אני נמצא במקום הזה שבו יש את התנין,(אחרי המכון השני),וכשאני רוצה להמשיך הזקן חוסם אותי,יש איזו משימה שצריך לעשות שם?,או בעיר הגדולה?,ומתי אני מוצא אבן מים?
אני נמצא במקום הזה שבו יש את התנין,(אחרי המכון השני),וכשאני רוצה להמשיך הזקן חוסם אותי,יש איזו משימה שצריך לעשות שם?,או בעיר הגדולה?,ומתי אני מוצא אבן מים?
אני לא יודע על איזה תנין אתה מדבר אבל הזקן גם אותי חסם אתה צריך לעשות משימה עם צוות פלזמה פשוט תסובב בכל הערים שהיית ותדבר עם כל האנשים תקשיב מה תעשה.
השגת H01?אם כן לך איפה שקבלת את הקוף ברמה 10 תחתוך את העץ תעלה למעלהו תלחם מול צוות פלזמה ורק אז הזקן יתן לך לעבור .
אני אחרי המכון השני...
כן,אני נמצא שם...
שמע תחפש מדריכים ביטיוב בדרך כלל יש סרטונים שעוזרים להתקדם במשחק אני ואתה תקועים באותו מקום
מצאתי את המכון!,נכון יש את הפארק הזה שממנו אפשר ללכת בהמון דרכים?,אז בדרכים האלו תיכנס למבנים ואחד מהם הוא המכון!,אבל עכשיו אני עדין לא יכול להילחם בו,מכיוון שמקבלים משימה לפני...
הגעתי למכון של העיר הגדולה אבל הוא ריק ועל איזה פארק אתה מדבר על זה שנלחמים נגד צוות פלזמה ויש מזרקה?
נכון האיש עם הקוף הירוק שנמצא בפארק?,אז תחפש עוד שניים שנראים כמוהו ותביס אותם,ולאחר מכן תפגוש את החברים שלך במקום בעיר.
אני לא מאמין דברתי עם כל האנשים בעיר הגדולה הביאו לי אלף ואחד חפצים נלחמתי נגד מישהו שיש לו את הקוף המים הזה ואחר כך הוא נעלם באו אליי 2 אנשים דיברו איתי ונתנו לי דברים ואני הולך למכון השלישי בעיר הגדולה בבניין הירוק ואין הוא לא נותן לי להכנס כל העיר רק מבוכים אי אפשר לשחק ככה.
וכבר פגשתי את החברים בפארק נלחמים נגד כל המאמנים עם הקופים האש המים והעשב.
תחפש אדם נוסף עם קוף...
הגעתי גם לקטע הזה נכסתי למכון והוציאו אותי
מה לעשות?
אין כותרת עניינית, הנושא ננעל.
קרא חוקים!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)