אבל לפחות יש לי לינוקס! והמחשב של אמא שלי(היא בעבודה,והמחשב בביתO: )Originally posted by LayerDesign@Jul 15 2008, 10:41 PM
חח יא רשע
אבל לפחות יש לי לינוקס! והמחשב של אמא שלי(היא בעבודה,והמחשב בביתO: )Originally posted by LayerDesign@Jul 15 2008, 10:41 PM
חח יא רשע
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
הווינדוס אוטומטית נכבה כל פעם עד שמגיע הזמן שהוא רשם שהמחשב ידלק...Originally posted by triner@Jul 15 2008, 11:01 PM
אז תדליק מחדש...
למה הוא עשה את זה?
הווינדוס נכבה ועכשיו אני משתמש בלינוקסO:
אני צריך לפרוץ את חסימת הTask Manager כדי לבטל כל פעם את הכיבוי ווינדוס,או למצוא את הקובץ שאבא שלי כתב בו את זמני הכיבויO: <
והם עשו את זה כי אני ישבתי רוב הזמן מול המחשב,אבל מה לעשות שאין משהו אחר לעשות בעולם הזהO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
ואני עוליי גאון,אבל לא גאון בתכנות מחשבים><
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
תזיז ת'שעון במחשב><"Originally posted by Sho Minamimoto@Jul 15 2008, 11:04 PM
הווינדוס אוטומטית נכבה כל פעם עד שמגיע הזמן שהוא רשם שהמחשב ידלק...
אני צריך לפרוץ את חסימת הTask Manager כדי לבטל כל פעם את הכיבוי ווינדוס,או למצוא את הקובץ שאבא שלי כתב בו את זמני הכיבויO: <
והם עשו את זה כי אני ישבתי רוב הזמן מול המחשב,אבל מה לעשות שאין משהו אחר לעשות בעולם הזהO:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
תגיד להם שזה מה שאתה רוצה לעשות וזכותך.Originally posted by Sho Minamimoto@Jul 15 2008, 09:04 PM
הווינדוס אוטומטית נכבה כל פעם עד שמגיע הזמן שהוא רשם שהמחשב ידלק...
גם אניOriginally posted by rilman@Jul 16 2008, 12:03 AM
זזתי לישון
ליילה טוב כולם
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
חזרתיO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
לא נכון!!!Originally posted by triner@Jul 15 2008, 10:39 PM
אתהבתי שוב במ'!!
אני לא יכול בלעדיה, זה לא יכול להיות שהיא לא תהיה שלי
רק רגע, כשאתה אומר ''אתהבתי'', למה אתה מתכוון? :huh:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)