מה לעזעזל אני אמור לעשות שם?..
תדבר שם עם כל הקונניות ואז עם כל המאמנים, תלחם במאמנים שנלחמים נגדך, אז עוד פעם תדבר עם כל הקונניות, אז תדבר עם המאמנת,אחרי שתנצח אותה היא תפנה לך את הדרך, תדבר עם הקוננית איפה שהיא הייתה והקוננית תזוז הצידה ותראה מדרגות.
תרד דרך המדרגות ותראה את Aloe, בהצלחה!
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
לא עובד לי...
דיברתי עם כול הכונניות, דיברתי עם הילדה באמצע, מידי פעם יש לי סימן קריאה כזה מעל לראש
אז הלכתי לפרופסורית בסוף, דיברתי איתה, היא נלחמה נגדי, ניצחתי אותה...
וזהו, פה אני תקוע
אה אם זה חשוב הילדה באמצע לא ירדה מהכיסא, היא מדברת איתי בלה בלה בלה ונשארת על הכיסא (לא המאמנת-פרופסורית בסוף)
נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 09-19-2010 בשעה 05:03 PM
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
תדבר עוד פעם עם כל(!) הכונניות ואז תלך לדבר עם המאמן שנלחמת נגדו בהתחלה ואז עוד פעם עם כל הכונניות ואז תוכל להלחם במאמנת...
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
תקשיב מה אתה עושה :
הולך לדבר עם הכונן בצד שמאל למעטה לוחץ אפשרות ראשונה , ואז מדבר עם הילדה על כוננית מעליך בצד ימין , ואז אתה הולך לכוננית שמשמאל לילדה ואז שוב לילדה , ואז איפה שהפרופסור דבר איתה תלחמו ואז ניא תרד וגבר עם הכוכננית ואז שוב בהילדה עכשיו לך אחת מתחתיה ואז שוב הילדה והיא תלחם נגדך , תנצך ודבר עם הכוננית ואז יש מדרגות
פרישה
עדיין לא עובד. פאק למה היפנים הדפוקים האלה צריכים לסבך כול דבר.
אוקי אני עכשיו יוצא החוצה, יש 6 כונניות, השמאלית למטה זאת מספר 1, הימנית למטה זאת מספר 2
האמצעית משמאל היא 3 האמצעית מימין היא 4 העליונה משמאל היא 5 והעליונה מימין היא 6.
יש את הפרופסורית שנמצאת בכוננית מספר 5, יש את הילדה המזדיינת שנמצאת בכוננית מספר 4.
עכשיו תסבירו לי מה לעשות, נלחמתי כבר נגד הפרופסורית והיא ירדה מהכיסא, הילדה במספר 4 לא נותנת להילחם, בבקשה תעזרו לי ם.ם
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)