Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    טוב נצחתי בעיר של מכון הקרח השביעי ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... הלכתי שם ימינה ויש שתי אנשי של פלסמה שחוסמים לי כניסה למן כזה מעבר... הלכתי למעלה וגם שם אין משהו מיוחד.. יש שם סלע שאפשר להוזיז אבל אין לי את ה Hm של זה... משהו יודע איך עוברים את החלק הזה??

תודה רבה על העזרה וחג שמח

2. מורחקים
    זוכר את המדבר שהיית בו?לך למדבר ועד הסוף צד ימין תיראה 5 פסלים כחולים תיכנס בפנים ואחר כך תלחם בצוות פלסמה אחרי זה לך לעיר של העיר הגדולה ולך קצת ימינה תיראה את היריבים שלך וידברו איתך אחר כך לך למכון השביעי למעלה מצד מזרח שם זה המכון השמיני.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sexeyman צפה בהודעה
    זוכר את המדבר שהיית בו?לך למדבר ועד הסוף צד ימין תיראה 5 פסלים כחולים תיכנס בפנים ואחר כך תלחם בצוות פלסמה אחרי זה לך לעיר של העיר הגדולה ולך קצת ימינה תיראה את היריבים שלך וידברו איתך אחר כך לך למכון השביעי למעלה מצד מזרח שם זה המכון השמיני.
    אחי אתה מתכוון למדבר שיש אחרי שאתה יוצא מהעיר התלת מימדית לכיוון למעלה? וואי זה ללכת ממש אחורה :o בכל מקרה אני אעשה את זה אחי תודה

4. משתמש מנוסה
    טוב הייתי במדבר נלחמתי בכל פלסמה שם ואז בא האיש עם השיער האדום הזה דיברנו איתו ואז יצאנו מתוך המקום הזה שהייתי בתוכו, אחרי זה הוא עף עם הפוקימון שלו... עכשיו הלכתי לעיר התלת מימדית.. איפה בדיוק אני רואה את היריבים שלי כמו שאתה אומר????

5. משתמש מנוסה
    משהו יכול לעזור לי עם זה =\... בבקשה

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי dynamic צפה בהודעה
    משהו יכול לעזור לי עם זה =\... בבקשה
    טריפלר פוסט ואפילו לא עברו 24 שעות.
    שלא נדבר שטריפל בכלל לא מוצדק.
    תהיה סבלני ותקרא חוקים!
    ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •