צתאץי עוד באג:אם אתה נכנס לבית אתה צריך לכוון את השעון ואי אפשר,ואז יוצא שנתקעת..חחח..
סה"F מאגניב ביותר!
צתאץי עוד באג:אם אתה נכנס לבית אתה צריך לכוון את השעון ואי אפשר,ואז יוצא שנתקעת..חחח..
סה"F מאגניב ביותר!
Im Back
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>D:</span>
יש סיכוי לדביק??? כי לדעתי מגיע לו!
למה הכוונה זה לא הם בנו???Originally posted by yuvyuv@Jul 23 2008, 01:54 PM
זה לא הם בנו זה הוא. בן (basadon) בנה את המשחק ^^
אני בניתי יחד איתו ומגיע גם לי קרדיט!
בקשר לשעון, זה כבר תוקן יחד עם כל הבאגים שהיו. בגרסה הבאה לא יהיו באגים כבר..... (לפחות מהגירסה הראשונה)
yuvyuv- רועי הוא השותף המלא שלי למשחק ויש לו חלק עצום במשחק... אנשים תסתכלו בקרדיטים!Originally posted by kingblade@Jul 27 2008, 09:30 AM
למה הכוונה זה לא הם בנו???
אני בניתי יחד איתו ומגיע גם לי קרדיט!
בקשר לשעון, זה כבר תוקן יחד עם כל הבאגים שהיו. בגרסה הבאה לא יהיו באגים כבר..... (לפחות מהגירסה הראשונה)
כן כן... נרשמתי מחדש ביום ההולדת שליXDD
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>גם אני הייתי וותיק בפורום המקורי!</span>
משחק תותח אחי כל הכבוד , בכלל לכל הצוות
(רק שפרו את הבאגים חח)
אני צריך את העזרה של כולכם.![]()
כמו שאתם יודעים (או שלא, אני לא זוכר אם אמרתי את זה כאןXD) אבל בנוסף לשלושת הפוקימונים שמקבלים בדרך כלל, מקבלים גם אחת מתוך שתי ביצים מהדור החדש- האחד הוא עשב-מים והשני הוא קרח-לחימה. בהתחלה חשבתי ששלושת הפוקימונים הראשונים יהיו צ'ארמנדר, טוטודייל וטריקו (אותם סוגים בדרך כלל אבל כל אחד מדור אחר) אבל אז חשבתי שזה מגוחך שיהיה פוקימון שהוא גם עשב וגם מים אם יש בנוסף בהתחלה... אז אני אשמח לרעיונות ממכם על שלושת ההתחלתיים=]
או שתבחרו אחת מהאפשרויות אלה וזה שיקבל הכי הרבה נקודות הוא יהיה השלישיה הפותחת.
והאפשרויות הם:
1. צ'ארמנדר, טוטודייל, טריקו (כרגיל)
2. צ'ארמנדר, סינדקוויל, טורצ'יק (כל פוקימוני האש)
3.צ'ארמנדר, אלקיד, ארון (יסודות שהם לא כמו ההתחלתיים מהדור החדש, וכל אחד מהם מדור שונה) [הוספתי את אלקיד בגלל שהוספתי גם את המפתח המתקדם שלו-אלקטיוויר]
אז תבחרו ורוב הסיכויים שהבחירה שלכם תהיה במשחק=]
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>גם אני הייתי וותיק בפורום המקורי!</span>
הראשון.
אתה באמת אוהב את צ'ארמנדר אה?
<span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>
סוף סוף דמויות לא מאותגרות אופנתית לחלוטין!
בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.
לדעתי האופציה הראשונה הכי טובה.
הוא עוד לא סיים לערוך..<_<Originally posted by eitan@Aug 4 2008, 01:07 PM
תביא הורדה של המישחק לא דמו
<span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>
אני מודה לכולם שאתם מחכים, אני באמת מעריך את זה=]
כרגע העבודה שלי לגרסא הבאה הסתיימה ואני מחכה שחבר שלי מחו"ל (ספרד) ישלח לי את המשחק עם כל מה שביקשתי ממנו...
ועד אז אתם מוזמנים לראות קצת ממה שיהיה במשחק אם רק תלחצו עלי![]()
אני אשמח לקבל קצת פידבקים ולשמוע מה הפוקימון שאהבתם=] תהנו B)
קול פוקימונים מטריפים מחכה למשחק
שימו לב!! דרוש ספרייטר מוכשר ליצירת 2 פוקימונים אגדיים מרכזיים ביותר! קרדיט עצום מובטח!
נא לפנות אליי בפרטי...
אחי צריך באתחלה ללחוץ על השעון אני לא יכול ללחו8ץ
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)