Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

נושא: סטנד אפ

1. משתמש מנוסה
    אהלן חבר'ה מה העניינים? מקווה שהכל בסדר.
    לי קוראים גל ואני באתי להנעים את זמנכם בסטנד-אפ שכתבתי.
    אני מבקש רק להתחשב בי כי זה הסטנד-אפ הראשון בחיי,וגם אם זה לא מצחיק תצחקו בכוח בבקשה כי אני בחור רגיש. למנהלים אל תנעלו כי היחיד שנכנס לפורום בידור והנאה זה איזה בוט מסכן...
    אוקיי, נתחיל?

הנושא עליו אני רוצה לדבר איתכם,הוא נושא קצת מסריח: השירותים ומעלליהם.

בנים,נכון לפעמים קורה שיש פיפי מטורף אבל מה זה אין כוח לעמוד חמש דקות ולחכות,וגם אין *** לשבת אז מה עושים? לוחצים! אין הגדרה מדויקת של מה לוחצים אבל לוחצים ואז הפיפי יוצא בזרם מטורף. עכשיו נכון לפעמים יש פעמים שמגזימים ולוחצים יותר מידי? פתאום כל השרירים שלך מתנפחים אתה נהיה חזק אחרי זה אתה מסתכל במראה אתה קולט שאתה אלי האנה אתה מתחיל להרים משקולות וללכת לחדר כושר פתאום.

מה מאוד מצחיק אותי בשירותים? נכון תמיד באמצע של המים למטה פתאום מופיע תוך כדי ההמתנה איזה בועת קצף-סבון בלתי מוסברת כזאת וכל הזמן שאתה משתין אתה משחק איתה כזה נכון?
    אתה משתין לצד ימין,היא זזה לצד שמאל. אתה משתין לצד שמאל היא זזה לצד ימין כאילו אתם רוקדים טנגו נכון? יש מצב אתה וחבר שלך הולכים לנשף ריקודים אתה כולך בא עם איזו אחת יפה כזאת שואל את חבר שלך 'בא לך סיבוב?' ההוא כולו עונה לך 'לא עזוב אחי אני אלך להשתין...'

קורה גם לפעמים שמשתינים בסבבה כזה ואז פתאום יש איזה שיעול או אפצ'י. איזה מרגיז זה נכון?! זה מוציא אותך מכל האיזון משקל שלך. כל הפוזיציה שלך הולכת! אתה פותח ת'עיניים אחרי האפצ'י קולט כל השירותים פיפי חוץ מהאסלה.

אני שונא את הקטע הזה שבאים לעשות פיפי ,ואז תוך כדי הפיפי משום מה משתחררים לך גזים, נכון?! וגם אם אתה מנסה להפסיק את הנודים – הפיפי עוצר גם!! , עכשיו אם זה קורה בבית שלך אז סבבה אפשר לשחרר חופשי. אבל אם אתה בשירותים של חבר או בשירותים ציבוריים? אתה הולך להשתין חוזר כולך מסריח אנשים לא מבינים מה עשית שם.

אבל באמת מה הכי בלתי נסבל בשבילי? פיפי של בוקר. זה קורה לי בעיקר בימי שבת – ביום שישי הייתם ערים עד מאוחר,נכנסתם למיטה שפוכים לגמרי ובניתם על שינה של איזה 13 שעות,ופתאום אחרי איזה 7 שעות שינה אתם מתעוררים ויש לכם הרגשת פיפי חריפהההה!! כאילו אם לא תקומו לעשות פיפי יתפוצץ לכם הזין אבל אין לכם ראש לקום ולהשתין כי אז מתעוררים כזה אז אתם איזה רבע שעה בדילמות עם עצמכם 'לקום,או לא לקום:זאת השאלה!!' בסוף אחרי רבע שעה אתם קמים להשתין,חוזרים למיטה ואז מתעצבנים על עצמכם שבמקום לקום מיד הפסדתם רבע שעה של שינה!!

ועכשיו לנושא אחות – הקקי!
    קרה לכם פעם שארגנתם איזה תוכניות? נניח יציאה עם חברים (שכוללת גם בנות)? נניח קבעתם בשמונה בקניון אז בשבע אתה מתחיל להתארגן – אתה מתקלח,מתגלח,מתלבש,מתבשם,אוכל,לוקח מסטיק לריח טוב,מסתרק ואז בחמישה לשמונה אתה בא לצאת,ופתאום!! הדבר היחיד שיכול לבאס לך את כל התוכניות – שיט!
    הבטן שלך שולחת לך מסרים של 'אל תצאאאא!! שחכת אותייי!!!' ואז שוב אתה בקונפליקט פנימי של מה לעשות 'לחרבן או לא לחרבן:זאת השאלה!!'

נכון גם אחרי שיוצאים מהשיט (בעיקר בנים) חייבם ליידע את האדם שהכי קרוב אלייך על חוויותיך מההרפתקה שעברת. נניח אתה יוצא ואז אתה זורק לאבא שלך כזה "יא אללההה אבא לא תאמין!! ילדתי שלישייה אני מרגיש כמו חדש!"

בשירותים כידוע ישנה גם המקלחת,שזה נושא שאני מאוד אוהב.
    מכירים את זה שאתם מתקלחים בסבבה והכל,מזמרים לכם מזמורים אהובים ואז באים להסתבן,וקולטים שאין סבון!! מה הפתרון הכי טוב? לפתוח ת'קופסא של הסבון ולשים בו מים. שזה הפתרון הכי ישראלי שיש כי לא תפתח עכשיו בקבוק חדש ותעצור הכל. נכון?!

מכירים את זה גם שאתם מתקלחים עם חלון פתוח,ופתאום מגיע איזה משב רוח מרענן ומעיף לכם את הווילון הקפוא על כל הגוף?! איזה קפיצה דופקים מזה ישר מזרימים את כל המים על הווילון בשביל שיעוף מעצמך.

תשמעו התקלחתי לפני כמה ימים (כן,אני מתקלח פעם ב..) ופתאום מה אני רואה באמצע ההסתבנות שלי?! זבוב חוצפן פלש למרחב הפרטי שלי ואני קולט אותו מועפף לו בעליזות בתוך המקלחת שלי. קרה לכם את זה פעם? פתאום אתם נהיים קרביים נכון?! ישר בשתי שניות כאילו קיבלתם תדרוך לפני זה,אתם שולפים את הדוש,פותחים את הזרם על הכי חזק ומתחילים לרסס עד שהזבוב ייפגע ויפול (לא לוקחים שבויים!)
    אחרי קרב אכזרי שהזבוב בו נפטר,אתם מסתכלים פתאום על החדר אמבטיה קולטים כל התקרה,כל הרצפה,כל הקירות ספוגים במים..!! - וכל זה בשביל זבוב מסכן!

יש את הקטע הזה גם שמתקלחים,מסתבנים בכל הגוף ואז מגיעים לחלק של הברכיים ומטה,אבל אתה אומר לעצמך כזה 'להההההה אין לי כוח להתכופף' ולא מסבן את האיזור הזה?
    אתה חושב לעצמך 'ממילא כל המים והסבון יורדים לשם,זה כבר יתנקה מעצמו'

אני הייתי, גל, אז בואו ותצחקו מכל הלב כדי לא אעלב
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

2. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    אדיר אבל לא מתאים לפורום הזה אלא להומור

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

3. משתמש מנוסה
    תודה רובה (:
    אבל לא נכנס לשם אף אחד, אז אני מניח שהמנהלים יבליגו O:
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

4. Retired
    שם: Ashar
    שלום גל ,
    קודם כל יפה על היוזמה אני אישית אהבתי , את החלק :

ציטוט פורסם במקור על ידי OoOoOoO צפה בהודעה

יש את הקטע הזה גם שמתקלחים,מסתבנים בכל הגוף ואז מגיעים לחלק של הברכיים ומטה,אבל אתה אומר לעצמך כזה 'להההההה אין לי כוח להתכופף' ולא מסבן את האיזור הזה?
    אתה חושב לעצמך 'ממילא כל המים והסבון יורדים לשם,זה כבר יתנקה מעצמו'

ממש מדבר אללי כל הכבוד !
    פרישה

5. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    נחמד מאוד
    והחלק עם הזבוב במקלחת ממש נכון...

קרדיט לmcshay

6. משתמש מנוסה
    תודה לשתיכם P:

.Uchiha Itachi -

7. משתמש מנוסה
    שם: שון
    7 מתוך 10 היו שלשו שמאוד אהבתי D :

לראשון זה פשוט אדיר!

8. bbuuuii
    שם: עידן
    חחחחחחחחח...... מגניב.......
    תמשיך לעשות עוד כאלה
    חח אבל כל הקטע פה זה לצחוק על הדברים הכי בסיסיים..... אתה פשוט מספר מה קורה לך (שזה קורה לכולם) וזה מצחיק! זה מראה עד כמה החיים מצחיקים. (סוף סוף סיימתי).....

Spoiler ספוילר

9. with great power comes great responsibility
    סביר...
    חבל שזה לא שלך...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

10. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    נחמד מאד!
    מתאים להומור ובידור
    הועבר

And If You Don't Know, Now You Know

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    קטלני אחי אהבתי
    אפשר לאמץ כמה?

12. היכל התהילה
    Nice..

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    סביר...
    חבל שזה לא שלך...
    עלית עליי -.-

תודה לכולם

.Uchiha Itachi -

14. משתמש מנוסה
    חלש מאוד ...
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. אני ניניני אני סמל מיני
    חזק!אבל חבל שזה לא שלך..

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •