Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שאלה

1. משתמש מנוסה
    שלם,אני בחיפושים אחרי פוקימון אש טוב,יש את גורילת האש ואני אל יודע,הוא מתפתח ברמה 35 או שהוא צריך אבן אש? הוא טוב הגורילה? ומה אני עושה אני הלכתי לבניין ניצחתי את המאמנים בקומה 47 ו-55 ואז מה אני עושה?

2. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    לי יש את הקוף של האש
    אבל אם לא בחרת אותו אז יש לך את מה שאמרת
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

3. מורחקים
    בנוגע לגורילה אין לי מושג לא נלחמתי איתו אם אתה רוצה תפוס את התת התפתחות שלו ותפתח אותו.
    אחרי שאתה נלחם במאמנים תילך לאחד מהנמלים אני חושב הנמל הימני יהיו שם היריב שלך והיריבה שלך במשחקים אחר כך תוכל ללכת למכון בעיר הגדולה ומשם תלחם בצוות פלזמה בתוך המזואון בעיר אחרי זה תוכל ללכת למדבר הצפוני לעיר והאיש יתן לך לעבור אחרי שתעשה את כל זה.
    המכון בעיר נמצא בבניין ירוק כזה לא יתנו לך לעבור עד שלא תלחם במוזאון מול צוות פלזמה.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sexeyman צפה בהודעה
    בנוגע לגורילה אין לי מושג לא נלחמתי איתו אם אתה רוצה תפוס את התת התפתחות שלו ותפתח אותו.
    אחרי שאתה נלחם במאמנים תילך לאחד מהנמלים אני חושב הנמל הימני יהיו שם היריב שלך והיריבה שלך במשחקים אחר כך תוכל ללכת למכון בעיר הגדולה ומשם תלחם בצוות פלזמה בתוך המזואון בעיר אחרי זה תוכל ללכת למדבר הצפוני לעיר והאיש יתן לך לעבור אחרי שתעשה את כל זה.
    המכון בעיר נמצא בבניין ירוק כזה לא יתנו לך לעבור עד שלא תלחם במוזאון מול צוות פלזמה.
    אוקיי תודה,תפסתי את התת התפתחות של הגורילה ובקשר לתנין,יש לי אותו רמה 19 ויש לו את היכולת לו היכולת שכאילו מורידה ליריב את ההתקפה הפיזית את השנייה,היא טובה?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •