עברו עשר שנים מאז שהוכתר אש קאטצ'אם כמאסטר הפוקימונים החדש. כל הצוותים המרושעים ניכשלו והיתפרקו. אפילו צוות 'רוג'ר' אשר הוקם לפני שנתיים, נהרס על ידי 'שמורת הפוקימונים האזורית'. היום, מגיע התור שלכם לקבל פוקימון.
חיכיתם לזה חודשים, חשבתם רק על זה ועכשיו זה מגיע. היום אתם הולכים אל פרופסור אוק ומקבלים את הפוקימון שלכם!. כמובן שעם השנים פותחה הטכנולוגיה, כיום לא צריך להישתמש בפוקדורים. כל פוקימון מוחתם על דיסק קטן וזעיר. את הדיסק מכניסים לכונן שמולבש על ידכם וככה הפוקימון מזומן לקרב. בשביל להחזיר/להחליף את הפוקימון לוחצים על הכפתור האדום והדיסק יוצא. כמו כן, סגרו את המכונים/ליגות בכל המחוזות ולכן המשחק שלכם יהיה קצת שונה.
במשחק אתם תיצתרכו לבצע משימות שיגיד לכם פרופסור אוק, לגלות סודות אודות פוקימונים קדומים וכמובן להביס את הרעים החדשים. בשביל ליתפוס פוקימון צריך להילחם בו, וכאשר הוא מעולף מכניסים דיסק ריק לכונן שעל ידכם ונשמת הפוקימון חתומה על הדיסק וככה הלאה.
חושבים שאתם אמיצים? חושבים שאתם יכולים לעשות את זה? בואו ותקבלו את הפוקימון שלכם!
קוד:
[B]טופס הרשמה[/B]
[B]כינוי בפורום:[/B] (בלי "תיסתכל ימינה" וכו')
[B]שם מלא:[/B] (שם+שם משפחה במשחק)
[B]גיל:[/B] (12-18)
[B]שותף/ה:[/B] (שם+שם משפחה של הדמות, גיל)
חוקים
1.החוקים הגלובאלים של הפורום חלים גם פה.
2.חוקי פורום חת"מ חלים גם פה.
3.אין להיתווכח עם בעל המשחק, לבקש בקשות, לעזור.
4.אין ליכתוב "שכחת אותי!", "דילגת עליי!" וכו'. אם דילגתי עליכם ולא שמתלי לב. שלחו לי ה"פ ואני אמשיך לכם.
5.אין לקלל, לרדת על שחקני המשחק או על דמויות המשחק.
6.יש לשחק עם הראש ולא עם התחת. נגיד; 'המאמן עוד לא הוציא פוקימון ואתם כבר תוקפים אותו'. על כזה דבר תקבלו נקודה רעה במשחק.
7.יש לי זכות מלאה להחליט מי במשחק ומי לא.
8.את טופס ההרשמה שולחים לי בפרטי בלבד!!11
9.יש לצטט את התגובה עליה אתם ורק אתם מגיבים!!
10.לכל דבר, שאלה יש לישלוח לבעל המשחק ה"פ.
11.משתמש אשר לא יהיה פעיל במשחק לפחות שבוע בלי סיבה מוצדקת יעוף.
12.להנות! :P