוכל להתחמק מהמאמנים אם תענה נכון על השאלות שיתנו לך שם ובסוף תגיע אל פאנטינה מנהיגת המכון.אני ממליץ לך להשתמש כמו שכתבתי במדריך בשינקס שביקשתי לתפוס כי כשהוא מתפתח הוא לומד ברמה 29 CRUNCH וזה יעזור לך מאוד נגד פוקמוני הרוח למרות שגם BITE טוב אבל הטוב הוא שהוא לומד את שניהם,ונגד פוקימון הרוח-מעופף שלה דריפלון אתה יכול להשתמש גם במתקפות חשמל.כדאי לך לאמן אותו לרמה 30 כי אז הוא מתפתח לרמה השנייה שלו שזה כבר יותר חזק.לאחר שתנצח אותה לך לעיר שבה השגת את הפוקטצ'י ומשם תמשיך מערבה בים שם תשחה בעזרת SURF ותגיע לעיר של המכון השישי-מכון המתכת שם תשתמש במצ'ופ שאני מקווה שכבר פתחת אותו למצ'וק ותנצח.זה בינתיים מספיק אני חושב....
בקשר למדריך-כאשר תיקנו לי את המחשב המשחק נשמר אך השמירה נמחקה....
זה כל כך באסה אבל ממש עכשיו אני מתחיל את המשחק שוב.אז זה יקח קצת זמן.חבל שלא בדקתי את זה קודם שהמחשב בידיוק הגיע....
בכל מקרה אל חשש!
אני ימשיך את המשחק עד הנקודה שבה הפסקתי הכי מהר שרק אפשר!
«משפט סיני עתיק יומין אומר»:
אם אין לך מה להפסיד לך על זה-אם משהוא מציק לך דרוך על זה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)