תודה אתה מלך
לא..אתה סתם שיפוד כבד :סOriginally posted by smellystunky@May 19 2009, 05:09 PM
ומה אני? כבד קצוץ?
זה שאני חדש זה לא אומר שצריך להתייחס אליי כאל noob (ססססתתתםםם... בצחוק!)
חחחח תחכה בסבלנות XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
אליאב יש מצב אתה מכין לי חתימה של סוואלוט (לא ההתפתחות של טיילו... הפוקימון רעל הסגול הזה)?
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
סמלי סטאנקי לא לשכוח קרדיט :ס
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
ברור!
תודה רבה, אחי!
קרדיט לאליאב
שלום, אני יכול חתימה של בובספוג.
שיהיה רקע צהוב או משהו כזה עם תמונה או כמה של בובספוג
תודה!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
מה לכתוב בניק'?Originally posted by ~yarin~@May 23 2009, 08:57 AM
שלום, אני יכול חתימה של בובספוג.
שיהיה רקע צהוב או משהו כזה עם תמונה או כמה של בובספוג
תודה!
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
בובספוג באנגלית
ותודה שוב!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אופס שכחתי מהרקע הצהוב ס.ס
טוב זה בסדר? אני יכול לשנות רקע..
![]()
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
אליאב, יש מצב שאתה מכין לי חתימה של דרטיני שוחה באגם? אם לא, אז אפשר שיהיו שני דרטיני בשני פינות נגדיות וברקע תכלת-כחול עם דוגמא של גלים?
ובניק לכתוב DRATINI.
תודה.
יש'ך תמונה של דרטיני שוחה באגם?Originally posted by דרטיני לשלטון!@May 24 2009, 03:58 PM
אליאב, יש מצב שאתה מכין לי חתימה של דרטיני שוחה באגם? אם לא, אז אפשר שיהיו שני דרטיני בשני פינות נגדיות וברקע תכלת-כחול עם דוגמא של גלים?
ובניק לכתוב DRATINI.
תודה.
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
לא.
אז לא משנה, תעשה את השנייה שביקשתי (אם אתה יכול)
תודה!
תודה רבה!
ולא צריך לשנות רקע...
--------
![]()
-------
![]()
דרטיני :ס
כמה שהשקעתי ברקע לא אהבתי בעצמי את הרקע XDDD אם לא תאהב אני אשנה את זה
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
וואי, תודה רבה! הרקע יצא יפה מאוד! לא צריך לשנות כלום!
תודה רבה רבה רבה שוב!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)